2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 2 yıldır çalışmıyorum ama arkadaşlarım var tvde eşimde star tv de çalışıyor öyle müdür fln deil karar merci hiç deil ama belk içerden birşey duyar haber veririm sana. Eşin ne konuda danışmanlık yapıyordu dizi müziği mi?

Biz de yarın kan vericez rapor için kan tahlili şartmış kesinliği olmayan sonuçlar için oğlumun damarından kan alınacak.
Ben şimdiden başladım nasıl dayanıcak vs diye düşünmeye ama mecburuz raporu çıkartmaya, benim de küçükken birşeylere alerim vardı ama ne olduğunu tam bulamamışlardı ah bu kötü genler neden geçti ki yavrularımıza

parma parmeeeeee
tekniğin ne bana da söyle yoksa kafayı yicem
tracy hogg okuyormusun ben okuyorum ama denemelere başlayamadık henüz bugün bi saati ileriye alayım dedim direndi benim minik kuş

Sallamadan uyutuyorum ama mikemmel değilim :)

mikemmelsin anam mikemmelsin canım
söyle bakiim nedir tekniğin

ben en iyisi sallayarak uyutayım büyüyünce nasıl olsa öğrenir di mi kendi kendine uyumayı

yok bacım biz beceremeyiz mükemmel değiliz

yok yooookkk sallanmadan uyuyan bebek istiyorum ben
araştırmalara devam
bu konuda başarılı anne varsa yardım lütfen

Sallamiyorum ama sssssss diyorum mukemmele yakin olur muyum? hahaha ay sinirim bozuldu

Neyse ben cikiyorum size iyi muhabbetler.

Oglani babaya satip kendisi gezen anneye ne denir?

tracy teyzemed şşş dememizi öneriyor doğru yoldasın canım ama çocuğu babaya bırakmakla kaka anne oluyorsun haberin olsun

Hayatim temmuz annelerinden birisi eşinin kendi ailesine soğuk olduğunu ve bununla mutlu olduğunu belirten şeyler yazmisti ve ben bundan rahatsız olmuştum anneler kiymetlidir tıpkı bizim gibi. İlerde oğlumun bizden uzaklaşmasını tabiki istemem. Ben eşime hatirlatirim anneni ara diye, onun ailesi benimde ailemdir . Bu benim hayatim iyi niyetin olduğu yerde huzur vardır. Rahatsizsaniz ve benim yazmamı istemiyorsanız sebp yaratmayın lütfen.vee sen sorunlar yasayip işlerini yetistiremeyebilirsin saygı duyarım ama ben duzensiz yaşayamam sucluyum

yav tamam hayatım sen en mikemmelimizsin
senin evinde anneliğinde bizi ilgilendirmiyor
niye kendini ispat etmeye çalışıyorsun ki anlamadım
yazmiiim yazmiiim dedim ama hala aynı üslupla buradasın nedir yani derdin ?pohpohlanmak mı istiyorsun nedir yani?

Uykusu gelince şşşşş deyip popoya bir iki defa pat pat vurunca uyuyor çok şükür

Bunlardan bize ne ki.....durup drup niye anlatma ihtiyaci hissediyosun tema ayni cumleler farkli

Yok yok yazmayim seni kale almayim diyorum ama yazilmayacak gibi degil. 2.5 ay annemleri gondermedim cunku bebegime tek basima bakmaya cesaretim yoktu burdaki arkadaslarim sayesinde bende yapabilirim dedim.ewim toplu degil, temizlik icin yardimci geliyor,bazen esim gelince yemek yapiyorum bazen ne bulursak yiyoruz.harika ve mukemmel degilim ama cok mutluyum.bunlari sana yazan 3.ayin sonunda 5.600 olan citi piti ve gelisimi gayet iyi bir kizin annesi...haa bu arada ben tembellik yaptigim icin cocugum sorunlu hic durmuyor.yyaww sen gidip ew islerine baksana ne geziyosun buralarda...

