2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

>Arkadaşlar kızımın sol kulagı özellikle, biraz kepçe :) farkettim ki yatarken sağa sola dönerken kulağı kıvrılıyor :) ve eciş bücüş oluyor . Saç bandı haricinde (gece boynuna dolanmasından korkuyorum) bir öneriniz var mı ?

Biz gece uykusunu oturttuk ama gündüz sıfır uyku ile gidiyoruz

Bir yakınım bir site tavsiye etti, komşusu bebek kıyafetleri ithal edip internet üzerinden satıyormuş, özel günler için bebeklere çok şık şeyler var ve fiyatları çok uygun. Siteye bakınca modellerden kıyafetlerin uzak doğudan olduğunu tahmin ettim, kalitesinden emin değilim o yuzden. Belki beni yanıltır. Kızım için sipariş verdim bir takım elbise (60tl) gelince kalitesini de yazarım size.

Yakında özel davet, düğün, doğum günü falan olanlar varsa, özelden site adını verebilirim. Kendi alışverişim tamamlanmadan genelden reklam yapmak istemem.

Bebeklerinize su içirmeye başladınız mı kızlar,çocuk doktorumuz ilk 6 ay içirme demişti ama bi öğün 120cc mama verdiriiyorum susar mı acaba ?

bzde bgn aşı olduk cnm Furkan da biraz ağladı şimdi sanki huzursuz gibi..ara ara ağlıyo bacakları mı ağrıyor ki?? inş. ateşleri çıkmaz akşam dediğin gibi cnm. bzm sağlık ocağı felaket kalabalıktı dr da izinliymiş hiç konuşamadık bnde soracaktım:26:

cnm ben her tahrişte bepanten kullanıyorum en çok ona güveniyorum bnce sende sür hemen geçer inş.

Bebeklerinize su içirmeye başladınız mı kızlar,çocuk doktorumuz ilk 6 ay içirme demişti ama bi öğün 120cc mama verdiriiyorum susar mı acaba ?

cnm susar bnce su vermelisin ben anne sütü verdiğim halde veriyorum dr. ver dedi.

puffy cum bu ara dikkat edersen herkes de aynı sorun var emmeyi reddediyorlar ve mamayı da almıyorlar
için rahat etsin diye yazayım dedim, beril bu ayın ilk 15 gününde 100 gr aldı tabi ben kafayı yiycektim gün aşırı tartıyırdum
ayın yarısı olmuştu ve hala 6 kilo 100 gr dı sonra 4. ay kontrolümüzde 6 kilo 700 gr olduğu ortaya çıktı, ayın son 15 gününde 600 gr almış
normalde 4. ay da 500 gr alması normalken bizim ki 700 gr aldı ve sadece anne sütüyle, bir kaç kez verdiğimi mamayı püskürte püskürte zorla içti o da en fala 20 cc, zaten bayat mamayı vermişim yavruma
sen üzülme, o bu ay alacağını bi şekilde tamamlar, zaten kilosu da iyi maşallah

kızlar bu arada nar acayip süt yaptı, günebakan tavsiye etmişti, teşekkürler günebakancım, ilk kez 50 cc süt sağdım tek göğsümden, kalanı da beril emdi
ama sorun şurdaki o kadar dolu dolu oluyor göğsüm yine de maksimum çıkan 50 cc kalanı beril emebiliyo ama makine sağamıyor nasıl oluyor anlamıyorum. ben çok gergininm damarlarda gergin sanırım o yüzden böyle oluyor.
bir de artık takmıycam bu süt sağamama olayımı, çünkü kızım normal kilo alıyor, demekki süt var ama makineler sağamıyor ve ben her ne kadar zorlansam da her 2 saatte bir eve gidiyorum zaten 5. ayımız dolunca yavaş yavaş günde bir öğününü sebze püresiyle yaptırmayı düşünüyorum o zaman biraz daha rahatlıycam ve en azından sabahları eve tekrar geri gitmek zorunda kalmıycam
zaten sırf ben çok fazla gel git yapmayayım diye mama falan vermek de bana mantıklı gelmiyor, sonuçta süt var

Sgol canim dusunmussun beni. Ya evde tek eksik biberon medela calma gercekten. Kesin sonuc alacagimi bilsem hemen alicam ama esim laf eder cunku her farkli biberon alisimda yine almicak bu biberonu emzigi gorursun filan dedi. Bilmiyorum yani.. Silikon ucunda annem soylemisti bi ciktigimda alayim madem.

Söyle huzursuzluğu var. Biz Kayra'yı maalesef kucak çocuğu yaptık. Kucaktaysa ve dolaşıyorsa çok mutlu. Onun dışında yere koyduğunda memnuniyetsiz

Anladım canım yani gün boyu kucakta gezsin beyimiz sıkıntı yok. Yanlış anlama ama yavaş yavaş kucak olayını bırakmaya çalışsan ağlayacak biraz ama kararlı olman lazım yoksa ileride senin için zor olacak. Oyalayacak şeyler bulsan ne bilim konuşsan işte oyunlar yapsan filan.
Bende kızımı sürekli göğsümde yatırıyordum alışacak dediler ben alışırsa alışsın dedim ama benim kız alışmadı yani eğer onunla oynuyorsam asla ağlamıyor. Ağladığı zamanlar ya uykusu var ya karnımız aç ya da gazımız var bunun dışında ağlamadı çok şükür. Çocuktan çocuğa değişiyor.

beklecim medela calma normalde 75 tl fiyatı ben internetten enucuzu com dan girip en ucuz fiyat veren siteden sipariş vermiştim 35 tl ye almıştım, ve sorunsuz bi şekilde 1 günde teslim ettiler. eğer ona uyumlu biberon şişen varsa sadece emzik kızmını da alabilrisin, emziği daha da uygundu 17 tl falan yanlış hatırlamıyorsam. en azından denemeye değer. ama haklısın eşler bu konularda daha dikkatliler, bana kalsa herşeyi deneyip çöpe atabilrim ama eşim saolsun çok dikkatli bana da kızar hep israf ediyosun diye.

Aaa fiyat yazmissin hic olmamis ivy, cıkcıkcık ;p

Saka bir yana bana ozelden mesaj atabilir misin sitenin ismini? Merak ettim

Söyle huzursuzluğu var. Biz Kayra'yı maalesef kucak çocuğu yaptık. Kucaktaysa ve dolaşıyorsa çok mutlu. Onun dışında yere koyduğunda memnuniyetsiz

horneycim beril de tam bir kucak çocuğu 10 dakika kendi başına yatıp oyalanmıyor, anneannesi bile anlam veremedi bu durumua, bana hep seni emzirip yatırır gider çamaşırımı yıkar yemeğimi yapardım diyor, berille bu imkansız yemeklerimizi bile o kucağımızdayken yiyoruz
bu sabah annemin kolu tutulmuştu berili taşımaktan, zaten boyun fıtığı var annemde, kadıncağız allahtan genç 49 yaşında, bi de yaşlı olsaydı hastanelik ederdi benim kız anneannesini

Aynen oyle. Bi gun avent emzik aliyoruz ben cok inancliyim bu emzigi alacak diye. Dondum esime hangi rengi olsun? Dedim. Niye sruyorsun ki nasilsa almayacak dedi. Sonuc? Kizim o emzigi almadi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…