2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler kizlar,
esim ve kizimin poposunda pireler ucusurken ben cook gerilere gittim ve dogum yaptigim gunlerdeki mesajlari okudum:)) 4760. sayfalar...
4762. sayfada 5 agustosta fundacim ona gonderdigim mesaji yazmis suyum azaldigi icin acil doguma girecegim yarin diye. herkes guzel dileklerini iletmis.yalovacim tum pozitifligiyle 9ayda neler atlattik bunu mu beceremeyecegiz diye gaz vermis. meltemcim(meltowski) tum gecmisi taramis 10 sayfa sonra yazmis:)) 6agustosta dogum yaptigimi yazmis fundacim ve o gun fundanin da dogumgunuymus. angy canim , gunebakan da sayfalar sonra unutmamis yazmis bicok arkadas gibi... bize yeni katildiklarini sandigim min, firuzan ve herasera taaa o zamanlardan yaziyormus topige:)) ve bircok arkadas yazmayi birakmis ne yazik kii...minnosh gogus ucu yarasina her seyi denedim bi tek bepanthen ii geliyor diye yazmis taa o zamanlar. keske okusaydim susam yagindan, zeytinyagina, cennet elmasindan, ayva cekirdegine kadar surmedigim sey kalmayana kadar bepantheni daha once deneseydim(son 15 gundur hafifledi gogus ucu yaralarim 2 ay silikon gogus ucu ve bepanthen plus kullanmama ragmen)
ne zamandir okumayi cok istiyordum gorevimi tamamlamis gibi hissediyorum simdi. cok duygulandim ya allaha bin sukur ki kucaklarimiz bos kalmmadi. duygularimi paylasmak istedim ben de hepinize iyi geceler diliyorum

Yok o bir ziyaretci modunda degildim merak etmeyin, uyumustum sadece. Fb hesabim fake hesap da degil gercekten okadar arkadasim var listemde, ayrica fb ve ig diyince ortaya ciksam ve fake takilsam eski yillardan beri uye oldugum cok acik bu siteye, ona ne diyceksiniz:) ben sizin muhabbetinizi cok sevdigim icin artik araniza gireyim istemistim de diger sosyal alanlarda da eklemistim sizi, ama sizin bunu anlamaya niyetiniz olmadi, bazilarini cok ayip bile etti. Biraz hera anladi okadar. Dilerseniz silin beni o hesaplardan da zaten karsimdaki su insan profiline cidden ihtiyacim yok. Bu konuya daha fazla goz gezdirmeye de gerek yok.. Eee bukadar insanin bi kisiye karsi boyle girismesi ziyaretci sayisini da arttirdi demek ki. Size iyi muhabbetler.

Canlar nslsiniz
bnm baby dort bucuk oldu. Cuma asilarini oldu. Amerika li hemsire sorryy babby, sorry baby dye dye sapladi igneleri yavruma.nasil basldi nasil bitirdi anlmdk. O kdr hizliydi yani. 8 kilo olms babym. Bu ay az kilo almis kizm. Ek gida sorulrmi bes aylikken konusacgm dr la.

bebeklr icn buharda sebze pisirme aparati aryrm. Bilgisi olan varsa paylasabilir mi...

bn gcn yil kasim annelrndeykn bir oly yasamistm. Topicteki arkdslrdn biri bi kc ay muhhbt ettktn sonra bebegnn losemi oldugnu.her gun hastnde kaldklarini.isten uzun bi sure icn izin aldgni.ailelernn hicbir konuda destek olmdgni fln filn hergun yazyrdu. Bizde topic olrk yardm kmpnysi duzenldk. Maddi manevi. Sonra topicteki arkdslrdn biri arastrdi o bayanin calistgi okulu aradi. Kadinin hergun okula gelip calistgini ve cocugunn fln hasta olmdgni öğrenip bize soylemisti. Sook olmustk....bu kdn ogretmndi bir de. Bizi bebeginn olumcul hasta oldgnu soylyp kandrmisti dusunebiliyr musnz.
Lutfn arkdslar
hickimse alinmasi n ama
burdan ozel adreslerinizi.tel nolarnizi..isimlerinizi. vs... aciklamyn derim
insnlr artk ufacik bir bilgiden , bircok bilgi ve hesaba ulasabiliyr.

