- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #68.221
Size ısırmalık popişler getirdim kızlar. Arda, Selim, İnci, İda ve Duru
Eki Görüntüle 899510 Eki Görüntüle 899511 Eki Görüntüle 899512 Eki Görüntüle 899513 Eki Görüntüle 899514
Not: Binbir zahmetle bu fotoğrafları çeken Parme, Cucu, Suloz ve Funda'ya teşekkürler. Fotoğrafları derleyen Cucu'ya ayrıca bir teşekkür daha :))
Eki Görüntüle 899510 Eki Görüntüle 899511 Eki Görüntüle 899512 Eki Görüntüle 899513 Eki Görüntüle 899514
Not: Binbir zahmetle bu fotoğrafları çeken Parme, Cucu, Suloz ve Funda'ya teşekkürler. Fotoğrafları derleyen Cucu'ya ayrıca bir teşekkür daha :))
Canlar oyunbozanlik yapmis gibi olmayayim da alsancak 3 bebekli kadin icin uygun olmaz gibime geldi. Nerde emziricez alt degisimi falan gerekirse nasil olacak? Arabada hallederiz derseniz haftaici alsancakta park yeri buyuk sorun :) ay cok karamsar gordum kendimi yalnizken girip bi magazaya giyinme kabininde emziriyorum pistim artikama 3 bebis olunca gozum korktu. Optimuma falan mi gitsek oranin bebek bakim odalari guzel :) ben yine cogunluga uyarim tabi siz bi dusunun.
Dusman catlatiyor bu ucluuuuu!!!!
Parme'cim biz de Zorlu Center da bulusalim bariiii
Hehe hepsi bir arada bur sürü lokum cok guzel olmuş son hali :) teşekkürler kızlar
canım özelden mesaj yazamadığım için sorun oluyor..benim kızım uyandı şimdi.. bir bakayım yavruma ,nasıl iletişim kurabiliriz bakalım:44:
Ucunun de hesap dondurulmus pudraya uzulmedim de bizimkilere uzuldum bosuna uzaklastirildilar
Sinirlenince cok guzel oluyorsunnnnn :)
İstanbulda olup nişantaşı tarafına giderseniz hacımansur sokakta bir pasaj var funnababy. Shipsbaby, tomuycuk vb birçok firmanın toptan satış mağazaları var ve bazıları perakende de satış yapıyor. İnternette indirimli 10 tl olan bodyleri 6 tl ye 50 tl olan kadife takımları 35 tlye aldım . Sadece pasaj için gidilmez ama otarafa giderseniz aklınızda bulunsun( özellikle fügen hanıma gidecek olanlar
İçin muayenehaneyle aynı sokakta)
yok canım nerde yaaaa....kızım uykuluyken dahi bir dakika emiyor sonra ağlıyor... ne yapacağım bilmiyorum
Ayyy yerim bu popisleri uleyn tutmayin beni :) selim her zamanki gibi fotojenikligini konusturmus o nasil poz oyleee :)) nerden akliniza geldi cok hhos olmus kizlar masallah guzel popolu bebiklerinize
Canlar oyunbozanlik yapmis gibi olmayayim da alsancak 3 bebekli kadin icin uygun olmaz gibime geldi. Nerde emziricez alt degisimi falan gerekirse nasil olacak? Arabada hallederiz derseniz haftaici alsancakta park yeri buyuk sorun :) ay cok karamsar gordum kendimi yalnizken girip bi magazaya giyinme kabininde emziriyorum pistim artikama 3 bebis olunca gozum korktu. Optimuma falan mi gitsek oranin bebek bakim odalari guzel :) ben yine cogunluga uyarim tabi siz bi dusunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?