- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #68.081
Âmin canım inş bizde biraz iyiye gidiş var ve sanırım domates ve salça yüznden benimde çocukken vardı çiğ salça ve domatese alerjim dün ve bugün yemedim iki gün olmasına rağmen hem rengi normal hem kan yok hemde ıhh ıhh diye inlemiyor inş böyle devam eder çnk dün biraz korkuttu bizi fügen hanım eşimin annesi ve dayısı sirozdan rahmet etmiş diince hımm dedi tahlil istedi geçmezse bunları yapın dedi :/
Himm dogru öyle demiştin
Kac gündür deniyorsun ? Ben de hala sonuca tam ulaşmadım ama cok yol aldik sik uyanmayi cozersem bitecek sanirum ilkvgunler cok zor oluyor saati şaşar tabi alıştığı düzeni yıkıp yeni bir şey öğretmeye çalışıyorsun .
Eger başladıysanız bırakmak daha sakıncalı tatlım biraz daha sabret
Sallamadan uyutuyorum ama mikemmel değilim :)
ben en iyisi sallayarak uyutayım büyüyünce nasıl olsa öğrenir di mi kendi kendine uyumayı
yok bacım biz beceremeyiz mükemmel değiliz
Sallamiyorum ama sssssss diyorum mukemmele yakin olur muyum? hahaha ay sinirim bozuldu
Neyse ben cikiyorum size iyi muhabbetler.
Oglani babaya satip kendisi gezen anneye ne denir?
Yazma anlatma tarzin yanlis diyelim ve hala da devam ediyorsun. Yemegim oluyor olmuyor. Olmadimi disardan yada makarna yiyiveriyoruz. Evim daginik bazen bok goturuyor. Sezaryan oldum yattim hizmet bekledim nazimida yaptim. Cocugum huysuzlukta yapti. Kikseyede evimi gostermek zorunda degilim. Wma cokmutluyum. Burdaki tum anneler gibi. Hepimiz mutluyuz yavrularimizla sen derdine yan canim.simdiden oglunun kaynanasini dusunmeyr baslamissin :)))
2 kelimeyi sürekli yazıyorsunuz,neden bukadar bozuldunuz? Arkadaşlar ben hergün evimi temizlerim daginikligi sevmem bu neden suç oldu? Çocuklarımın üzerine titriyorum bu mu hata? Ve evet hergün 3 çeşit yemeğim saat 12 de hazır bumu yanlış? Spinal sezaryenle doğum yaptım eve geldiğim günden beri her isimi yaptım. Yatağa girip hizmet mi bekleseydim? Biz böyle büyüdük tembellik yapamıyorum rabbim yardım ediyor çocuklarım hiç sorun yasamiyorlar. Mutsuzmuyum aslaaa çok mutluyum. Eşim de tertipli düzenli ailede çok huzurlu ve en son nezaman tartıştık hatirlamiyorum. Bunlar neden hayali geliyor size? Evim herkese aciktir Aybike ciglideyim
Uykusu gelince şşşşş deyip popoya bir iki defa pat pat vurunca uyuyor çok şükürparma parmeeeeee
tekniğin ne bana da söyle yoksa kafayı yicem
tracy hogg okuyormusun ben okuyorum ama denemelere başlayamadık henüz bugün bi saati ileriye alayım dedim direndi benim minik kuş
mikemmelsin anam mikemmelsin canım
söyle bakiim nedir tekniğin
yok yooookkk sallanmadan uyuyan bebek istiyorum ben
araştırmalara devam
bu konuda başarılı anne varsa yardım lütfen
tracy teyzemed şşş dememizi öneriyor doğru yoldasın canım ama çocuğu babaya bırakmakla kaka anne oluyorsun haberin olsun
