2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet canm hailelğmden öncede kanser olabilrsn dediler ameliyt vs oldum 3 ay yuruyemdm derken hamilelk ilk 4 ay kusmalr tam iyiym derken seker cıktı bebek dogdu lohusalk depresyonu bitmeden adam hadi gule gule dedi

Senin sinavin da buymus diye dusun. Elbet sonunda mukafatini verir Allah yeter ki sen bu sinavi atlat. Vardir bir hayir o adamin bir an once hayatindan cikmasi lazimmis demek ki.

Canim yuk olarak dusunme ailen onlar senin. Yasadiklarin uzucu ama bosver cocuguna sahip cikmayan adamdan hayir gelmez. Herseyi bosver tekrar onsuz hayatina basla guzel birde iş bulursun insallah ... Bencede acma dava o acsin nafakanida al ..

benm babam 50 kusur yasda seyyar satıcılk yapıp cocuma bez alıyo cocuk yaptıgm adam memur umrunda bile degil ya bide beni tehdit ediyo coculkla aradı acamadm vay her ardında acacakmşm vs cok zormussssssss hayat

Her baktigima aman masallah diyorum zaten:))

Demek istediğim; bilmem farkındamısın ama bu grubun buluşma noktası bebeklerimiz. Face veya IG dan da bu paylaşımlar için, aylardır süren topic arkadaşlığımıza dayanarak ekliyoruz birbirimizi. Seninde bu paylaşımlara katılmak isteyip ama benim bebeğime nazar değer ben sadece sizin paylaşımlarınızı göreyim demeni kaba buldum.

Ha birde, biz resimleri paylaşırken kendimiz güzellikleri paylaşmak için yapıyoruz, yoksa burda herkesin kollarında bir melek varken kimse kimsenin bebeğini merakla görmek istemez^^

Son düzenleme:

allah razı olsun senden ve burdaki diğer arkadslrdan hemde oyle bi yalnız bıraktı kiiiii anlatamam ben onunla 12 yıldr beraberim lisede tanıştık bu gunlere geldk hersey bi çırpıda sildi attı

Ben de o samimiyeti hissettigim icin kendimce eklemek istedim zaten, burada sifremi hatirlama vs. Ugrasmam gerekiyordu giris yapabilmem icin, ama baktim face ig ekleyince garip oldu ben de ugrastim, giris yaptim, kendimi tanitayim dedim. En son 2yila yakin bir zaman once kullanmistim sonucta.

Nazar konusu herkesin kendi tercihi tabi, gerilecek bisey yok bukadar ters konusacagin bisey de goremedim, ama istemezsen olur inciye bakmamaya calisirim :) halbuki badem ile olan maceralarinda ben cok eglenmistim, ama annesi olarak boyle dusunuyorsan saygi duyarim.

Merhaba Tebrizi ben dışarda ve elle süt sağmadım hiç. Saklamak için önerdiğin yöntem bence uygun, ertesi gün içecek nasılsa. Ya da süt saklama poşetine direk sağabilirsin. Bence bu daha steril olur. Lansinoh un süt saklama poşetlerini öneririm ben, çift kilitli ve gayet pratik. Bazı anneler direk poşete sağıyor. Hem yıkama temizleme ve steril mi diye düşünme derdinden de kurtulursun. Ben birini emzirirken diğerinden akan sütler vardı onları da süt saklama poşetlerinde saklıyorum.

öncelikle burka ve bebekleri hasta olan arkadaşlar Allah şifa versin..bir soru sormuştum arada kaynadı sanırım..cevaplarınızı bekliyorum

Neden ki? Resim eklemeden de paylasim yapilabiliyor sanirim :)

Ha buarada bn de bikac aydir sizi okudugum icin o sicakligi hissettigimdn eklemistim, ama tabii siz beni henuz tanimadiginiz icin garip gelmis olabilir. Zamanla duzelir belki, ya da duzelmez napalim.

Son düzenleme:
Arzu'cum

Ben de fena bir enerji var cok pis nazarim deger. Ilerleyen gunlerde yavrunun resmini koyarsin falan nazarim deger mazallah.

Ben gercekten cok iyi niyetle ismim soyadimi verdim ve sen de dahil bazi arkadaslardan arkadaslik geldi kabul ettim. Ama su bende ki pis bakislari dusunerek eklememem gerektigini anliyorum. Simdi sorunu hallediyorum.

