- 2 Ocak 2013
- 988
- 156
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #69.381
bzde bgn aşı olduk cnm Furkan da biraz ağladı şimdi sanki huzursuz gibi..ara ara ağlıyo bacakları mı ağrıyor ki?? inş. ateşleri çıkmaz akşam dediğin gibi cnm. bzm sağlık ocağı felaket kalabalıktı dr da izinliymişhiç konuşamadık bnde soracaktım:26:
cnm ben her tahrişte bepanten kullanıyorum en çok ona güveniyorum bnce sende sür hemen geçer inş.
cnm susar bnce su vermelisin ben anne sütü verdiğim halde veriyorum dr. ver dedi.
Merhaba hoşbulduk cehnn. Rica ederim.bnde dr a götürdüm bu yüzden kaka tahlili yapıldı 15 gün sürekli yeşil yapmıştı, mikrop var dediler ama sadece anne sütü alıyor. Bi başka dr a sorduk arada olur önemli diil demişti cnm..
elecda öncelikle hoşgeldin, bu güzel soru cvpları paylaştığın için teşekkürler..
Arkadaslar alintiilarim gitmis kusura bakmayin tek tek cevap yazamiyorum teldeyim. Ben ilk reglimi 60. Gun oldum sonrasinda 1 kere damla seklinde kanamam olduogun bugundur yok. Ilk reglimden hemen sonra doktor kontrolune gitmistim. Butun kan idrar hormon testlerim yapildi herseyim duzgundu. Tekrar gitmelimiyim sizce? Parme senin de benim gibiymis sen ne yaptin gittin mi?
Tesekkurler paylastigin icin[/QUOT
Hoşbulduk arkadaşlar rica ederim. Bu sefer bütün soruları yazıp kadının sesini kaydetmem benim için de çok iyi oldu. Soruları hatırlasam cevapları hatırlamıyordumKeçi sütünden yoğurt yedim keçi sütü de içtim :) Tadı güzel ama en güzel yoğurt manda yoğurdu tat olarak :) Hamile iken yemiştim 10 ayda doğurursun dediler ama ben benim kızı 9 ay bile tutamadım :)
Ben ilk denememde de sonrasında da güzel mayaladım sütün ısısını küçük parmağım ile bakıp mayalıyorum güzel tutuyor birde ben kapaklı borcama mayalıyorum :)
Hoşgeldin . Ne güzel sorular sormuşsun ve ne güzel cevaplar almışsın. Teşekkürler :)
Herkese merhaba anca gelebildim :)Faydalı olduysa ne mutlu bana
bnmde oyle cnm o bhsettıgın bölge acıyo ve uyuşuk..bnm bde once ıkı gun flan kahverengı gbı leke gelıyo sonra adet baslıyo 2 sferdr hamılelıkten once kanamam bslardı bnmde aksıne 3 günde bıtmıs oluyo ama aşırı yoğun oluyo gcen sefer oturduğum yere sandalyeye kadar cıkmıstıGünaydın cici anneler
Zaman çabuk geçiyor hep derdim ne zaman büyüyecek benim kızım diye büyüdü bile :) Henüz 6 aylık olmadık ama olacağız az kaldı :)
Yürüteç konusunda ne düşünüyorsunuz kızlar ben alma taraftarı değilim ama eşim istiyor. Abimin kızı hiç binmedi bir dünya para verip aldılar hemde bizim ki memnun hayatından mağazada oturttuk sevdi. Doktorlar pek önermiyor yani kısa süre oturtulmasını söylüyor.
Bende doğumdan öncede fena olurdum hatta acile gitmişliğim var ama şuan yine aynı şekilde oluyorum. Sadece önceden 2 gün yatardım şimdi 1 gün yatıyorum yani kalkamıyorum bacaklarım kesiliyor.Bende çok yoğun oluyorum aynen parça parça geliyor bazen doktorum normal dedi benimde. Benim birde önceden 4 en fazla 5 gün sürerdi şimdi 7 ile 8 gün sürüyor. Sende de öyle bir durum var mı ?Son iki gün çok az geliyor .
Birde sezeryan dikiş yerim değilde onun biraz üstü yani göbek ile dikiş arasında ki yer benim uyuşuk ve azıcık orayı elimle bastırınca acıyor.
bnmde oyle cnm o bhsettıgın bölge acıyo ve uyuşuk..bnm bde once ıkı gun flan kahverengı gbı leke gelıyo sonra adet baslıyo 2 sferdr hamılelıkten once kanamam bslardı bnmde aksıne 3 günde bıtmıs oluyo ama aşırı yoğun oluyo gcen sefer oturduğum yere sandalyeye kadar cıkmıstı
Canım ben ameliyathaneye giremem zaten çok panik bir yapım var ama eşim girecek. Benim takıldığım konu yabancilara agliyor sünnet aninda nasil sakinlesir kötü birşey olurmu korkusu var.
