- 28 Haziran 2012
- 1.784
- 279
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #6.321
Merhaba arkadaşlar... Bende inşaallah ağustos annesi olacağım... Bugün 3. kontrole gideceğim. 2li tarama testi yapılacak...
Fakat bu aralar biraz stresliyim.. Benimle beraber hamile kalan 2 arkadaşım düşük yaptılar..:2: Biraz korkularım var.. İnşaallah yavrum sağlıklıdır..
Birbirimize destek olacağımız için burda olmaktan çok mutluyum... İnşaallah annesi gibi aslan burcu olacak bebişimi (hepimizinkini) Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder..
Çok büyük geçmiş olsun...
tatlım şimdi gördüm çok geçmiş olsun rabbim abinizi size bağışlamış çok şükür... sende artık moralini yüksek tut allahım tekrarlamasın...
Ladycim tekrar tekrar gecmis olsun. Benim icinde kızım olana kadar en değerli varlık kardesimdi .
ladybird, yazılanları ancak okudum, allah abine acil şifalar versin.
canım abine Allah şifa versin inşallah kısa zamanda eski sağlığına kavuşur üzme sende kendini dikkat et
ÇOK ÇOK geçmiş olsun arkadaşım
gecmıs olsunn canım
Beni yine hastaneye yatırıp serum taktirdilar bulantilar azalacak diye beklerken hiçbir yemeği yiyemez oldum, hic geçmeyecek galiba ve ben pes etmek uzereyim bitsiiiin artiiik ne olur...
günaydın kızlarrrrr bugün karneleri verecegiz çok şükürr .kontrolü olan arkadaşların güzel haberlerini bekliyoruzzzz
kizlr gunaydn hepinize bulantisz guzel bi gun gecirirz ins .ikili teste gdicek arkadslr hayrli hberlerle gelin ins darisi bze olsun aramiza yeni katilan arkadslarada hosgeldnz diorm.sabh sabh sinirim bozuldu.gazetede okudum 15yasnda bi kz dogurup bebegi cope atms.ya bz bebislerimzi korumk icn nler ypiorz bu nasi bi vhset ya
kizlr gunaydn hepinize bulantisz guzel bi gun gecirirz ins .ikili teste gdicek arkadslr hayrli hberlerle gelin ins darisi bze olsun aramiza yeni katilan arkadslarada hosgeldnz diorm.sabh sabh sinirim bozuldu.gazetede okudum 15yasnda bi kz dogurup bebegi cope atms.ya bz bebislerimzi korumk icn nler ypiorz bu nasi bi vhset ya
Merhaba arkadaşlar... Bende inşaallah ağustos annesi olacağım... Bugün 3. kontrole gideceğim. 2li tarama testi yapılacak...
Fakat bu aralar biraz stresliyim.. Benimle beraber hamile kalan 2 arkadaşım düşük yaptılar..:2: Biraz korkularım var.. İnşaallah yavrum sağlıklıdır..
Birbirimize destek olacağımız için burda olmaktan çok mutluyum... İnşaallah annesi gibi aslan burcu olacak bebişimi (hepimizinkini) Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder..
kızlar günaydınlar.. hiç keyfim yok berbat bi gece geçirdim baş ağrısı mide bulantısısabah 6da uyudum istifra ederken okadar korktumki lavaboda kitlendim kaldım pff ne geceydi umarım bütün günümüz güzel geçer. doktora gidiceklere hayırlı haberler almasını diliyorum. hepiciğinizi öpüyorummm :79:
Kızlar rüyasında bebeğini gören oldu mu? Ben dün gece gördüm, ilk doğmuş ve emziriyordum. İlk seferinde bi alamadı, sonra aldı ama püskürttü filan.. Tabirlere baktım der ki: Rüyada bebek emzirmek, bir kadının kendi evladını emzirdiğini görmesi, evladının büyük mertebeye ve makama işarettir.
Cuma gecesinde görmüşüm hem.. Çok mutluyum, hayırlara vesile olsun!
günaydın canım benim. geçmiş olsun şimdi iyi misin peki :94:
ben de gördüm 2 kez, birkaç gün arayla. ilk gördüğümde yalnızca baş kısmını gördüm zeytin gözlü kumral bir erkek çocuğu idi. hemen erkek bebeğim olacak herhalde diye yordum. fakat birkaç gün sonra da bir kız bebek gördüm. bu defa vücuduyla birlikte, hatta baya da iri bir bebekti. kucağıma zor aldım yattığı yerden bana gülümsemişti ve rüyamda mutlu olduğumu hatırlıyorum. kız mı acaba derken hamileliğin etkisiyle gördüğümü düşündüm. hala kız mı erkek mi bilmiyorum. ilk bebeğimiz sağlıklı olması en büyük temennimiz.
kızlar günaydınlar.. hiç keyfim yok berbat bi gece geçirdim baş ağrısı mide bulantısısabah 6da uyudum istifra ederken okadar korktumki lavaboda kitlendim kaldım pff ne geceydi umarım bütün günümüz güzel geçer. doktora gidiceklere hayırlı haberler almasını diliyorum. hepiciğinizi öpüyorummm :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?