- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #67.441
Demek istediğim bizim gözlerimizin nazarı deger diye düşünüyorsan ve kendin birden bire ozel alanlarımızdan da ben sizi izliyim diyorsan bu saçma ve biraz ayıp oldu
Yoksa genel olarak kimseye kırıcı konuşmak istemediğimi her zaman takip ediyorsan biliyorsundur. Yani herhangi birinin kızımı köpeğimi görmesi beni rahatsız etseydi zaten burda olmazdım
Ama iste samimiyet önemli . Biraz duşun istersen yazdıklarımı yoksa farkında isen yeni gelen herkesi kucaklıyoruz.
Sagol canım , Allah tüm yavrularımıza iyi yazılar yazsın insallah
Bizim de aile hekimi peşime düştü resmen , ajan gibi sagolsunaşıya birkaç gün kala arıyor su gün geleceksiniz diye , hamileykende arıyordu sonuclarınız , kilo tansiyon vs nasıl diye
Öbür oğlana hamileyken yardımcısı hemşire eve gelmişti
Sagolsun sansliyiz bu konuda ama Ankara Zekai Tahir b. Hastanesi Dr larından memnun kalmamıştım bende, çalışabilir raporu icin gittiğim Dr bana Yaşın gecmis , artık cocuk yapma dedi (32)
Benim gittiğim özel Hast. De de aşılar ücretsiz
Birde devletin hiçbir güvencesi olmayan ailelerin cocukları icin "18 yas altı " diye bir uygulaması var, sadece SGK ya gidip başvurmak gerekiyor önce sanırım , sonra çocuklarınkini devlet karşılıyor
Gecmis olsun canım bu arada , bepanten kendime kullanmıştım cok iyi geldi çatlağa
Eyvah o zaman
Akıllı kadinsin vesselam :)
Boşanma , o acsın davayı , oh ne ala , hem ayrılmak iste , hem dava masraflarını da karşı tarafa yik , kusura bakma ama cok s.r fsizmis
Ya canım damla alınmasın ama adamın bi kere mayası bozuk
Dogru düzgün bi adam olsa kim bu kadar aklına girsin ki, kendi aklı yokmu bunun
Tamam belki ayrılmak istedi ama ayrılmanın da bi adabı var , hadi bu kız el kızı , o cocugun ne sucu var
Yani ağzıma cok laf geliyo su an ama ...
Face den arkadaslik gonderen ve soyadi D.e.l.i.b.a.s.i. olan kim arkadaslar?
Selam kızlar nazar duası okumaya geldim
İG de de Yasemin diye biri var , cocuk ta yok fotolarında , bilemedim ki kim, onaylamadım istegini
Bizim suan aramizda yatmasi cok hosunuza gidiyor. Uyaninca yuzumuze falan dkkunuyor. Cok mutlu oluyoruz. Biraz buyuyunce nasil olur bilmem
Aynen bilinmezler hergun yeni birsey oluyor. Yeni birsey yapiyorlar. Bugun ciglik atmaya basladi:))) en azindan cok eglenceli bu bucurler:))
Yazik yavruma biran once iyi olur insallah. Neden olurmus ki
Canim saglik ocaginin doktoruna gostermek zorunda degilsin. Bana sordu bende doktoru var dedim. O gunden beri hic yuzumuze bile bakmiyor. Hemsireyle muhattap oluyoruz oda iyi gibi. Mersinde hamileyken tutturmustu hemsire bu erkek karni diye bebek alti aylik olmus . Olur mu kiz dedigimde erkek olursa sasirma d i yordu. Topuk kani aldi bu bebek aglamiyor kan sekeri dusuk baktirin dedi birsey cikmadi. Ilk benim kiz emmedi. Sen yeterince ugrasmiyorsun emzirmeyi bilmiyorsun dedi. Gel dene dedim. Ugrasti emmiyor allah allah diyor. Cogu zaman moral bozmaktan baska ise yaramiyorlar.
Ayy koptumolay ne kuzum nas felak nefesimizin yettiğince
cok haklısn ayrılmnnda adabı var evden cıkarken kotla cıktım hemen kapının kilidni degsrmş faturamı kestrmi tum eşyalrm orda ya kış geldi herseym orda kaldı yaaa ben o eve bi kamyon ceyzmle gelinlğmle grmştm canmı cok yaktı ya
YArina kadar bekleyeyim bakalim. Bebek resmi var ama bebekten kim oldgunu cikaramadim.
Ne kadar kötü bir insanmış , yani sevmediğin insana bile boyle yapılmaz ki , bu karşındaki kişi senin eşin, hayat arkadaşın
Canım sen artık onu düşünmemeye calis , önünde guzel uzun bir hayat var . Zor olacak ama zAman herseyin ilacı , bir gün bu olanlar canını yakmamaya başlayacak , sadece zaman
Allah yardımcın olsun , insallah düzgün bir is bulursun ve guzel bi hayat kurarsın
O adamda pişmanım dese bile dönüp arkana bile bakma artık
twiter adresine baktım dershene kapanmasın vs vs yazmış ya tek derdi bu sanki ya yazılarınıda okuyn bişey sanr ya sen 2,5 aylık cocugunu kapıya koydun yaaa
Canım her türlü oku işte illa bi işe yarar sebebi karmaşık
Canım senin de sınavın buymuş. Vardır Allahın bir bildiği bekle bakalım bu işin sonunda ne gibi bir hayır gelecek. Biraz argo bir deyim ama ne demişler gün gelir harman döner horoz domalır tavuk gömer.
Ise yarasinda her Turlu okurumcidden Kim bu Arzuss
Ben de bilmiyorum bi geldim Arzuss diye biri varBiri özet geçsin
1 gun ara Arzuss turemis
[/QUOTE]Ivy'cim memnuniyetsizlikten ziyade, hep hani ben burda bulunuyorum ya, bir sorun bulayım da kendimi önemli hissedeyim gibiydi tutumu. Her zaman böyle ama. Bir işgüzarlıkdır gidiyor. Hamilelikten önce çok kötü faranjit oldum. Ama çok çok kötü, yutkunamıyorum uyuyamıyorum, en son laranjite de çevirdi sesim çıkmıyor, bir hafta sürdü, çok acı çekiyorum ısrarla antibiyotik vermedi. Ve sonra bronşite çevirdi. En kötüsü de bronşite çevirdiğinde ben hamileymişim. Dahiliye doktoru ve göğüs hastalıkları doktorları mutlaka ilaç kullanmam ve iğne yememi söylediler. Yoksa daha kötü olabilir dediler. Ne çok düşündüm, endişelendim bebeğime bir şey olmuş mudur diye. Bu nedenle bir daha bu doktora gitmiyorum ama, aşılar için gittiğimde kaçamadım ne yazık ki.
QUOTE=IvyTheMe;33102044]O doktor görev yerinden memnun değilmiş sanırım canım, orada size hizmet vermek için bulunduğunu unutmuş her meslekte olduğu gibi, üzüldüm boyle muamele gormene.
İG de de Yasemin diye biri var , cocuk ta yok fotolarında , bilemedim ki kim, onaylamadım istegini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?