2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

polii konuşsana bebiim bah sana şarkı şey yaptım

Konuşsana birtanem
Neden hep susuyorsun
Susmak neyi halleder
Neden anlatmıyorsun

Gizleme ne olursun
Saklama hisleriniiiiii

♫ ♪♫ ♪♫♪ ♫ ♥♥♥

Ben yaptırdım cağnım. nasıl bi sorun olabileceğinden korkuyosun bişey olmuyo ki hehe :) sadece eskisine göre biraz fazla acıyo:104:

oyy anam oyy dün bende sorduydum bu konuyu normalde ağdaya giderim ama hamile kaldıktan sonra gitmedim daha mı çok acıyo kızz dün akşam gidecektim bi bahane uydurdum bugüne attım yarın doktora gidecem hazırlıklı olmam lazım bu akşam kaçışım yokk:18: ooofff çok mu acıdı yaaa

merhabalar..... 2.5 - 3 aylık cici anne adaylarıııı huhuuuuuuuuuuuuuuuu ben deldim

merhabaaaaa hoşgeldinnnnn

Son düzenleme:
kizlar ben balik yiyemiyorm hiccc cok kotu oluyorum kokusunu duyunca doktorum bana balik hapi verdi balik hapi kullanan var mi aranizda

merhaba güzel anneler. geçmişi oku oku bitşiemedim ve pes ettim valla.... umarım herkes iyidir.

layd" cim çok geçmiş olsun, geçmiş zaten şükür, allah tekrarını yaşatmasın inş.
isetberyy sanada geçmiş olsun olsun canım. biran önce geçer bulantıların inşallah. o kadar yolu tek başına gitmene de üzüldüm canım. eşin çok meşgül heralde yoksa seni yanlız bırakmazdı. ama keşke yanına bir arkadaşını falan alsaydın canım.

policim senden ne var ne yok ....

kızlar şu doğum izinlerini yasasın meclisten geçmeyecek diyorlar, işverenler çok itiraz ediyormuş. inş. geçer ya dörtgözle bekliyoruz demi ama

bana gelince belimin ağrısı düne göre daha iyi, dün gece kötü rüyalar gördüm, eşimlede kavga ettik rüyamda. sabah hastaneyi aradım 2li test sonucu çıkmış mı diye yarın çıkacakmış. onu merak ediyorum heralde onu stres yaptım ve kabus gördüm.

Amaaaaannn hamilelikte zor canım küçük bir şey düşünmeye bile gelmiyor. hemen etkiliyor insanı.
sürekli pozitif olmalıyız kızlar....

Haaaaaaaa birde ablama ; çok uykum geliyor sürekli uyumak istiyotum dedim. O da her fırsat uyu dedi. bebek için rahat olur doğumdan sonra da rahat edersin dedi. annesi çok uyuyan bebişlerde çok uyuyormuş...
yani fırsatınız var uyuyn kızlaarrrrrrrr:124:

Valla şimdik şöyle oluyor başkanım

ıııııı eeee

biraz acıyo tabi

az buçuk

sorma kuzu içimde garip bir his bir durgunluk var yarın doktora gidecem akşam ağdaya derken hani demiştiny alunaparktaki oyuncaklara binmiş gibiyim diye aynenn öyleeee

kizlar ben balik yiyemiyorm hiccc cok kotu oluyorum kokusunu duyunca doktorum bana balik hapi verdi balik hapi kullanan var mi aranizda

canım benım doktorum eğer balık yiyemıyorsan balık hapı tavsiye edicem onu iç muhakkak dedi.. ben de hergün balık hapı içiyorum ıyyy balıgı sevmem zaten şimdi de hiç yiyemiyorum.hap içiyorum senin gibi.

sorma kuzu içimde garip bir his bir durgunluk var yarın doktora gidecem akşam ağdaya derken hani demiştinya lunaparktaki oyuncaklara binmiş gibiyim diye aynenn öyleeee

Son düzenleme:
cinsiyet için tüm testler kız gösteriyor içimde de kız olcak gibime geliyor.ama hayırlasıyla en çok istediğim şey sağlıklı olsun.rüyamı da anlatayım aslında ne gördüğümü hatırlamıyorum sadece en son bir defterde beyaz bir kayıtta Nejla Rahim diye okudum soyadımız rahim ama ailede hiç nejla yok......Sizin yorumunuzu bekliyorum.

sorma kuzu içimde garip bir his bir durgunluk var yarın doktora gidecem akşam ağdaya derken hani demiştiny alunaparktaki oyuncaklara binmiş gibiyim diye aynenn öyleeee

eneem benim minnak kedim heyecan mı yapmış amanın da amanın. Sakin ol yaaa ne güzel bebeğini görcen :) kocuman olmuştur ya la şimdi o hııı dimi :81: yerim ben onuu ağdayı da öyle büyütme gözünde be o kadar da deil

ayyy ben onceden yerdim severdim deee ama artik yiyemiyorum geri geliyor resmen bende icecem aldim daha baslamadim simdiye kadar eziyet ederek yemeye calistim ama olacak gibi diil gun asiri icecekmisimmm

Canım benim çok sağol.

Benim de kulağım o doğum izninde. Dediğin gibi o yönde söylentiler var. Sağlık bakanı biraz ters yapıyodu o da mortingen şıtrayze olduğuna göre belki de geçer diye umuyorum

aynı beyaaaa

ayy banada hamılelgımde cok tıksıntı geldı umut eduıyorum 1 2 ay daha gectıkten sonra yemeye baslarım suan kokusu falan maff edıyor baskası pısırmıs olsa bıle aama dr bana hap neyın vırmedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…