- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #67.501
Sende mi yatıyosun parmiş bu kadar ortak yön beklemiyodum
Valla Canim onu bilmiyorum ama mantığım SGK ile anlasmali olmasada para ödememeniz gerek diyor sonuçta saglik bakanlığının onayı ile olan bir hastane aşılar saglik bakanlığı onayı ile zorunlu hale geliyor yuh yani ondan para almaya hakları olmaması lazım bence ama burası Türkiye bir sor Canim . Bizi de aydınlat lütfen
İnci cok sık kaka yapıyor yaparken sesi ile olsun yuz ifadesi ile olsun belli ediyor burusturuyor suratını hep .
bu kadar basştleseceni hiç tahmn etmezdm ya evet haklısın ama bosanmde bitsin bu işkence biran once diyom resmen eziyet ya
twiter adresine baktım dershene kapanmasın vs vs yazmış ya tek derdi bu sanki ya yazılarınıda okuyn bişey sanr ya sen 2,5 aylık cocugunu kapıya koydun yaaa
Dün bize misafir geldi gitti , aksam avize kendiliğinden aşağı indi(neyseki basit ve hafif biseydi) bize gönder okumaları bacım
Hic kimsenin ahı kimsede kalmaz , o konuda icin ferah olsun, Allah sorar hesabını Mutlaka
Eki Görüntüle 896335 kızlar merak ediyorum.. siz de benim gibi convers giydiniz mibeni ordaki teyzeler çok ayıplamıştı
Bencede aşılar her halukarda ücretsiz olmalı. Birde ben hamileyken muayene fark ücreti max 42 TL olabilir diye yasa açık olmasına rağmen 80 liraya kadar fark alıyordu gittiğim hast. Araştırıp sordum dedim bu neyin parası bana fatura verin. Uğraşıp almayayım diye oradan oraya yolladılar. Ama ben aldım. 4 boyutlu ultrason diye ayrı bişey ücretlendirmişler. Dedim benim böyle bir talebim olmadı bana soran olmadı. Ne hakkınız var. Sonra zaten başka sıkıntılardan da hast. Değiştirdik. 42 mi 48 mi öle bişi ödedik. Şimdide faturayı standart prosedür olarak kesiyorlar. Demekki birileri benim gibi ses çıkarmış yada şikayet olmuş.
Aybike ben geçmişten anca çıktım sen hala geçmişimi gömülüsün?
ay bitmiyor anacım yoruldum valla ... bir gün gelmedik neler olmuş, heyecanla okudum valla parme şimdi ne yapacak diye :)) ama arasta tek cümleyle olaya yetmiş
hayırdır sen niye hala ayaktasın canım
Sende kalmıyordun bu saate sanki. 3:30 değilmiydi senin emzirme nöbetin.
biz ikimiz gecelerin kadını artık birbirimizin saatlerini ezberledik :)
emzirdim dur bir bakayım şuraya dedim uykum açıldıbi saat sonra tekrar emzireceğim bende beklesem mi diye düşünüyorum...ya bide çok fena karnım acıktı, hamilelikte yemedim bukadar ama şimdi bide yemek olayına girersem zaten artık bidaha uyuyamam
Sorma bende hamileyken hem bu kadar yemedim hemde bu kadar aşermedim. Valla benim kaldı yarım saat. Bekliyorum bu aradada süt için kaynattığım bol taneli komposto vardı dolapta gömdüm hemen 1 kase. :)) başka bi şey yemeden yatabilirim inşallah. Gerçi ben hiç sakınmıyorum kilo vermeyede çalışmıyorum. Sabit 65 gidiyorum. 6 aydan sonra belki biraz başlarım kilo vermeye. Zaten olup olacağım en zayıf 58-59 . Oradan aşağısı hasta gibi oluyorum. Hazır bişey varsa ye bence süt olsun:))
bende kiloyu kafaya takmayı bıraktım, aman süt olsunda sonra nasıl olsa veririm diyorum
işte sorun kısmı orda, hazır bişey yoksüt yapsın diye ıhlamur içiyorum şuan
en iyisi ben sabah kurabiye falan bişey yapayım, böyle gece krizi tuttuğunda iyi olur...bide sadece tatlıları çekiyor canım, tuzluyla hiç aram yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?