2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sakin pudraya cevap verme! Ve lutfen kimse bu kisinin yazdigi cirkin cumleyi alintilamasin... sacma sapan konularin geldigi yere bak ya bir kadin bir kadina boyle birseyi nasil soyler?

vermicem canım merak etmeyin.. artık dicek lafım yok çünkü. şuan karşımda olsaydı onun dudaklarını dikmeyi çok iyi bilirdim ama susucam.. o bunu ister eziklik olarak algılasın ister başka bişi olarak.. daha fazla inmicem seviyesine. ve hala topiğe giriyor yüzsüz yüzsüz.. anlamadım ben nasıl kadın bu

Ya ben bu kızla ne yapacağım sırtı yer görmesin hemen dönüyor yahu bir kere dönse amenna üst üste bir kaç kez dönüyor. Çocukken pikniğe gittiğimizde çimlerde ben öyle dönerdim :) Bir kalkardım her yer yeşil olmuş saç baş ot olmuş :)

Anasına çekmiş bu yaramaz halının bir ucuna koyuyorum bi bakıyorum diğer ucuna gelmiş.

kızlar sanırım tesadüf değildi :)
bu akşamda Atahan ı aynı şekilde öptüm iyi geceler diyip odadan çıktım veeee uyudu :)
bugün bütün gündüz uykularını da aynı şekilde uyudu
Allahım bu çocuk ne garip, düne kadar ayakta sallanmadan uyumuyordu, bir gecede kendi kendine uyumaya geçti. valla ben artık korkmaya başladım ne doğurdum ben normal değil diye

İzmir' de değilim canım olsaydım çoktan gitmiştim :)

Yılbası oncesi mutlaka benzer yerler vardır canım, biz almanyada dondugumuz için bu havalar bana vız geliyor o yuzden sokaklardayız hep :)

Lanet olsun icimdeki is sevgisine :) cikamadim evden bugun. Daha ne kadar burdasin?

Amaaan bırak işleri, yeni yıla iş yaparak girmeyelim kurtulamayız sonra. ben 4 ocaga kadar izmirdeyim canım, ama arada sırada izmir civarı ufak kaçamaklarımız olucak. Hadi bi organize olalım buluşalım?

Ohhh tatlı ruyalar gorsun Atahan. Onun dişiside bende var canım :) mukemmel bebekler yetiştirmişiz yaa nazar değmesin bize :)

İzmir buluşmasına siz ne dersiniz bu arada?

Ohhh tatlı ruyalar gorsun Atahan. Onun dişiside bende var canım :) mukemmel bebekler yetiştirmişiz yaa nazar değmesin bize :)

İzmir buluşmasına siz ne dersiniz bu arada?

çünkü biz mükemmeliz
günü uydurabilirsek çok isterim canım...ne gün düşünüyorsunuz ve nerde? cumartesi eşimin karşıyaka da iş görüşmesi var, evin tek şöförü ben olduğum için onu karşıyaka ya bırakıp görüşmesi bitene kadar oyalanmam lazım. o güne denk gelirse süper olur bizim için

suloz, gunebakan dan başka kim var izmirde?

Bizim bu cuma ufak bir gezi planımız var, pazartesiye kadar sonraki haftaya bıraksak? Haftasonu genelde kalabalık aile ile planlar yapılıyor o yuzden haftaiçi daha uygun bana, ama yinede çoğunluğa uyarım. Sen urladan geleceksin, diğer herkesinde izmir içinde olduğunu varsayarsak alsancak da buluşma noktası olarak gayet uygun :)

Hadi bulusalim ne zaman nerede? Ozelden yazisalim yalniz basmasinlarr bizi

benim için uygundur önümüzdeki hafta...sadece salı günü (24ünde) ana sağlığa gideceğiz aşı için, onun dışında boşuz
Alsancak uygundur

damaipek...bana özelden veya forumdan yazabilirsin..hukuki olarak bütün sorularını yanıtlayabilirim..cevabını bilmediğim soruları kanundan bakarak cevaplarım..son yazdıklarını okudum.sakın kocanın sana bir şey bahşetmesini bekleme,dava açsan da açmasanda hakkın olanı alırsın.
ama manevi olarak seni senden ve kızından başka kimse toparlayamaz..boşver o adamı, hayır bildiğimizde şer, şer bildiğimizde hayır vardır. bazen insan öyle şeyler yaşıyor ki, neden ben? diye sorguluyoruz..ama üzerinden zaman geçince iyi ki de öyle olmuş diyoruz. söylemesi kolay diyeceksn..ama inan söylemesi de düşünmesi de yaşaması da zor biliyorum..hakkında hayırlısı olsun..sen minik meleğine sarıl ve cennet kokusuyla teselli ol..çünkü onun sayesinde cennet ayaklarının altında

bi ara soba romantizmi yapan çok güzel diyen kimdi...
odun atarken elimi yaktım doğalgazlı evimi istiyorum ben, ne kestane pişirmek nede yanında kedi gibi kıvrılarak yatmak...gıcık oluyorum bu sobaya canım çok yandı

benim kız da hiç uyumuyordu ayike.. hatta sarkıta sarkıta gece ikiyi geçmişti. bir kaç gün önce saat dokuzda beşiğine yatırdım. elini tuttum yirmi dakika ninni söyledim ve uyudu..dünde aynsını yaptım uyudu...ve bugün gündüz uykusuna d aynı yöntemi yaptım uyudu inşallah dönemsel değildir...
ve kaç aydır onu uyutmayı beceremediğimi anladığım için vicdan yaptım. garibim benim yüzümden uyuyamıyormuş

Hadi bulusalim ne zaman nerede? Ozelden yazisalim yalniz basmasinlarr bizi

Aman bizi kim ne yapsın, sıkıcı beceriksiz anneler klubu. Gelirken saclar tepeden topuz oldun yanlız...

bence burdan yazışalım çatlasınlar :)))

:) bu hallerine bskmadan birde sosyalleşmeye çalışıyorlar derler :)

benim için uygundur önümüzdeki hafta...sadece salı günü (24ünde) ana sağlığa gideceğiz aşı için, onun dışında boşuz
Alsancak uygundur

Alsancak o zaman :) bence haftaya çarşamba saat 14:00?

Off çok geçmiş olsun... Ama soba yanığı çabuk geçer merak etme

evet canım ya benimde üzüntüm o...yavrum aslında uyuyacakmışta ben uyutuyroum diye daha fazla rahatsız ediyormuşum kuzumun tek derdi sakinlikmiş

Sakin pudraya cevap verme! Ve lutfen kimse bu kisinin yazdigi cirkin cumleyi alintilamasin... sacma sapan konularin geldigi yere bak ya bir kadin bir kadina boyle birseyi nasil soyler?

Burda neler olmuss..o nasi bi cumlee..hera mt nerde ..gne bi yok oldm neler donmusss ...cidden bu kadin nasi boyle bi cumle kurabilir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…