2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım nasılsın? uzun zamandır göremedim seni.. sordum ama kimseden ses çıkmadı? son durumların nedir? ben seni çok merak ettim..

bi deniyim bakalım güzel fikir.. inş çözüm bulur

cok sagol tatlım annemdym yavrumla birlikte guvenp evlendgm adam dun aradı senle birlesmek istemiyorum birlesrsemde cehennemi yasatrm sana cocugumzda ısınır dedi bosanma davası acmıyo benm acmamı beklyomus cocuklada ilgilenmiyo vs hala inanamıyom bana yasattıklarına

Canim muhtemelen mahkeme masrafları nafaka vs icin kendi boşanma davası acmak istemiyor sana önerim sende acma bırak bırakmak isteyen uğraşsın bir an once ayrılmak ile eline herhangi bur şey geçmeyecekse uyanık davranmasına izin verme

bu kadar basştleseceni hiç tahmn etmezdm ya evet haklısın ama bosanmde bitsin bu işkence biran once diyom resmen eziyet ya

cocugun ihtiyaclarınıda gidermiyo ben calışmıyrm aileme yuk olmak istemyrum doguda gelen altınları harcıyom

Ve hatta once kendisi ile de tanıştırsa fena olmazdı . Birden bire çıkıp face den ig den beni de ekleyin diyince biraz garip oldu sanırsam :)

Farkindayim aslinda ama uzuun yazacak vakit yok.. Buradaki herkesi cok iyi taniyorum sizin muhabbetlerinizde acayip eglendim Allah var:) istahimin acildigi zamanlar da cok oldu. Hatta bi gec inci seni zorladiginda ve sen kendi kotu anneyim diye sucladiginda cok uzulmustum. Arastanin sabayatta vok gulmustum:) meltem ve herasaraya giptayla bakiyorum nasil okadar cocukla basedebiliyorlar diye. Bana gelince 5agustosta dunyalar guzeli bi kiZ cocuguna kavustum. 4 aydir da sizin yasadiklarinizin cok Zaman aynilarini yasiyorum. Eve tikilip kaldigim dogru ama kizima sarilip sukrediyorum. Oyle iste.. Zamanla anlatirim daha. Yarismaci arkadaslara basarilar dilerim :)

İnanmiyorum ya.. Burda bile isin maddi durumunu dusunmus.. Sakin acma sende canim.. Butun haklarindan vazgecmis sayilirsin.. Malesef kopekler kedilerde baba oluyor.. Babalik dogurtmak degil.. Yani butun bunlarin altinda ne yatiyor? Baska birisi mi var aklina giriyir. Yoksa kayinvaliden filan mi? Ama nasil isterki insan evladinin yuvasinin yikilmasini? Uzulmeye degmeyecek bi adam.. Sen bebisine saril bol bol.. Kendi gitsin cehhenneme

bu kadar basştleseceni hiç tahmn etmezdm ya evet haklısın ama bosanmde bitsin bu işkence biran once diyom resmen eziyet ya

cocugun ihtiyaclarınıda gidermiyo ben calışmıyrm aileme yuk olmak istemyrum doguda gelen altınları harcıyom

Biliyorum cok zorlu bir süreç ve Can'ın yanıyor ama unutma sonunda sinirleri daha sağlam olcak kazanacak ve senin bebegin yanında güçlü olmak zorundasın iyi bir avukat bul da görsün dünya kac bucak

Canim sana cok uzuldum cok. Hamileliginde de seker filan ugrasmistin sanirim, keske isler boyle olmasaydi. Ama degmeyecek bi adam dava bile acmiyormus baksana.. Uzme kendini yavrunla uzun yillarin var onunde.

tamamen ailesi onlarn sacma sapan kurallaryla birbirimizi yıprttk daha dogrusu ben yıpranmşm bi cırpıda beni cocumla bes parasız koydu ki biz dort yıl yamadk cocuk oldu bana gule gule dedilr

Canim yuk olarak dusunme ailen onlar senin. Yasadiklarin uzucu ama bosver cocuguna sahip cikmayan adamdan hayir gelmez. Herseyi bosver tekrar onsuz hayatina basla guzel birde iş bulursun insallah ... Bencede acma dava o acsin nafakanida al ..

Biliyorum cok zorlu bir süreç ve Can'ın yanıyor ama unutma sonunda sinirleri daha sağlam olcak kazanacak ve senin bebegin yanında güçlü olmak zorundasın iyi bir avukat bul da görsün dünya kac bucak

cok zor hemde en özel anları yasadgn adam boyle kazık atıyo cocuk var anne evine geri donuyon calışmıyon aglayamıyn bile sutum kesilrse diye ve karsında dogru duzgn konusp ayrılacn adan-m yok ya canım ne isterse onu yaparm diyo

tamamen ailesi onlarn sacma sapan kurallaryla birbirimizi yıprttk daha dogrusu ben yıpranmşm bi cırpıda beni cocumla bes parasız koydu ki biz dort yıl yamadk cocuk oldu bana gule gule dedilr

Ya ne bicim insan bunlar.. İnan senin icin dua ediyorum duydugumdan beri.. Bu durumu en az hasarla atlat diye.. Ne diyim... Sana bunu yasatanlar tek tek bu ve diger dunyada cehennemi yasasinlar.. Seni yanliz biraktiklari gibi yapayanliz can versinler ins..

Canim sana cok uzuldum cok. Hamileliginde de seker filan ugrasmistin sanirim, keske isler boyle olmasaydi. Ama degmeyecek bi adam dava bile acmiyormus baksana.. Uzme kendini yavrunla uzun yillarin var onunde.

evet canm hailelğmden öncede kanser olabilrsn dediler ameliyt vs oldum 3 ay yuruyemdm derken hamilelk ilk 4 ay kusmalr tam iyiym derken seker cıktı bebek dogdu lohusalk depresyonu bitmeden adam hadi gule gule dedi

Odum kopuyo naZardan:) yegenim kucukken her resim ekledigimde cocugun basina bisey gelirdi. Travmadir belki de. Zamanla koyarim belki ama simdilik koymuyorum:)

Bizi takip edecek kadar zamanı bulduysan yazmaya da bur iki satır olda vakit bulabilirsin diye düşünüyorum herkes hergün burda değil cok aktif olmayan ama bildigimiz arkadaslar var mesela

Face ig nerdeyse bir yıldır olan samimiyetimizden oldu yoksa hadi resin koyalım tüm sanal medya bizi görsün diye değil tabi bu arada izleyenler var. Cok ta önemli değil ama insanlar kibarlık olsun diye saniyor sana hayır diyemediler . Sonuçta orası bizim ozel alanımız

Ha bir de bizim bakmamız ile nazar deger sanıyorsan o enerjin ile benim cocuğuma da bakmanı istemem açıkcası .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…