- 31 Ekim 2012
- 1.031
- 962
- 323
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #6.381
bir karne günü daha geçti.şimdi 15 günlüktatile girdik büyük ihtimalle çok sıkı takip edemeyeceğim sizi artık döndüğümde 800. sayfaya ulaşırsınız
kızlar ben sabahları hiç bişi yemek istemiorum gün içinde de canım hiç bi iş yapmak istemio tembel tembel yatasım var normalmi bu durum
yemin ederim özlüyorum burayı ben!
ne kadarcık zaman geçiyor girmeyeli, ama hep bi fırsat kolluyorum girebilmek için.
seviyorum güzeller sizi
bu arada şu yeni çıkan sarelle reklamı çokkk hoş olmuş izlediniz mi
bir de kızlar hep aklıma geliyor, sorayım bari. neler yapıyorsunuz hamile kaldığınızı öğrendiğinizden beri? yani normalde yapmayıp şu anda bebeğiniz için yaptığınız şeyler neler? yeme içme, hareketler vb. ya da önceden yapıp şu anda yine o tatlı şey için yapmadığınız şeyler? birbirimizin hayatlarını nelere dikkat ettiğini öğrenelim diiy mi?
mesela ben...
*kuru incir, ceviz-fındık yiyorum, süt içiyorum, balık yiyorum (ki yemezdim hiçç)
*hala tuz miktarım fazla
*hamur işi malaesef aynen...
*nesfit yiyorum neredeyse her gün. bol tahıllı mineralli ve kuru meyveli ya, özellikle tuvalete çıkmama yardımcı oluyor. içindeki kuru üzüm de kan yapıyor (kanım düşük biraz)
*yemelerimi azaltmaya (kısıtlama değil) çalışıyorum
*tatlıları daha az yemeye gayret ediyorum.
*maydonoz, dereotu yemiyorum; adaçayı içmiyorum (gebelikte yemesi riskli grupta)
*dişlerimi fırçalıyorum bol.
*gün içinde uyumaya dinlenmeye dikkat ediyorum.
*kendimi çok yormuyorum, hırpalamıyorum.
*yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum.
*köpeğimiz (oğlumuz) var, onunla şakalaşıp oyun oynuyorum bahçede.
*kendimi rahatlatmaya çalışıyorum hassas, kızdığım konularda.
*eşime evde sigara içirtmiyorum, balkona naş naş
*kitap okuyup kafa dağıtıyorum, hem kendime özel zaman ayırdığımı hissediyorum mutlu oluyorum o zaman.
*sevdiğim müzikleri dinliyorum
*rahat ama güzel şeyler giymeye çalışıyorum çünkü özellikle şu günlerde kendimi iyi ve güzel hissetmem önemli benim için.
peki siiz?
ladybırd ve hatice çok geçmiş olsun allah şifa versin
çok normal canım. ben de öyleyim ama birkaç hafta öncesine göre azcık daha iyiyim, bunda 12. haftada olmamın etkisi de var ama. birazcık sabret, 12 haftadan sonraki 3 aya hamileliğin balayı diyorlar :)
kizlarrr hamile kaldiginizdan beri hic agdaya gittiniz mi ya da yaptiniz mi ben yarin gitmek istiyordum sir agda icin bir sorun olur mu diye dusunuyorum
Ben yaptırdım cağnım. nasıl bi sorun olabileceğinden korkuyosun bişey olmuyo ki hehe :) sadece eskisine göre biraz fazla acıyo:104:
merhabalar..... 2.5 - 3 aylık cici anne adaylarııııhuhuuuuuuuuuuuuuuuu ben deldim
aferim çalışkan bıcırık bizim bebişler de doğsa karne aldığı günleri görebilsek hayali bile heyecanlı
kizlarrr hamile kaldiginizdan beri hic agdaya gittiniz mi ya da yaptiniz mi ben yarin gitmek istiyordum sir agda icin bir sorun olur mu diye dusunuyorum
hmmmm mrb dedik alan yok
bari kendime ben cevap vereyim...
ooooo merhaba arkadaşım hoşgeldin yaww
canim simdik yapma aninda kendimi istem disi cok sikiyorum bebegime zarari olur diye korkuyorum dusuk falan olmasindan korkuyorum
ogunler cok yakın canım goz acıp kapayıncaya gecıyor zamannn
bende gıdıyorum cnm sır agda ben 3 sendır falan yatırıyorum halende devam edıyorum
heeemm anladım o açıdan. Rahat ol canım. O kadarcıktan bişey olmaz diye düşünüyorumm. yavaş yavaş yapsın ağdacın azar azar hiç bişicik olmaz korkma :13:
merhaba tatlimmmm merhabaabenim agda korkum var yarin icin randevu aldim ama biraz tirsiyorum kendimi sikinca bebegime birsey olur diye korkuyorum
merhabalar..... 2.5 - 3 aylık cici anne adaylarııııhuhuuuuuuuuuuuuuuuu ben deldim
ben de gidiyordum canim 6 aydir falan da hamileyken biraz terettut etttim sadece birsey olmuyorsa gideyim ben de o zaman rahatlikla
canım daha önce de yaptıyorsan hiç korkma. kendini sıkman hem acını arttırır hem kasılmaların olabilir. relaxgel gel gel güzelim gel hiç acımicakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?