2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşım cevap vermek istemiyorum niye ikide bir beni dürtüyorsun
neysen nesin bana ne ... insanlara ve bebeklerine ön yargıyla bilgisizce yaklaşmana kızdım anlamadın hala herşeyim süper suç mu diyorsun
hadi bu seferki laflarını da yaşına vereyim

ben kahvaltıda bile maydanoz ve dereotu yedim eşimde gözümün içine baka baka ayy omlet çok güzelmiş kızartmada harika diyip durdu eşek

Uykusu gelince şşşşş deyip popoya bir iki defa pat pat vurunca uyuyor çok şükür

maşallah diyorum sen sanırım hiç sallamaya alıştrmadın miniği

senin kızı yolla canım benim miniş görüp biraz feyz alsın.

bana da yolla lütfen :))

ayy kurban olurum görmedim yazını
nerdedir acaba hangi gün yazdın canım geçmişe gidip bakayım
mutlaka okumam lazım çünkü bizim kızlar benziyo birbirine

saol canım ilgilendiğin için :)
eşimin yerli ve yabancı müzik ve görüntü (klip ve film) konusunda çok ciddi bir arşivi var. 1940 lar 1990 a kadar olan hemen hemen herşey diyelim
şu eski dönem dizilerine dönem danışmanlığı yapıyor, işte müzikleri olsun kıyafetleri dekor
belgesel kanallarına da sanaçılarla ilgili belgeler ve bilgiler veriyor. mesela bilir misin bilmem habertürkte 3 insan-3 öykü belgeseli vardı, onun tüm görüntü arşivi eşimindi

ben yemek bile yapamadım dominos tan pizza söyleyecem şimdi açlıktan ölüyorum

yapma ablacım yapma harbi damarıma basıyorsun..yargılama "iyi niyetin olduğu yerde huzur vardır"
evet benim niyetim bozuk, sen kv ile süper geçindiğin halde ben benimkinin saçını başını yolmak istiyorum

Sağol canım yok canım salladım ilk zamanlar hala bazen kayınvalidem salıyor ayağında :) Benim için farketmiyor nasıl uyursa uyusun yeter ki uyusun abimin kızı 2 yaşına kadar sallanma ile uyudu sonra kendi kendine odasına gitti yattı :) Yani zamanla bırakılıyor :)

Buldum iste buldum :)

Eşinin işi ne idi ve nerdere oturuyorsunuz yazarsan belki birimizin elinden bi şey gelir.

Arastacim bütün gün topik topik gezemiyorum malum yazamıyorum aylardir. Ben temmuz ve eylül annelerinide ayda bir o okurum. Bunun sebebi birşeyler öğrenmek, ogrenmenin sınırı yok demiştim. Burda okuduklarimla sünnet yaptirmadik mesela.ben kimseyi kırmak istemem.hakkimda yorum yapılmazsa yazmayacağım ve kurtulun benden. İşlerini nasıl yapıyorsun demissin yapıyorum ışte zaten işler birikmeyince zor olmuyor.gece uyurken ev derli topludur yani hicbirzaman daginikligim olmadı.çamaşırlar kurudugu gibi utulenir mesela. Neyse arkadaşlar yıldızımız barışmadı. Size mutlu günler

ya ben ne kadar beceriksiz bir anneyim.. kızıma yoğurt yapayım derken sütü ocak içti yanık yanık puuffffff nasıl çıkar bu koku ve leke

şükür kavuşturana.. kaç gündür gözlerim seni arıyor.. sen bebişinin gözünde renkli renkli bişi gördüğünü söylemiştin ya doktora sordun mu neyin nesiymiş.. bizde de var

Hım peki, benim hep dağınık gel bi el at sende zaman bol :)))

Alın bunu burdan yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…