2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sorma canım yaa bende sinir oluyorum su oturma ısıne..hergelen hem sapur supur opuyor,hemde oturtuyorr..bıde ukalaca oturma zmanı gelmıs coktan bunun,neden oturtmuyosun dıyo ..ben soyle bı numara buldum doktorun oturtmayın dedıgını soyledım.sımdı cevremdekıler oturtmuyoolar ama su opme ısıne bı care bulamadım.ona da boyşe bı numara mı yapsam..ben bıle oyle sulu sulu opemıyorum yaa.. cok sınırlenıyorum,bıseyde dıyemeıyorum.cocugumun suratı kucuk kucuk kırmızı oldu ..oh bee benımde ıcım rahatladı :))
öncelıkle hosgeldın canım.zorlu bı surecten gecmısın ,allah yardımcın olsun..kızın sana guc kuvvet verır ınsallah...annen ıcınde allah rahmet eylesın.emın ol senın uzulmenı ve ebırıcık torununun uzulmesını hıc ıstemez,bence boyle dusunup bebegını opup koklamalısın...
canım idil de oksuruyordu.hemde bı kac kez balgamlı ıdı.ama ates yoktu..doktorumuz ates olmadıgı zman getırmeyın bosuna dedı..genız akıntıısndan olur,ılac vermeyecegım..sadece burnunu saat bası serum fızyolojık ıle yıkayın.bıde odayı sureklı nemlıendırın.nemlendımrek ıcınse makıne yerıne havlu koyun dedı...odasınıda yarım saat havalandırn.sabah olmak sartıyla..ve bır hafta oldu su anda sadece gunde bı kac kez oksuruyor..sukur ılacsız atlattık...

Eminim öyledir canım tahmin edebiliyorum.Peki sen 4 sattlik rutini mi 3 saatliği mi uyguladın.4 saat aç kalmak için biraz uzun geldi bana ve kaçıncı günündesin?

Canim dört saat su an bizim icin imkansız her şeyi birebir uygulamıyorum zaten ne zaman isterse veriyorum genelde iki buçuk uç saat oluyor . Beşinci gunümüz bugun

Furuzan teşekkür ederim sabırlı olmaya çalışıyorum diyelim hoş Esım delirmeye başlayacağım korkuyor ama olsun :)

Cadı arasta seni de gördüm

Evet cadıyım nihohohoho

geçmişi hala bitiremedim, açlıktan ölüyorum...
yemeğe gidiyorum kızlar, rica edicem biraz az konuşunda 23.00 emzirmesinde yakalıyayım sizi

Suzmaz bunlar canım düşük çeneli sen ye yemeğini boşver

canım hemen alıcak değilim zaten eğer öle bi yeteneğe sahipse önce kursuna gidicek tabikii baktım bu konuda yetenekli ozaman yaniiibiliyorum öle şap diye alımcak bişey değil zaten hocası yönlendirir

Ben de istiyorum piyano ben de ben deee

O öpme konusunda ben de muzdaribim. Ne o öyle şapur şupur yaaa. Karşıdan sev agucuk bugucuk yap ama öpme kardeşim Tükürüklü tükürüklü öpüyolar bi de hep bakteri transferi

Kizlar oncelikle ikinizede cok gecmis olsun.. Bende gecen hafta carsamba gunu kizimin kanli kaka yapmasiyla acil doktorumuza gittim.doktorum kaka tahlili istedi ve temiz cikti, makatta yirtik yok dedi, kanli kakanin sebebinin sut aleejisi olabilecegini soyledi bunun uzerine hmn cocuk gastroya goturdum.o da alerjiden supelendi ve bunu anlaminin tek yolunun diyet oldugunu soyledi.kan tahlili ve deri testi kesin sonuc vermez dedi.sizlere sorum bebeginizin bu saydiginiz gidalara olan alerjilerinin teshisi nasil konuldu.ben su anda sut ve sut urunleri diyeti yapiyorum.gecmezse tekrar doktora gidicez.bu arada kanli kaka birkac gundur yok ama derideki kizarikliklar daha gecmedi.

canım Atahan da 18.30 da yatıyor ve ne yapsam daha geçe kalamıyor 19.30-20.00 en ideali ama gel bunu oğluma anlat
sabah da 8.00-8.30 gibi kalkıyor. gündüz uykuları çok kısa ama. yarım saat 45 dk anca, gündüz 4 kere uyuyor bu şekilde

Başın sağolsun canım tam da gebelik esnasında ağır bir travma yaşamışsın (

benim için artık bu oturtma konusu akışkanlar mekaniği sorusu çözmekten zor canım
perşembe 4 aylık kontrolü var tekrar soracağım doktora, o da gerçi bana geçen ay oturtmaya başla dedim ya diyecek

hemde ne çene ne çene :)))

benim için artık bu oturtma konusu akışkanlar mekaniği sorusu çözmekten zor canım
perşembe 4 aylık kontrolü var tekrar soracağım doktora, o da gerçi bana geçen ay oturtmaya başla dedim ya diyecek

