2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Asıl ben size TSK ederim kuzucuklarım böyle güzel modellerle çalışma fırsatı yarattığınız için ayy yerim ben o popişleri valla harikalar seninde ellerine sağlık yavluş

hassas bi konu dikkatli konusulsun diye baslayan tartisma nerelere geldi. kizlarin pasflestirilmesine uzuldum yaa. kizlar bir daha tartismalarin bu noktalara gelmesine izin vermeyelim lutfen.

Canlar oyunbozanlik yapmis gibi olmayayim da alsancak 3 bebekli kadin icin uygun olmaz gibime geldi. Nerde emziricez alt degisimi falan gerekirse nasil olacak? Arabada hallederiz derseniz haftaici alsancakta park yeri buyuk sorun :) ay cok karamsar gordum kendimi yalnizken girip bi magazaya giyinme kabininde emziriyorum pistim artik ama 3 bebis olunca gozum korktu. Optimuma falan mi gitsek oranin bebek bakim odalari guzel :) ben yine cogunluga uyarim tabi siz bi dusunun.

Dusman catlatiyor bu ucluuuuu!!!!

Parme'cim biz de Zorlu Center da bulusalim bariiii

canım özelden mesaj yazamadığım için sorun oluyor..benim kızım uyandı şimdi.. bir bakayım yavruma ,nasıl iletişim kurabiliriz bakalım:44:

bende vakit buldukca giriyorm sayfalar da ilerlemiş oluyor bana yazılanları kacırıyrm donup okuyamıyrum ya arkadaslar pasiflesmiş ne gerek vardı ya bi daha kimseye cevap vermeyelmde biz bize devam edelim sohbete bide kucuk totolar gordum ısırmalık kanımca

popişlerini yediklerim yaaaaaa offff dişlerimi sıkıyorum her baktığımda fotoğraflara Allahım esirgesin hepsiniiiiii

Ayyy yerim bu popisleri uleyn tutmayin beni :) selim her zamanki gibi fotojenikligini konusturmus o nasil poz oyleee :)) nerden akliniza geldi cok hhos olmus kizlar masallah guzel popolu bebiklerinize

Burka'cım yazdığınla alakasız olacak ama fügen hanımdan bende randevu almak istiyorum. Çok yoğunmuş diye duydum siz aradığınızda hemen randevu alabildiniz mi bide sorması ayıp olacak ama muayene ücreti nedir?

yok canım nerde yaaaa....kızım uykuluyken dahi bir dakika emiyor sonra ağlıyor... ne yapacağım bilmiyorum

sana daha once de yazdim canim bi silikonlu bi silikonsuz vermeyi denedin mi? ben gogus ucu yarasindan dolayi kullandim 1,5ay . bide sen hangi markayi kullaniyorsun bilmiyorum ama ben avent kullandim bebegin burnu annenin gogsune degdiginden kokuyu alip sonrasinda reddetme olmuyormus oyle okumustum

doğru söylüyorsun canım ben o kısmını düşünmemiştim. biz agoraya gidiyoruz dışarı çıkarsak artık, ordada oda var
optimum gaziemirde miydi?

İyi geceler kızlar. Herkesin bebişi iyidir inşallah. Benim oğlum 1 haftadır hasta, soğuk algınlığı. Doktoruyla telde görüşmüştük burun tıkanıklığı ve hafif öksürüğü vardı burnunu temizle tıkalı kalmasın genel durum iyiyse getirmeye gerek yok dedi. Genel durumu iyi soğuk algınlığı hemen iyileşen bi hastalık değil biliyorum ama bugün sesi kısıldı niyeyse öksürük ve tıkanıklık devam ediyor. Burnu o kadar tıkalı ki uyurken nefes alamıo ağlayarak uyanıo. Burun damlası, burun nemlendiricisi, normal burun pompası, otribebe burun pompası hepsini kullanıorum ama yok o burun açılmıo. Katı olanı temizlio sıvıyı çekemiorum bide korkuyorum bu kadar pompayla çekmek zararlı mıdır? Yarın olsun da dr a götürücem hiçbirimizin bebeği hasta olmasın ha bide egzama+burun tıkanıklığı birleşince kulak iltihabına neden oluyormuş bizde de ilk gün ateş ve ağrı oldu bu yüzden tekrarlamaz inşallah

acaba nekadar süre ile dondurdular üyeliklerini
nöbet arkadaşım umarım en kısa zamanda akif olur tekrar hesabın, bu gece nöbette yalnız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…