- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #67.361
Sen de 2 çocukla mı yaptın dolmayı? Bir de eşin iş gezisinde. Yok yok maşallah size sizler cidden becerikli anneleriniz. Potansiyelinize maşallah diyorum
Merhaba kızlar.. İg ekleyebildigimi ekledim.. Gozden kacirdiklarim varsa gncyntc olarak eklesin.. Arzuss kim oldugunu cozemedim :))
Meltemcim bu arada buyuk bi oglum olsaydida kizini alabilseydim.. O ne guzellik ole yaaaa
Benim canim:) bayadir misafir olarak takipteydim eski uyeyim aslinda ama giris yapmiyordum, hatta en son dugun mekanlari ile ilgili biseyler yazmisim 2012 de KK'da, simdi kizim icin yaziyorum. :) instagram ve facebook filan denilince laf atmadan duramadim. Twitterda da ayni kullanici adim.
kızlar bir de süt sağma hakkında bişey soracaa
ğım. ben makinayla beceremedim..olmuyor..gelecek hafta iznim bitiyor memurum ben de.. ama elle sağabiliyorum. fakat nasıl temiz olacak bilmiyorum..bir cam kaseyi kaynar suyla yıkayıp silsem ona sağsam ve plastik kapakla saklasam dolapta ,ertesi gün için, olur mu... bi de bu süt saklama kaplarını ve poşetleri ilk kullanımda yıkıyor musunuz?
ayrıca daha kolay elle sağma, tavsiye ederim
Eki Görüntüle 895402
Boyle bi yatış sekli var mı Allah askına , enlemesine , benim yerimde
Diger kuzuya maşallah , yerinde uyumayı seviyor hep boyle olsun insallah , yoksa yer yatağına geçeceğiz bu gidişle maaile
Kizlar cevaplariniz icin coj tesekkur ederim.gercekten cok zor bir durum.bebeklerimizin sagligi icin herseyden vazgeceriz yeterki iyi olsunlar.peki besinleri denerken neye dikkat ediyorsunuz?ornegin tahin yedik kanli kaka,kizariklik ya da kusma oldu yemeyi kestik ne kdr zmn sonra bu belirtiler gecerse yada gecmezse onun alerjik olup olmadigina krr veriyoruz?biilgilerinizi ve doktorunuzun soyledikleini benimlede paylasmaya dwm edin...
Ya demek hemen hemen herkes aynı şeyleri yaşıyor sağlık ocağında. Ben de ilk topuk kanı aldırmak için gittiğimde aile hekimi bir sürü şey çıkardı. Yok kalça ultrasonunu hemen istiyorum, ayrıca kıçına da ultrason istiyorum, ayrıca pişik var bla bla bla! Bir de daha bir haftalık bebeği oturtuyor, çekiştiriyor,çok sert muayene ediyor.Bir de sanki ben emzirmeyi bilmiyorum, ikinci çocuğum olduğunu bildiği halde bana emzir de ben göreyim dedi. Emziriyorum normal işte yan yatırarak, başı kolumun dirsek kısmında, yani çoğu annenin emzirdiği gibi. A geldi yanıma, çocuğun başını yukarı kaldırıyor sert bir şekilde, ağzı çıkıyor tabi meme ucundan öyle olunca bu yine sert bir şekilde ağzını memeye tutturmaya çalışıyor, tamamen dik bir şekilde emecekmiş. Bir de bana diyor ki sen yatarak mı yemek yersin oturarak mı! İnanılmaz sinirlerim bozulmuştu. Zaten bir sürü sorun buldu ki 2 gün önce çocuk doktoru hiç bir şey bulamamıştı! Çıktım emzirme odasına girdim, ağlamaya başladım sinirimden, moralim bozulmuştu çok. Yanımda bir kadın emziriyordu aynı benim emzirdiğim pozisyonda bana dediki ben yenidoğan hemşiresiyim sen ona bakma, saçmalamış dedi. Ben lahusaydım bir haftalık, beklemiyordum böyle olacağını, dediğim gibi o sırada lafımı da söyleyip tepki veremedim. Ne saçmalık ya, çok kızıyorum kendime,çok. İstediği o acil ultrasonları çektirmedim. Zamanı gelince kalça ultrasonu çekildi hiç bir şey çıkmadı. Geçen aşılar için gittim, doktor tesadüf gördü beni, yoksa muayene filan ettirmeyecektim. Kaçamadım. Bir de öyle hemen bir şey uydurabilen birisi değilimdir. Keşke acil işim var deseydim. Bu sefer de çocukta hırıltı var dedi, ciğerlerinde bir şey olabilirmiş, bir hafta sonra tekrar getirecekmişim. Oğlum da hırıltı hissetmiyorum, öksürmesi yok, ateşi yok. Ne bu şimdi! Her gittiğimde sinirimi bozuyor ya kadın!
