2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bırakın şu pudrayı ya.. cevap vermeyin artık.. bırakın havlayıp havlayıp gitsin. egosu yükseldi yükseleceği kadar. yeter artık

canım gereksiz gördüğünü söyledi. bende ısrar etmedim çok fazla.. çünkü durumu yoktu.. benim doğum paramı filan o vermişti.. yüklenemedim al al diye.. eli bollayınca sütüm gitmiş oldu o da salıncak aldı.. napalım kısmet diyorum yani.. parası olsaydı bilmiyordum alırmıydı BELKİ alırdı..

W
kızlar birgün hiç unutmam hamileyim ütü yapıyorum, baktım sancım geldi yattım yere doğurdum sonra ütüye devam ettim. bu da böyle bir anımdır.

Delisiniz valla siz :)
O bsey degilde saatlerdrde topikte bu isleri hangi ara yapiuoki :-D ayy bn smdi klktim bir hftafr askifaki camasrlari kaldrdm kazik gbi olmuslar ;-) dag gbi utu varr..asla mikemmel olamicam kahretsin :-D

Anca merak et sen beceriksiz. Sen aksama kadar burda oldugundan is yapamiyosun bak millet neler basariyor heryere yetisiyor

merhaba
eşim bir haftadır izindeydi bugün iş başı yaptı forumdan uzak kaldım arada baktım ama geçmiş okumaktan güncele yetişemedim :) herkes iyidir umarım

kızlar son zamanlarda çok denk geldim aşlarla ilgili olumsuz yazulara hiç okudunuzmu okyunca çok kafam karaşıyor. Çocuklarımı neden aşılatmıyorum? | vegankedi.wordpress.com

Canım benim amcamın kızı da aşılatmadı 2 evladını :26: ama ben yaptırıyorum şahsen. Herkesin kendi seçimi hiç hasta olmayacak diye birşey zaten yok.

Burkacım bunu yazmışken aklıma geldi sizin yemenizde sakınca yoksa nar güzel süt yaptı bende. Aklınızda bulunsun canım

Angy cepten giriyorum ve okumasamda açık musait zamanda topluca bakiyorum. Arasta canım ben kimseyi eleştiriyorum ben böyleyim ışte düzenli olmayı seviyorum.herşey kilo muhabbetiyle başladı keşke sadece okusaydim herzamanki gibi. Yanlış anlasildim.son olarak guzelligine hayran olduğum 2 bebekten biri ida diyerek noktayi koyayim.

İnanırmısın ben geçen gün bi ütü yaptım kendi kendime yahu biz ne giyorduk?!Resmen giymeye bişe kalmamıştı..Bidaha öyle yapmıcam diyorum ama...Sağı solu toparlıyorum.Ortalıkta öte beri olmasın da.. Ya benim 2 çocuğum var aslında biri oğlum biride kocam!Oğlana ayağımda sallayıp ninni söylerken koca bebeğimde koltukta uyuyor.Sonra ikisini birden kaldırıp yataklarına yatırıyorum :101:

Bunu yazdın yaa doğum yapacağım gün aklıma geldi.. Nişan geldi dr gittim alttan muayene etti 3cm açılman var dedi. Sancım yok kahvaltıya gidiyorduk,çok açım şimdi gitsem sonra gelsem olur mu? dedim..ebe NEİİİ? deyip kaldı sonuç 1: kahvaltıya gittim 3 günlük yedim resmen. sonuç 2: ertesi sabah 8.00da doğum yaptım..Selam olsun o günlere beaa

Pifff aramızdaki en beceriksiz benim galiba ipin ucunu bi kaçırdım mı geçmişte takılıp kalıyorum sonra dilim şişio söyleyemediklerime :)) neyse zaten gereken cvplar verilmiş logara kapak olmuş :) bu arada bi iş görüşmemde logar kapakları neden yuvarlak die sormuşlardı o geldi aklıma :) Kaan da bu ara kendi kendine uyumaya başladı gündüz uykularını ama gece uykusu hala sıkıntı 12 - 1 den önce uyumuyor kendi kendine uyuduğunda daha kaliteli uyuduğunu da farkettim şuan
Parme ve arasta : kızlar geçen akşam rüyamda sizi gördüm parma inciyle beraber benim annemlere gelmiş üzerinde de bi kürk var :)) sonra arasta da geliyor ve parme bize kendi yaptığı deri ayakkabıları gösteriyor renk renk saks mavisi kırmızı yeşil derken uyandım ve gerçekten üstüm açıktı

