- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #69.361
kızlar ıslak mendilleri sakın direk kullanmayın üstelik kız bebekler için ilerde kısırlık sebebi olabiliyormuş organik alkolsüz parabensiz inanmıyorum bunlara biz şöyle yapıyoruz yaklaşık 20 paket ıslak mendil alıyoruz onları bir leğene sıcak suyla ıslatıyoruz sonra durulayıp makinaya atıyorum 50 derecede hijyen programında deterjansız yıkayıp kurutup buzdolabı poşetlerine paketliyorum. altını değiştirirken kullanacağım kadarını suyla ıslatıp altını temizliyorum hiç normal ıslak mendil kullanmadım o mendiller yıkanırken o kadar çok köpük çıkıyor ki düşünsenize yağlı ellerimizi bile temizleyen o kadar kimyasal içeren şeyler tazecik ciltlere neler yapmaz
Kizlar burada beyaz sabun kaka lekesini cikariyor diye soylenmisti kim soylemisti hatirlamiyorum ama Allah razi olsun:) sari sari olan lekeler uctu gitti yahuu:)))
kızlar ıslak mendilleri sakın direk kullanmayın üstelik kız bebekler için ilerde kısırlık sebebi olabiliyormuş organik alkolsüz parabensiz inanmıyorum bunlara biz şöyle yapıyoruz yaklaşık 20 paket ıslak mendil alıyoruz onları bir leğene sıcak suyla ıslatıyoruz sonra durulayıp makinaya atıyorum 50 derecede hijyen programında deterjansız yıkayıp kurutup buzdolabı poşetlerine paketliyorum. altını değiştirirken kullanacağım kadarını suyla ıslatıp altını temizliyorum hiç normal ıslak mendil kullanmadım o mendiller yıkanırken o kadar çok köpük çıkıyor ki düşünsenize yağlı ellerimizi bile temizleyen o kadar kimyasal içeren şeyler tazecik ciltlere neler yapmaz
Ben kacirmisim bekle'cim rica etsem anlatir misin nasil yaptiginizi?
Alıntı yapmadan geçmişim. O sallanan oyuncaktan bugün gördüm. Jokerde satılıyor ama peluş dolgulu sanırım. Alerjik bünyeli çocuklara pellus oyuncak önermiyorlar. Aklınızda olsun. Bizim abimiz alerjik olduğu için bize uygun değil
Sünnet anında yanında mı olacaksın??Arkadaşlar haftaya sunnetimiz var ama çok korkuyorum. Deneyimli arkadaşlar yavrularınız çabuk iyilestimi ve sünnet anında kıpırdamaları nasıl engelledi niz
Vallahi hususiyetle baktım. Fiyatına da baktım. Çok çok sevimli duruyordu. Ama fiyatı aklımda kalmadı. Para tura işlerinde hafızam sıfır. Bakayım sitesşnden bulabilirim belki.çok teşekkür ederim canım haber verdiğin için :)
jokerde puanım birikmişti zaten, bakayım beğernirsek bir kısmı bedevaya gelmiş olur
fiyat hatırlıyor musun canım, yine 130-140 aralığı mı
Kakanin oldugu yeri bildigimiz beyaz sabun ile çitiledim ve makineye attim. (Dahabyeni makineden cikmisti ve sari sari leke kalmisti canima tak etti:) bi sonraki yikama sonunda da lekeden eser kalmamis. Ay cok mutlu oldum.
Arkadaşlar haftaya sunnetimiz var ama çok korkuyorum. Deneyimli arkadaşlar yavrularınız çabuk iyilestimi ve sünnet anında kıpırdamaları nasıl engelledi niz
Emelcim kızın çok tatlı olmuş maşallah.
Yürüteç ben büyük oğlumd almıştım. Tam yürümeye başlıyacağı sırar ramazana geliyordu. Koyarım içine gezer, rahat ederim demiştim ama birkaç gün kullandık sadece çünkü daha huzursuz oldu. Gitmek istediği yere gidmeyince huysuzlanıyordu. Halıya takılıyor felan. Pek kullanışlı gelmemişti. Sonrada zararlı olduğunu öğrenmiştim. Bir arkadaşa vuerdik. Toplasan beş kez binmedi.
Sünnet anında yanında mı olacaksın??
bizimkini direk ameliyathanede yapılar biz girmedik. Locsl uyuşturucu veriyorlr. Çıktığında ağlamıştı. Bir hafta içinde tamamen iyileşiyor. Hayılrı olan şimdiden.
Merhaba... Bende cok aktif yazan bir uye degilim ama bu verdigin bilgilere tsk etmek istedim.kafama takilan birsuru sorunun cvbini buldum tekrar tskler.ayrica doktorunuda tebrik ediyorum genelde boyle uzun uzun cvp vermiyorlar.
Hoşgeldin, ne güzl derlemiş ve yazmışsın, teşeklürler. Her öğünde 120 ml verdiğin taktirde öğün aralıklarnı kaç saat tutacaksın bebeğine? Benim doktorumda demir kullanımı ile ilgili açık birşey söylemedi, hatta daha öncesinde süt ve süt ürünleri tükentenlerin demir takviyesi almasının zararlı olduğunu söylediğini hatırlıyorum, gider gitmez doktoruma detaylı soracağım nedenleriyle birlikte, sonra sizinlede paylaşırım yanıtını.
Formul mamayla yoğurt nasıl oluyor canım? Süt niyetine formül mama mı kullanıyoruz? Ve evet, 1 yaşa kadar inek sütünden uzak durmalıyız, inek sütüyle yapılan yoğurtda buna dahil olmalı. Keçi sütü anne sütüne en yakın süt, keçi sütüyle yoğurt mayalayacağız 1 yaşına kadar.
Nerde ıstanbulda mı bu doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?