2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Durusel uzun sürır yoktum ve sımdı anca bakıyordum ve yazdıkların karsısında şook oldum... Ne tuhaf ne sevimsiz biriymişşş...sinir bastıııı

kızımın ateşi 38 ne yapsam acaba hiç huzurlu değil versem mi fitil bilemedim chencin sen naptın fitil yada ilaç verdin mi

Son düzenleme:
kızımın ateşi 38 ne yapsam acaba hiç huzurlu değil versem mi fitil bilemedim chencin sen naptın fitil yada ilaç verdin mi

Geçmiş olsun canım dün tvde Dr.bebeklerde ateşi asla gözardı etmeyin hemen doktora getirin demişti bence yavrunu götür Allah korusun havale geçirebilir canım:18:

Puskurttu muuu:)) cok iyiymis yavrum yaa:))

Gercekten sınır bozucu imiş . Sen rahatladın ise gerisini bosver . Nedir bu boy kilo yarısı anlamadım gitti valla .
Rahatlamaya rahatladım ama..bi yandanda üzüldüm,acep strese girdi mi diye :105: bebekler hakkında muhabbet ederken bizimki şöyle böyle dersin anlatırsın ama direk karşılaştırma olayı beni deli ediyo!

Anlamadım neden öyle dedi..naapim oğlan yanaklı gıdılı diil o yüzden zayıf gözüküyor.

7500kg ve 65cm minyon he mi? 4 aylık bebek pardonda kaç kg kaç cm olmalıymış? Ne minyonu tatlım maşallahı var!!! minyon görmemiş

Allah iyiliğini versin canım yaa..ne güldüm aaaa!olur mu?! sen şimdi 1 kere doğurdun diye her şeyin en iyisini bilir oldun tabii..onlar kaç tane doğurdu baktı büyüttü.Doktorlar da ne bilir,sen onlara sor!ıyk!Bu ara en sinir olduğum laf!

İnek yoğurdu canım. Dr bize bebek egzeması,geçici büyütecek bi durum yok demişti..ben çok taktım kafama.Bizimkinin karnı sırtı göz kapakları,kaşları berbat durumdaydı. Hala her sabah tepeden tırnağa kremliyorum. Alarjisi var gibi bişe demedi..cmtesi dr gidecez bakalım ne dicek,onuda bi sorarım.

Puskurttu muuu:)) cok iyiymis yavrum yaa:))
Ağzım burnum üstüm başım battı! Ama bana müstehaktı. Çocuk içmiyo,ısrar ediyom içsin diye..bi pufff yaptı.Gülsem mi ağlasam mı bilemedim

Günaydın kızlarrrr :)

Kızım artık başka şeyler de yiyebiliyor oh be rahatladım artık dedim sütüm azaldı güm diye :)) süt olayının artık tamamen psikolojik olduğuna emin oldum :) neyse 6 ayı devirdik çok şükür :)

oyyyy canım benim kıyamam kaçıncı ay aşısı bu biz daha olmadık sanırsam

cnm 4. ay aşısı 2 bacaktan oldu, aşıdan sonra biraz ağladı sonra sustu ama akşam evde ağladı aralıksız hiç böyle ağlamamıştı gaz sancıları bittiğinden beri

Oh kiyamam Ben ona. Ates yapti mi?

nasıl aktı inci gibi göz yaşları o dudak büzüşü mahvetti beni, ateş dün olmadı cnm inş. bgn de olmaz.

cnm banada görümcem fitil ver rahatlar dedi ama ebe verme demişti önceki aşıda bnce şurup ver dolven yada calpol bzde ateş olmadı dün ağlama vardı sdce

Uff bu asi mahvediyo bebisleri :-( Bzdr yarin asi olucaz..bakalim napicaz inss sorunsuz gecer..

cnm inş. kolay atlatırsınız azıcık ağlar sonra uyur..

Kıyamam, biraz dışarı çıkarıp gezdirseniz. İyi gelir.

cnm aynısını bnde eşime dedim ama hava ayaz araba ısınıp bz giyinene kdr ağlama krizi iice tavan yapar die vaz geçtik, kötü bişey yaptık...ağlamasına dayanamadım meme de almadı bnde eşime nolur battaniyede sallayalım dedim ve öyle uyuttuk ilk kez..inş. bgnü rahat geçer bi da bunu yapmayız.şimdi emdi uyudu..

Tüm bebişlerin aşılarının kolay geçemesi, az ağlamaları, ateşlerinin çıkmaması dileklerimle..herkese günaydın......

Günaydın kızlar doktordan geldik.

Yürüteç sordum 7 aydan sonra olabilir dedi. Ama ben düşünmüyorum.

Kızım bu ay büyümemiş yani boyu 1.5 cm uzamış ve 300 gr almış. Ek gıdalara başladık 1 çay kaşığı kadar vereceğiz yani tatdıracağız.

