2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

seni cok ii anliorm cnm bn 3gun mide bulantisyla bas agrisini birlikte yasadim berbatti bde ben migren hstasyim .bu hftalr en bas agrisinn arttigi donemlermis bda olmz ins gcmis olsun

aynı kaderi paylaşıyoruz desene bendede kronik migren var dayanamıyorum bazen yeter diiyp başımı duvara çarpıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun canım sanada çok geçmiş olsunn

aynı kaderi paylaşıyoruz desene bendede kronik migren var dayanamıyorum bazen yeter diiyp başımı duvara çarpıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun canım sanada çok geçmiş olsunn

saol kuzum kadet arkadsm migreni ceken bilir dayanilmaz bsi aynen basimi koparip atasim glio.hele hamileykn daha zormus.ama sana guzel bi hber verim 4bucuk aydan snra doguma kdr migren ataklri olmuomus cnm az kldi yani

yemin ederim özlüyorum burayı ben!
ne kadarcık zaman geçiyor girmeyeli, ama hep bi fırsat kolluyorum girebilmek için.
seviyorum güzeller sizi

bu arada şu yeni çıkan sarelle reklamı çokkk hoş olmuş izlediniz mi

bir de kızlar hep aklıma geliyor, sorayım bari. neler yapıyorsunuz hamile kaldığınızı öğrendiğinizden beri? yani normalde yapmayıp şu anda bebeğiniz için yaptığınız şeyler neler? yeme içme, hareketler vb. ya da önceden yapıp şu anda yine o tatlı şey için yapmadığınız şeyler? birbirimizin hayatlarını nelere dikkat ettiğini öğrenelim diiy mi?

mesela ben...
*kuru incir, ceviz-fındık yiyorum, süt içiyorum, balık yiyorum (ki yemezdim hiçç)
*hala tuz miktarım fazla
*hamur işi malaesef aynen...
*nesfit yiyorum neredeyse her gün. bol tahıllı mineralli ve kuru meyveli ya, özellikle tuvalete çıkmama yardımcı oluyor. içindeki kuru üzüm de kan yapıyor (kanım düşük biraz)
*yemelerimi azaltmaya (kısıtlama değil) çalışıyorum
*tatlıları daha az yemeye gayret ediyorum.
*maydonoz, dereotu yemiyorum; adaçayı içmiyorum (gebelikte yemesi riskli grupta)
*dişlerimi fırçalıyorum bol.
*gün içinde uyumaya dinlenmeye dikkat ediyorum.
*kendimi çok yormuyorum, hırpalamıyorum.
*yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum.
*köpeğimiz (oğlumuz) var, onunla şakalaşıp oyun oynuyorum bahçede.
*kendimi rahatlatmaya çalışıyorum hassas, kızdığım konularda.
*eşime evde sigara içirtmiyorum, balkona naş naş
*kitap okuyup kafa dağıtıyorum, hem kendime özel zaman ayırdığımı hissediyorum mutlu oluyorum o zaman.
*sevdiğim müzikleri dinliyorum
*rahat ama güzel şeyler giymeye çalışıyorum çünkü özellikle şu günlerde kendimi iyi ve güzel hissetmem önemli benim için.

peki siiz?

Son düzenleme:

cnm guzel bi konu acmissn eskisinden daha cok bkiorm kndime cirknlesickmiym korkusu oluo bazen balik yiorm sut agzima almzdm sirf minism icn iciorm meyve yemzdm cok bol meyve tuketiorm genelde pek evde durmayi sevmem ona bsi olur korkusuyla kirip dizimi oturuorm uykulrm duzenszdi smdi belirli saatlerde uyumaya clisiorm kafa dagitmk icn ugrs buluoorm kndme surekli bebisi dusnup kndimi geriorm cnku.smdilik bunlr

ben de sabahları kalkıp işe geliyorum günlük yürüyüşümü yapmış oluyorum :)
işte beni deli eden sinirli müşterilere yaa sabır çekip bir an önce bebişim strese girmeden gitsinler dıye dua ediyorum.
akşam olsada eve giidp uyusam diye hayaller kuruyorum :)

cnm yuzmde sivilce ndir bilmem gcen sabah bi uyandim sanki ergenlige bstan giriorm hormonlr tavan ypti ylniz dilsin.bnmde goguslerm iice gerildi ve kasinti oluo anneme sordm olurmu die normalmis daha neler yasicz bkalim

aynen valla bendede çıktı vücutlarımız tamamen değişiyo ama olsun buda güzel ya bebişlerimiz sağolsun
:115:

evet kızlar bebişlerimizin canları sağolsun :) hergün yeni bi sivilceyle uyanmakta güzel bebiş olunca :)

beslenme ile ilgili ne yazık ki daha iyiye değil kötüye gidiyorum faydalı hiçbirşey yiyip içemiyorum çoook kahroluyorum. onun dışında her akşam iş çıkışı arkadaşlarla veya eşimle bi plan yapardık. Şimdi korkumdan fazla dışarı çıkmıyorum, çıkmam gerekse de işimi halledip hemen dönüp dinleniyorum bol bol.

az önce hastaneden aradılar bu arada, çok şükür ikili test sonucum normalmiş :) ense kalınlığı da taş çatlasın 0,8 demişti dr. o da çok az değil mi ki ya??

