- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #6.301
Bebisim bu sabah beni erken uyandırdı . Karnımız gurul gurul günaydın kizlarrr
bendende kocaman bir günaydınnnnn.....karne günü :))
hamileliğin en güzel yanlarını paylaşmış bi arkadaş,,, içinde bi mucize olduğunu bilmek falan yazıyor. benim ilk doğumum kadir gecesindeydi ve sancı odasında hep doğum olayının çok büyük bi mucize olduğunu rabbimin nelere kadir olduğunu herşeye gücünün yettiğini falan düşünüp hep dua ettim. çektiğim sancıları sen günahlarıma kefaret say rabbim dedim... tüm bebek isteyenlere sende bu sancıları yaşat v.s. v.s..... doğum masasına çıkıncada sen bu mucizeye beni şahit yaz diye dua ettim... çok keyifli bi doğumdu benim için... mucizeyi gördüm yaşadım rabbim lütfetti diye düşündüm hep. çok rahattım ve dikişsiz bi doğum oldu.
Mucize ve lütuf olarak görmek, şükretmek,,,,
Beni yine hastaneye yatırıp serum taktirdilar bulantilar azalacak diye beklerken hiçbir yemeği yiyemez oldum, hic geçmeyecek galiba ve ben pes etmek uzereyim bitsiiiin artiiik ne olur...
çok geçmiş olsun canım inşallah geçecekk
Saol canım,
Herkese günaydın, benim bu gün kontrol gunüm saat 3 te randevumuz var. İkili testimiz yapılacak . Hastane evime arabaya bir saat uzaklıkta ve yalnız gidecem normalde alışkın oldugum bir yol ama bulantilar beni araba surerkende rahatsız ediyor onun icin biraz keyifsizim bebeğimi göreceğim ama hiç te gidesim yok
Saol canım,
Herkese günaydın, benim bu gün kontrol gunüm saat 3 te randevumuz var. İkili testimiz yapılacak . Hastane evime arabaya bir saat uzaklıkta ve yalnız gidecem normalde alışkın oldugum bir yol ama bulantilar beni araba surerkende rahatsız ediyor onun icin biraz keyifsizim bebeğimi göreceğim ama hiç te gidesim yok
Saol canım,
Öncelikli merhaba herkese
İsetbery [/B]fotodaki senin bebeğin fotosumu ya çok tatlı yaa allah nazarlardan esirgesinyazmasan bile fotoya bakıp çıkıyorum .Allahım işallah hayırlısıyla banada seninki gibi şirin ve güzel bir bebek nasip etsin işallahhhhhhhhhhhhh
Merhaba arkadaşlar... Bende inşaallah ağustos annesi olacağım... Bugün 3. kontrole gideceğim. 2li tarama testi yapılacak...
Fakat bu aralar biraz stresliyim.. Benimle beraber hamile kalan 2 arkadaşım düşük yaptılar..:2: Biraz korkularım var.. İnşaallah yavrum sağlıklıdır..
Birbirimize destek olacağımız için burda olmaktan çok mutluyum... İnşaallah annesi gibi aslan burcu olacak bebişimi (hepimizinkini) Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder..
Merhaba arkadaşlar... Bende inşaallah ağustos annesi olacağım... Bugün 3. kontrole gideceğim. 2li tarama testi yapılacak...
Fakat bu aralar biraz stresliyim.. Benimle beraber hamile kalan 2 arkadaşım düşük yaptılar..:2: Biraz korkularım var.. İnşaallah yavrum sağlıklıdır..
Birbirimize destek olacağımız için burda olmaktan çok mutluyum... İnşaallah annesi gibi aslan burcu olacak bebişimi (hepimizinkini) Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?