- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #68.181
Sakin pudraya cevap verme! Ve lutfen kimse bu kisinin yazdigi cirkin cumleyi alintilamasin... sacma sapan konularin geldigi yere bak ya bir kadin bir kadina boyle birseyi nasil soyler?
İzmir' de değilim canım olsaydım çoktan gitmiştim :)
Lanet olsun icimdeki is sevgisine :) cikamadim evden bugun. Daha ne kadar burdasin?
kızlar sanırım tesadüf değildi :)
bu akşamda Atahan ı aynı şekilde öptüm iyi geceler diyip odadan çıktım veeee uyudu :)
bugün bütün gündüz uykularını da aynı şekilde uyudu
Allahım bu çocuk ne garip, düne kadar ayakta sallanmadan uyumuyordu, bir gecede kendi kendine uyumaya geçti. valla ben artık korkmaya başladım ne doğurdum ben normal değil diye
Ohhh tatlı ruyalar gorsun Atahan. Onun dişiside bende var canım :) mukemmel bebekler yetiştirmişiz yaa nazar değmesin bize :)
İzmir buluşmasına siz ne dersiniz bu arada?
çünkü biz mükemmeliz
günü uydurabilirsek çok isterim canım...ne gün düşünüyorsunuz ve nerde? cumartesi eşimin karşıyaka da iş görüşmesi var, evin tek şöförü ben olduğum için onu karşıyaka ya bırakıp görüşmesi bitene kadar oyalanmam lazım. o güne denk gelirse süper olur bizim için
çünkü biz mükemmeliz
günü uydurabilirsek çok isterim canım...ne gün düşünüyorsunuz ve nerde? cumartesi eşimin karşıyaka da iş görüşmesi var, evin tek şöförü ben olduğum için onu karşıyaka ya bırakıp görüşmesi bitene kadar oyalanmam lazım. o güne denk gelirse süper olur bizim için
Yılbası oncesi mutlaka benzer yerler vardır canım, biz almanyada dondugumuz için bu havalar bana vız geliyor o yuzden sokaklardayız hep :)
Amaaan bırak işleri, yeni yıla iş yaparak girmeyelim kurtulamayız sonra. ben 4 ocaga kadar izmirdeyim canım, ama arada sırada izmir civarı ufak kaçamaklarımız olucak. Hadi bi organize olalım buluşalım?
Hadi bulusalim ne zaman nerede? Ozelden yazisalim yalniz basmasinlarr bizi
Bizim bu cuma ufak bir gezi planımız var, pazartesiye kadarsonraki haftaya bıraksak? Haftasonu genelde kalabalık aile ile planlar yapılıyor o yuzden haftaiçi daha uygun bana, ama yinede çoğunluğa uyarım. Sen urladan geleceksin, diğer herkesinde izmir içinde olduğunu varsayarsak alsancak da buluşma noktası olarak gayet uygun :)
kızlar sanırım tesadüf değildi :)
bu akşamda Atahan ı aynı şekilde öptüm iyi geceler diyip odadan çıktım veeee uyudu :)
bugün bütün gündüz uykularını da aynı şekilde uyudu
Allahım bu çocuk ne garip, düne kadar ayakta sallanmadan uyumuyordu, bir gecede kendi kendine uyumaya geçti. valla ben artık korkmaya başladım ne doğurdum ben normal değil diye
Hadi bulusalim ne zaman nerede? Ozelden yazisalim yalniz basmasinlarr bizi
bence burdan yazışalım çatlasınlar :)))
benim için uygundur önümüzdeki hafta...sadece salı günü (24ünde) ana sağlığa gideceğiz aşı için, onun dışında boşuz
Alsancak uygundur
bi ara soba romantizmi yapan çok güzel diyen kimdi...
odun atarken elimi yaktımdoğalgazlı evimi istiyorum ben, ne kestane pişirmek nede yanında kedi gibi kıvrılarak yatmak...gıcık oluyorum bu sobaya canım çok yandı
benim kız da hiç uyumuyordu ayike.. hatta sarkıta sarkıta gece ikiyi geçmişti. bir kaç gün önce saat dokuzda beşiğine yatırdım. elini tuttum yirmi dakika ninni söyledim ve uyudu..dünde aynsını yaptım uyudu...ve bugün gündüz uykusuna d aynı yöntemi yaptım uyuduinşallah dönemsel değildir...
ve kaç aydır onu uyutmayı beceremediğimi anladığım için vicdan yaptım. garibim benim yüzümden uyuyamıyormuş
Sakin pudraya cevap verme! Ve lutfen kimse bu kisinin yazdigi cirkin cumleyi alintilamasin... sacma sapan konularin geldigi yere bak ya bir kadin bir kadina boyle birseyi nasil soyler?
Burda neler olmuss..o nasi bi cumlee..hera mt nerde ..gne bi yok oldm neler donmusss ...cidden bu kadin nasi boyle bi cumle kurabilir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?