Demek istediğim bizim gözlerimizin nazarı deger diye düşünüyorsan ve kendin birden bire ozel alanlarımızdan da ben sizi izliyim diyorsan bu saçma ve biraz ayıp oldu

Yoksa genel olarak kimseye kırıcı konuşmak istemediğimi her zaman takip ediyorsan biliyorsundur. Yani herhangi birinin kızımı köpeğimi görmesi beni rahatsız etseydi zaten burda olmazdım

Ama iste samimiyet önemli . Biraz duşun istersen yazdıklarımı yoksa farkında isen yeni gelen herkesi kucaklıyoruz.

Merhaba kızlar.. İg ekleyebildigimi ekledim.. Gozden kacirdiklarim varsa gncyntc olarak eklesin.. Arzuss kim oldugunu cozemedim :))

Meltemcim bu arada buyuk bi oglum olsaydida kizini alabilseydim.. O ne guzellik ole yaaaa
Sagol canım , Allah tüm yavrularımıza iyi yazılar yazsın insallah
Bizim de aile hekimi peşime düştü resmen , ajan gibi sagolsun aşıya birkaç gün kala arıyor su gün geleceksiniz diye , hamileykende arıyordu sonuclarınız , kilo tansiyon vs nasıl diye
Öbür oğlana hamileyken yardımcısı hemşire eve gelmişti
Sagolsun sansliyiz bu konuda ama Ankara Zekai Tahir b. Hastanesi Dr larından memnun kalmamıştım bende, çalışabilir raporu icin gittiğim Dr bana Yaşın gecmis , artık cocuk yapma dedi (32)
Benim gittiğim özel Hast. De de aşılar ücretsiz
Birde devletin hiçbir güvencesi olmayan ailelerin cocukları icin "18 yas altı " diye bir uygulaması var, sadece SGK ya gidip başvurmak gerekiyor önce sanırım , sonra çocuklarınkini devlet karşılıyor
Gecmis olsun canım bu arada , bepanten kendime kullanmıştım cok iyi geldi çatlağa
Heracim mesaji birde tekrar alintilamissin. Orda duzeltsen alintida var bir arkadas daha alinti yapmis. Bu kk da kapatamiyormuyuz google araninca direkt cikiyor. Bende furuzanmelek diye aratinca kk ya yonlendiriyor ve tum mesajlarim falan gozukuyor.
Eyvah o zaman
Akıllı kadinsin vesselam :)
bu kadar basştleseceni hiç tahmn etmezdm ya evet haklısın ama bosanmde bitsin bu işkence biran once diyom resmen eziyet ya
Boşanma , o acsın davayı , oh ne ala , hem ayrılmak iste , hem dava masraflarını da karşı tarafa yik , kusura bakma ama cok s.r fsizmis

Ya canım damla alınmasın ama adamın bi kere mayası bozuk
Dogru düzgün bi adam olsa kim bu kadar aklına girsin ki, kendi aklı yokmu bunun
Tamam belki ayrılmak istedi ama ayrılmanın da bi adabı var , hadi bu kız el kızı , o cocugun ne sucu var
Yani ağzıma cok laf geliyo su an ama ...

Ivy'cim memnuniyetsizlikten ziyade, hep hani ben burda bulunuyorum ya, bir sorun bulayım da kendimi önemli hissedeyim gibiydi tutumu. Her zaman böyle ama. Bir işgüzarlıkdır gidiyor. Hamilelikten önce çok kötü faranjit oldum. Ama çok çok kötü, yutkunamıyorum uyuyamıyorum, en son laranjite de çevirdi sesim çıkmıyor, bir hafta sürdü, çok acı çekiyorum ısrarla antibiyotik vermedi. Ve sonra bronşite çevirdi. En kötüsü de bronşite çevirdiğinde ben hamileymişim. Dahiliye doktoru ve göğüs hastalıkları doktorları mutlaka ilaç kullanmam ve iğne yememi söylediler. Yoksa daha kötü olabilir dediler. Ne çok düşündüm, endişelendim bebeğime bir şey olmuş mudur diye. Bu nedenle bir daha bu doktora gitmiyorum ama, aşılar için gittiğimde kaçamadım ne yazık ki.
QUOTE=IvyTheMe;33102044]O doktor görev yerinden memnun değilmiş sanırım canım, orada size hizmet vermek için bulunduğunu unutmuş her meslekte olduğu gibi, üzüldüm boyle muamele gormene.[/QUOTE]

Son düzenleme:

Evet Canim benim hastanede karşılıyor . My honey ve diğer bir arkadas icin yazdım .

Hehe akıl aklı tanırmış :) sagolasin tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…