Son düzenleme:
kızlar son zamanlarda çok denk geldim aşlarla ilgili olumsuz yazulara hiç okudunuzmu okyunca çok kafam karaşıyor. Çocuklarımı neden aşılatmıyorum? | vegankedi.wordpress.com

Yani ben kendi görüşümü belirtmek istiyorum iyi güzel söylemiş fakat aşı ztn %100 koruyor denilmiyor en somut delil örnektir bence benim iki kuzenim var biri aşılanmıştı dierinin aşısı yoktu büyüğe su çiçeği bulaştı bayağı ağır geçirdi öbürünede bulaştı aşı olmasına rağmen ama su çiçeği geçiriyor mu geçirmiyor mu hiç belli deildi :/ yani vücuda bağışıklık kazandırmak bence önemli bişi aşılanmamış kızamık kabakulak ve suçiçeği geçirmiş biri olarak diorumki keşke aşılanmış olsaydım da o ağrıları çekmeseydim :/

Sallamiyorum ama sssssss diyorum mukemmele yakin olur muyum? hahaha ay sinirim bozuldu

Neyse ben cikiyorum size iyi muhabbetler.

Oglani babaya satip kendisi gezen anneye ne denir?

Vay bee helal olsun denir :))

Ah mutluluk haberleşelim dedin kayıplara karıştın başlığa adını yazıp halini bile sordum görmedin . Tekniğimi anlatan upuzun bur yazı yazdım simdi Kimbilir kacinci sayfada ?

Uzun zamandır giremedim çünkü bebğim çok gazlı 4 buçuk aylık oldu hala devam zavallı gazdan uyuyamıyorda çünkü yatıyor gaz sancısıyla 5 dk sonra tekrar kalkıyor ...............

öyle yoruldum ki anlatamam oğlumda 15 ay gaz çekmiştik şimdide kızım bakalım ne zaman geçecek 15 tatilden sonra işe başlayacağım üzülüyorum ücretsiz izin alma durumumda yok 1 yaşına kadar kendim bakmak istiyordum hayırlısı

evden dışaır çıkamıyorum çok yoruluyorum dr a gitdim depresyonda olduğumu söyledi ilaç verdi ama ilacı içip içmemeyi bana bıraktı sütünden bebğe geçer dedi bende içmiyorum hep yanlızlıktan yaşıyorum bu sorunları 5 dk kucaklayacak kimsem yok .....

Buraya tekrar girmek hoşuma gitdi kafam dağıldı biraz hepinizi öpüyorum

Evet bizde rapor için yapıcaz tahlil aynen dün bende eşime dedim benden geçmiş kızıma neyse üzülmek yok atlatıcaz biraz dikkatle inş

Hoşgeldin canım Biz buradan kucaklarız seni ve kızını oğluşunu merak etme sık sık yazmaya çalış.

Çok geçmiş olsun en kısa zamanda bebeğinin gaz sancısı sorunu biter inşallah.

Benim oğlum doğduğundan beri mama ve meme ile besleniyor sonrada sıkıntılardan sol taraf tamamen kesildi tek tarafta azaldı ama son zamanlarda tekrar arttı yaptığım iki şey var hangisi faydalı oldu bilmiyorum ama sizinle paylaşmak istedim

Dereotu maydonoz yeşilsoğan marul kıvırcık booooolca yemek ve yerken inekler sadece ot yiyor sütleri oluyor benim de olur diye düşünmek. :)
(bir sürü şeyi yemem yasak olduğu için kendimi otlara verdim manav hergün 2 şer demet getiriyor bunlardan ).
( mn elif özellikle sana tavsiyem)

Geçmiş gitmiş olsun bi daha uğramasın.

Bütün gün o topik senin bu topik benim gezerken, kuyuya attığım taşı kaç kişi çıkarmaya çalışıyo acaba diye pusuya yatmış beklerken, tüm o saydığın mikemmellikleri nasıl yapıyon kız anlat da ben de bileyim zira sadece yemek yapabildim bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…