2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tamam benim için de ok çarşamba 14.00
umarım çabuk geçer, çok gibi ağlıycam şimdi, canım amma tatlıymış

canım özelden mesajına cevap yazdım. lakin yeni üye olduğum için mesaj gönderemiyor muşum.. yazdığım mesajın bir kısmını kopyalıyorum:

öncelikle bikaç gün sadece bebeğine yoğunlaş...söyle annenlere eve kimse gelmesin..herşey normalmiş gibi...bikaç gün kafanı topla.. yanıana gidebileceğin kardeşin felan varsa oradan uzaklaş bence...hukuki olarak (şayet birleşme imkanın yoksa) ' terk'den dava açabirsin..evi terk eden eşe veya evi terk etmeye zorlanan eş dava açmadan önce ,dört ay geçince ihtar gönderir beni eve al veya eve dön diye...sen eşine noter kanalıyla ihtar göndereceksin..ik ay içinde almazsa ,dava açarak( terkden) davacı olup davayı lehine sonuçlandırabilirsin..evlilik içinde kazanılmış malların yarısını,dava süresince eşinin maaşıyla orantılı bir kısmını tedbir nafakası olarak alabilirsin..dava sonucu o kusurlu olduğu için senin ve bebeğinin hakkını nafaka olarak alırsın..ayrıca hakim çok olmasa da bir manevi tazminata hükmeder ... yani şu andan itibaren tazminat alabilirsin... bak bir de şu ihtimal var. eşin kötü niyetli davranıp bu hamleleri önce o yaparsa sen bir takım haklarını kayberdesin!
kendini ailene muhtaç da hissetme..afedersin ama; o adam eşşek gibi bakacak sana ve bebeğine... bu arada , eşinin işi ve senin tahsilin ne?(dava açılırsa muhtemel sonucu için soruyorum, istersen cevapla..Allah yardımcın olsun

hesabı dondurulmuş, biri şikayet mi etti acaba yoksa kk adminleri mi müdahele etti? eğer öyleyse harbi helal olsun yakından takip ediyorlar

Ben hakaret içeren mesajları raporladım, sanırım hemen mudahale ediliyor gelen şikayetlere. Başkalarıda raporlamışsa daha hızlı bakılmıştır.

Ucunun de hesap dondurulmus pudraya uzulmedim de bizimkilere uzuldum bosuna uzaklastirildilar

Mt neden banlanmışki... Hakaret içeren bir post unu görmemiştim :s

Canım süpr valla.Nazar değmesin miniğe maşşallah

kızlar bildirimler kısmında bir süredir ben mesaj alıntılarımı değilde sadece mesaj beğenilerimi görüyorum sizinde mi öyle? buarada kızıma bugün antibiyotik verdim ve kustu bende vermemeye karar verdim yeniden. inşallah kızım iyileşirde pişman olmam. buarada bugün yemekli misafirim vardı. ama gerçekten yemekli yani yemeğinide aldı geldi. hem getirdiği yemek yarın bile yetecek. kızımın melek gibi teyzoşları var...tabi bu benm beceriksizlikteki geldiğim son nokta. ben yemek yapamıyorum diye insanlar acıyıp bana yemek getiriyorlar...

Harika cok sevindim :)
Bencede harika :)) bugunde ayni sekilde uyudu. Sende emeginin karsiligini alirsin ve kuzucugun kolaycacik uyur insallah
Kiz ne guzel dönsün işte benimki yan dönüyor sadece :)))

Kizlar kuzucuklar uyumayi ogreniyorlar galiba. Masallah kuzucuklarimiza :))

Aybike kucuk ev kazasi gecirmissin. Soba guzel ama yakan ve temizleyen oldukca:)) gecmis olsun canim

Uzun sureden sonra gelen arkadaslar hosgeldiniz...

Bendede aynisi sadece begeniler var. Ben telden giriyorum diye oyle saniyordum. Herkeste ayni mi?

Ayyy ne guzel banada oyle misafir gelse basimin ustunde tasirim ben oyle misafiri:))

aybike ve tebrizi size cok imrendim. kizimi uyutmayla ilgili bende bi aydinlanma yasasam keske:))

tebrizi silikon uclardan kurtulabildin mi merak ettim??

aaaa super bizim yaptiklarimiz da zati buna benzer seyler.

Mutluluk cum ben emzirerek uyutuyorum, pek başarılı bir teknik değil. O halde mükemmel olmayanlar kulübüne hoş buldum:))

hoş gördük canım memede benimkide uyuyo ama diyorum ki şöööyle beşiğine koysam da kendi kendine uyuyuverse :))

maşallah bebişe

ne güzel işte maşallah miniğimize döne döne büyücek

hadi inşallah tesadüf değildir :))
ben aynısını yapsam ağlamaktan helak olur

umarım dönemsel değildir canım ne güzel maşallah

Ucunun de hesap dondurulmus pudraya uzulmedim de bizimkilere uzuldum bosuna uzaklastirildilar

he yaaa hepsi dondurulmuş amacına ulaştı bence pudra ortalığı karıştırdı gitti gereksiz yere

Size ısırmalık popişler getirdim kızlar. Arda, Selim, İnci, İda ve Duru

Not: Binbir zahmetle bu fotoğrafları çeken Parme, Cucu, Suloz ve Funda'ya teşekkürler. Fotoğrafları derleyen Cucu'ya ayrıca bir teşekkür daha :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…