Bn de o zmnlr bir k arkdsla tel den gorusyrdm. Hatta bulusmalrmz bile oldu. Kimisiyle hala gorusyrm cok da sevyrm. Ama bir tanezi bna oyle bi darbe vurmustu kii....

yani dmk istdgm burdan cok hos yazilari fikirleri tam bna gore dedgm kisidn nefrt etmstm tanistktn sonra. Ki bu insanla eslerimz ayni camiada gorev yapiyr.

Siz siz olun hep dikkatli olun derim
bzen duygulrmza gore harekt edyrz ama yanlis seyler yanlis anlsilmalr dogurabilir

bunlari herhangi bi sahsa yonelik yzmdm
yanlis anlmyn beni
hepmizn cikaracagi dersler olabilecegini dusunerek yazdm

herkese mutlu pazarlar

Bencede aşılar her halukarda ücretsiz olmalı. Birde ben hamileyken muayene fark ücreti max 42 TL olabilir diye yasa açık olmasına rağmen 80 liraya kadar fark alıyordu gittiğim hast. Araştırıp sordum dedim bu neyin parası bana fatura verin. Uğraşıp almayayım diye oradan oraya yolladılar. Ama ben aldım. 4 boyutlu ultrason diye ayrı bişey ücretlendirmişler. Dedim benim böyle bir talebim olmadı bana soran olmadı. Ne hakkınız var. Sonra zaten başka sıkıntılardan da hast. Değiştirdik. 42 mi 48 mi öle bişi ödedik. Şimdide faturayı standart prosedür olarak kesiyorlar. Demekki birileri benim gibi ses çıkarmış yada şikayet olmuş.

bu kadar basştleseceni hiç tahmn etmezdm ya evet haklısın ama bosanmde bitsin bu işkence biran once diyom resmen eziyet ya

Kanunlar değişti sanırım. Onun terkettiğini yada kusurunu ispatlarsanız hiç bir sorumluluktan kaçamaz. Bence nafaka yada diğer masrafları mutlaka ona ödetmeye çalış. Hayat boyu avukatın ensesinde olsun 3 gün geçirdimi icra gitsin evine hatta ailesini kefil gibi gösterip ailesinin evine gidebiliyosun icraya. Yapan birini biliyorum da ondan söylüyorum.

twiter adresine baktım dershene kapanmasın vs vs yazmış ya tek derdi bu sanki ya yazılarınıda okuyn bişey sanr ya sen 2,5 aylık cocugunu kapıya koydun yaaa

Ah canım bizim yorumlar hep tuzu kuru yorumu oluyor ama bizde duygusal yaklaşıp adamı bir kaşık suda boğacak gibi oluyoruz. Hatta topik olarak tükürsek boğulur:) azıcık yüzün gülecekse gömeriz onu buraya.
Birde annemin bi lafı vardı kadın evinden çıkmaz adam nereye giderse gider diye. Ama biz fazla iyiyiz. Aslında akşam işten gelince o bulacaktı valizini kapıda vede kilit değişmiş.

Bu anlatımından kimseye bir şey olmadığını farzediyorum canım Allah korumuş 3 çocuklu evde böyle bişey çok tehlikeli. Nazara inanırım ayrı ama bi inşaatçı olarak ben bizim evde duvara sabitlenmemiş hiç bir dolap v.s. Olmadığını hatırlatır sizlere de aklıma gelmişken şiddetle tavsiye ederim.