Selam kızlarBi site buldum bebegiminyemekleri.com . Çok inceleyemedim ama doktor bi annenin sitesiymiş, faydalı olacağını düşünüyorum. Öptüm hepinizi..
aşı krizi yaşıyoruz Furkan 3 4 saattir aralıksız ağlıyo emmiyo çıldıracağım napcamızı şaşırdık:18::18:
Kıyamam, biraz dışarı çıkarıp gezdirseniz. İyi gelir.aşı krizi yaşıyoruz Furkan 3 4 saattir aralıksız ağlıyo emmiyo çıldıracağım napcamızı şaşırdık:18::18:
Arkadaşlar haftaya sunnetimiz var ama çok korkuyorum. Deneyimli arkadaşlar yavrularınız çabuk iyilestimi ve sünnet anında kıpırdamaları nasıl engelledi niz
Selam kızlarBi site buldum bebegiminyemekleri.com . Çok inceleyemedim ama doktor bi annenin sitesiymiş, faydalı olacağını düşünüyorum. Öptüm hepinizi..
aşı krizi yaşıyoruz Furkan 3 4 saattir aralıksız ağlıyo emmiyo çıldıracağım napcamızı şaşırdık:18::18:
Saol canım deneyecem..Maskaraya çevirdi bu oğlan bizi zaten!İnşallah işe yarar.Aptamil kullanıyorduk zamanla içmemeye başladı onu..sonra bebelac aldık önce kustu sonra severek içmeye başladı..bi arkadaşım hipp çok kaliteli iyi mama hem organik falan dedi aldım..sadece içmese iyiydi suratıma püskürttü mamayı! şimdi uyurken veriyorum.Emme durumu herkeste ayni sanirim:) Allah yardimcimiz olsun.. Ben kasikla besliyorum uyanikken, ans kucagina koyuyorum tam kafasinin uzerinde atraksiyonlarr yapiyorum heyecan yapip agzini acinca kasigi sokuveriyorum:) bu sekilde gecen hafta 280gr almistik, bu hafta da 250gr almisiz masallah subanallah. Bi dene istersen?
Canım benim oğlanında dermatiti vardı,hemde fena derecedeydibenim kılavuz da annem
tabi paylaşırım canım, ilk iş cam bir rende alıyoruzmeyve için çarşamba günü köylü paazarımız var onu bekliyorum, elma ile başlayacağım meyvelere
bugün ilk sebzemiz :) akşam şebekliğimizi anlatırım size
yoğurt konusunu şu dermatit yüzünden biraz erteliyorum
İnşallah sorunsuz atlatırsınız. Bi makalede okumuştum bebekler soğuğu acıdan önce hissediyorlarmış. İğne yapacağı yere alkol sürdüğünde sizde iğneyi batırıncaya kadar üfleyin..Ben her aşıda yapıyorum bizde işe yarıyor. 4. ay aşılarından biri biraz yakıyor sanırım..onda bayaa ağladı aslanımUff bu asi mahvediyo bebisleri :-( Bzdr yarin asi olucaz..bakalim napicaz inss sorunsuz gecer..
Bugün yaptığım kötülüğü anlatmak istiyorum size.. Bugün bi arkadaşım aradı beni bende o sırada pompayla süt sağıyorum,oğlan sabahtan beri doğru düzgün hiç bir şey emmemiş..canım burnumda.Annemdeydim tlf getirdi,o gelene kadar kapandı tlf.İşimi bitirdim geri aradım. Benim oğlandan 1,5 ay küçük bi kızı var. Hamileyken sürekli seninki kaç kg,boyu ne kadar.. aaa!kilosu az yok boyu kısa olacak sanırım,yok şöyle besleniyorum böyle yapıyorum..vs vs. Sonra doğum yaptı kızı 2900 doğdu! Bununla her telefon görüşmemizden sonra ben komalık oluyordum..Her seferinde yok benim kızım ilk ayında 1750gr aldı 2cm de uzadı e tabi bizde baba uzun babanın bütün akrabaları uzun falan fistan muhabbeti..beni hiiç konuşturmuyo.Bugünde ben face de oğlanın bu profilimdeki resmini görmüş beni aramış. way efendim zayıf gibi geldi bana yok efendim yüzü çok küçük yok normalde internette böyle paylaşılan fotolarda bebeklerin yüzleri iri çıkarmış bu neden böyleymiiş..Bende zaten sinirler gergindi.Bütün sinirimi çıkardım! Birazda beni anlasın istedim. Yüzü küçük ama kilosu yerinde dr öyle diyor en son 7500 idi şimdi ne oldu bilmiyorum dedim. Boyu baya uzun zayıf görünüyor ama dedim 68cm,e baba uzun olunca diye de ekledim! Daha sayacaktım ama..kendime geldim birden. Neyse oğlan huysuz deyip kapattım. İçim şişmişti resmen yaa..
Yanlış anlamayın beni..öyle bi insan değilim ama artık bardağı taşırdı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?