- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #68.141
Heracim durumunuza uzuldum umarim esin en yakin zamanda hayirli bir is bulur. Bunun yaninda diger arkadaslarin soylediklerine de katilmadan yapamayacagim. Belki ki kayinvaliden torununu seviyor ve ona devamli birseyler almak istiyor. Nacizane fikrim bir daha kizina birsey almak istediginde ona bebeginin oyuncaga degil anne sutune ihtiyaci oldugunu hatirlatmalisin. Belki torunu icin oldugunu dusununce alir. Oyuncaklara onca para doken birinin torununun karnini doyuracak uyduruk bile olsa bir pompaya neden butce ayiramadigini mantigim almadi.
kızlar birgün hiç unutmam hamileyim ütü yapıyorum, baktım sancım geldi yattım yere doğurdum sonra ütüye devam ettim. bu da böyle bir anımdır.
Delisiniz valla siz :)Sana karşı takındığım tavrın birden yanlış olduğunu farkettim ve özür dilemeye karar verdim. Biz topik olarak seni çok kıskandık, bugün bu yaşananlar hep bundan kaynaklandı. Anlat kuzum bakalım başka ne işler yapıyon evde?
Hey siz küçücük bebeklerle doktora tezi yazanlar, sınav verip şef olanlar siz mi büyüksünüz? hayır!! bütün ev işlerini pırıl pırıl yapan pudra büyük
Anlat pudracım sen bakma onlara hep kıskanç bunlar, zaten bi de nazarcılar hıhhh
O bsey degilde saatlerdrde topikte bu isleri hangi ara yapiuoki :-D ayy bn smdi klktim bir hftafr askifaki camasrlari kaldrdm kazik gbi olmuslar ;-) dag gbi utu varr..asla mikemmel olamicam kahretsin :-D
hahaha ee ne demişler önce temizlik
Canim evin kapisi acildimi icerden buram buram casir suyu kokusu gelmezse ben o eve ev demem :-D imaj hicbirseydir temizlik hersey icindeki mikemmel kadini dinlee :-D
kızlar son zamanlarda çok denk geldim aşlarla ilgili olumsuz yazulara hiç okudunuzmu okyunca çok kafam karaşıyor. Çocuklarımı neden aşılatmıyorum? | vegankedi.wordpress.com
Benim oğlum doğduğundan beri mama ve meme ile besleniyor sonrada sıkıntılardan sol taraf tamamen kesildi tek tarafta azaldı ama son zamanlarda tekrar arttı yaptığım iki şey var hangisi faydalı oldu bilmiyorum ama sizinle paylaşmak istedim
Dereotu maydonoz yeşilsoğan marul kıvırcık booooolca yemek ve yerken inekler sadece ot yiyor sütleri oluyor benim de olur diye düşünmek. :)
(bir sürü şeyi yemem yasak olduğu için kendimi otlara verdim manav hergün 2 şer demet getiriyor bunlardan ).
( mn elif özellikle sana tavsiyem)
merhaba
eşim bir haftadır izindeydi bugün iş başı yaptı forumdan uzak kaldım arada baktım ama geçmiş okumaktan güncele yetişemedim :) herkes iyidir umarım
İnanırmısın ben geçen gün bi ütü yaptım kendi kendime yahu biz ne giyorduk?!Resmen giymeye bişe kalmamıştı..Bidaha öyle yapmıcam diyorum ama...Sağı solu toparlıyorum.Ortalıkta öte beri olmasın da.. Ya benim 2 çocuğum var aslında biri oğlum biride kocam!Oğlana ayağımda sallayıp ninni söylerken koca bebeğimde koltukta uyuyor.Sonra ikisini birden kaldırıp yataklarına yatırıyorum :101:SelammmNeler oluyor yahu, yazcam sabahtan beri ama bi fırsatım olmuyo, iş miş yaptığımda yok boş boş takılıyom nette arada birde ders çalışıyom Bakın kız tek konuda haklı birikmeyince halloluyo demiş:))) benim çamaşırlar mesela ipten alıınıyo hemen yanda ütü masası var orda en az 20 gün bekletiliyo, masada yer kalmayınca ütülenmeye başlanıyor:) mesela kirli sepeti, illa taşacak öyle yıkayacam ben onları:)) tek düzenli yapmaya çalıştığım şey temizlik o da kedilerden dolayı, onlarda olmasa ayda bir yaparım heralde. Napayım ben de böyleyim kaldıramıyom kıçımı, valla pudra yaramı deştinde geçtin
