- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #68.201
Aman bizi kim ne yapsın, sıkıcı beceriksiz anneler klubu. Gelirken saclar tepeden topuz oldun yanlız...
:) bu hallerine bskmadan birde sosyalleşmeye çalışıyorlar derler :)
Alsancak o zaman :) bence haftaya çarşamba saat 14:00?
Off çok geçmiş olsun... Ama soba yanığı çabuk geçer merak etme
hesabı dondurulmuş, biri şikayet mi etti acaba yoksa kk adminleri mi müdahele etti? eğer öyleyse harbi helal olsun yakından takip ediyorlar
Ucunun de hesap dondurulmus pudraya uzulmedim de bizimkilere uzuldum bosuna uzaklastirildilar
tamam benim için de ok çarşamba 14.00
umarım çabuk geçer, çok gibi ağlıycam şimdi, canım amma tatlıymış
Eşin falan yardım etmiyormu canım akşamları, yavrucuk yıkansında bol bol hızlı buyusun :)
Ben hakaret içeren mesajları raporladım, sanırım hemen mudahale ediliyor gelen şikayetlere. Başkalarıda raporlamışsa daha hızlı bakılmıştır.
Mt neden banlanmışki... Hakaret içeren bir post unu görmemiştim :s
kızlar sanırım tesadüf değildi :)
bu akşamda Atahan ı aynı şekilde öptüm iyi geceler diyip odadan çıktım veeee uyudu :)
bugün bütün gündüz uykularını da aynı şekilde uyudu
Allahım bu çocuk ne garip, düne kadar ayakta sallanmadan uyumuyordu, bir gecede kendi kendine uyumaya geçti. valla ben artık korkmaya başladım ne doğurdum ben normal değil diye
kızlar son zamanlarda çok denk geldim aşlarla ilgili olumsuz yazulara hiç okudunuzmu okyunca çok kafam karaşıyor. Çocuklarımı neden aşılatmıyorum? | vegankedi.wordpress.com
yapma ablacım yapma harbi damarıma basıyorsun..yargılama "iyi niyetin olduğu yerde huzur vardır"
evet benim niyetim bozuk, sen kv ile süper geçindiğin halde ben benimkinin saçını başını yolmak istiyorum
Bencede harika :)) bugunde ayni sekilde uyudu. Sende emeginin karsiligini alirsin ve kuzucugun kolaycacik uyur insallahHarika cok sevindim :)
Kiz ne guzel dönsün işte benimki yan dönüyor sadece :)))Ya ben bu kızla ne yapacağım sırtı yer görmesin hemen dönüyor yahu bir kere dönse amenna üst üste bir kaç kez dönüyor. Çocukken pikniğe gittiğimizde çimlerde ben öyle dönerdim :) Bir kalkardım her yer yeşil olmuş saç baş ot olmuş :)
Anasına çekmiş bu yaramaz halının bir ucuna koyuyorum bi bakıyorum diğer ucuna gelmiş.
bu akşamda Atahan ı aynı şekilde öptüm iyi geceler diyip odadan çıktım veeee uyudu :)
Allahım bu çocuk ne garip, düne kadar ayakta sallanmadan uyumuyordu, bir gecede kendi kendine uyumaya geçti. valla ben artık korkmaya başladım ne doğurdum ben normal değil diye
benim kız da hiç uyumuyordu ayike.. hatta sarkıta sarkıta gece ikiyi geçmişti. bir kaç gün önce saat dokuzda beşiğine yatırdım. elini tuttum yirmi dakika ninni söyledim ve uyudu..dünde aynsını yaptım uyudu...ve bugün gündüz uykusuna d aynı yöntemi yaptım uyuduinşallah dönemsel değildir...
ve kaç aydır onu uyutmayı beceremediğimi anladığım için vicdan yaptım. garibim benim yüzümden uyuyamıyormuş
kızlar bildirimler kısmında bir süredir ben mesaj alıntılarımı değilde sadece mesaj beğenilerimi görüyorum sizinde mi öyle? buarada kızıma bugün antibiyotik verdim ve kustu bende vermemeye karar verdim yeniden. inşallah kızım iyileşirde pişman olmam. buarada bugün yemekli misafirim vardı. ama gerçekten yemekli yani yemeğinide aldı geldi. hem getirdiği yemek yarın bile yetecek. kızımın melek gibi teyzoşları var...tabi bu benm beceriksizlikteki geldiğim son nokta. ben yemek yapamıyorum diye insanlar acıyıp bana yemek getiriyorlar...
