- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #68.101
2 kelimeyi sürekli yazıyorsunuz,neden bukadar bozuldunuz? Arkadaşlar ben hergün evimi temizlerim daginikligi sevmem bu neden suç oldu? Çocuklarımın üzerine titriyorum bu mu hata? Ve evet hergün 3 çeşit yemeğim saat 12 de hazır bumu yanlış? Spinal sezaryenle doğum yaptım eve geldiğim günden beri her isimi yaptım. Yatağa girip hizmet mi bekleseydim? Biz böyle büyüdük tembellik yapamıyorum rabbim yardım ediyor çocuklarım hiç sorun yasamiyorlar. Mutsuzmuyum aslaaa çok mutluyum. Eşim de tertipli düzenli ailede çok huzurlu ve en son nezaman tartıştık hatirlamiyorum. Bunlar neden hayali geliyor size? Evim herkese aciktir Aybike ciglideyim
Benim oğlum doğduğundan beri mama ve meme ile besleniyor sonrada sıkıntılardan sol taraf tamamen kesildi tek tarafta azaldı ama son zamanlarda tekrar arttı yaptığım iki şey var hangisi faydalı oldu bilmiyorum ama sizinle paylaşmak istedim
Dereotu maydonoz yeşilsoğan marul kıvırcık booooolca yemek ve yerken inekler sadece ot yiyor sütleri oluyor benim de olur diye düşünmek.
(bir sürü şeyi yemem yasak olduğu için kendimi otlara verdim manav hergün 2 şer demet getiriyor bunlardan ).
( mn elif özellikle sana tavsiyem)
Uykusu gelince şşşşş deyip popoya bir iki defa pat pat vurunca uyuyor çok şükür
senin kızı yolla canım benim miniş görüp biraz feyz alsın.
Vay bee helal olsun denir :))
Ah mutluluk haberleşelim dedin kayıplara karıştın başlığa adını yazıp halini bile sordum görmedin . Tekniğimi anlatan upuzun bur yazı yazdım simdi Kimbilir kacinci sayfada ?
Ben 2 yıldır çalışmıyorum ama arkadaşlarım var tvde eşimde star tv de çalışıyor öyle müdür fln deil karar merci hiç deil ama belk içerden birşey duyar haber veririm sana. Eşin ne konuda danışmanlık yapıyordu dizi müziği mi?
Bütün gün o topik senin bu topik benim gezerken, kuyuya attığım taşı kaç kişi çıkarmaya çalışıyo acaba diye pusuya yatmış beklerken, tüm o saydığın mikemmellikleri nasıl yapıyon kız anlat da ben de bileyim zira sadece yemek yapabildim bugün
ben yemek bile yapamadım dominos tan pizza söyleyecem şimdi açlıktan ölüyorum
Hayatim temmuz annelerinden birisi eşinin kendi ailesine soğuk olduğunu ve bununla mutlu olduğunu belirten şeyler yazmisti ve ben bundan rahatsız olmuştum anneler kiymetlidir tıpkı bizim gibi. İlerde oğlumun bizden uzaklaşmasını tabiki istemem. Ben eşime hatirlatirim anneni ara diye, onun ailesi benimde ailemdir . Bu benim hayatim iyi niyetin olduğu yerde huzur vardır. Rahatsizsaniz ve benim yazmamı istemiyorsanız sebp yaratmayın lütfen.vee sen sorunlar yasayip işlerini yetistiremeyebilirsin saygı duyarım ama ben duzensiz yaşayamam sucluyum
maşallah diyorumsen sanırım hiç sallamaya alıştrmadın miniği
bana da yolla lütfen :))
ayy kurban olurum görmedim yazını
nerdedir acaba hangi gün yazdın canım geçmişe gidip bakayım
mutlaka okumam lazım çünkü bizim kızlar benziyo birbirine
Aaa neden dominostan söylüyosun ki pudraya söyleseydin o sana mikemmel bir pizza yapıp gönderirdi
ARkadaslar konuyu bilimsel olarak arastirdim ve bazı uzman görüşlerini paylaşmak istedim . Bir sendromdan bahsediyorlar .
https://cevap.tv/mukemmel-anne-olma-sendromu-nedir/1366
maşallah diyorumsen sanırım hiç sallamaya alıştrmadın miniği
bana da yolla lütfen :))
ayy kurban olurum görmedim yazını
nerdedir acaba hangi gün yazdın canım geçmişe gidip bakayım
mutlaka okumam lazım çünkü bizim kızlar benziyo birbirine
Canım bu işin aslında tek bir püf noktası var sabır ve motıvasyon gerci senin ne kadar sabırlı oldugunu kızını altı ay sagarak anne sütü ile beslemenden biliyouruz.
Su an gunduz uykuları ıcın herhangi bir yöntem uygulamıyorum bu ıkıncı adım olcak sadece ne olursa olsun sallama hatta memede uyumasına dahi izin verme bırak kendi kendine uyusun biraz zor olcak biliyorum ve ben su an bunu yasıyorum ama düz
Saat dokuz gibi uyumasını ıstediğim icin bes gibi gece cayı iciriyorum bir kac gune onu kesicem surekli verilcek birsey degil.
