- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #67.481
yuregimde bir sızı var ben nasıl yaptı derken adam baska meselelerle ilgileniyo ben yaptıklarına ragmen kolay kolay bitirememşken o silp atmış herseyi ya hiç mi duygu his gibi seyler yokmus hangi ra bitmiş de ben aynı evde nasılda farkedememşm ya ya ben cok salagm ya o cok akıllı valla bilemedim
ben hukukçuyum..dayanamdım..canım tedbir nafakası diye bir şey..boşanmasan dahi tedbir nafakası talep edersin.. yani bir dilekçeyle boşanma istemeyip bu nafakayı kızın ve kendin için isteyebilirsin..komşularını felan şahit göster...bir sorun olursa ben ara ara bakıyorum..sorabilrsin..kusura bakmazsano şerefzizn arkasından ağlama, ne halt ederse etsin...
Eki Görüntüle 896335 kızlar merak ediyorum.. siz de benim gibi convers giydiniz mibeni ordaki teyzeler çok ayıplamıştı
Eki Görüntüle 896335 kızlar merak ediyorum.. siz de benim gibi convers giydiniz mibeni ordaki teyzeler çok ayıplamıştı
Merhaba Tebrizi ben dışarda ve elle süt sağmadım hiç. Saklamak için önerdiğin yöntem bence uygun, ertesi gün içecek nasılsa. Ya da süt saklama poşetine direk sağabilirsin. Bence bu daha steril olur. Lansinoh un süt saklama poşetlerini öneririm ben, çift kilitli ve gayet pratik. Bazı anneler direk poşete sağıyor. Hem yıkama temizleme ve steril mi diye düşünme derdinden de kurtulursun. Ben birini emzirirken diğerinden akan sütler vardı onları da süt saklama poşetlerinde saklıyorum.
Benim düğünüm olmadı, gelinlik de giymedim. Kendi nikahıma gittiğimi bile bilmediğim için kotlaydım
sonunda biri cevap verdi:) çok teşekkür ederim..Allah razı olsun.
Asıl olay seninki yavlum :) romantik komedi tadından yenmez :)
ohh sefamız olsun..COnverse değil ama cok rahat bir ayakkabı biraz daha sık birşey ile değiştirip bata dokturmustum
Harikasınben giyememiştim ama masaları dolaşırken ayakkabıyı çıkarıp çıplak ayakla gezdim işin kötüsü havuzbaşıydı bazı yerler sırılsıklamdı kuyruk diye bişi kalmamıştı gecenin sonunda da küçük kaynım saolsun duvağıma basıp tepetaklak etmişti beni :s
Benim düğünüm olmadı, gelinlik de giymedim. Kendi nikahıma gittiğimi bile bilmediğim için kotlaydım
Ben msji görmedim kusura bakma konu sür saklama ise bende lansinoh poşet kullanıyorum saglıgım sut once az ise kendi biberonunda ya da cam kavanozda dolapta saklayıp ornegin bunu sabah yaptıysam öğleden sonra sagdigim ile birleştirip poşetle buzluga atıyorum
sonunda biri cevap verdi:) çok teşekkür ederim..Allah razı olsun.
Kızlar izniniz ile bir gece de ben erken yatmak istiyorum . Herkese iyi geceler samimiyetiniz ve gerçekliğiniz hic eksik olmasın .
Canım ben de henüz evde süt sağıp saklamadığım için hiç bi bilgim yok İdoş doğduğunda hastanedeki pompayla sağmıştım 1-2 kere :)) Bu yüzden cevap neyim yazmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?