2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yuregimde bir sızı var ben nasıl yaptı derken adam baska meselelerle ilgileniyo ben yaptıklarına ragmen kolay kolay bitirememşken o silp atmış herseyi ya hiç mi duygu his gibi seyler yokmus hangi ra bitmiş de ben aynı evde nasılda farkedememşm ya ya ben cok salagm ya o cok akıllı valla bilemedim

Birde FB güvenlik ayatlarını değiştiriyor bazen, bug falan oluyor herşeyi public açabiliyor. Ben o nedenle facebook düşmanıyımdır :) geçmişte çok vukuatı oldu FB un, güvenmeyin lütfen.

Dedim şimdi bana ihtiyaçları vardır ee nefesim de kuvvetli bi okurum nazar neyim kalmaz
Dün bize misafir geldi gitti , aksam avize kendiliğinden aşağı indi (neyseki basit ve hafif biseydi) bize gönder okumaları bacım
Hic kimsenin ahı kimsede kalmaz , o konuda icin ferah olsun, Allah sorar hesabını Mutlaka

Canim Allah sabir versin. Yapiyorsundur belki ama yavrun biraz daha buyusun bir yandan is ara bence. Hazira dag dayanmaz

ben kendi derdimle ugrasrken diğer muhabbetleri kacırıyom bosverin siz gelin benle konusun ugrasın psikolga gittim bi daha gidemedm ona verecem parayla bebegme bişey alırım diye zaten dr da sinir etti 5 dk gec kaldım yok konusamam bilmem ne anca geldm bebegmi bıraktm vs diyom yok zaman onemliymş benden sonra hastamı var diyom yok diyo ya allah allah beni mi bulur hersey ya

CAnım biz uzman değiliz tedavi edemeyiz sadece destek olabiliriz depresyonda olduğunu düşünüyorsan doktora girmelisin . Vereceğim para ile birşey alırım deme kizina daha faydalı olursun ruh saglıgın iyi olursa bu alacağın seylerden daha degerli lütfen doktora gir ve iyi ol

Eüzibillahi başladım okumaya canım tütütüüü elem tere fiş kem gözlere şiş

An itibariyle 44 ziyaretçi 16 üye sanırım nasıl birbirimize kenetlendiğimizi duyan herkes gizliden gelmiş

kızlar yarım saat kızı uyutmak için kalktım neler olmuş yav.. evet biraz garip birden bire ortaya çıkıp bizi eklemesi banada garip geldi ama samimiyetine güvendim.. ne bilim.. keşke başından beri bizimle olabilseydi.. acaba bu topik ziyaretçilere kapanmaz mı? o zaman ya okuyamıcaklar ayda yazmak zorunda kalıcaklar.. amaaan valahi kafa gitti bende.. benim kıza nazar değdi uyumuyor.. çok ciddiyim benim kızım uyumuyor. uyumucam diye diretiyor sabahtan beri.. artık kafam attı beşiğine koydum ıh mıh yapmaya devam ediyor.. ne yaptığımı bilmez haldeyim bugün..

Ben hera yi masal dan tanıdım
Nasıl unutabilirim o yanakları

ısırmaya bekleriz efendim :) bende senin kızını ısırırım ama haberin olsun

Evet neden bu kadar cok ziyaretci birileri bizi gozetliyor mu ne :))

Ben 1 yıldır burdayım ilk kez bu kadar ziyaretçi gördüm sosyal medya canavarları tarafından gözetleniyoruz. Net.

Edit: Heran ziyaretçi sayısı 850 olabilir alıştıralım şimdiden kendimizi

Son düzenleme:
kızlar ben bugün ne yaptığımı bilmez haldeyim.. beynim durdu.. kızım uyumuyor.. inanabiliyormusunuz masal uyumuyor yaramazlık yapıyor.. hanginiz nazar değdirdi ARASTA bi okuyuver şaka maka artık geldiler tepeme attım beşiğine ağlıyor sinsi sinsi.. bakmıcam uyusun kendi diyorum ama yüreğim el vermiyor.. başına gidip dikiliyorum.. neden böle yaptı bugün anlamadım..

Ben hera yi masal dan tanıdım
Nasıl unutabilirim o yanakları

ısırmaya bekleriz efendim.. kapım hepinize açık :)

kafamın durduğunu üst üste aynı mesajı 2 defa yazdığımdan belli oluyordur heralde

Son düzenleme:
tamamen ailesi onlarn sacma sapan kurallaryla birbirimizi yıprttk daha dogrusu ben yıpranmşm bi cırpıda beni cocumla bes parasız koydu ki biz dort yıl yamadk cocuk oldu bana gule gule dedilr

ben hukukçuyum..dayanamdım..canım tedbir nafakası diye bir şey..boşanmasan dahi tedbir nafakası talep edersin.. yani bir dilekçeyle boşanma istemeyip bu nafakayı kızın ve kendin için isteyebilirsin..komşularını felan şahit göster...bir sorun olursa ben ara ara bakıyorum..sorabilrsin..kusura bakmazsano şerefzizn arkasından ağlama, ne halt ederse etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…