2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Simdi siz gereksiz uzerinize alindiniz sanirim topicce. Hera neden tanistirmiyorsun diye sordugunda facebooktaki yorumlari gordu sanirim, sonrasindaki ilk mesajim da oydu zaten. Oradaki listemde 850kisi filan vardi en son ve ben oraya eklemeyi uygun bulmuyorum nitekim kendi ozel sayfam orasi. Buraya eklemeyecegimi kesin bir dille soylemedim, belki bir gun dedim hatta. Yoksa derdim "sizin" gozleriniz degil. Kirici konusmamaya calistiginin farkindayim ama bukadar ters bir dille soylediginde bende naptim adam mi oldurdum acaba dedim.

cok haklısn ayrılmnnda adabı var evden cıkarken kotla cıktım hemen kapının kilidni degsrmş faturamı kestrmi tum eşyalrm orda ya kış geldi herseym orda kaldı yaaa ben o eve bi kamyon ceyzmle gelinlğmle grmştm canmı cok yaktı ya

Canım biliyorum, göstermeyecektim zaten artık kaçıyorum kadından her defasında moralimi bozuyor. Ama emzirme odasına çıkarken yakaladı beni. Yüzüm yumuşak hayır diyemedim, bir şey uyduramadım o an. Bir de evet bu bebek erkek, kız olacak meselesi var. İlkinde de karnım yuvarlak şiş, girdiğim bir dükkanda tanımadığım bir kadın kesin erkek diyor. Ben de 8 aylık hamileyim bu arada. uLTRASONDA AÇIKÇA GÖRÜNÜYOR KIZ DEDİM. yOK BAK ERKEK DOĞACAK GÖRECEKSİN DİYOR YA:)) ÇOK KOMİK:))

Ne kadar kötü bir insanmış , yani sevmediğin insana bile boyle yapılmaz ki , bu karşındaki kişi senin eşin, hayat arkadaşın

Canım sen artık onu düşünmemeye calis , önünde guzel uzun bir hayat var . Zor olacak ama zAman herseyin ilacı , bir gün bu olanlar canını yakmamaya başlayacak , sadece zaman
Allah yardımcın olsun , insallah düzgün bir is bulursun ve guzel bi hayat kurarsın
O adamda pişmanım dese bile dönüp arkana bile bakma artık

Arzuss isimli arkadaşı burdan biri sandım başta ama biranda ortaya çıkan ve muhabbete bile katılmadan direkt ig ve Facebook hsplarımızı eklemek isteyen biri olduğunu görünce ben ig hesabımdan sildim açıkçası... Bir yılı aşkın bir süredir samimiyetlerine güvendiğim kk arkadaşlarımı kabul ederim ama yoktan varolup maceralarınıza çok gülmüştüm öyleydi böyleydi diyen ve hiç tanımadığım birini hayatıma pek sokmam kimse de kusura bakmasın...

işte bu kadar kotu olabileceni aklım almıyo ya almıyoooooo bunları nasıl yapar ya nasıl ben ne fedakarlklr yaptım onun için ya

twiter adresine baktım dershene kapanmasın vs vs yazmış ya tek derdi bu sanki ya yazılarınıda okuyn bişey sanr ya sen 2,5 aylık cocugunu kapıya koydun yaaa

Canım senin de sınavın buymuş. Vardır Allahın bir bildiği bekle bakalım bu işin sonunda ne gibi bir hayır gelecek. Biraz argo bir deyim ama ne demişler gün gelir harman döner horoz domalır tavuk gömer.

Arasta ne diyordunuz siz hep okumak lazım hep

Sevgili adasim ,

Sosyal medya canavarı oldugun Belli zaten 850 kişilik arkadaşından
Burası rekor kırmak icin uygun bir yer değil güzelim
Kırıcı olmayıp ters olmak ta ayrıca maharetmis ne guzel
Herkes tepki verdiğine gore bir hatam var demek ki diyebilsen daha samimi olurdu
Dahasını anlamadıysan artık diyecek birşeyim yok

Canım senin de sınavın buymuş. Vardır Allahın bir bildiği bekle bakalım bu işin sonunda ne gibi bir hayır gelecek. Biraz argo bir deyim ama ne demişler gün gelir harman döner horoz domalır tavuk gömer.

canım o kadar yanıyor acıyor ki gecmişimi silip attım onun yuzundn her anında o var bide kendimi kullanılmş hissediyom cok kotu bi his bana 2 yıl once bitmşti bu evlilik dedi eee cocuk falan yaptık sen hangi ruhla geldn gittn yattn kalkdn ya kaldırmym söyledklerini

[/QUOTE]

Kompleksli işgüzar yani :)

İG de de Yasemin diye biri var , cocuk ta yok fotolarında , bilemedim ki kim, onaylamadım istegini

Canım ben o nedenle ozelden yazdım nick imi, lütfen diğer arkadaşlar alınmasın ama burada herkesin kendisine daha yakın hissettiği kişiler veya gruplar vardır, kişisel profilleri paylaşmakta bir sakınca görmüyoruz ama mutlaka arada kötü niyetlilerde olacaktır (arzu nun kötü niyetli olduğunu söylemiyorum sadece genelleme yaptım). Burada özel kadınsal sorunlarımızı yaxıyoruz bazen, buraya herkesin erişimi varken birde bu nickleri personal hesaplarla bağdaştırıyoruz o yuzden seçici olmak hakkımız. Zaten 800-1000 kullanıcı kayıtlı FB profilleri genelde post yayma amaçlıdır. Aman dikkat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…