çok özeniyorum yemek yiyebilenlere,
eskiden çok dikkatlidim ben de,
çok sık balık yerdim, şimdi görünce bile kusuyorum,
ekmek yemezdim hiç, şimdi neredeyse sadece tost makinesinde yağsız kızarmış ekmek yiyorum arasına o an midemin alabileceği ne varsa koyup,
makarnadan nefret ederim, yağsız sossuz makarna ana öğünüm oldu,
bol salata yerdim her öğün, şimdi yeşil ne görsem midem kalkıyor,
bakliyat et kokuların abile dayanamıyorum,
çok üzülüyorum bakamıyorum bebşime diye,
allahtan hastanelik olmadım henüz, onları duydukça şükrediyorum tabi,
son 10 gündür süt içebilmeye başladım,
iyi taraflarını görmeye çalışıyorum,
belim ve başım ağrımıyor çok şükür...

goguslerim davul gbi oldu cnm damarlari gorunuo kan akisini gorcem nerdeyse fabrika gbi clisio vucudumz mucize bu getckten

benim de 8-9 haftaya kadar göğüslerim çok gerilmişti. sürekli kaşınıyordu.
şu an damarlar hala belirgin ama eski kaşıntısı kalmadı çok şükür

benim yaptığım en büyük değişiklik sigarayı bırakmak oldu
meyve yemezdim hala yemiyorum
kuruyemiş yiyorum hafta içi çalışırken, haftasonu evde unutuyorum
süt her gün olmasa da içiyorum.
yürüyüşlere başlamadım henüz ama çok istiyorum havalar düzelsin ben de yürüyeceğim.
akşamları birşey yapmaya fırsatım olmuyor zaten. saat 8 gibi uyuyorum çünkü

gözün aydın canım iyi çıkmış sonucun
benim de yarın test günüm

inşallah güzel sonuçlar alırım bende

gözün aydın canım iyi çıkmış sonucun
benim de yarın test günüm

inşallah güzel sonuçlar alırım bende

İnşallah, hepimiz alıcaz buna inanıyorum. Baştan beri, daha ilk hamileliğimi öğrendiğimde en çok bu testten korktum ben. hatta rüyama felan giriyodu. sonra olumlu düşünmeyi öğrendim, dr'a giderken sanki ikili test yapmıcakmışız da rutin ultrason muayenesi gibi rahat rahat gittim... çok şükür olumsuz birşey olmadı...

ben de sabahları 7:15 kalkıyorum 4 yaşındaki kızımın yarım saat ağlama krizinden sonra sinirlerimiz yıpranmış bir şekilde evden çıkıyoruz babanneye bırakıyoruz ordan kreşe gidiyor işe geliyorum akşama kadar sandalyenin üzerindeyim uykum gelse de canım bi yatak keyfi çekse de akşama bırakıyorummm...
ama akşam tekrar kayınvalideme geçiyorum eşim geldi yemek ye derken eve geçmek 10:00 u buluyor o saatten sonra zaten canım direk yatağa girmek istiyo ne kızımla ne babasıyla yeterince ilgilenemiyorum....yatıyorum vee bakıyorum ki sabah olmuş bu kısır döngü ertesi gün tekrar başlıyo...işte böyle

Son düzenleme:

çalışırken uykunun gelmesi fena değil mi polianna.
evde olsak biz de ne güzel her uykumuz geldiğinde uyur dinlenirdik. Allah yardımcın olsun senin işin zormuş.
bende çocuk olmadığı için evde kendime vakit ayırabiliyorum en azından. yemek de yaptırmıyor eşim Allah razı olsun.

ama yine de herşekilde güzel değil mi hamilelik. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

olmaz mı canım, hepinizi bekleriz :))

bu arada birden fazla kişiden alıntı nasıl yapılıyo, ben sadece bir kişiden yapabiliyorum. o kadar da teknoloji özürlü değilim ama beceremedim :)

alıntı ile cevaplanın yanında gri kutucuk var oraya tıklıosun işaretlio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…