2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hosgeldınnnnnnn

Çok büyük geçmiş olsun...

tatlım şimdi gördüm çok geçmiş olsun rabbim abinizi size bağışlamış çok şükür... sende artık moralini yüksek tut allahım tekrarlamasın...

Ladycim tekrar tekrar gecmis olsun. Benim icinde kızım olana kadar en değerli varlık kardesimdi .

ladybird, yazılanları ancak okudum, allah abine acil şifalar versin.

canım abine Allah şifa versin inşallah kısa zamanda eski sağlığına kavuşur üzme sende kendini dikkat et

ÇOK ÇOK geçmiş olsun arkadaşım

gecmıs olsunn canım

Hepinize çok çok çok teşekkür ederim. iyi ki varsınız.. :105:

Beni yine hastaneye yatırıp serum taktirdilar bulantilar azalacak diye beklerken hiçbir yemeği yiyemez oldum, hic geçmeyecek galiba ve ben pes etmek uzereyim bitsiiiin artiiik ne olur...

çok geçmiş olsun canım inşallah geçecekk
[/QUOTE]

geçmiş olsun canım geçsin inşallah bulantıların pes etmeee hemennn dayann

günaydın kızlarrrrr bugün karneleri verecegiz çok şükürr .kontrolü olan arkadaşların güzel haberlerini bekliyoruzzzz

walla bende heyecanla 2li testi bekliyorumm bebişimi özledimmm birde cinsiyeti öğrenenleri duyunca dahada bi heyecanlandım :)

kizlr gunaydn hepinize bulantisz guzel bi gun gecirirz ins .ikili teste gdicek arkadslr hayrli hberlerle gelin ins darisi bze olsun aramiza yeni katilan arkadslarada hosgeldnz diorm.sabh sabh sinirim bozuldu.gazetede okudum 15yasnda bi kz dogurup bebegi cope atms.ya bz bebislerimzi korumk icn nler ypiorz bu nasi bi vhset ya

valla benımde aklım almıyor açıkçası hele bir de 9 ay karnında taşıyıp nasıl atar ki .
Hiç mi duygusal olarak bağlanmıyor evladına çok ilginç..bi de kızın annesi de işin içinde o da nasıl anneyse..
Töbe yarabbim

günaydın canım boşver gazeteleri haberleri çok etkileniyoruz sinirini bozma bebişlerimiz etkileniyor

Kızlar rüyasında bebeğini gören oldu mu? Ben dün gece gördüm, ilk doğmuş ve emziriyordum. İlk seferinde bi alamadı, sonra aldı ama püskürttü filan.. Tabirlere baktım der ki: Rüyada bebek emzirmek, bir kadının kendi evladını emzirdiğini görmesi, evladının büyük mertebeye ve makama işarettir.

Cuma gecesinde görmüşüm hem.. Çok mutluyum, hayırlara vesile olsun!

günaydın sevgili hamişler bende şimdi okuldan geldim dersim bitti sınıfım olmadığı için öğretmenlik hayatımda ilk kez karne vermeyeceğim :) öğleden sonra verilecekti karneler bende eve geldim bakayım dedim topikte ne var ne yok bugün kontrole gidecek olan hamişlerin güzel haberlerini bekliyoruz kendilerini yorgun hissedenlere bol bol istirahat öneriyorum. hastalara acil şifa borçlulara eda zayıfı olan öğrencilere çalışma azmi diliyorum
biz 15 günlük tatile girdik şükürler olsun iyide oldu bol bol dinleniriz artık şimdilik aranızdan ayrılayım ben evin her tarafı bir yanda ben burda oturmuş sohbet ediyorum neyse aralarda yine gelirim kendinize dikkat edin görüşürüz

ben de başlarda çok olumsuz düşünüyodum ama bi şekilde aklıma kötü şeyler getirmemeyi öğrendim. Zaten artık 3 ay bitiyor, neden kafana takıyorsun?? Kalp atışlarını duyduktan sonra düşük riski zaten %5'in altına düşüyor. İnşallah sağlıkla dünyaya getirceksin bebeğini

kızlar günaydınlar.. hiç keyfim yok berbat bi gece geçirdim baş ağrısı mide bulantısı sabah 6da uyudum istifra ederken okadar korktumki lavaboda kitlendim kaldım pff ne geceydi umarım bütün günümüz güzel geçer. doktora gidiceklere hayırlı haberler almasını diliyorum. hepiciğinizi öpüyorummm :79:

günaydın canım benim. geçmiş olsun şimdi iyi misin peki :94:

ben de gördüm 2 kez, birkaç gün arayla. ilk gördüğümde yalnızca baş kısmını gördüm zeytin gözlü kumral bir erkek çocuğu idi. hemen erkek bebeğim olacak herhalde diye yordum. fakat birkaç gün sonra da bir kız bebek gördüm. bu defa vücuduyla birlikte, hatta baya da iri bir bebekti. kucağıma zor aldım yattığı yerden bana gülümsemişti ve rüyamda mutlu olduğumu hatırlıyorum. kız mı acaba derken hamileliğin etkisiyle gördüğümü düşündüm. hala kız mı erkek mi bilmiyorum. ilk bebeğimiz sağlıklı olması en büyük temennimiz.

bu arada akşam yüzük testi yaptık hatta ipin boyunu uzun, normal ve kısa tuttuk. acaba ipin boyuna göre hareket değişiyor mu diye. üçünde de daire çizdi. 20 gün sonra kontrolümüz var, o zaman öğreniriz belki.

Son düzenleme:
günaydın canım benim. geçmiş olsun şimdi iyi misin peki :94:

daha iyiyim tatlım çok şükür nasıl sabah ettim bilmiyorum rabbim kimseye baş ağrısıyla mide bulantısını bir vermesin o neydi ya.
çok şükür gözlerimi açtım ama şimdi. abin nasıl oldu canım daha iyimi

ben de geçenlerde görmüştüm doğumu ama kendisini görmemiştim. sanırım o zaman erkek demişlerdi. dün de minicik bir kız gördüm. hala daha öğrenemedik cinsiyeti, haftaya 2li test yapılacak 12+2 olduğunda, ozamana cinsiyeti belli olur mu acaba? beni çok zamandır hiç bir rüyam bukadar mutlu etmemişti, bu kadar heyecanlandırmamıştı:))

geçmiş olsun hemşo biz de seni öpüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…