2 kelimeyi sürekli yazıyorsunuz,neden bukadar bozuldunuz? Arkadaşlar ben hergün evimi temizlerim daginikligi sevmem bu neden suç oldu? Çocuklarımın üzerine titriyorum bu mu hata? Ve evet hergün 3 çeşit yemeğim saat 12 de hazır bumu yanlış? Spinal sezaryenle doğum yaptım eve geldiğim günden beri her isimi yaptım. Yatağa girip hizmet mi bekleseydim? Biz böyle büyüdük tembellik yapamıyorum rabbim yardım ediyor çocuklarım hiç sorun yasamiyorlar. Mutsuzmuyum aslaaa çok mutluyum. Eşim de tertipli düzenli ailede çok huzurlu ve en son nezaman tartıştık hatirlamiyorum. Bunlar neden hayali geliyor size? Evim herkese aciktir Aybike ciglideyim
Uykusu gelince şşşşş deyip popoya bir iki defa pat pat vurunca uyuyor çok şükür
kızlar son zamanlarda çok denk geldim aşlarla ilgili olumsuz yazulara hiç okudunuzmu okyunca çok kafam karaşıyor. Çocuklarımı neden aşılatmıyorum? | vegankedi.wordpress.com
Sallamiyorum ama sssssss diyorum mukemmele yakin olur muyum? hahaha ay sinirim bozuldu
parma parmeeeeee
tekniğin ne bana da söyle yoksa kafayı yicem
tracy hogg okuyormusun ben okuyorum ama denemelere başlayamadık henüz bugün bi saati ileriye alayım dedim direndi benim minik kuş
mikemmelsin anam mikemmelsin canım
söyle bakiim nedir tekniğin
yok yooookkk sallanmadan uyuyan bebek istiyorum ben
araştırmalara devam
bu konuda başarılı anne varsa yardım lütfen
tracy teyzemed şşş dememizi öneriyor doğru yoldasın canım ama çocuğu babaya bırakmakla kaka anne oluyorsun haberin olsun
senin kızı yolla canım benim miniş görüp biraz feyz alsın.
Biz de yarın kan vericez rapor için kan tahlili şartmış kesinliği olmayan sonuçlar için oğlumun damarından kan alınacak.
Ben şimdiden başladım nasıl dayanıcak vs diye düşünmeye ama mecburuz raporu çıkartmaya, benim de küçükken birşeylere alerim vardı ama ne olduğunu tam bulamamışlardı ah bu kötü genler neden geçti ki yavrularımıza
Uzun zamandır giremedim çünkü bebğim çok gazlı 4 buçuk aylık oldu hala devam zavallı gazdan uyuyamıyorda çünkü yatıyor gaz sancısıyla 5 dk sonra tekrar kalkıyor ...............
öyle yoruldum ki anlatamam oğlumda 15 ay gaz çekmiştik şimdide kızım bakalım ne zaman geçecek 15 tatilden sonra işe başlayacağım üzülüyorum ücretsiz izin alma durumumda yok 1 yaşına kadar kendim bakmak istiyordum hayırlısı
evden dışaır çıkamıyorum çok yoruluyorum dr a gitdim depresyonda olduğumu söyledi ilaç verdi ama ilacı içip içmemeyi bana bıraktı sütünden bebğe geçer dedi bende içmiyorum hep yanlızlıktan yaşıyorum bu sorunları 5 dk kucaklayacak kimsem yok .....
Buraya tekrar girmek hoşuma gitdi kafam dağıldı biraz hepinizi öpüyorum
ayyy kızlar alıntı yapıp yazamadım bi boş kalayım yazacagımm uzun uzunnn medcim kapagınn süperrr olmuşş çokk güldümmm....
bende sabahh kalktım 10 numara kahvaltı hazırladım canım kv kp burda kalktım onların elini öperek ayaklarını yıkadım aramız çookk ii,sonra aldım kızımı kontrole kendimi doktora götürdüm evimm dersenizz misss misss.4 çeşit yemeğimde hazır kızımı koy beşiğe 10 saat uyuyo:))))(bu kuyruklu yalan oldu)))) taşım düşmüş bu arada rahatladım. hepinizide öptüm şimdi kapı çalıo eşim 100 tane gül yollamışş ayy ne süper kadınım ben yaaa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?