2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kizlar 4 aydan beridir yazmiyorum ama su son olayi gorunce dayanamadim. Benim iki cocugum var evim cok duzenli degil yeri geldimi 15 gunde bir siliyorum yeri geldimi yemek te yapmiyorum camasirlari bazen sepette uc bes gun bekletiyorum bazen zamanim oldugu halde tembellik yapmiyorum sonuc olarak 4 4 lik degilim ama mutluyum beni seven de Boyle sevsin Boyle begensin diyenlerdenim evli mutlu cocuk lu + daginik duzensiz:)))

ya benim mizirdak kizimin kulaginin arkasinin alt kizmi kabuk gibi bisey olmus. bununla ilgili bi mesaj okudugumu hatirliyorum ama ne yazdigini tavsoye var miydi hatirlamiyorum. banyoda kulak arkasina dikkat ediyorum yikarken guya. iyi mi kurulamadim naptim? napsam ki???

Muayenehanenin telefon. Nosu 212 291 29 39 randevu alabilmak için okadar çok aradımki hiç aklımdan çıkmıycak, çok zor randevu aldım. Ücreti de aradığın zaman sorarsın belki farklı ücretlendirmeleri vardır

ben de avent kullanıyorum helenas..
denemez olur muyum...ama almıyor işte..azıcık emiyor sonra göğüsü alınca midesi bulanıyor gibi yapıypr. ne yapacağım bilmiyorum

Helenas
Görmeden kesin birşey söyleyemem ama Egzama olmuş bence bir doktorunuza sor ne sürebilirim diye ben kendi ellerimde olduğu için öyle olduğunu düşündüm tabii yanlış da olabilir en iyisi doktora danışman ,

benmkide buaralar memede uyumaya başladı ama napim parmağnı emmesinden iyidir. hoş o da bi aşamadan sonra sıkıntı eltimin kızı 2 yaşına girmek üzere hala memede uyuyor

amaaannn bir biiiir hepiciğinin totosunu ısırasım geldi be yaw. elinize sağlık pek hoş olmuş

Allah acil şifa versin canm. benm pıtırcığımda bi süredir hasta :: çok üzücü inşallah tez zamanda iyileşirler. ağlarken bile sesi boğuk gelince insan çok üzülüyo. ama sanki bugün daha iyi elhamdülillah

sende bizdensin :) ben zaten tembeldim bebek olunca bahanem oldu extra tembelim. sabah kocşim evin çöpünü toplamaktan işe geç kaldı :)

Hımm anladım canım. Pompa istedim almadı diye konudan yeni bahsedince olay şu sıralar oldu sandım.

doğru söylüyorsun canım ben o kısmını düşünmemiştim. biz agoraya gidiyoruz dışarı çıkarsak artık, ordada oda var
optimum gaziemirde miydi?

Evet canım gaziemirde. Ivy gelsin bugün konusuruz. SULOZ sen de gelll. Bu arada ben bugün dışarıda olucam giremeyebilirim. Yere siz karar verin ben uyarım öpüldünüz

Geçmiş olsun canım inşallah hemencik atlatır. Egzamayla kulak iltihabını pek bağdaştıramadım yav ne alakaymış? :26:

Berkay yoğurt yerken bana kızgın kızgın bakıyor :) hiç sevmedik

Eki Görüntüle 899738

Ouuv kıyamam ya Ne bu şimdi anneeee her gün bi icat çıkarıyosun der gibi bakıyor

Kızlar bende isimsiz okuyucuydum ve artık üye oldum.sizleri okuyarak teselli buldum yalnız olmadığımı gördüm.. Bende işlerimi yetistoremiyorum, kv hiç sevmiyorum ve bazende çok bunaliyorum

Berkay yoğurt yerken bana kızgın kızgın bakıyor :) hiç sevmedik

Eki Görüntüle 899738

Ama anne bu neee?Ben bilmiyorum bunun tadını diyor yaramazzz...

Canım azıcık zeytinyağı veya bebeyağı vücut sütü gibi bişeyle ovup bekletirsen sonra hafifçe masaj yaptığında çıkabilir...

Geçmiş olsun canım.Evet burun tıkanıklığı ve öksürük zaman zaman oluyor bizde de ama açılıyor hemen..Öksürük de ateşi olmayınca bir kaç gün sürüp geçiyor.İnşallah iyileşir bebişinn...