Kizlar bizde dun besigini degistirdik. Besiginde salladimmi on yirmi dakikada uyuyordu. Ama artik kucuk geliyor. Bizde yatagina gecirdik. Donenceyi actim belki uyur diye uyumuyor agliyor.( Biz hergun 9 da altini degistirir mamasini verir uykusu olsun olmasin uyuturduk zaten o yuzden uyku saati olusmustu. ) bende yanima aldim besige egilemedim. Yan yatirdim ssss diyerek sirtina pat pat vuruyordum. Yuzume bakip guluyor dalacaksada uyaniyordu. Aklima yegenlere masaj yapinca rahatliyorlardi o aklima geldi. Bende pat pat yerini sirtini sivazlamaya basladim. Dairesel hareketlerle ssss dedim sesi yukselince eeee dedim yine sesi yukselirse pisssssss dedim ve uyudu. Sizde deneyin isterseniz. Bugunde ise yarar insallah.
Not ; kitabi okumadim. Sizden duyduklarimla yaptim.
Mutluluk cum ben emzirerek uyutuyorum, pek başarılı bir teknik değil. O halde mükemmel olmayanlar kulübüne hoş buldum:))
Kizlar bizde dun besigini degistirdik. Besiginde salladimmi on yirmi dakikada uyuyordu. Ama artik kucuk geliyor. Bizde yatagina gecirdik. Donenceyi actim belki uyur diye uyumuyor agliyor.( Biz hergun 9 da altini degistirir mamasini verir uykusu olsun olmasin uyuturduk zaten o yuzden uyku saati olusmustu. ) bende yanima aldim besige egilemedim. Yan yatirdim ssss diyerek sirtina pat pat vuruyordum. Yuzume bakip guluyor dalacaksada uyaniyordu. Aklima yegenlere masaj yapinca rahatliyorlardi o aklima geldi. Bende pat pat yerini sirtini sivazlamaya basladim. Dairesel hareketlerle ssss dedim sesi yukselince eeee dedim yine sesi yukselirse pisssssss dedim ve uyudu. Sizde deneyin isterseniz. Bugunde ise yarar insallah.
Not ; kitabi okumadim. Sizden duyduklarimla yaptim.
Ya ben bu kızla ne yapacağım sırtı yer görmesin hemen dönüyor yahu bir kere dönse amenna üst üste bir kaç kez dönüyor. Çocukken pikniğe gittiğimizde çimlerde ben öyle dönerdim :) Bir kalkardım her yer yeşil olmuş saç baş ot olmuş :)
Anasına çekmiş bu yaramaz halının bir ucuna koyuyorum bi bakıyorum diğer ucuna gelmiş.
benim kız da hiç uyumuyordu ayike.. hatta sarkıta sarkıta gece ikiyi geçmişti. bir kaç gün önce saat dokuzda beşiğine yatırdım. elini tuttum yirmi dakika ninni söyledim ve uyudu..dünde aynsını yaptım uyudu...ve bugün gündüz uykusuna d aynı yöntemi yaptım uyuduinşallah dönemsel değildir...
ve kaç aydır onu uyutmayı beceremediğimi anladığım için vicdan yaptım. garibim benim yüzümden uyuyamıyormuş
Ucunun de hesap dondurulmus pudraya uzulmedim de bizimkilere uzuldum bosuna uzaklastirildilar
aybike ve tebrizi size cok imrendim. kizimi uyutmayla ilgili bende bi aydinlanma yasasam keske:))
tebrizi silikon uclardan kurtulabildin mi merak ettim??
bence burdan yazışalım çatlasınlar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?