2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyi yapmışsın canım ne yanlış anlaşılacak olabilir bebeklerimizin boyunu kilosunu konuşuyoruz arklarımızla fakat belli bir sınır vardır "normalde internette böyle paylaşılan fotolarda bebeklerin yüzleri iri çıkarmış bu neden böyle" lafa bak hele yaaa..!

pufff bugün bi arkadaşa ev görmeye gittik kızlarla erkek çocukları var dı 3 tane amannn allahımm kızımı sıtmalar tuttu onlarda harami gibiler ses gürültü hıııı sesine ağlama çıkardı bide kızım 3 gündür hıı deyince dudağı büzüşü bi görünanneleri kızıo benim kız ağlıo ayyy çıldiriciiiimmm zor kaçtık arabada bile gelene kadar çığlık attı terden öldü inşallah hasta olmaz indirince hava buzzz gibiydi: (( uff bebek karşılaştırması ordada vardı kızım 7500 65 cm çooookkk minyonmuşşş ii dedim öle olsun:)insanları anlamak güççç.minyonsa minyon sizene yav Allah sağlık versin ki ben hayatta kiloya takılmam ssağlıklı olsun yeter.

Al iste al birini vur ötekini .

Al iste al birini vur ötekini .

sorma cnm bunu diyene bende şey mi deseydim aaa senin oğlanın diş 11 aylıkken çıkmış bizimde 4.5 aylık nie acaba yav her çocuuukkkkk farkkkllıı olur 5 parmağın 5i 1 miii yoooo senle ben birmiyiz yooo oturup nie karşılaştırıosun çocuğunu kv gelir 8 aylık komşusunun kızı ikradan şişmanmışşş eee bi zahmet olsunnn oturuomuşşş eee otursun maşallah napım yani oo oturuo die kızımımı döveyim 4.5 aylık yavruyu haa saçı varmışş ee bizimki kel ha bi de kenarlarında saç yokmuş böle kalırsa bide naparmışız ee ne güzel kızım evde kalır kimselere vermem

Yani kusura bakmasında 7500 ün neresi minyon? :s aynı muhabbet bende de var anlamıyorum ben karşılaştırma yapmıyorum ya da kimseyi üzmüyorum oğlun şunu yapabiliyor mu kızın ayakta duruyo mu vs die ama herkes zayıf küçük en çok ta bu laf öldürüyor beni iyiki gülüyor gülmeside olmasa sevilecek tarafı yok bunu diyen kv (eşimin üvey annesi kendi annesi rahmetli olmuş) sürekli kendi torunlarıyla kıyaslama sürekli mama yedir sütün yaramıyor artk çıldıracam ya benim kızımı kimse sevmek zorunda deil kimsenin güzel tontiş boylu bulmasında gerek yok ben bişi demiyorken gözüme sokmak neden
En çok ta kızımı severken amcaları yengeleri şöyle tatlı böle tatlı derken kendi torunlarını araya katıp oda aynı böyleydi o daha şirindi o böle şeyleri daha çabuk yaptı diyor ve ben deliriyorum

Off bayağı dolmuşum

Canım tam emin olmamakla beraber madoda 15 ti cam şişede 1 lt ama dediğim gibi tam emin deilim çnk başka şeylerde almıştım ama daha pahalı deildir daha ucuz olabilir.

tesekkur ederım tatlımm...yarın madoya gıdecegım..drum keçi sutunden yap dedı yogurdu..aradada ınek sutunden yap dedı...bakalım yarın baslayacagızz

Ben geçen hafta madoya sordum elimizde şuan yok dediler. Daha öncede bahsettim keçi 12 ay süt vermezmiş. Bazı aylar olmuyormuş.

Ama canım çok enteresan bunlar dondurmayı tereyağını peyniri vs hepsini keçiden yapıolar süt arada olmuyorsa sene boyu aksatmadan bunları nasıl yapıolar demedi mi peki hangi aylar olmadığını?

bizde de şampuan ve kremi değiştirince geçti, doktor gıda alerjisiyok gibi görünüyor dedi ama yoğurt kafamdaki en büyük soru işareti. vermeden olmaz, ama diğer taraftan alerji riski yüksek. sen keçi sütüyle mi mayaladın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…