2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar.. İg ekleyebildigimi ekledim.. Gozden kacirdiklarim varsa gncyntc olarak eklesin.. Arzuss kim oldugunu cozemedim :))

Meltemcim bu arada buyuk bi oglum olsaydida kizini alabilseydim.. O ne guzellik ole yaaaa

Honey cim yapa yapa pratikleşiyorsun:)) Bir de ben soğan ve içi biraz kavuruyorum çiğden yaptığımdan daha güzel oluyor. E bazen bebek ve kızımla bazı kazalar olmuyor değil. Mesela bir ay kadar önce, kızım benden ıslak kek istedi, Oğlumun da yatmasına yakın. Mutfak ta almış başını gidiyor, kıramadım. ( laf aramızda benden bir şey istemesi şaşırttı beni, yeme konusunda çok problemli çünkü) Oğlumun yatmasına yakın olsa da ben başladım işe, sonra emzirip yatırırım dedim. Ana kucağından kendini sürekli kaydırıyor ve yerden topluyordum ben bunu daha üç aylık bu arada. Bu sefer yere koymamıştım ana kucağını. Hata işte. Mutfaktayız, kızım tam yanında oturmuş, cips yiyor, ben bakarım dedi. Gözüm biryandan oğlumun üzerinde ama işte 5 saniye un elerken bakmamıştım. Sen ilk önce ana kucağından sonra da kanepeden yere yüzükoyun yuvarlan. Allahtan kanepe alçaktı. Kızım da ben bakıyordum nasıl oldu diyor. Çok korktu bi de. Çocuk işte:)) Çocuğa bebek emanet edilir mi, onlar da bebek!

Sen de 2 çocukla mı yaptın dolmayı? Bir de eşin iş gezisinde. Yok yok maşallah size sizler cidden becerikli anneleriniz. Potansiyelinize maşallah diyorum

Merhaba kızlar.. İg ekleyebildigimi ekledim.. Gozden kacirdiklarim varsa gncyntc olarak eklesin.. Arzuss kim oldugunu cozemedim :))

Meltemcim bu arada buyuk bi oglum olsaydida kizini alabilseydim.. O ne guzellik ole yaaaa

Benim canim:) bayadir misafir olarak takipteydim eski uyeyim aslinda ama giris yapmiyordum, hatta en son dugun mekanlari ile ilgili biseyler yazmisim 2012 de KK'da, simdi kizim icin yaziyorum. :) instagram ve facebook filan denilince laf atmadan duramadim. Twitterda da ayni kullanici adim.

Son düzenleme:

Tamam canim.. Vallahi benim bitek faceim var. Twitter da var ama anlamam ole hesap acik hic girmedim. İg yede dun uye oldum :)

öncelikle burka ve bebekleri hasta olan arkadaşlar Allah şifa versin..bir soru sormuştum arada kaynadı sanırım..cevaplarınızı bekliyorum

Canım öncelikle benim doktorum bi defter tutmamı istedi ikiye ayır sayfayı bi tarafa yediklerini bi tarafta değişiklikleri yazacaksın mesela ben dün ciğer yemiştim sanırım kandırmışlar bizi kuzu mu diye sordum evet dedi ama danaydı çnk yedikten sonra kızım hem kanlı kaka yaptı hemde döküntü döktü vücudu ama ciddi deildi o yüzden bugüne geçti benim doktorum 72 saate en geç belirtiler geçer diyor çok zor bi süreç alerjenleri bulana kadar her şeyi yapacaz benim düne kadar kan ve döküntü geçmişti sadece normal kaka gün içindede 2 kere yeşil kakaydı mukusta yoktu 1 hafta kadardır tam diyetteyim ama dediğim gibi dün yine oldu

O doktor görev yerinden memnun değilmiş sanırım canım, orada size hizmet vermek için bulunduğunu unutmuş her meslekte olduğu gibi, üzüldüm boyle muamele gormene.

Başın sağolsun canım tam da gebelik esnasında ağır bir travma yaşamışsın (

Bebeğime zaten annem hasta olduğu için hamile kaldım. Daha doğrusu zaten artık yavaş yavaş bebek düşünürken annemin hastalığını öğrendim. Önce onunla rahat koşturabilmek için erteledim sonrada torununu görsün diye hamile kaldım. Ama yetişmedi nasip böyleymiş. Bir can gitti bir can geldi diye bakıyorum olaya.

