2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biz gerceklerle yasamiyosak sende HARIKALAR diyarinda yasiyosun.... hayatta kimse mukemmel degildr..bzm tipigmzde olay olmsaz canm paylasmlara acigiz ama kmseyi kiricak dik cumlelerimiz olmaz boyle ar a ara srnn gbi saldiranlar oluyo..bizm topikte rutin olmaz ama sende var sanirim girip kendni ovup gdiyosun...

Kızlar bir şey soracağım ya eşim boza alıyor sağolsun aldığı gün içiyorum tatlı sonra ki gün içiyorum ekşi hayatta sevmem ekşi şeyleri
Hemen ekşir mi ya uff kaç oldu böyle oluyor. kocama içirmek zorunda kalıyorum sonra

sallanarak uyuyordu bıdık. kendi kendine uyumayı öğrensin diye şey etmiştim

Himm dogru öyle demiştin

Kac gündür deniyorsun ? Ben de hala sonuca tam ulaşmadım ama cok yol aldik sik uyanmayi cozersem bitecek sanirum ilkvgunler cok zor oluyor saati şaşar tabi alıştığı düzeni yıkıp yeni bir şey öğretmeye çalışıyorsun .

Eger başladıysanız bırakmak daha sakıncalı tatlım biraz daha sabret

Kızlar şu bebişler için çizelge yapıyorsunuz ya lilypie sitesinden yaptım ama hangi linki kopyalayıp yapıştırıcam yaa sinir oldum yapamadım

sallanarak uyuyordu bıdık. kendi kendine uyumayı öğrensin diye şey etmiştim

ahahah sesli güldüm resmen çünkü bugün aynı haltı bende yedim
sallanarak uyuyo kendi uyusun diye uğraştım sabah uykusunu uyuyamadı kuzum
sonra kendime kızdım niye bu kadan mikemmel değilim diye

bu arada bebeğini sallamadan uyutan mikemmel anne varmı aramızda ? acil aranıyor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eki Görüntüle 897688
Elindeki oyuncağını o kadar seviyor kii.. Alırken böyle olacağını hiç tahmin etmemiştim Huysuz ve tatlı oğlum rüyalar aleminde...

Masallah kuzucuklara keyifleri yerinde:)
Kızlar benimm kız artık emmiyor.Zaten az sütüm vardı olanda gidecek.Sağma makinası alayım diyorum.Sizler hangisii kullanıyorsunuz memnunmusunuz.Lütfen acil bilgi verirmisiniz.
Medela mini kullandim. Ilk zaman sagdim suan sagacak kadar sut yok.:) fena sayilmaz ama sonunda ellede sagdirmak gerekiyor. Tamamen bosaltmiyor.
Bize 4 damla dediler. Birkere de verilecek dendi.

Bende cok zayiftim. Ilkokul 4e giderken 19 kiloydum. Surekli doktora gotururlerdi birsey cikmzdi. Vitamin yazip yollarlardi gayette akilli ve zeki ve yetenekliydim haha:)))

Kizlar bebislerinize zayif yada kilolu diyorsunuz . Neye kime gore. 6 aylik bebegin bile kilo sınırı 5400g dan basliyor. Boy kilo tablosu o kadar geniski. Siz milletin dedigjne bakmayin kiyaslamalarina bakmayin. Bir de bunu kafaya takip bebislerinizide kendinizide uzmeyin. Hepimiz takip ettiriyoruz. Bir sorun olsa soyler doktorlarimiz. Cok bilmisler herzaman cikar. Bosverin siz.

Sallamadan uyutuyorum ama mikemmel değilim :)

Slm kızlar.
Burka çok haklıymışsın çatlak varmış kızımda :/ hemde iki tane biz dün gittik bu arada fügen Hanım'a bakalım hakkımızda hayırlısı olsun diyelim başladık ne dediyse yapmaya :)

Kizlar asimizi olduk bugun. Demir ilacimizi aldik. Vegaferon kokusu falan guzel sorun yasamadik. 4damla verdik.

Belki biliyorsunuzdur. Ben yeni ogrendim sizlede paylasmak istedim. Emzirdikten yada mamadan sonra en az bir saat gectikten sonra verilmeliymis. Tekrar emme saatine kadar yine en az 1saat zaman gecmeliymis. Sutle alindiginda demirin hic bir etkisi olmazmis. Devitlede ayni zamanda verilmemeliymis.
Rotavurisun ikinci dozunuda yaptirdik.

2 kelimeyi sürekli yazıyorsunuz,neden bukadar bozuldunuz? Arkadaşlar ben hergün evimi temizlerim daginikligi sevmem bu neden suç oldu? Çocuklarımın üzerine titriyorum bu mu hata? Ve evet hergün 3 çeşit yemeğim saat 12 de hazır bumu yanlış? Spinal sezaryenle doğum yaptım eve geldiğim günden beri her isimi yaptım. Yatağa girip hizmet mi bekleseydim? Biz böyle büyüdük tembellik yapamıyorum rabbim yardım ediyor çocuklarım hiç sorun yasamiyorlar. Mutsuzmuyum aslaaa çok mutluyum. Eşim de tertipli düzenli ailede çok huzurlu ve en son nezaman tartıştık hatirlamiyorum. Bunlar neden hayali geliyor size? Evim herkese aciktir Aybike ciglideyim

ben en iyisi sallayarak uyutayım büyüyünce nasıl olsa öğrenir di mi kendi kendine uyumayı

yok bacım biz beceremeyiz mükemmel değiliz

Sallamiyorum ama sssssss diyorum mukemmele yakin olur muyum? hahaha ay sinirim bozuldu

Neyse ben cikiyorum size iyi muhabbetler.

Oglani babaya satip kendisi gezen anneye ne denir?

Çok sevindim sebebin çatlak olmasına, yani kötübirşey ama diğerine oranla daha iyi yani,

Fügen hanıma gitmenize de ayrıca sevindim

İnşallah kısa sürede iyileşmeye başlar yavrularımız

Yazma anlatma tarzin yanlis diyelim ve hala da devam ediyorsun. Yemegim oluyor olmuyor. Olmadimi disardan yada makarna yiyiveriyoruz. Evim daginik bazen bok goturuyor. Sezaryan oldum yattim hizmet bekledim nazimida yaptim. Cocugum huysuzlukta yapti. Kikseyede evimi gostermek zorunda degilim. Wma cokmutluyum. Burdaki tum anneler gibi. Hepimiz mutluyuz yavrularimizla sen derdine yan canim.simdiden oglunun kaynanasini dusunmeyr baslamissin :)))

Çok sevindim sebebin çatlak olmasına, yani kötübirşey ama diğerine oranla daha iyi yani,

Fügen hanıma gitmenize de ayrıca sevindim

İnşallah kısa sürede iyileşmeye başlar yavrularımız

Âmin canım inş bizde biraz iyiye gidiş var ve sanırım domates ve salça yüznden benimde çocukken vardı çiğ salça ve domatese alerjim dün ve bugün yemedim iki gün olmasına rağmen hem rengi normal hem kan yok hemde ıhh ıhh diye inlemiyor inş böyle devam eder çnk dün biraz korkuttu bizi fügen hanım eşimin annesi ve dayısı sirozdan rahmet etmiş diince hımm dedi tahlil istedi geçmezse bunları yapın dedi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…