Kulaklarını deldirmek istediğimi söyledim deldirebilirsin dedi. Bu ay büyümemiş diye canım sıkıldı. Bir daha ki ay kısmet olursa deldireceğim.

Kustuğunu söyledim normal diyor benim kızım doğduğundan beri her emmeden sonra kusuyor. Yaklaşık yarım çay bardağı hemde. Doktorumuz buna normal diyor çünkü kızım peynirimsi kusuyor ve fışkırtarak değil.

İdrar kültürü istedi bakalım yaparsa kızım götüreceğim idrarını tahlile

Son düzenleme:
Durusel uzun sürır yoktum ve sımdı anca bakıyordum ve yazdıkların karsısında şook oldum... Ne tuhaf ne sevimsiz biriymişşş...sinir bastıııı

aynen öyle cnm oldukça sevmsiz:)

he cnm çocukları 3 yaşına gelen yada fazla çocuğu olan profesör kesilio yaa anlamıorum,ben kimseyle çocuğumu karşılaştırmıyorum ama elalem acaip kv geldi 1 hafta 8 aylık kızla kızımı karşılaştırdı durdu hey Allahımmm,ben kurutmuşummm cnm kızımı.

aynen cnm önemli olan 6 aydı zaten bunada şükür

kusura bakmada ohaaa demek istiorum kvne küçücük bebeğe denecek şeymi yaa gülmeside olmasa sevilecek tarafı yok kurban olsun kızına sevme bizde sevin die ölmüoz zaten deseydin ayy sinirlendim bak

Geçmiş olsun canım dün tvde Dr.bebeklerde ateşi asla gözardı etmeyin hemen doktora getirin demişti bence yavrunu götür Allah korusun havale geçirebilir canım:18:

ama aşıdan kaynaklanan ateş cnm bzmki

Günaydın kızlar...Biliyomusunuz yavrum koltuktan düştü 2 gün önce...Köşe koltuğun köşe kısmına koymuştum yanların biri kapalı biri uzun ayak kısmının yarısında koltuk var.ona rağmen düştü.Diğer odada petekte oğlumun çamaşırları vard.Onları topluyodum ama kulağım ondaydı.Çıngırağıyla oynuyodu..Döne döne 180 derece ayak ucuna gelmiş,birden ağladı.Hemen koştum bi baktım yerde..Ömrümden ömür gitti.5 dk ağladı.Sonra sakinleşti ama ben sakinleşemedim ağladım,ağladım.Kendimi çok suçladım..Hemen dru aradım..Rahatlattı içimi..50 cmden yüksek ve sert zemin olmadıkça korkma dedi.Bizimki halıya düştü..Bi kaç saat uyutmadım ..anormal bir kusması olur mu diye gözlemledim.Çok şükür bişey olmadı..Aman kızlar dikkat edin..Benim oğlum çok fazla dönmuyodu..Nasıl oldu anlamadım öyle çok yalnız da bırakmadım bi kaç dakikaydı..Bi anda dönmeyi öğrenmiş aman dikkat edin sizde...Şimdi battaniye serip hep yere oyun halısına yatırıyorum ve bir geliyorum tamamen dönmüş oluyo..Sizi de uyarmak istedim..
Bir de bi sorum olucak adetliykn sizin de sütünüz azalıyor mu.İlk kez adet gördüm ve sütüm nerdeyse yok..Bundan olabilir mi?

Çok geçmiş olsun. Evet benimde adetliyken azalıyor sütüm.

Selamlar

Yaklaşık 1 haftadır gece biraz sıkıntılarımız var, sanırım dişimiz gelmeye çalışıyor. Gündüz de huysuzuz biraz. Uykuya hasretim
5.5aylik olduk artik. Aynada kendini inceliyor, etrafa karsi daha bilinçli. Yeni yeni sesler cikariyor. Oturmadigi zaman çok sinirleniyor. Ve en güzeli kopegimizi oksamaya başladı. Sesler cikararak onu cagiriyor. Tüylerini kulagini çeke çeke mutluluk cigliklariyla onu okşuyor. Behlül de garibim bekliyor öyle. Sonra da ödül mamasini veriyoruz :)Barisi görünce kendisi geliyor bu sefer...
Bizden haberler bu kadar. 6 aylik olmayı, oturmayı ve ek gidalari bekliyoruz. Ben de en çok uyku uyumayı... Bu sene yeni yila girerken uyumayı düşünüyorum belki bütünsene uyurum bböylece

Ateşlenen bebiklerimiz varmis çok geçmiş olsun...

Evet regl olunca sütte azalma oluyor, sık emzirmeye calis. Reglin bitince normale döner korkma.
Geçmiş olsun bu arada...

Ateşlenen bebiklerimiz varmis çok geçmiş olsun...

Evet regl olunca sütte azalma oluyor, sık emzirmeye calis. Reglin bitince normale döner korkma.
Geçmiş olsun bu arada...

bunu öğrendiğim iyi oldu bak bende diyorum neden bikaç gündür sütüm azaldı. iyi ki k.k ve siz varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…