2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde de boza vardı bir kaç gün içtik. Mutfaktaydı mutfağımız serin oluyor. Buzdolabına koy istersen gerçi dolapta katılaşıyor. Sen yazdıktan sonra mutfaktakine baktım ekşi koktu içmedim. Sanırım açıldıktan sonra buzldolabında durması gerekiyor.

Hamarat arkadaşım bugun ne yemekler yaptın? Bazen senle komşu olsak ne güzel olurdu diye düşünüyorum.

Sallamiyorum ama sssssss diyorum mukemmele yakin olur muyum? hahaha ay sinirim bozuldu

Neyse ben cikiyorum size iyi muhabbetler.

Oglani babaya satip kendisi gezen anneye ne denir?

Şanslı denir:)

Zor bir süreç. Allah kolaylık versin.

ne güzel anlatmışsın canım uzun uzun..teşekkür ederim arayıp bulduğun için....
kızına göre uyarlamışsın ne güzel...
bende tracy teyzeyi okuyorum ve kızımın saatlerini kaydediyorum onun kendi rutini ne ise ona göre bi uyarlama yapmak lazım yoksa bugün ki gibi sabahtan öğleye kadar uyurdu uyumadan direndi bana bende kıyamadım biraz daha saatlerini kaydedip tam bir kararlılıkla bende başlıcam...
yalnız benim bide şu olayım var ben saat 5.30 ile 7.30 arası spordayım 8 de ancak eve geliyorum haftanın 3 günü böyle o yüzden bide bunu göz önünde bulundurmak zorundayım...
canım bide sorum var sen tracy teyzenin dediği 3 saatte beslenme olayını ne yaptın? emiyormu bide senin bıcır yoksa mama mı alıyor ?

Sağol canım bundan sonra öyle yapacağım bakalım.
Ay cidden ne güzel olurdu ya keşke olsaydık.

Valla canım bezelye istiyor diye söylemiştim bir kaç gün önce yaptım çok şükür. Cumartesi yemek yapmadım kayınvalidem pide yaptırmıştı orada yedik pazar markete gittik yemek yiyip geldik dün fırında tavuklu patates ile bulgur pilavı yapmıştım çok az kaldı tavuklu patates pilavım var :)

Yani bezelye bulgur pilavı yanına yoğurt turşu vs bakarız artık :)

kızlar son zamanlarda çok denk geldim aşlarla ilgili olumsuz yazulara hiç okudunuzmu okyunca çok kafam karaşıyor. Çocuklarımı neden aşılatmıyorum? | vegankedi.wordpress.com

bana da diyenler oldu ama onların çocuğu yok..cesaret edemem ya bi şey olur da kendimi suçlarsam die..

bnde okuyorum ama 3 saat beslenmeyi beceremedik sadece gece..hele 4 ay dolunca 4 saat diyor..o nası olucak hayal ancak, valla gündüz bazen saat başı emmek istiyo..

Wah wah 2 gundur camasir askida utude birikti.benim camasirlarada bi el ativersen mikemmel hatun...

Pusuda bile mukemmel Anne ii film olur he

ARkadaslar konuyu bilimsel olarak arastirdim ve bazı uzman görüşlerini paylaşmak istedim . Bir sendromdan bahsediyorlar .

https://cevap.tv/mukemmel-anne-olma-sendromu-nedir/1366

ben yemek bile yapamadım dominos tan pizza söyleyecem şimdi açlıktan ölüyorum

Bende bi milföy böreği zor yaptım koçişten çiğköfte istedim niçin niçin biz mikemmel değiliz çok bedbahtım

Selammm Neler oluyor yahu, yazcam sabahtan beri ama bi fırsatım olmuyo, iş miş yaptığımda yok boş boş takılıyom nette arada birde ders çalışıyom Bakın kız tek konuda haklı birikmeyince halloluyo demiş:))) benim çamaşırlar mesela ipten alıınıyo hemen yanda ütü masası var orda en az 20 gün bekletiliyo, masada yer kalmayınca ütülenmeye başlanıyor:) mesela kirli sepeti, illa taşacak öyle yıkayacam ben onları:)) tek düzenli yapmaya çalıştığım şey temizlik o da kedilerden dolayı, onlarda olmasa ayda bir yaparım heralde. Napayım ben de böyleyim kaldıramıyom kıçımı, valla pudra yaramı deştinde geçtin

kızlar birgün hiç unutmam hamileyim ütü yapıyorum, baktım sancım geldi yattım yere doğurdum sonra ütüye devam ettim. bu da böyle bir anımdır.

Sana karşı takındığım tavrın birden yanlış olduğunu farkettim ve özür dilemeye karar verdim. Biz topik olarak seni çok kıskandık, bugün bu yaşananlar hep bundan kaynaklandı. Anlat kuzum bakalım başka ne işler yapıyon evde?

Hey siz küçücük bebeklerle doktora tezi yazanlar, sınav verip şef olanlar siz mi büyüksünüz? hayır!! bütün ev işlerini pırıl pırıl yapan pudra büyük

Anlat pudracım sen bakma onlara hep kıskanç bunlar, zaten bi de nazarcılar hıhhh

Hım peki, benim hep dağınık gel bi el at sende zaman bol :)))

Alın bunu burdan yaaa

O bsey degilde saatlerdrde topikte bu isleri hangi ara yapiuoki :-D ayy bn smdi klktim bir hftafr askifaki camasrlari kaldrdm kazik gbi olmuslar ;-) dag gbi utu varr..asla mikemmel olamicam kahretsin :-D

aynen işte
canı ne zaman isterse emiyo
3 saat uzun değil mi ki die düşünüyorum

Bende tam o kendi kendine uyumayı şeettirecektim kii.. iyiki burayı okudum. Zaten huysuz. Çenemi ısıra ısıra kıpkırmızı yaptı

canım şeettireceksen son derece kararlı olmaz lazım
ben ha geyret diyip başlıcam önümüzdeki günlerde bakalım kısmet

Ayy Allah senin iyiliğini versin emiiii seviyom senii mikemmel olmayan ama kalbi mikemmel insan

Heracim durumunuza uzuldum umarim esin en yakin zamanda hayirli bir is bulur. Bunun yaninda diger arkadaslarin soylediklerine de katilmadan yapamayacagim. Belki ki kayinvaliden torununu seviyor ve ona devamli birseyler almak istiyor. Nacizane fikrim bir daha kizina birsey almak istediginde ona bebeginin oyuncaga degil anne sutune ihtiyaci oldugunu hatirlatmalisin. Belki torunu icin oldugunu dusununce alir. Oyuncaklara onca para doken birinin torununun karnini doyuracak uyduruk bile olsa bir pompaya neden butce ayiramadigini mantigim almadi.

kızlar birgün hiç unutmam hamileyim ütü yapıyorum, baktım sancım geldi yattım yere doğurdum sonra ütüye devam ettim. bu da böyle bir anımdır.

Koptummm :-D cnm bnde doktor persembe sezeryan gunun dedi hayir olmazz o gun camasr yikanicak cam silinicek utu ypilicak cuma olsun dedim...napim herseyim harika olmali ha bide persmbe kaynanam sehir didindaydi o olmadan o masaya asla yatmam dedim oyle bi bag var aramazda mikemmel gelinim :-D

Böyle rapor vermene bayılıyorum şuraya gittim şunu yedim diye sanki ben de yemiş gibi oluyorum afiyet olsun bol bol süt olsun

hahaha ee ne demişler önce temizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…