2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bunun yerine pamuku ilik suda islatip neden kullanmiyorsun?

Alıntı yapmadan geçmişim. O sallanan oyuncaktan bugün gördüm. Jokerde satılıyor ama peluş dolgulu sanırım. Alerjik bünyeli çocuklara pellus oyuncak önermiyorlar. Aklınızda olsun. Bizim abimiz alerjik olduğu için bize uygun değil

Canim telsize baktim ama model yazmiyor ustunde. Bana da kutusuz geldi Sari renkte. Ama dedigim gibi arkadasimin cocugu suan buyudu okula gidiyor. Daha yeni modeller cikmistir eminim

Yenidoğan ıslak mendil stoklarım tükenmek üzere. Direk popişini yıkıyorum bu sıralar. Daha rahat oldu.

Emelcim kızın çok tatlı olmuş maşallah.
Yürüteç ben büyük oğlumd almıştım. Tam yürümeye başlıyacağı sırar ramazana geliyordu. Koyarım içine gezer, rahat ederim demiştim ama birkaç gün kullandık sadece çünkü daha huzursuz oldu. Gitmek istediği yere gidmeyince huysuzlanıyordu. Halıya takılıyor felan. Pek kullanışlı gelmemişti. Sonrada zararlı olduğunu öğrenmiştim. Bir arkadaşa vuerdik. Toplasan beş kez binmedi.

Arkadaşlar haftaya sunnetimiz var ama çok korkuyorum. Deneyimli arkadaşlar yavrularınız çabuk iyilestimi ve sünnet anında kıpırdamaları nasıl engelledi niz

çok teşekkür ederim canım haber verdiğin için :)
jokerde puanım birikmişti zaten, bakayım beğernirsek bir kısmı bedevaya gelmiş olur
fiyat hatırlıyor musun canım, yine 130-140 aralığı mı

Arkadaşlar haftaya sunnetimiz var ama çok korkuyorum. Deneyimli arkadaşlar yavrularınız çabuk iyilestimi ve sünnet anında kıpırdamaları nasıl engelledi niz
Sünnet anında yanında mı olacaksın??
bizimkini direk ameliyathanede yapılar biz girmedik. Locsl uyuşturucu veriyorlr. Çıktığında ağlamıştı. Bir hafta içinde tamamen iyileşiyor. Hayılrı olan şimdiden.

çok teşekkür ederim canım haber verdiğin için :)
jokerde puanım birikmişti zaten, bakayım beğernirsek bir kısmı bedevaya gelmiş olur
fiyat hatırlıyor musun canım, yine 130-140 aralığı mı
Vallahi hususiyetle baktım. Fiyatına da baktım. Çok çok sevimli duruyordu. Ama fiyatı aklımda kalmadı. Para tura işlerinde hafızam sıfır. Bakayım sitesşnden bulabilirim belki.

kızlar sizinde mideniz bulanıyor mu hala? bu sıralar özellikle yemek kokularına karşı çok kötüyüm hamileyim dicem ama daha 2 hafta önce adet oldum

Teşekkür ederiz teyzesi :)
Abimde aldı kızına bir dünya para verip ama kullanamadılar binmedi ve 8 aylıkken yürüdü :)

Canım ben ameliyathaneye giremem zaten çok panik bir yapım var ama eşim girecek. Benim takıldığım konu yabancilara agliyor sünnet aninda nasil sakinlesir kötü birşey olurmu korkusu var.

Merhaba... Bende cok aktif yazan bir uye degilim ama bu verdigin bilgilere tsk etmek istedim.kafama takilan birsuru sorunun cvbini buldum tekrar tskler.ayrica doktorunuda tebrik ediyorum genelde boyle uzun uzun cvp vermiyorlar.

Merhaba, Rica ederim. Aynı sorunlarla uğraşıyoruz hepimiz, faydalı olduğuna sevindim.

Hoşbulduk, rica ederim. Süt olayına gelince ben işyerim ile konuştum, bebeğim 1 yaşına gelene kadar 10:00-14:00 arası ofiste çalışacağım. Kalan kısmı evden yürüteceğim. Bebeğimi işe başlamadan 1 ay önce 3 saatte bir beslenmeye alıştırdım. Sabah 09:00'da emzirip çıkıyorum, bakıcı abla 12:00'de sağdığım 120 ml sütü veriyor, saat 15:00'te de eve gelmiş olduğum için emziriyorum. Ancak 3 saatte bir tek göğsümü emzirip diğerini sağdığımda 40 cc gibi bir miktar çıkıyor, bu nedenle gün içinde birkaç kez sağıyorum ve gece de hep aynı meme ile emzirip diğerini bekletiyorum. Böylece sabah beklettiğim memeden anca 100-110 cc süt sağıyorum. Daha şimdiden süt sağmaktan fenalık geldi ama napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…