- 12 Nisan 2012
- 928
- 41
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #68.161
Hosgeldin canim mikkemmelizz ;-) gecmidi birak gunceli oku
Canım makine kiralayacağım bakalım sonuç ne olacak.Ona göre alacağım.(Eşim 2 gündür işten fırsat bulup gidip kiralayamadı)
Canım şu an karamsar olman normal.İnan bunların hepsi zamanla geçecek.Allah bunları atlatman için sana sabır,güç,kuvvet versin.Allah seni en kısa zamanda feraha ulaştırsın.Sen bütün benliğinle bebişine sarıl.
Dıt kaka kaynana.Çekemiyor seni.Kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı.Yandım gelin dedikçe altına odun atmalı.
Kaka anneler topiği nolucak.Bizden bi sap olmaz :)
Haha süpermis hemen rüya yorumlarına baktım kuş gunu giyersem fakirlikten kurtulurmusum oh oh gelsin Euro'lar :))
Canım kusuruma bakmassan birsey sormak istiyorum, evinin durumu sıcaklığını falan pek bilmiyorum ama 5 gun cok degilmi banyo aralığı için? Hem sindirim, hem uyku, hem pişik, vucut ısısı dengesi v.s. İçin daha sık yıkamak gerekir diye dusunuyorum ben.
Oooo çok iyiymiş rüyayı görene şey etmiyormuş ne bileyim ucundan falan dokunmuyormuymuş :))
Uzun zamandır giremedim çünkü bebğim çok gazlı 4 buçuk aylık oldu hala devam zavallı gazdan uyuyamıyorda çünkü yatıyor gaz sancısıyla 5 dk sonra tekrar kalkıyor ...............
öyle yoruldum ki anlatamam oğlumda 15 ay gaz çekmiştik şimdide kızım bakalım ne zaman geçecek 15 tatilden sonra işe başlayacağım üzülüyorum ücretsiz izin alma durumumda yok 1 yaşına kadar kendim bakmak istiyordum hayırlısı
evden dışaır çıkamıyorum çok yoruluyorum dr a gitdim depresyonda olduğumu söyledi ilaç verdi ama ilacı içip içmemeyi bana bıraktı sütünden bebğe geçer dedi bende içmiyorum hep yanlızlıktan yaşıyorum bu sorunları 5 dk kucaklayacak kimsem yok .....
Buraya tekrar girmek hoşuma gitdi kafam dağıldı biraz hepinizi öpüyorum
Hera terbiyesizlesme havlayan sen oluyorsun. Zorla kötü konusturdun
SEn'in rüyan tek çıksınmis rüyayı göreni elbet gorurmuş ruyadaki :)
:)) ay hadi inşallah :)) umarım para değiştirmeZ seni :))
Kizlar bizde dun besigini degistirdik. Besiginde salladimmi on yirmi dakikada uyuyordu. Ama artik kucuk geliyor. Bizde yatagina gecirdik. Donenceyi actim belki uyur diye uyumuyor agliyor.( Biz hergun 9 da altini degistirir mamasini verir uykusu olsun olmasin uyuturduk zaten o yuzden uyku saati olusmustu. ) bende yanima aldim besige egilemedim. Yan yatirdim ssss diyerek sirtina pat pat vuruyordum. Yuzume bakip guluyor dalacaksada uyaniyordu. Aklima yegenlere masaj yapinca rahatliyorlardi o aklima geldi. Bende pat pat yerini sirtini sivazlamaya basladim. Dairesel hareketlerle ssss dedim sesi yukselince eeee dedim yine sesi yukselirse pisssssss dedim ve uyudu. Sizde deneyin isterseniz. Bugunde ise yarar insallah.
Not ; kitabi okumadim. Sizden duyduklarimla yaptim.
Asil sen benim terbiyemi bozdurdun artik. Kimin uludugu belli oluyor. Gelip gelip keyfimizi kacirip gidiyorsun. İstenmiyorsun iste arkadasim. Zorlama bence artik.. Yuru giiitt
Süper imkanım olsaydı da bende gidebilseydim.
Duruselcim çok sevindim canım hadi gözün aydın.
