2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Parme'cim benim gittigim hastanenin sgk ile anlasmasi yok. Buna ragmen benim para odememem mi gerekiyor? Cok sasirdim. Bu ayin sonunda kontrolumuz var gittigimde soracagim.

Iyiki bu konu acilmis haberim olmayacakti

Kakasini yaparken zorlamiyor muydu canim?

Calisabilir raporu nedeni ile hamileyken devlet hastasine gittim. Karnim burnumda, ordan oraya yolluyorlar, habire 4 kat inip cikiyorum merdivenle. Odada yoklar bilmem kacinci kattalar diyorlar haddiiii kostur oraya. Kadin dogum doktorundan rapor almam gerekiyor. Doktor bilgisayarda solitaire oynuyor raporu hemsire yazdi :) Canim burnuma geldi twitterdan saglik bakani Mehmet Muezzinoglu na ve saglik bakanligina yazdim. Ertesi gun gelmemi istediler. Ertesi gun gittigimde sikayetin ulastigini ogrendim ve tavirlari degismisti. Ama diger hastaar ayni sorunlari yasiyorlar. Sozun ozu bir rahatsizliginiz olursa muezzinogluna ve saglik bakanligina twitter dan yazin. En azindan bana tepkisiz kalmadiklarini gordum

Parme'cim benim gittigim hastanenin sgk ile anlasmasi yok. Buna ragmen benim para odememem mi gerekiyor? Cok sasirdim. Bu ayin sonunda kontrolumuz var gittigimde soracagim.

Iyiki bu konu acilmis haberim olmayacakti

Valla Canim onu bilmiyorum ama mantığım SGK ile anlasmali olmasada para ödememeniz gerek diyor sonuçta saglik bakanlığının onayı ile olan bir hastane aşılar saglik bakanlığı onayı ile zorunlu hale geliyor yuh yani ondan para almaya hakları olmaması lazım bence ama burası Türkiye bir sor Canim . Bizi de aydınlat lütfen

Kakasini yaparken zorlamiyor muydu canim?

İnci cok sık kaka yapıyor yaparken sesi ile olsun yuz ifadesi ile olsun belli ediyor burusturuyor suratını hep .

oyyy kuzu kiyamam ona

kızlar akşam akşam siiznle enfes bir tarif paylaşmak istedim
3 su bardağı un
1 su bardağı sıvı yağ
1 paket toz krem şanti
6 adet kuru incir
1 çay bardağı dövülmüş ceviz
incirler 10 dk sıcak suda bekletilip küçük küçük doğranır. incir ve ceviz haricindeki malzemelerle hamur hazırlnır sonra incir ve ceviz eklenir şekillendirilip 165 derecede 15-20 dk altı pembeleşene kadar pişirilir sonucunda harika bir lezzet şiddetle tavsiye edilir

canım nasılsın? uzun zamandır göremedim seni.. sordum ama kimseden ses çıkmadı? son durumların nedir? ben seni çok merak ettim..

Himm bir süre sonra duzeltemiyorsun demek ki

Kazen e falan msj at istersen bakalım belki birşey yapabilirler eger bundan rahatsız olacaksan

bi deniyim bakalım güzel fikir.. inş çözüm bulur

Heracim mesaji birde tekrar alintilamissin. Orda duzeltsen alintida var bir arkadas daha alinti yapmis. Bu kk da kapatamiyormuyuz google araninca direkt cikiyor. Bende furuzanmelek diye aratinca kk ya yonlendiriyor ve tum mesajlarim falan gozukuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…