Arkdslar amerikada hastane muayene ucretleri o kdr fazlakii...gecn arkds dis icn kanal dolgu yaptrmisti. 1500 $ almislr. Dgum ucretleri de 3000-10.000 arasi. Ultrason hakki da tum hamilelik boyunca sadece uc kez. Dusuk tehdidi varsa da mudahale etmyrlar.saglikli cocuksa eger kendi tutunur dye bir dusunce var. Ama asilar ucretsiz. Bn rotavirusu ne para odemedim. Tr de ucretliydi galiba.

ay bitmiyor anacım yoruldum valla ... bir gün gelmedik neler olmuş, heyecanla okudum valla parme şimdi ne yapacak diye :)) ama arasta tek cümleyle olaya yetmiş

hayırdır sen niye hala ayaktasın canım

Uyuyakalmışım kuzumda uyanmamış 12 deki öğün 2 ye kaldı. Bende göğüsümü sağdım oldu 3:15 falan. Bide ben yaralarıma göğüs pedi yerine gazlıbeze benzeyen tülbent bezlerinden ütüyle steril ederek pedler hazırlıyorum. 10 tane falan ütüleyip katladım. Baktım zaten 5 e bişey kalmamış. Uyuyakalırımda öğün atlarız diye takılıyorum. Tamda bu mesajı yazarken 2 sefer uykusunda ağladı hemen emziğini taktım. Herşeyde bi hayır varmış yani.

canım tek göz kapalı geçmişe bakayım dedim durumunu okuyunca çok üzüldüm
bazen insanın ne diyeceğini bilemediği durumlar olur ya işte buda benim için öyle...sonuçta yaşamadan anlamak bazen zor olabiliyor. ama zaten anladığım kadarıyla bu saatten sonra yapılacak pek birşey kalmamış, eşin kendi yolunu çizmiş. sende güçlü olup yavrunla yeni bir hayat kuracaksın. ama ben eşinin ruh halinin çok sağlıklı olduğunu sanmıyorum. yani sonuçta insanın sevgisi bitebilir karısından ayrılmayı düşünebilir ama evlattan vazgeçmek...bence hala baba olduğunu anlamamış. ileride çok pişman olacağına eminim ama iş işten geçmiş olacak
merak etme Allah sana kuvvet verecek ve hayatın tekrar çok güzel olacaktır

Sende kalmıyordun bu saate sanki. 3:30 değilmiydi senin emzirme nöbetin.

biz ikimiz gecelerin kadını artık birbirimizin saatlerini ezberledik :)

emzirdim dur bir bakayım şuraya dedim uykum açıldı bi saat sonra tekrar emzireceğim bende beklesem mi diye düşünüyorum...ya bide çok fena karnım acıktı, hamilelikte yemedim bukadar ama şimdi bide yemek olayına girersem zaten artık bidaha uyuyamam

Sorma bende hamileyken hem bu kadar yemedim hemde bu kadar aşermedim. Valla benim kaldı yarım saat. Bekliyorum bu aradada süt için kaynattığım bol taneli komposto vardı dolapta gömdüm hemen 1 kase. :)) başka bi şey yemeden yatabilirim inşallah. Gerçi ben hiç sakınmıyorum kilo vermeyede çalışmıyorum. Sabit 65 gidiyorum. 6 aydan sonra belki biraz başlarım kilo vermeye. Zaten olup olacağım en zayıf 58-59 . Oradan aşağısı hasta gibi oluyorum. Hazır bişey varsa ye bence süt olsun:))

bende kiloyu kafaya takmayı bıraktım, aman süt olsunda sonra nasıl olsa veririm diyorum
işte sorun kısmı orda, hazır bişey yok süt yapsın diye ıhlamur içiyorum şuan
en iyisi ben sabah kurabiye falan bişey yapayım, böyle gece krizi tuttuğunda iyi olur...bide sadece tatlıları çekiyor canım, tuzluyla hiç aram yok

Ben aslında yaşım ilerledikçe tatlıdan uzaklaşmıştım. Ama doğumdan sonra geri gömüldüm resmen. Sen yapmaya niyetlisin hiç olmazsa bende oda yok. Hazır alıyorum. Neyse ben sütü ısıtıp yavaştan doyurayım kızımı. Biberonla çabuk biter işim. Sonrada hop yatak. Atahanı öp yerime annesi. İyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…