- 22 Kasım 2011
- 2.648
- 116
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #6.401
agdaya alıskın olman senın ıcın daha guzel cnm zaten kısa suruyor bılıyorsun hıc bırsey cık olmaz
Ben yaptırdım cağnım. nasıl bi sorun olabileceğinden korkuyosun bişey olmuyo ki hehe :) sadece eskisine göre biraz fazla acıyo:104:
merhabalar..... 2.5 - 3 aylık cici anne adaylarııııhuhuuuuuuuuuuuuuuuu ben deldim
oyy anam oyy dün bende sorduydum bu konuyu normalde ağdaya giderim ama hamile kaldıktan sonra gitmedim daha mı çok acıyo kızz dün akşam gidecektim bi bahane uydurdum bugüne attım yarın doktora gidecem hazırlıklı olmam lazım bu akşam kaçışım yokk:18: ooofff çok mu acıdı yaaa
polii konuşsana bebiim bah sana şarkı şey yaptım
Konuşsana birtanem
Neden hep susuyorsun
Susmak neyi halleder
Neden anlatmıyorsun
Gizleme ne olursun
Saklama hisleriniiiiii
♫ ♪♫ ♪♫♪ ♫ ♥♥♥
kizlar ben balik yiyemiyorm hiccc cok kotu oluyorum kokusunu duyunca doktorum bana balik hapi verdi balik hapi kullanan var mi aranizda
polii konuşsana bebiim bah sana şarkı şey yaptım
Konuşsana birtanem
Neden hep susuyorsun
Susmak neyi halleder
Neden anlatmıyorsun
Gizleme ne olursun
Saklama hisleriniiiiii
♫ ♪♫ ♪♫♪ ♫ ♥♥♥
sorma kuzu içimde garip bir his bir durgunluk var yarın doktora gidecem akşam ağdaya derken hani demiştiny alunaparktaki oyuncaklara binmiş gibiyim diye aynenn öyleeee
canım benım doktorum eğer balık yiyemıyorsan balık hapı tavsiye edicem onu iç muhakkak dedi.. ben de hergün balık hapı içiyorum ıyyy balıgı sevmem zaten şimdi de hiç yiyemiyorum.hap içiyorum senin gibi.
Valla şimdik şöyle oluyor başkanım
ıııııı eeee
biraz acıyo tabi
az buçuk
eneem benim minnak kedim heyecan mı yapmış amanın da amanın. Sakin ol yaaa ne güzel bebeğini görcen :) kocuman olmuştur ya la şimdi o hııı dimi :81: yerim ben onuu ağdayı da öyle büyütme gözünde be o kadar da deil
merhaba güzel anneler. geçmişi oku oku bitşiemedim ve pes ettim valla.... umarım herkes iyidir.
layd" cim çok geçmiş olsun, geçmiş zaten şükür, allah tekrarını yaşatmasın inş.
isetberyy sanada geçmiş olsun olsun canım. biran önce geçer bulantıların inşallah. o kadar yolu tek başına gitmene de üzüldüm canım. eşin çok meşgül heralde yoksa seni yanlız bırakmazdı. ama keşke yanına bir arkadaşını falan alsaydın canım.
policim senden ne var ne yok ....
kızlar şu doğum izinlerini yasasın meclisten geçmeyecek diyorlar, işverenler çok itiraz ediyormuş. inş. geçer ya dörtgözle bekliyoruz demi ama
bana gelince belimin ağrısı düne göre daha iyi, dün gece kötü rüyalar gördüm, eşimlede kavga ettik rüyamda. sabah hastaneyi aradım 2li test sonucu çıkmış mı diye yarın çıkacakmış. onu merak ediyorum heralde onu stres yaptım ve kabus gördüm.
Amaaaaannn hamilelikte zor canım küçük bir şey düşünmeye bile gelmiyor. hemen etkiliyor insanı.
sürekli pozitif olmalıyız kızlar....
Haaaaaaaa birde ablama ; çok uykum geliyor sürekli uyumak istiyotum dedim. O da her fırsat uyu dedi. bebek için rahat olur doğumdan sonra da rahat edersin dedi. annesi çok uyuyan bebişlerde çok uyuyormuş...
yani fırsatınız var uyuyn kızlaarrrrrrrr:124:
belki cinsiyet de söylerr?????:26:
kizlar ben balik yiyemiyorm hiccc cok kotu oluyorum kokusunu duyunca doktorum bana balik hapi verdi balik hapi kullanan var mi aranizda
ladybırd ve hatice çok geçmiş olsun allah şifa versin
eveaatartık belki de oğluşuuum annemmm bebeem die sevcen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?