2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O kadar güzel yazmışsın ki... İnşallah bize de böyle güzel doğumlar yaşatır rabbim. Çok duygulandım...

günaydın arkadaşlar... yine gözlerimi açamıyorum nezle miyim alerji mi ayırt edemiyorum, bi taraftan bulantı, kahvaltı da edemedim, çıldırcam işyerinde

Beni yine hastaneye yatırıp serum taktirdilar bulantilar azalacak diye beklerken hiçbir yemeği yiyemez oldum, hic geçmeyecek galiba ve ben pes etmek uzereyim bitsiiiin artiiik ne olur...[/QUOTE]

çok geçmiş olsun canım inşallah geçecekk

Son düzenleme:
Beni yine hastaneye yatırıp serum taktirdilar bulantilar azalacak diye beklerken hiçbir yemeği yiyemez oldum, hic geçmeyecek galiba ve ben pes etmek uzereyim bitsiiiin artiiik ne olur...

[/QUOTE]

Saol canım,

Herkese günaydın, benim bu gün kontrol gunüm saat 3 te randevumuz var. İkili testimiz yapılacak . Hastane evime arabaya bir saat uzaklıkta ve yalnız gidecem normalde alışkın oldugum bir yol ama bulantilar beni araba surerkende rahatsız ediyor onun icin biraz keyifsizim bebeğimi göreceğim ama hiç te gidesim yok

Saol canım,

Herkese günaydın, benim bu gün kontrol gunüm saat 3 te randevumuz var. İkili testimiz yapılacak . Hastane evime arabaya bir saat uzaklıkta ve yalnız gidecem normalde alışkın oldugum bir yol ama bulantilar beni araba surerkende rahatsız ediyor onun icin biraz keyifsizim bebeğimi göreceğim ama hiç te gidesim yok[/QUOTE]

bu sferki kontrol daha keyifli geçecek çünkü ultrasonda daha detaylı bakılacak. tatlı tatlı elini kolunu oynatışını izliceksin. böyle motive et kendini :) bi de erken çık bence, kötü olduğunda mola vere vere gidersin :)

Saol canım,

Herkese günaydın, benim bu gün kontrol gunüm saat 3 te randevumuz var. İkili testimiz yapılacak . Hastane evime arabaya bir saat uzaklıkta ve yalnız gidecem normalde alışkın oldugum bir yol ama bulantilar beni araba surerkende rahatsız ediyor onun icin biraz keyifsizim bebeğimi göreceğim ama hiç te gidesim yok[/QUOTE]

Canım çok geçmiş olsun. Yolda dinlene dinlene gidersin annesi bebeğin seni özlemiştir ultrasona el sallar belki

Saol canım,

hayırlı haberlerle gel cnm senınkının cınsıyetı bellı degıldı sanırım bak neguzel sıdı cınsıyetınıde soyler dr ınsallahhh hem cok buymus olcak ıyıce ıncelersın keyfınde yerıne gelır

bu sferki kontrol daha keyifli geçecek çünkü ultrasonda daha detaylı bakılacak. tatlı tatlı elini kolunu oynatışını izliceksin. böyle motive et kendini :) bi de erken çık bence, kötü olduğunda mola vere vere gidersin :)[/QUOTE]

Canım çok geçmiş olsun. Yolda dinlene dinlene gidersin annesi bebeğin seni özlemiştir ultrasona el sallar belki [/QUOTE]

hayırlı haberlerle gel cnm senınkının cınsıyetı bellı degıldı sanırım bak neguzel sıdı cınsıyetınıde soyler dr ınsallahhh hem cok buymus olcak ıyıce ıncelersın keyfınde yerıne gelır[/49
6

Teşekkür ederim kızlar... Henüz cinsiyeti belli değil ama söyleyeceğini sanmıyorum kızıma hamileykende aynı doktora gitmiştim , ikili testte söylememişti cinsiyetini. Gerçi henüz söylemesini istemiyorum galiba, daha yüzük testini bile yapmadim

Merhaba arkadaşlar... Bende inşaallah ağustos annesi olacağım... Bugün 3. kontrole gideceğim. 2li tarama testi yapılacak...
Fakat bu aralar biraz stresliyim.. Benimle beraber hamile kalan 2 arkadaşım düşük yaptılar..:2: Biraz korkularım var.. İnşaallah yavrum sağlıklıdır..
Birbirimize destek olacağımız için burda olmaktan çok mutluyum... İnşaallah annesi gibi aslan burcu olacak bebişimi (hepimizinkini) Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder..

Öncelikli merhaba herkese

İsetbery [/B]fotodaki senin bebeğin fotosumu ya çok tatlı yaa allah nazarlardan esirgesin yazmasan bile fotoya bakıp çıkıyorum .Allahım işallah hayırlısıyla banada seninki gibi şirin ve güzel bir bebek nasip etsin işallahhhhhhhhhhhhh

Evet benim kızım âmin canım saol. Allah sana daha güzelini versin inşallah.

Hosgeldin canım, daima olumlu duşun aklına kotu seyler getirme , ilk uç ay hamileliklerin yüzde yirmi besi dusukle sonuçlanırmış bu Doğanin kanunu maalesef. İlk uç ay doldurunca rahatlayacağız . Bende Aslan burcuyum vaktinde doğarsa bir Aslan daha geliyor. İki Aslan anlasamazmis ama napcaz?

hoşgeldin bursagüzeli benim de yarın ikili testim var aynı heyecanı bende yaşıyorum şuan 1 aydır kontrole gitmedim Allah hepimizinkini korusun sağlıklı haberlerini alırız inşallah hoşgeldin aramıza

bence böle şeyler aklına getirme .sen iyi olcaksın ki oda iyi olsun konuş onunla iyi geliyor ben öyle yapıyorum :) hissettiklerin duygusallık yuzunden bu haftalarda daha yoğun oluyormuş dr öyle dedi kaybetme ve bakamama korkusu daha çok oluyormuş allahım hepsini korusun hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…