Bunu yazdın yaa doğum yapacağım gün aklıma geldi.. Nişan geldi dr gittim alttan muayene etti 3cm açılman var dedi. Sancım yok kahvaltıya gidiyorduk,çok açım şimdi gitsem sonra gelsem olur mu? dedim..ebe NEİİİ?Koptummm :-D cnm bnde doktor persembe sezeryan gunun dedi hayir olmazz o gun camasr yikanicak cam silinicek utu ypilicak cuma olsun dedim...napim herseyim harika olmali ha bide persmbe kaynanam sehir didindaydi o olmadan o masaya asla yatmam dedim oyle bi bag var aramazda mikemmel gelinim :-D
ben yemek bile yapamadım dominos tan pizza söyleyecem şimdi açlıktan ölüyorum
parma parmeeeeee
tekniğin ne bana da söyle yoksa kafayı yicem
tracy hogg okuyormusun ben okuyorum ama denemelere başlayamadık henüz bugün bi saati ileriye alayım dedim direndi benim minik kuş
mikemmelsin anam mikemmelsin canım
söyle bakiim nedir tekniğin
yok yooookkk sallanmadan uyuyan bebek istiyorum ben
araştırmalara devam
bu konuda başarılı anne varsa yardım lütfen
tracy teyzemed şşş dememizi öneriyor doğru yoldasın canım ama çocuğu babaya bırakmakla kaka anne oluyorsun haberin olsun
ben geçen hafta lansinoh çift pompalı elektrikli olan modelini aldım ve çok memnun kaldım. manuel pompa ile yarım saat uğraşıp sağdığım sütü bu makine ile 5 dk bile sürmedi sağmam. tavsiye ederim.
gercekten girecek mi neden ben inanamıyrm niye inancm kayboldu ya bu haksızlık degil mi
Günaydın canlar,
güne herzmanki gibi enerjik başladım ,cennet kokan oğlumu görerek öperek uyandım:)mutfağa girdim bardağıma çay doldurdum
sabahın sekizinde arkamdan yaklaşan kv sesi günaydın demeyi unutmuş bir şekilde '' aa sen hala bu pantolonun içine nasıl sığıyorsun'' dedi bana.
Onun başlatmak istediği gizli savaşa ortak olmak istemiyorum ben onun gibi bencil ve kıskanç yapıda biri değilim çünkü.ayarım yoktur benim ya iyiymdir ya kötüyümdür beceremiyorum politik olmayı nedense.bunun gibi gün içinde birsürü laf çaktırıyor.
Allah ım o kadar büyükki ben affetmiyorum ve affetmeyeceğim onun bana söylediği inciltici sözleri affetmeyeceğim aslaa. ' seni allah a havale ediyorum ' kalbimi her kırkmaya çalıştığında inşallah beni içine çekmeye çalıştığın o kötü ruh durumuna sen düşersin.sadece izleyeceğim artık allah ım ın adaletini.
Elelrim titreyerek kendi evimde çekinerek kahvaltı yaptım yemin ederim.enerjim nasıl düştü. Elim ne zeytine gitti ne peynire. Zaten sütüm azdı hep sütüm olsun diye dikkat ettim ben yiyeceklerime . Artık zaten sütte yok yiyesim de kalmadı sağasım da kalmadı.
Nasıl dayanacağım bebeğime bakmasına bilmiyorum .
Sizlerin de enerjisini düşürmek istemezdim kızlar sorry
bende heyecanla bekliyorum, haber vericem size...
aaa zaten akşam gelicem kendi kendine uyuyamayan bebeğin gelişim sorunu olduğunu düşünüyorum dicem, sizibeceriksiz anneler bi çocuk uyutmayı beceremiyorsunuz :)))
Pifff aramızdaki en beceriksiz benim galiba ipin ucunu bi kaçırdım mı geçmişte takılıp kalıyorum sonra dilim şişio söyleyemediklerime :)) neyse zaten gereken cvplar verilmiş logara kapak olmuş :) bu arada bi iş görüşmemde logar kapakları neden yuvarlak die sormuşlardı o geldi aklıma :) Kaan da bu ara kendi kendine uyumaya başladı gündüz uykularını ama gece uykusu hala sıkıntı 12 - 1 den önce uyumuyor kendi kendine uyuduğunda daha kaliteli uyuduğunu da farkettim şuan
Parme ve arasta : kızlar geçen akşam rüyamda sizi gördüm parma inciyle beraber benim annemlere gelmiş üzerinde de bi kürk var :)) sonra arasta da geliyor ve parme bize kendi yaptığı deri ayakkabıları gösteriyor renk renk saks mavisi kırmızı yeşil derken uyandım ve gerçekten üstüm açıktı
Bu arada bende mükemmel yemek yakarım :) bugün gene menüde mükemmel yakılmış bulgur pilavı var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?