Bu arada bende mükemmel yemek yakarım :) bugün gene menüde mükemmel yakılmış bulgur pilavı var :))

Mutluluk cum ben emzirerek uyutuyorum, pek başarılı bir teknik değil. O halde mükemmel olmayanlar kulübüne hoş buldum:))

Hee birde toğiğin en tombiş iki bebeğinden biri benimki ama kilosu ile ilgili hiçbir zaman övünmüyorum ama sorunda etmiyorum hareketlenince kalmayacak bu kilo biliyorum ayrıca ne yapıcam kilo almasın die açmı bırakıcam tabiki hayır günde iki kere sütümü sağıyorum o da bizimki ayarsız emiyor çok kusuyor çok emziği için sürekli süt üretimi devam ediyor ben hep aç bu yüzden neyse sonuç olarak Kaan 9 kilo ama hala dönmüyor kilolu çocuğun gelişimi iyi olur dien ablaya söylüyorum.
Her çocuk farklıdır şahsına özeldir kilo ile mama ile alakası yok bunların öle olsaydı iş görüşmelerinde sorarlardı mama ile mi büyüdün anne sütü ilemi yada 4 aylık iken 8 kilonun altındamıydın die tee allahım yaa insana neler söyletiyorlar
Hee kemm gözler tostik oğluma nazar etmeyin :))) bunuda araya sıkıştırmasam çatlardım :))

ben geçen hafta lansinoh çift pompalı elektrikli olan modelini aldım ve çok memnun kaldım. manuel pompa ile yarım saat uğraşıp sağdığım sütü bu makine ile 5 dk bile sürmedi sağmam. tavsiye ederim.

Canım makine kiralayacağım bakalım sonuç ne olacak.Ona göre alacağım.(Eşim 2 gündür işten fırsat bulup gidip kiralayamadı)

gercekten girecek mi neden ben inanamıyrm niye inancm kayboldu ya bu haksızlık degil mi

Canım şu an karamsar olman normal.İnan bunların hepsi zamanla geçecek.Allah bunları atlatman için sana sabır,güç,kuvvet versin.Allah seni en kısa zamanda feraha ulaştırsın.Sen bütün benliğinle bebişine sarıl.

Dıt kaka kaynana.Çekemiyor seni.Kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı.Yandım gelin dedikçe altına odun atmalı.

bende heyecanla bekliyorum, haber vericem size...

aaa zaten akşam gelicem kendi kendine uyuyamayan bebeğin gelişim sorunu olduğunu düşünüyorum dicem, sizibeceriksiz anneler bi çocuk uyutmayı beceremiyorsunuz :)))

Kaka anneler topiği nolucak.Bizden bi sap olmaz :)

beceriksizlerin önde gideni olarakkk ben, sabahtan beridir geçmişii bitiremedimm sayfaları atlaya atlaya okudummm.. sonra içim rahat etmeyipp atladıklarımı tekrar okuyupp anca gelebildimmm..

e insanlar bizim topici takip etmekte haklı benceee. ilgi alaka burdaaa- dertleşme burda-- yemek tarifleri burdaa --antraksiyon burda ve daha neler neler ooo..

eğlenmeye devamm süt üretimi için en güzel yöntemmm.. :))

öfffffffffff. biri gelsede benim evimii süpürsee. ama sadece süpürsünn silmesinn! çünküü benim bünyem alışkın değill.. kaldıramayabilirimm :)) ne kadar pisisizzz yaeeee

Haha süpermis hemen rüya yorumlarına baktım kuş gunu giyersem fakirlikten kurtulurmusum oh oh gelsin Euro'lar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…