Başın sağolsun canım tam da gebelik esnasında ağır bir travma yaşamışsın(
Arkadaslar inci az once baya fazla bir kaka yaptı hemen arkasından bir daha . 2. De baya kan vardı cok korktum mememe baktım yara değil kıçına baktım biraz yara sanki Dr aradım sıklıkla karşılaştığımız birşey gunde uç kez bepantol sür dedi geçmez ise anastol mü ne dedi . Bilgi vermek istedim
Tamam canim.. Vallahi benim bitek faceim var. Twitter da var ama anlamam ole hesap acik hic girmedim. İg yede dun uye oldum :)
Bizim suan aramizda yatmasi cok hosunuza gidiyor. Uyaninca yuzumuze falan dkkunuyor. Cok mutlu oluyoruz. Biraz buyuyunce nasil olur bilmemCanım ben oğlanı bizle yatırmadıgim halde boyle
Aynı kardeşi gibi o beşikte yatıyordu , emzirmeye yanıma alıp tekrar beşiğine koyuyordum , sonra büyüyüp hareketlenince yatağına gecirmek istedim , iste o evreyi başaramadıksürekli yatağından bizimkine geliyor
Kızımla boyle sorun yasamadık
Cocuktan cocuğa fark ediyor iste
Aynen bilinmezler hergun yeni birsey oluyor. Yeni birsey yapiyorlar. Bugun ciglik atmaya basladi:))) en azindan cok eglenceli bu bucurler:))kuzum en azından o denklemler 3-4 bilinmeyenliydi..bu denklemin bilinmeyen sayısı bile bilinmiyor
Yazik yavruma biran once iyi olur insallah. Neden olurmus kiAşıları devlet karşılar ( zorunlu olanları yani sigorta farkı ödememelisin)rota virüsünü karşılamıyor zorunlu olmadıgı icin onu da bizde allianz karşıladı fark ödedik bir araştır istersen
Arkadaslar inci az once baya fazla bir kaka yaptı hemen arkasından bir daha . 2. De baya kan vardı cok korktum mememe baktım yara değil kıçına baktım biraz yara sanki Dr aradım sıklıkla karşılaştığımız birşey gunde uç kez bepantol sür dedi geçmez ise anastol mü ne dedi . Bilgi vermek istedim
Ya demek hemen hemen herkes aynı şeyleri yaşıyor sağlık ocağında. Ben de ilk topuk kanı aldırmak için gittiğimde aile hekimi bir sürü şey çıkardı. Yok kalça ultrasonunu hemen istiyorum, ayrıca kıçına da ultrason istiyorum, ayrıca pişik var bla bla bla! Bir de daha bir haftalık bebeği oturtuyor, çekiştiriyor,çok sert muayene ediyor.Bir de sanki ben emzirmeyi bilmiyorum, ikinci çocuğum olduğunu bildiği halde bana emzir de ben göreyim dedi. Emziriyorum normal işte yan yatırarak, başı kolumun dirsek kısmında, yani çoğu annenin emzirdiği gibi. A geldi yanıma, çocuğun başını yukarı kaldırıyor sert bir şekilde, ağzı çıkıyor tabi meme ucundan öyle olunca bu yine sert bir şekilde ağzını memeye tutturmaya çalışıyor, tamamen dik bir şekilde emecekmiş. Bir de bana diyor ki sen yatarak mı yemek yersin oturarak mı! İnanılmaz sinirlerim bozulmuştu. Zaten bir sürü sorun buldu ki 2 gün önce çocuk doktoru hiç bir şey bulamamıştı! Çıktım emzirme odasına girdim, ağlamaya başladım sinirimden, moralim bozulmuştu çok. Yanımda bir kadın emziriyordu aynı benim emzirdiğim pozisyonda bana dediki ben yenidoğan hemşiresiyim sen ona bakma, saçmalamış dedi. Ben lahusaydım bir haftalık, beklemiyordum böyle olacağını, dediğim gibi o sırada lafımı da söyleyip tepki veremedim. Ne saçmalık ya, çok kızıyorum kendime,çok. İstediği o acil ultrasonları çektirmedim. Zamanı gelince kalça ultrasonu çekildi hiç bir şey çıkmadı. Geçen aşılar için gittim, doktor tesadüf gördü beni, yoksa muayene filan ettirmeyecektim. Kaçamadım. Bir de öyle hemen bir şey uydurabilen birisi değilimdir. Keşke acil işim var deseydim. Bu sefer de çocukta hırıltı var dedi, ciğerlerinde bir şey olabilirmiş, bir hafta sonra tekrar getirecekmişim. Oğlum da hırıltı hissetmiyorum, öksürmesi yok, ateşi yok. Ne bu şimdi! Her gittiğimde sinirimi bozuyor ya kadın!
