- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #67.461
Dün bize misafir geldi gitti , aksam avize kendiliğinden aşağı indiDedim şimdi bana ihtiyaçları vardır ee nefesim de kuvvetli bi okurum nazar neyim kalmaz
Hic kimsenin ahı kimsede kalmaz , o konuda icin ferah olsun, Allah sorar hesabını Mutlakacanım o kadar yanıyor acıyor ki gecmişimi silip attım onun yuzundn her anında o var bide kendimi kullanılmş hissediyom cok kotu bi his bana 2 yıl once bitmşti bu evlilik dedi eee cocuk falan yaptık sen hangi ruhla geldn gittn yattn kalkdn ya kaldırmym söyledklerini
yuregimde bir sızı var ben nasıl yaptı derken adam baska meselelerle ilgileniyo ben yaptıklarına ragmen kolay kolay bitirememşken o silp atmış herseyi ya hiç mi duygu his gibi seyler yokmus hangi ra bitmiş de ben aynı evde nasılda farkedememşm ya ya ben cok salagm ya o cok akıllı valla bilemedim
Canim Allah sabir versin. Yapiyorsundur belki ama yavrun biraz daha buyusun bir yandan is ara bence. Hazira dag dayanmaz
ben kendi derdimle ugrasrken diğer muhabbetleri kacırıyom bosverin siz gelin benle konusun ugrasın psikolga gittim bi daha gidemedm ona verecem parayla bebegme bişey alırım diye zaten dr da sinir etti 5 dk gec kaldım yok konusamam bilmem ne anca geldm bebegmi bıraktm vs diyom yok zaman onemliymş benden sonra hastamı var diyom yok diyo ya allah allah beni mi bulur hersey ya
Dün bize misafir geldi gitti , aksam avize kendiliğinden aşağı indi(neyseki basit ve hafif biseydi) bize gönder okumaları bacım
Hic kimsenin ahı kimsede kalmaz , o konuda icin ferah olsun, Allah sorar hesabını Mutlaka
An itibariyle 44 ziyaretçi 16 üye sanırım nasıl birbirimize kenetlendiğimizi duyan herkes gizliden gelmiş
Ben hera yi masal dan tanıdım
Nasıl unutabilirim o yanakları
Evet neden bu kadar cok ziyaretci birileri bizi gozetliyor mu ne :))
Ben hera yi masal dan tanıdım
Nasıl unutabilirim o yanakları
Ben 1 yıldır burdayım ilk kez bu kadar ziyaretçi gördüm sosyal medya canavarları tarafından gözetleniyoruz. Net.
tamamen ailesi onlarn sacma sapan kurallaryla birbirimizi yıprttk daha dogrusu ben yıpranmşm bi cırpıda beni cocumla bes parasız koydu ki biz dort yıl yamadk cocuk oldu bana gule gule dedilr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?