Akiskanlar mekanigi daha zordur kiz. Mekanik dersleri sayfalar dolusu denklemler offf offf:))
Kendi oturuyor ana kucaginda nasil engel olacam ki. Olmadi elimi yakalarsa oturuyor. Kucaktada istemiyor kendi oturacak becerebilse birde oturamazsin dedikce sinirle oturmaya calisiyor:))

Delimavi ve ipekbocuk

Amin Saolun kızlar

Şöyle anlatayım ipekböcük benim kızım hemen hemn iki aylıktan sonra yeşil mukuslu kanlı kaka yapmaya başladı belki daha öncesinde vardı ama ben farkedemedim :/ neyse hemn doktora götürdüm kakayı tahlil yaptı doktorumuz yoktu sadece laboratuvar a bıraktım çıktı sonuçlara göre temizdi amip yok kan bile yok dendi :/ iice şaşırdım sonrasında gündüz vakti yapınca elimde bezle soluğu kapısında aldım kanlı yeşil kakaydı ama makatta çatlak vardı ondandır dedik hametan kullandık en son sütüm az gelince normal mama verdim bi deneyelim nasıl sevecek mi die bakmak istedim mama içtiği gibi bütün kollar ve göğüs bölgesi kırmızı kırmızı noktalar oldu şişti acile gittik kesin alerji denildi sonra doktorumla görüştük kızımn kolları sabahta geçmemişti alerji dedi 72 saate kaybolur dedi kan tahlili falan olmaz çnk kendisi direk almıyor tahlilde çıkmaz çocuğa boşa eziyet diyetle çözecez dedi diyete başladım ama hala geçmedi şimdide Fügen Hanım'a gidicem kendisinin bu konuda uzman olduğu söyleniyor

Aybike sana bişi soracam ya bende kızıma mamas&papas ın koltuğunu aldım snug olanı orda da 3 aydan itibaren yazıo kızım ztn nerdeyse iki aydır sürekli kalkma derdinde ama doktor izin vermedi yinede 6 ayı bekle dedi :/ sizin doktor oturabilir mi dedi bu arada senin bumbo yu almayı çok istedim ama vazgeçirdiler hemn büyüyo oturamaz 7 8 aydan sonra dedi alanlar

Arkadaşlar emzirirken uyutmamak gerekiyor ya hani neler yapıyorsunuz uymaması için benim kuzu 5 dk da sızıyor konuşuyorum falan ama tek gözünü açıp bi bakıyor noluyo der gibi yine uykuya devam

canım bunu duyduğum iyi oldu bizde pazartesi dr a gidelim diyorduk. ateş yok çok şükür ama öksürük balgam var.burnu tıkalıydı ama içerden bi yerden geliyo hırıltı. bizde serum fizyolojik kullanmaya başladık geçer inşallah

Canım sen onlar gelince camı aç bana bi netten bişey deniycem

Bugün benimde misafirim vardı şaşkoloz arkadaşım almış oturtmuş kucağına canım ben oturtmuyorum desim baksana ne güzel oturuo Dio Kaan efendi de zaten oturmaya meraklı hiç sesi çıkmıo bödük bödük bakınıo doktorumuz 4 aylık olunca kucakta oturt dedi ama ben ne bileyim ya erken olduğunu düşünüyorum bide doktorlarda herşeyî kitaba göre yapmıyor tecrübelerine göre insiyatif kullanıyorlar çünkü bir doktora göre doğru olan diğerine göre tüü kaka Kaan'ı sünnet ettireceğimiz zamanda aynı şeyler oldu kimisi hemen önerdi kimisi biraz daha büyüdüğünde ben 35 günlük iken yaptırmaya karar verdim annesi olarak ve çok kolay atlattık şimdi düşünüyorum 4-6 ay arası önermişti bir çocuk cerrahı şuan daha hareketli algıları daha açık ve daha farkında herşeyin daha zor gelecekti bana şimdi bu yüzden doktorların söyledikleri tabiki çok önemli ama baı durumlarda annelik içgüdümüze kulak vermek gerekiyor

Canım ben oğlanı bizle yatırmadıgim halde boyle
Aynı kardeşi gibi o beşikte yatıyordu , emzirmeye yanıma alıp tekrar beşiğine koyuyordum , sonra büyüyüp hareketlenince yatağına gecirmek istedim , iste o evreyi başaramadık sürekli yatağından bizimkine geliyor
Kızımla boyle sorun yasamadık
Cocuktan cocuğa fark ediyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…