Ben de pazara gideyim bari:)
canım eşim 89 dan beri eğlence sektöründe dj olarak çalışmış, önce zamanın gazinolarında sonra barlarda
biz tanıştıktan sonra tvlerle çalışmaya başladı, dizi ve belgesellere danışmanlık yapıyordu hemde barda dj liğe devam...ancak burda olmasanda biliyorsundur sevgili büyüklerimiz önce beyoğlunu bitirdi sonra birçok içkili yerleri. tv kanallarıda artık iç yapımlara döndü ve kendi adamlarına para kazandırıyor. birazda o yüzden izmire taşındık, kurtarılmış bölge
Ya bende mutlaka giderdim hep ayni seyler oluyor ama bayiliyorum oraya :) yilbasi ruhuna giriyorum haftasonu gidebiliriz o zamanda cook kalabalik oluyor bu sene pas gecicem. Ama cok kiskandim ii gezmeler size ana kiz ne guzel valla tozunu attiriyosunuz her yerin :))
Kayınvalidem iyi kadındırAşırı pimpirikli olsa da babanne kadar germiyor beni
Canım tabiki dışarı çıkarıcaksın çocuğunu. Sıcak ve nemli havada daha çok bakteri ürüyor. Hatta mümkünse her gün balkona da olsa çıkar. Geçmiş olsun kuzucuğa...
okumaya başlayınca dedim noluyor ayıldım kendime geldim
Kardeşinin yazılarını çok samimi buldum canım söylemeden geçemedim :)
Canım sevindim taşı düşürmene şükür kurtuldun :)
İnşallah geçip gitmiştir canım
Yaaa ben de mi gelsem napsam ki :26: hem perşembe kv min doğum günü belki bişiler bulurum.
Alptuğ bey gelmiş hoşgelmiş benim kızımla aynı gün doğmuş :))
Ufffff su kv lerinizn kiymetini bilemedinizz mukemmel olmanin sartlarindan biride bu aaa :-D :-D diyerek konuyu dagitayim ..HERACM esin en kisa zamanda is bulur ins canm...sut konusuna gelince bu konuda kndne yuklenme hic snne sutu almayan o kda bebek varki....zeka gelismlerinde gayett iyi oluyo ablam annemi emmems o zaman mam a ne arar pirinc unuyla buyumus universitede bolum birincisi fakulte ikincisiydi..gelisimi mamayla degerlendirenlere duyurulur :-D :-D
2 kelimeyi sürekli yazıyorsunuz,neden bukadar bozuldunuz? Arkadaşlar ben hergün evimi temizlerim daginikligi sevmem bu neden suç oldu? Çocuklarımın üzerine titriyorum bu mu hata? Ve evet hergün 3 çeşit yemeğim saat 12 de hazır bumu yanlış? Spinal sezaryenle doğum yaptım eve geldiğim günden beri her isimi yaptım. Yatağa girip hizmet mi bekleseydim? Biz böyle büyüdük tembellik yapamıyorum rabbim yardım ediyor çocuklarım hiç sorun yasamiyorlar. Mutsuzmuyum aslaaa çok mutluyum. Eşim de tertipli düzenli ailede çok huzurlu ve en son nezaman tartıştık hatirlamiyorum. Bunlar neden hayali geliyor size? Evim herkese aciktir Aybike ciglideyim
ben yemek bile yapamadım dominos tan pizza söyleyecem şimdi açlıktan ölüyorum
Canım evimi 21-23 derece arasında ısıtıyorum.Ama kızımı banyo yaptıracağım zaman ufoyuda açıyorum.5 gün evet bencede çok ama artık banyo yaptırırken zorlanıyorum.Tek başıma yıkıyorum.Bazen başını ykarken ağlamaya başlıyor.Susmayacak diye ödüm kopuyor.Ve artık iyice ağırlaştılar.Aslında 3 günde yıkamak istiyorum ama cesaret işte.
Bana eleştiriler oldu ama kimse senin gibi basitlesmedi kendine gel, sen haddini bilmiyorsun.eşin kafana fazla çalışmış olsa gerek
Cık gıt sende canım, neden imkan olmayacakmıs? Havalarda musaıt bu hafta.
Esas sen haddini bil aramızdan kimseyle böyle konuşamazsın. İnsanlar tahrik edip sonrada verilen cevapları beğenmiyorsun. Zaten sen psikolojik sorunların sayesinde bu tarz cevapları duymak için kaşındın bence hep. Alında sana hasta muamelesi yapıp acımak lazım. Ama çok istedin diye cevap veriliyor sana. Ve hala tahrik etmeye devam ediyorsun.
Arkadaşlar hakikaten bu'na istediğini verip cevap vermeyelim. Bende kendime söz veriyorum ne derse desin cevap vermiycem. Adını bile anmıycam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?