- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #68.061
canım ben mükemmel kızımın uykusunu düzelteyim derken hepten bozdum. bu konuda çok profesyonelce ve mükemmelce yaklaşımlarım oldu ancak kızın uykusu 9 dan 12 ye sarktı. pöf
Bunu öğrenmemiz iyi oldu teşekkürler :)
Hay Allah ama sen dokuzda uyuyan cocuğa niye dokundun ki ??
Ufff medd yeteri kadar mikemmel degilsin iste olmuyo olmuyo :-D
sallanarak uyuyordu bıdık. kendi kendine uyumayı öğrensin diye şey etmiştim
sallanarak uyuyordu bıdık. kendi kendine uyumayı öğrensin diye şey etmiştim
Eki Görüntüle 897688
Elindeki oyuncağını o kadar seviyor kii.. Alırken böyle olacağını hiç tahmin etmemiştimHuysuz ve tatlı oğlum rüyalar aleminde...
Masallah kuzucuklara keyifleri yerinde:)
Medela mini kullandim. Ilk zaman sagdim suan sagacak kadar sut yok.:) fena sayilmaz ama sonunda ellede sagdirmak gerekiyor. Tamamen bosaltmiyor.Kızlar benimm kız artık emmiyor.Zaten az sütüm vardı olanda gidecek.Sağma makinası alayım diyorum.Sizler hangisii kullanıyorsunuz memnunmusunuz.Lütfen acil bilgi verirmisiniz.
Bize 4 damla dediler. Birkere de verilecek dendi.kızlar benm de bir iki sorum ve de sorunum var. demir damlasına başlarken düşük dozla mı başladınız yoksa bebişin kilosuna göre her kiloya bir damla hesaplayıp yarısını sabah yarısını akşam mı verdiniz?
bir de benim oğlum 4 ay 10 günlük gündüzleri hiç uyumuyordu yeni yeni başladı uyumaya ama şimdi de emerek uyuyor sıkıntı oldu bu durum içime uyuyor çok şükür diyorum ama bi yandan da ben olmasam nasıl uyuyacak bu çocuk diye içim içimi yiyor...ne yapsam ne etsem ki:44::44:
Benm bebe zayif gelisim geriligimi olucak nacizane fikrine gore canim..ben hep zayiftim kucukken ilkokuldayken 19 kiloydm ..suan 28 yasndayim ve hcbi gelism geriligm olmadi ...burda knusurkrn biraz dikkatli olalim bnce fikirlerimizi soylerkende...bu da bnm nacizane gorusum
ahahah sesli güldüm resmen çünkü bugün aynı haltı bende yedim
sallanarak uyuyo kendi uyusun diye uğraştım sabah uykusunu uyuyamadı kuzum
sonra kendime kızdım niye bu kadan mikemmel değilim diye
bu arada bebeğini sallamadan uyutan mikemmel anne varmı aramızda ? acil aranıyor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Himm dogru öyle demiştin
Kac gündür deniyorsun ? Ben de hala sonuca tam ulaşmadım ama cok yol aldik sik uyanmayi cozersem bitecek sanirum ilkvgunler cok zor oluyor saati şaşar tabi alıştığı düzeni yıkıp yeni bir şey öğretmeye çalışıyorsun .
Eger başladıysanız bırakmak daha sakıncalı tatlım biraz daha sabret
bu arada bebeğini sallamadan uyutan mikemmel anne varmı aramızda ? acil aranıyor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Slm kızlar.
Burka çok haklıymışsın çatlak varmış kızımda :/ hemde iki tane biz dün gittik bu arada fügen Hanım'a bakalım hakkımızda hayırlısı olsun diyelim başladık ne dediyse yapmaya :)
2 kelimeyi sürekli yazıyorsunuz,neden bukadar bozuldunuz? Arkadaşlar ben hergün evimi temizlerim daginikligi sevmem bu neden suç oldu? Çocuklarımın üzerine titriyorum bu mu hata? Ve evet hergün 3 çeşit yemeğim saat 12 de hazır bumu yanlış? Spinal sezaryenle doğum yaptım eve geldiğim günden beri her isimi yaptım. Yatağa girip hizmet mi bekleseydim? Biz böyle büyüdük tembellik yapamıyorum rabbim yardım ediyor çocuklarım hiç sorun yasamiyorlar. Mutsuzmuyum aslaaa çok mutluyum. Eşim de tertipli düzenli ailede çok huzurlu ve en son nezaman tartıştık hatirlamiyorum. Bunlar neden hayali geliyor size? Evim herkese aciktir Aybike ciglideyim
Çok sevindim sebebin çatlak olmasına, yani kötübirşey ama diğerine oranla daha iyi yani,
Fügen hanıma gitmenize de ayrıca sevindim
İnşallah kısa sürede iyileşmeye başlar yavrularımız
sayfaya ne oldu kızlar ilerlemiyor takıldı kaldı aynı sayfada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?