2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım sağlıklı ya önemli olan o :) kendime geldiğimde dedim ilk kelime yoğun bakıma yada kuvöze girdimi kaç kilo doğdu :) çok şükür ne kuvöze ne yoğun bakıma gerek kaldı :) Doktorum bile şaşırdı Emel kızın çok atik dedi kendine baktıracak bu dedi cidden de öyle . Doğduğundan beri kıpır kıpır ne eli ne kolu ne bacağı durmuyor habire depinme derdinde :)

Çok şükür hepimiz aldık kucaklarımıza Rabbim boş bırakmadı kucaklarımızı. Ne yapalım ilk bebeğimizde yapamadıklarımızı belki ikincilerde yaparız :)

arkadaşlar benimde bebeğim 4 aylık.bir haftadır burnu tıkalı,önce okyanus suyu spreyi sıkıp sonra otri bebe burun aspiratörü ile burnunu temizliyorum.sprey zararlı olurmu bilgisi olan varmı arkadaşlar siz ne kullanıyorsunuz damla şeklindemi sprey şeklindemi?

Bizim ki damla adı da xlear diye birşey doktorumuz bunu verdi.

Cok ilginç bu doktorlar bak yine farklı bir düşünce bana saglik ocağı da doktorum da sıkı sıkı tembihledi sakın oturtmaya calisma diye
Üstümde kalmasın soyleyim de ben ciddi sorun yaratabiliyormus

bizede dr.siz oturtmayın dedide bizimki durmuyor hep oturur pozisyonda tabi elim sırtında ama çok uzun süreli değil tabi :)

aslında cüsseli oldukları için doktor pek önermiyor oturtmayı kemik sağlığı açısından ama maalesef bizimki sıkıntıdan patlıyor duramıyor sırt üstü :)

bizim doktora sordum buhar makinesini önermedi,hatta kaloriferin üstüne su koymayıda önceden evet öyle diyorduk dedi ama şimdi tam tersi dedi. sebebinide açıklamıştıda o ara ben oğlumu giydiriyordum eşimde dinlememiş bir dahakine sorarım :)

sana maşallahh neyseki sağsalim aldın yavrunu kucağına.. buna kaderi zorlama derim ben :)
bana doktorum normal doğur dediysede ben sezeryanı tercih ettim .. hayat ne garip

Bizim ki damla adı da xlear diye birşey doktorumuz bunu verdi.

benim yeğenimde eczacı oda bana ben daha hamile değilken getirmişti o damladan geçen lazım olduda ama tarihi sadece 2013 yazıyordu emin olamadım attım :) ama bence sprey değilde serum fizyolojik olarak kullanın.ben bruno aldım

Ben ayıldığımda gözlem odasındaydım saat gece 1 gibiydi, eşim kızımızın ilk muayenelerini yaptırıyormuş odanın diğer ucunda, ben doğumdan önce ona tembihlemiştim ne olursa olsun sen hep bebeği takip et, neler yapılıyor bak diye :) o da dinlemiş sözümü, neyse uyandığımda doktorumu gördüm kapı aralığından tam koridorda sevgilisiyle konuşuyordu, kocamannn bir kız bebek falan dedi, sonra saçlarını yakasını falan düzeltiyor telefonda flort ediyorken benim ayıldığımı gördü ve ciddi yüz ifadesini takınıp yanıma geldi :))) tebrikler, çok sağlıklı kocaman bir kız var burda falan dedi uzaktan kızımı gördüm babasının göğsüne yatırılmıştı (bebeği doğar doğmaz eşimin göğsüne yatırmışlar onunda üzerini çıkarmasını istemişler ten teması olsun diye) ama oda baya loştu tabii :) ne çok saçı var demiştim içimden zaman zaman o sahneyi rüyamda da görüyorum.. Kızımın yüzünü ise sabah gördüm çünkü oda hep loştu ben bir günden fazla süren doğum macerasından sonra çok yorgundum çok geç ayıldım...

Doğumlarında uyutulmuş olsak da diğer her anlarında çok şükür ki yanlarındayız.Neyse ki yanımızdalar. Çok şükür.

Biz evzaneden cam sisede serum fizyolojik aldik şırıngayla icindem cekip burnuna sıkıyorum bruni baby fiz filan aliyorduk, gereksiz pahali geldi simdi kocaman şişemiz var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…