2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım o anlayacak birgün yaptığı hatayı.. er yada geç.. kafasını duvarlara vuracak. ama iş işten geçmiş olucak.. sen bebeğini büyütmüş birbirinize kenetlenmiş olucaksınız.. ihtiyacınız kalmayacak ona.. nolur ağlamak istiyorsan ağla.. dök içini.. kimseye anlatamıyormusun.. gel burda anlat.. inan ben seni dinlemekten sıkıntını paylaşmaktan yorulmam bıkmam.. bebişine sarıl.. dik dur.. inan geçicek..

Nihayet gerçekten yardım edebilecek bir profesyonel varmış aramızda, biz ne desek boş oluyordu, son cümlen içinde; agzına sağlık.

Gittim, bye.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 896335 kızlar merak ediyorum.. siz de benim gibi convers giydiniz mi beni ordaki teyzeler çok ayıplamıştı

Harikasın ben giyememiştim ama masaları dolaşırken ayakkabıyı çıkarıp çıplak ayakla gezdim işin kötüsü havuzbaşıydı bazı yerler sırılsıklamdı kuyruk diye bişi kalmamıştı gecenin sonunda da küçük kaynım saolsun duvağıma basıp tepetaklak etmişti beni :s

sonunda biri cevap verdi:) çok teşekkür ederim..Allah razı olsun.

Ben msji görmedim kusura bakma konu sür saklama ise bende lansinoh poşet kullanıyorum saglıgım sut once az ise kendi biberonunda ya da cam kavanozda dolapta saklayıp ornegin bunu sabah yaptıysam öğleden sonra sagdigim ile birleştirip poşetle buzluga atıyorum

COnverse değil ama cok rahat bir ayakkabı biraz daha sık birşey ile değiştirip bata dokturmustum
ohh sefamız olsun..

çok pardon

Benim düğünüm olmadı, gelinlik de giymedim. Kendi nikahıma gittiğimi bile bilmediğim için kotlaydım

ohhh en iyisi senin ki

çok teşekkürler...o zaman benim yöntemde de sıkıntı yok..rahatladım

Canım ben de henüz evde süt sağıp saklamadığım için hiç bi bilgim yok İdoş doğduğunda hastanedeki pompayla sağmıştım 1-2 kere :)) Bu yüzden cevap neyim yazmadım.

Canlarım ben yatıp zıbarayım artık her sabah" bu akşam erkenden yatıcam "diyip bu saatlere kadar oturan biri olarak yarın sabah yine "bu gece erken yatıcam" nidalarıyla uyanacağıma eminim çünkü İda erkenden kalkıyo ühühüüh

Canım ben de henüz evde süt sağıp saklamadığım için hiç bi bilgim yok İdoş doğduğunda hastanedeki pompayla sağmıştım 1-2 kere :)) Bu yüzden cevap neyim yazmadım.

:) sağol arasta..cevabımı aldım..çok da mutlu oldum..iyi ki varsınız(biraz samimi bulacaksınız belki ama) yine de içimde kalmasın dedim.

Foruma yazılanları üye olmayanlar ve Google amca göremese keske

Eksi sözlükte kk hakkında yazılanları okudum da az önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…