- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #69.401
Alı ateşi bizi de bastıııı 38.1 gördük kızlar ve yeni uyudu kuzummm
Bugün yaptığım kötülüğü anlatmak istiyorum size.. Bugün bi arkadaşım aradı beni bende o sırada pompayla süt sağıyorum,oğlan sabahtan beri doğru düzgün hiç bir şey emmemiş..canım burnumda.Annemdeydim tlf getirdi,o gelene kadar kapandı tlf.İşimi bitirdim geri aradım. Benim oğlandan 1,5 ay küçük bi kızı var. Hamileyken sürekli seninki kaç kg,boyu ne kadar.. aaa!kilosu az yok boyu kısa olacak sanırım,yok şöyle besleniyorum böyle yapıyorum..vs vs. Sonra doğum yaptı kızı 2900 doğdu! Bununla her telefon görüşmemizden sonra ben komalık oluyordum..Her seferinde yok benim kızım ilk ayında 1750gr aldı 2cm de uzadı e tabi bizde baba uzun babanın bütün akrabaları uzun falan fistan muhabbeti..beni hiiç konuşturmuyo.Bugünde ben face de oğlanın bu profilimdeki resmini görmüş beni aramış. way efendim zayıf gibi geldi bana yok efendim yüzü çok küçük yok normalde internette böyle paylaşılan fotolarda bebeklerin yüzleri iri çıkarmış bu neden böyleymiiş..Bende zaten sinirler gergindi.Bütün sinirimi çıkardım! Birazda beni anlasın istedim. Yüzü küçük ama kilosu yerinde dr öyle diyor en son 7500 idi şimdi ne oldu bilmiyorum dedim. Boyu baya uzun zayıf görünüyor ama dedim 68cm,e baba uzun olunca diye de ekledim! Daha sayacaktım ama..kendime geldim birden. Neyse oğlan huysuz deyip kapattım. İçim şişmişti resmen yaa..
Yanlış anlamayın beni..öyle bi insan değilim ama artık bardağı taşırdı!
Arkadaşlar keçi sütünün kilosu ne kadar bilen var mı aranızdaaa
Arkadaşlar keçi sütünün kilosu ne kadar bilen var mı aranızdaaa
Gecmis olsun nasılsiniz nerelerdesin kuzum ?
Sağol canım artık pek giremiyorum pc yok akşamları eşimin telefonundan girebiliyorum hepinizi çok özledim ama...
pufff bugün bi arkadaşa ev görmeye gittik kızlarla erkek çocukları var dı 3 tane amannn allahımm kızımı sıtmalar tuttu onlarda harami gibiler ses gürültühıııı sesine ağlama çıkardı bide kızım 3 gündür hıı deyince dudağı büzüşü bi görün anneleri kızıo benim kız ağlıo ayyy çıldiriciiiimmm zor kaçtık arabada bile gelene kadar çığlık attı terden öldü inşallah hasta olmaz indirince hava buzzz gibiydi: (( uff bebek karşılaştırması ordada vardı kızım 7500 65 cm çooookkk minyonmuşşş ii dedim öle olsun:)insanları anlamak güççç.minyonsa minyon sizene yav Allah sağlık versin ki ben hayatta kiloya takılmam ssağlıklı olsun yeter.
Gecmis olsun nasılsiniz nerelerdesin kuzum ?
Al iste al birini vur ötekini .
pufff bugün bi arkadaşa ev görmeye gittik kızlarla erkek çocukları var dı 3 tane amannn allahımm kızımı sıtmalar tuttu onlarda harami gibiler ses gürültühıııı sesine ağlama çıkardı bide kızım 3 gündür hıı deyince dudağı büzüşü bi görün anneleri kızıo benim kız ağlıo ayyy çıldiriciiiimmm zor kaçtık arabada bile gelene kadar çığlık attı terden öldü inşallah hasta olmaz indirince hava buzzz gibiydi: (( uff bebek karşılaştırması ordada vardı kızım 7500 65 cm çooookkk minyonmuşşş ii dedim öle olsun:)insanları anlamak güççç.minyonsa minyon sizene yav Allah sağlık versin ki ben hayatta kiloya takılmam ssağlıklı olsun yeter.
Canım tam emin olmamakla beraber madoda 15 ti cam şişede 1 lt ama dediğim gibi tam emin deilim çnk başka şeylerde almıştım ama daha pahalı deildir daha ucuz olabilir.
tesekkur ederım tatlımm...yarın madoya gıdecegım..drum keçi sutunden yap dedı yogurdu..aradada ınek sutunden yap dedı...bakalım yarın baslayacagızz
tesekkur ederım tatlımm...yarın madoya gıdecegım..drum keçi sutunden yap dedı yogurdu..aradada ınek sutunden yap dedı...bakalım yarın baslayacagızz
Peki hangi yoğurdun mayasından yapacaksın. Bir de yaptıktan sonra bizimle de paylaşır mısın? Bebeğin sevdi mi? Yoğurt kovmalı oldu mu vs
Ben geçen hafta madoya sordum elimizde şuan yok dediler. Daha öncede bahsettim keçi 12 ay süt vermezmiş. Bazı aylar olmuyormuş.
Saol canım deneyecem..Maskaraya çevirdi bu oğlan bizi zaten!İnşallah işe yarar.Aptamil kullanıyorduk zamanla içmemeye başladı onu..sonra bebelac aldık önce kustu sonra severek içmeye başladı..bi arkadaşım hipp çok kaliteli iyi mama hem organik falan dedi aldım..sadece içmese iyiydi suratıma püskürttü mamayı! şimdi uyurken veriyorum.
Canım benim oğlanında dermatiti vardı,hemde fena derecedeydiŞampuan ve kremini değiştirdim düzeldi. Dün akşam yemekte ağzına bir kaç kere yoğurt sürdüm felaket derecede hoşuna gitti ama sabah yüzünde sivilceler ve kızarıklıklarla uyandı..acep yoğur yüzünden mi?
İnşallah sorunsuz atlatırsınız. Bi makalede okumuştum bebekler soğuğu acıdan önce hissediyorlarmış. İğne yapacağı yere alkol sürdüğünde sizde iğneyi batırıncaya kadar üfleyin..Ben her aşıda yapıyorum bizde işe yarıyor. 4. ay aşılarından biri biraz yakıyor sanırım..onda bayaa ağladı aslanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?