- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #67.381
Facebookran nasil bulabilirim seni:) bende emek aybike ve my honey var suanda
Aşıları devlet karşılar ( zorunlu olanları yani sigorta farkı ödememelisin)rota virüsünü karşılamıyor zorunlu olmadıgı icin onu da bizde allianz karşıladı fark ödedik bir araştır istersen
Arkadaslar inci az once baya fazla bir kaka yaptı hemen arkasından bir daha . 2. De baya kan vardı cok korktum mememe baktım yara değil kıçına baktım biraz yara sanki Dr aradım sıklıkla karşılaştığımız birşey gunde uç kez bepantol sür dedi geçmez ise anastol mü ne dedi . Bilgi vermek istedim
Aşıları devlet karşılar ( zorunlu olanları yani sigorta farkı ödememelisin)rota virüsünü karşılamıyor zorunlu olmadıgı icin onu da bizde allianz karşıladı fark ödedik bir araştır istersen
Arkadaslar inci az once baya fazla bir kaka yaptı hemen arkasından bir daha . 2. De baya kan vardı cok korktum mememe baktım yara değil kıçına baktım biraz yara sanki Dr aradım sıklıkla karşılaştığımız birşey gunde uç kez bepantol sür dedi geçmez ise anastol mü ne dedi . Bilgi vermek istedim
Ya demek hemen hemen herkes aynı şeyleri yaşıyor sağlık ocağında. Ben de ilk topuk kanı aldırmak için gittiğimde aile hekimi bir sürü şey çıkardı. Yok kalça ultrasonunu hemen istiyorum, ayrıca kıçına da ultrason istiyorum, ayrıca pişik var bla bla bla! Bir de daha bir haftalık bebeği oturtuyor, çekiştiriyor,çok sert muayene ediyor.Bir de sanki ben emzirmeyi bilmiyorum, ikinci çocuğum olduğunu bildiği halde bana emzir de ben göreyim dedi. Emziriyorum normal işte yan yatırarak, başı kolumun dirsek kısmında, yani çoğu annenin emzirdiği gibi. A geldi yanıma, çocuğun başını yukarı kaldırıyor sert bir şekilde, ağzı çıkıyor tabi meme ucundan öyle olunca bu yine sert bir şekilde ağzını memeye tutturmaya çalışıyor, tamamen dik bir şekilde emecekmiş. Bir de bana diyor ki sen yatarak mı yemek yersin oturarak mı! İnanılmaz sinirlerim bozulmuştu. Zaten bir sürü sorun buldu ki 2 gün önce çocuk doktoru hiç bir şey bulamamıştı! Çıktım emzirme odasına girdim, ağlamaya başladım sinirimden, moralim bozulmuştu çok. Yanımda bir kadın emziriyordu aynı benim emzirdiğim pozisyonda bana dediki ben yenidoğan hemşiresiyim sen ona bakma, saçmalamış dedi. Ben lahusaydım bir haftalık, beklemiyordum böyle olacağını, dediğim gibi o sırada lafımı da söyleyip tepki veremedim. Ne saçmalık ya, çok kızıyorum kendime,çok. İstediği o acil ultrasonları çektirmedim. Zamanı gelince kalça ultrasonu çekildi hiç bir şey çıkmadı. Geçen aşılar için gittim, doktor tesadüf gördü beni, yoksa muayene filan ettirmeyecektim. Kaçamadım. Bir de öyle hemen bir şey uydurabilen birisi değilimdir. Keşke acil işim var deseydim. Bu sefer de çocukta hırıltı var dedi, ciğerlerinde bir şey olabilirmiş, bir hafta sonra tekrar getirecekmişim. Oğlum da hırıltı hissetmiyorum, öksürmesi yok, ateşi yok. Ne bu şimdi! Her gittiğimde sinirimi bozuyor ya kadın!
Parme'cim benim gittigim hastanenin sgk ile anlasmasi yok. Buna ragmen benim para odememem mi gerekiyor? Cok sasirdim. Bu ayin sonunda kontrolumuz var gittigimde soracagim.
Iyiki bu konu acilmis haberim olmayacakti
Kakasini yaparken zorlamiyor muydu canim?
Valla Canim onu bilmiyorum ama mantığım SGK ile anlasmali olmasada para ödememeniz gerek diyor sonuçta saglik bakanlığının onayı ile olan bir hastane aşılar saglik bakanlığı onayı ile zorunlu hale geliyor yuh yani ondan para almaya hakları olmaması lazım bence ama burası Türkiye bir sor Canim . Bizi de aydınlat lütfen
İnci cok sık kaka yapıyor yaparken sesi ile olsun yuz ifadesi ile olsun belli ediyor burusturuyor suratını hep .
gonca balcı yunatcı canım..
yaa nokta koymayı unuttum.. google adımı yazdım bu yazı çıktı direk önüme.. değiştirmem mümkün mü?
Mesaj düzeltme var ya Ordan bu mesajini duzelt bakalım ne olcak
o mesajda yok işte mesaj düzenleme paneliooffff
Himm bir süre sonra duzeltemiyorsun demek ki
Kazen e falan msj at istersen bakalım belki birşey yapabilirler eger bundan rahatsız olacaksan
gonca balcı yunatcı canım..
yaa nokta koymayı unuttum.. google adımı yazdım bu yazı çıktı direk önüme.. değiştirmem mümkün mü?
Canim
Mesaj gonderdim eklemeyi iptal etmissin sanirim. İsmin de gizli hatta aramada esin cikiyor onun
Profilden seninle evli dedigi icin gorebildim seni.
bana istek gelmedi ki canım..
Tmm simdi oldu sanirim :)
sen niye bizi bebişle tanıştırmıyorsun canım? :) maşallah deriz merak etme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?