Evet istanbuldayım ama bizden aldılar ilk iki aşımızı olduk ücret verdik aslında özel sağlık sigortamız var ama oda tamamını karşılamıyor diye sağlık ocağıda çok yakın olunca oradan yaptırıyorum hastaneden hastaneye mi değişiyor gerçekten :/ benim amerikan sen hangisine götürüyorsun?
Bizim suan aramizda yatmasi cok hosunuza gidiyor. Uyaninca yuzumuze falan dkkunuyor. Cok mutlu oluyoruz. Biraz buyuyunce nasil olur bilmem
Aynen bilinmezler hergun yeni birsey oluyor. Yeni birsey yapiyorlar. Bugun ciglik atmaya basladi:))) en azindan cok eglenceli bu bucurler:))
Yazik yavruma biran once iyi olur insallah. Neden olurmus ki
Canim saglik ocaginin doktoruna gostermek zorunda degilsin. Bana sordu bende doktoru var dedim. O gunden beri hic yuzumuze bile bakmiyor. Hemsireyle muhattap oluyoruz oda iyi gibi. Mersinde hamileyken tutturmustu hemsire bu erkek karni diye bebek alti aylik olmus . Olur mu kiz dedigimde erkek olursa sasirma d i yordu. Topuk kani aldi bu bebek aglamiyor kan sekeri dusuk baktirin dedi birsey cikmadi. Ilk benim kiz emmedi. Sen yeterince ugrasmiyorsun emzirmeyi bilmiyorsun dedi. Gel dene dedim. Ugrasti emmiyor allah allah diyor. Cogu zaman moral bozmaktan baska ise yaramiyorlar.
Hımmm mamayı nasıl yediriyosun çok kötü tadı kokusu diyorlar :/ ben henüz denemedim mamayı ek gıdaya geçince deneyecem
Bizim suan aramizda yatmasi cok hosunuza gidiyor. Uyaninca yuzumuze falan dkkunuyor. Cok mutlu oluyoruz. Biraz buyuyunce nasil olur bilmem
Aynen bilinmezler hergun yeni birsey oluyor. Yeni birsey yapiyorlar. Bugun ciglik atmaya basladi:))) en azindan cok eglenceli bu bucurler:))
Yazik yavruma biran once iyi olur insallah. Neden olurmus ki
Canim saglik ocaginin doktoruna gostermek zorunda degilsin. Bana sordu bende doktoru var dedim. O gunden beri hic yuzumuze bile bakmiyor. Hemsireyle muhattap oluyoruz oda iyi gibi. Mersinde hamileyken tutturmustu hemsire bu erkek karni diye bebek alti aylik olmus . Olur mu kiz dedigimde erkek olursa sasirma d i yordu. Topuk kani aldi bu bebek aglamiyor kan sekeri dusuk baktirin dedi birsey cikmadi. Ilk benim kiz emmedi. Sen yeterince ugrasmiyorsun emzirmeyi bilmiyorsun dedi. Gel dene dedim. Ugrasti emmiyor allah allah diyor. Cogu zaman moral bozmaktan baska ise yaramiyorlar.
Maalesef Emeck süt olmayınca açlıktan mecbur yiyor , tadıda berbat ama şöyle düşünüyorum onun sağlığı için ilaç farzediyorum ki zaten rapor çıkanca ilaç kapsamında devlet karşılıyor. Ücretini.
iyi akşamlar kızlar hava nemlendiricisi kullananan varmı kullnıyorsanız nasıl kullanıyorsunuz odaya açıp bırakıyormusunuz bebeğin yüzünemi tutuyorsunuz ben aldım nasıl kullanacağımı bilmiyorum
iyi akşamlar kızlar hava nemlendiricisi kullananan varmı kullnıyorsanız nasıl kullanıyorsunuz odaya açıp bırakıyormusunuz bebeğin yüzünemi tutuyorsunuz ben aldım nasıl kullanacağımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?