Sabah sabah gözüm gönlüm açıldı valla...Bunlar tam karpostallık.Valla bi bebek dergisi falan görse hiiç kaçırmaz söyleyim...Çoook şekerler gerçeklten...

Ay ay ya ne güzelll..Böyle birden böyle garip şeyler benim de başıma gelse hiç uğraştırmasa beni uyuyuverse noluuurr sanki...

Ohhh tatlı ruyalar gorsun Atahan. Onun dişiside bende var canım :) mukemmel bebekler yetiştirmişiz yaa nazar değmesin bize :)

İzmir buluşmasına siz ne dersiniz bu arada?

kıskandım ama yaaa ne güzel kaynatırsınız şimdi..

hesapların donmasına üzüldüm keşke sadece tahrik edene ceza verselerdi, kızların suçu yok ki...cvp vermeyin nolur bölelerine kendi kendilerine yazıp yazıp okusunlar Allah aşkına kaaleye almayın..

dün 3 saate emzirin dio hogg demiştim oğluşum duydu gece sadece 2 kez uyandı emdi, çk güzel uyudum inanamıyorum. Dün eşimin arkadaşları gelmişti, biri Furkan ı kucağından hiç indirmedi hoplattı zıplattı güldürdü sevdi gece boyu..saolsun bi ara ayağında kucağında salladı uyursa die..oğlum keyiften dört köşeydi kıkır kıkır güldü tükrükler saçtı ve gece uykusunu harika aldı. aceba her akşam böle hareketli geçse hep 3 saate bi emer mi die düşündüm..

bgn gene misafirim var:26: dün çk sevdiğim bi arkadaşım aradı 4 ay oldu evleneli..hamileymişFurkan ı sevelim alışalım die gelmek istiyoz dedi, SAT ı 22 kasım mış bnmde 24 tü..heyy gidi günler heeyy..aralarında tam bi yaş olucak :) Bnde yemeğe gelin diye arayım diom ama ev harpten çıkmış gibi ütü var yığınla..süpürgesiz olmaz tozlarda var dünden..neyseki eşim öğleden sonra gelirim beraber yaparız dedi anca mutfağı toparladım.(buzdolabında pekmez dökülmüş raflar yapış yapış sbh sbh iş çıktı off ne sakar bi beceriksizim beenn yaa..)

ısırmalık totolar süper olmuş yerim ben bu güzel bebişleri yaa..çok şanslıyız harika bebeklerimiz var çk şükür hep sağlıklı huzurlu olurlar inş..

fotoya bakın face ten..

Eklentiler

• $kkk.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 45
günaydınnn kv kp gitti suan ama ben çoookkk gerginimmmm en kısa zamanda geleceklermişşş dayanamazlarmılş torunaaaa(( ayy surattanda anlamıolar kp alma diorum kucağa bişe olmaz olmaz son dedim sen çekip gid ecen olan bana olacak bırak dedim.ayy karı gibi uyutacam diom yok diyip vermio çocuğıu zorla alıom kucağından uyumaz dio yaa sinir hastası ettiler 1 haftada valla tannsiyonum çıkıokv dio nevresimleri yıkama biz yine geliriz dio yok yıkarım dedim sanki bunlardan başka misafirim yookayyy çok gerginim kızlarrr çookk benim çok uzak diyarlra gitmem tayin istemem lazmmm yada yurtdışınamı kaçsam ayyy mutfakta iş yapıoz orda durup sevio çocuğumu yaa basımızda herseye muhalefet ufff daralttılar valla.

Kızlar ben de paşamı sizlerle tanıştırmak istiyorum..Teyzelerini ve tatlı arkadaşlarını çook öpüyoruz..

ısırmalık bebişlerinize ve hepınıze günaydınnn kızlar ev işi ütü yemek oğlum dörtlemınden yenı fırsat bulup yazabılıyorum umarım herkes ıyıdır gecmısı okuyarak takıp edıyorum sızı kızlar doğumdan sonra düzenlı adet olup da gecıkme yasayanlar oldumu 1 haftadır kasıklarımda agrı var adet olcakmısım gıbı aslında gunumde ama bır turlu olamıyorum hepınızı cok opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…