2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben sabahları hiç bişi yemek istemiorum gün içinde de canım hiç bi iş yapmak istemio tembel tembel yatasım var normalmi bu durum

kızlar ben sabahları hiç bişi yemek istemiorum gün içinde de canım hiç bi iş yapmak istemio tembel tembel yatasım var normalmi bu durum

çok normal canım. ben de öyleyim ama birkaç hafta öncesine göre azcık daha iyiyim, bunda 12. haftada olmamın etkisi de var ama. birazcık sabret, 12 haftadan sonraki 3 aya hamileliğin balayı diyorlar :)

kizlarrr hamile kaldiginizdan beri hic agdaya gittiniz mi ya da yaptiniz mi ben yarin gitmek istiyordum sir agda icin bir sorun olur mu diye dusunuyorum

mmmm prenses damlasakızlıkaave sen baya baya pamuk şeker tadında bi hayat yaşıyon ya iyiymişin valla.

nefret etmeme rağmen ceviz yiyorum daha doğrusu yutuyorum hap gibi

Süt içiyorum

ben de maydonoz yemiyorum.

hamburger yemiyorum halbüsü çok bayılırım

haftada 2-3 fincan kahve içiyorum eskiden her gün içerdim

ev işlerini salladım. 2 haftada bi temizlikçi geliyo zaten. aradaki haftada sadece banyo wc temizliyorum.

meyve yiyorum bol bol pek aram yoktu.

kahvaltı etmeye çalışıyorum. Tostla simitle geçiştirmek yerine peynir zeytin ilave ediyorum

Böyle

ladybırd ve hatice çok geçmiş olsun allah şifa versin

Çok sağol sunbalım :105:

çok normal canım. ben de öyleyim ama birkaç hafta öncesine göre azcık daha iyiyim, bunda 12. haftada olmamın etkisi de var ama. birazcık sabret, 12 haftadan sonraki 3 aya hamileliğin balayı diyorlar :)

inş canım sevdiğim herşeyden nefret ettim

Ben yaptırdım cağnım. nasıl bi sorun olabileceğinden korkuyosun bişey olmuyo ki hehe :) sadece eskisine göre biraz fazla acıyo:104:

canim simdik yapma aninda kendimi istem disi cok sikiyorum bebegime zarari olur diye korkuyorum dusuk falan olmasindan korkuyorum

aferim çalışkan bıcırık bizim bebişler de doğsa karne aldığı günleri görebilsek hayali bile heyecanlı
ogunler cok yakın canım goz acıp kapayıncaya gecıyor zamannn
kizlarrr hamile kaldiginizdan beri hic agdaya gittiniz mi ya da yaptiniz mi ben yarin gitmek istiyordum sir agda icin bir sorun olur mu diye dusunuyorum

bende gıdıyorum cnm sır agda ben 3 sendır falan yatırıyorum halende devam edıyorum

canim simdik yapma aninda kendimi istem disi cok sikiyorum bebegime zarari olur diye korkuyorum dusuk falan olmasindan korkuyorum

heeemm anladım o açıdan. Rahat ol canım. O kadarcıktan bişey olmaz diye düşünüyorumm. yavaş yavaş yapsın ağdacın azar azar hiç bişicik olmaz korkma :13:

ogunler cok yakın canım goz acıp kapayıncaya gecıyor zamannn

bende gıdıyorum cnm sır agda ben 3 sendır falan yatırıyorum halende devam edıyorum

ben de gidiyordum canim 6 aydir falan da hamileyken biraz terettut etttim sadece birsey olmuyorsa gideyim ben de o zaman rahatlikla

heeemm anladım o açıdan. Rahat ol canım. O kadarcıktan bişey olmaz diye düşünüyorumm. yavaş yavaş yapsın ağdacın azar azar hiç bişicik olmaz korkma :13:

insalllh birsey olmaz canim bakalim yarin gidecem hayirlisi artikin:)))birsey olmuyor dediniz ya biraz icim rahatladi

merhaba tatlimmmm merhabaabenim agda korkum var yarin icin randevu aldim ama biraz tirsiyorum kendimi sikinca bebegime birsey olur diye korkuyorum

canım daha önce de yaptıyorsan hiç korkma. kendini sıkman hem acını arttırır hem kasılmaların olabilir. relax gel gel gel güzelim gel hiç acımicakkk

canım daha önce de yaptıyorsan hiç korkma. kendini sıkman hem acını arttırır hem kasılmaların olabilir. relax gel gel gel güzelim gel hiç acımicakkk

tamam tatlimmm
offf ne zor is bunlar yaaa sinir bozucuuu....ama baska care de yok ne yapalimmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…