Başsağlığı dileyen herkese teşekkür ederim. Mn_elif seninde başın sağolsun.

Geçmiş olsun , anestolu direkt sürme sakın çok yakıyor yarayı.

doktor bepantholle karıştırarak sürmemi söylemişti bana ben elimdeki kesikte denedim gerçekten karıştırınca yakmıyor.[/QUOTE]

Teşekkürler geçmez ise sadece bepantol ile öyle yaparım

Bizim suan aramizda yatmasi cok hosunuza gidiyor. Uyaninca yuzumuze falan dkkunuyor. Cok mutlu oluyoruz. Biraz buyuyunce nasil olur bilmem
kuzum en azından o denklemler 3-4 bilinmeyenliydi..bu denklemin bilinmeyen sayısı bile bilinmiyor
Aynen bilinmezler hergun yeni birsey oluyor. Yeni birsey yapiyorlar. Bugun ciglik atmaya basladi:))) en azindan cok eglenceli bu bucurler:))
Yazik yavruma biran once iyi olur insallah. Neden olurmus ki

Canim saglik ocaginin doktoruna gostermek zorunda degilsin. Bana sordu bende doktoru var dedim. O gunden beri hic yuzumuze bile bakmiyor. Hemsireyle muhattap oluyoruz oda iyi gibi. Mersinde hamileyken tutturmustu hemsire bu erkek karni diye bebek alti aylik olmus . Olur mu kiz dedigimde erkek olursa sasirma d i yordu. Topuk kani aldi bu bebek aglamiyor kan sekeri dusuk baktirin dedi birsey cikmadi. Ilk benim kiz emmedi. Sen yeterince ugrasmiyorsun emzirmeyi bilmiyorsun dedi. Gel dene dedim. Ugrasti emmiyor allah allah diyor. Cogu zaman moral bozmaktan baska ise yaramiyorlar.

Amerikan hast. Sgk anlaşması yok. Bizim izmitte hastanemiz ve sgk anlaşmalı. Belki oradan farkediyordur.

Memlekette işini severek yapanı bulmak zor. Bizim sağlık ocağındaki ebemiz gayet iyi mesela. Bana arayıp aylık kontrol sonuçlarını söyledim diye teşekkür ediyor. Gittiğimde işim kısaysa küçük bebeğim var diye öncelik tanıyor. Küçük yerler bu konularda avantaj sanırım. Ne bileyim ben aile hekimimden de memnunum.

Hımmm mamayı nasıl yediriyosun çok kötü tadı kokusu diyorlar :/ ben henüz denemedim mamayı ek gıdaya geçince deneyecem

Maalesef Emeck süt olmayınca açlıktan mecbur yiyor , tadıda berbat ama şöyle düşünüyorum onun sağlığı için ilaç farzediyorum ki zaten rapor çıkanca ilaç kapsamında devlet karşılıyor. Ücretini.

Ozel bir nedeni yok Canim ya büyükler gibi zorlamak ya da sık kaka yapmak yapıyor çatlak . Dr sık karşılaştığımız bir durum canınızı sıkmayın dedi .

iyi akşamlar kızlar hava nemlendiricisi kullananan varmı kullnıyorsanız nasıl kullanıyorsunuz odaya açıp bırakıyormusunuz bebeğin yüzünemi tutuyorsunuz ben aldım nasıl kullanacağımı bilmiyorum

Ya ben bi blogda okumuştum sanırım 6 aydan sonra vanilya şurubu mu ne öyle bişe damlatıyorlarmış içine hatta starbuckstan alıyormuş doğruluğunu soracam Fügen Hanım'a öyle bişe mümkün müdür acaba

iyi akşamlar kızlar hava nemlendiricisi kullananan varmı kullnıyorsanız nasıl kullanıyorsunuz odaya açıp bırakıyormusunuz bebeğin yüzünemi tutuyorsunuz ben aldım nasıl kullanacağımı bilmiyorum

Ben kullanıyorum odada beşiğin arkasında prizimiz oraya taktım yüzüne falan deil direk odaya tutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…