Rutin cok önemli hergun aynı saat aynı işler yapılmalı bu işe kalkıstıktan sonra anladım kı inci sadece bunu istiyormus sımdı cok daha mutlu ve inanmıyacaksın gunduz uykusu bilmyen inci nerdyse birbucuk saattir hala uyuyor ( bunu gündüz bir gibi yazdım  )
Aksam yedide yemek yiyoruz o arada yanımızda duruyor sekızde calışmalara baslıyoruz önced babası ve ben seviyoruz yorucu olmayan fasaliyetler okşsama falan filan sonra ben güzelce emziriyorum karnının tok oldugundan emin olmak gerekiyor sen normelden 30 cc falan fazla sut verebıiırdsın ne de olsa goruyorsun ne verdiğini kesinlikle gazı olmayacak altı temiz olacak .
Kızını ne rahatlatıyor ıse müzık olabılır dönence ninni onu ac rahatlasın ben birinden sıkıldıkca digerine geciyorum gevsesin kucagıma alıyorum biraz evde yuruyorum koridorda (my honey den alıntıdır  )poposuna yavas yavas vuruyorum ama asla kucagında hoplatmak sallamak yok .Tenimi tenine degdiriyorum kafa kafaya duruyoruz )
Uykusu geldiğini gordüğün an cok iyi izlemen gerek inci kafasını gögsume gömüyor elleri ile yuzunu ovusturuyor esniyor kacırmadan bu uykulu anını hemen yatagına yatırıyorsun bu arada bizde ninni acık oluyor baslıyorum kıcına )tracy sırtına dıyor ama biz yuzustu yatırmadığımız icin kıcına yapıyorum ben pat pat vuruyorum bir yandan sist sesi durmadan bazen eee diyorum baktım aglayacak gibi dikkat dagıtmak icin aaaa sesi cıkarıyorum ama asla yuksek yada cok alcak bir tonla sinirli degil arya söyler gibi (bunuda esşm buldu  )onunla savasmıyorum onu dinliyorum
Bu arada kıcına vurabilmek icin ben kundak kullanmıyorum ince bir battaniyeyi altına gecirip bir ustune dogru sarıp elimle kendime doğru cekiyorum sabitleniyor böylelikle yana dogru yatmıs oluyor kıcına rahatlıkla vuruyorum (hehe kendi ıcadım ) belim cok agrımasın diye cunku egılıyorum sanki onla yatar gibi yanında hissetsin diye besiğine simdilik koltuk minderini koydum üstüne carsaf serdim bir kac güne onuda kaldırcam .
Agiamadıgı surece buna devam muhakkak esınden annenden birinden yardım al cok uzun suruyor ınsan yoruluyor aglarsa al kucagına sil bastan sakinleştir, yuru korıdorda, konus sevgi sözcukleri söyle .sustugu sakinlediğ an tekrar yataga ben bunu belki 30 kere yaptım yatırır gibi yapıyosun baslıyor aglamaya kaldır tekrar sussun tekrar yataga benim yöntem biraz karma yöntem oldu tracy my honey ve parme karısık yöntemi 
Pes ediyor bir sure sonra .bu arada eline uyku arkadası verdım cunku emzik yok bizde. bir bakıyorsun uyuya kalmıs 10 dk sonra tekrar kalkabilir yılmadan tekrar deniyorsun. arada acıkırsa yıne besle .uyku suresi ıkı gunde arttı bakalım bende yolun basındayım daha ne olacak
ARkadaslar konuyu bilimsel olarak arastirdim ve bazı uzman görüşlerini paylaşmak istedim . Bir sendromdan bahsediyorlar .
https://cevap.tv/mukemmel-anne-olma-sendromu-nedir/1366
yok canım niye kırılim..siz benim ailem gibisiniz.. benimki sadece rica idi.. canı sağolsun.. olsun.. kısmet bu kadarmış canım.. almak zorunda da değildi.. aman ne bilim işte.. karışığımm.. bu sıralar fazlasıyla yüküz ona.. eşim hala iş bulamadı
Eşinin işi ne idi ve nerdere oturuyorsunuz yazarsan belki birimizin elinden bi şey gelir.
Arastacim bütün gün topik topik gezemiyorum malum yazamıyorum aylardir. Ben temmuz ve eylül annelerinide ayda bir o okurum. Bunun sebebi birşeyler öğrenmek, ogrenmenin sınırı yok demiştim. Burda okuduklarimla sünnet yaptirmadik mesela.ben kimseyi kırmak istemem.hakkimda yorum yapılmazsa yazmayacağım ve kurtulun benden. İşlerini nasıl yapıyorsun demissin yapıyorum ışte zaten işler birikmeyince zor olmuyor.gece uyurken ev derli topludur yani hicbirzaman daginikligim olmadı.çamaşırlar kurudugu gibi utulenir mesela. Neyse arkadaşlar yıldızımız barışmadı. Size mutlu günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?