- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #69.441
Allah kolaylık versin etrafta dikkat çeken objeler ses vs olmamasını sağla belki işe yararEveet hayırlı olsun bizimde emmeme krizlerimiz başladı
Maşallah çok sevindim çok üzülüodunGünaydın kızlarrrr :)
Kızım artık başka şeyler de yiyebiliyor oh be rahatladım artık dedim sütüm azaldı güm diye :)) süt olayının artık tamamen psikolojik olduğuna emin oldum :) neyse 6 ayı devirdik çok şükür :)
Selamlar
Yaklaşık 1 haftadır gece biraz sıkıntılarımız var, sanırım dişimiz gelmeye çalışıyor. Gündüz de huysuzuz biraz. Uykuya hasretim
5.5aylik olduk artik. Aynada kendini inceliyor, etrafa karsi daha bilinçli. Yeni yeni sesler cikariyor. Oturmadigi zaman çok sinirleniyor. Ve en güzeli kopegimizi oksamaya başladı. Sesler cikararak onu cagiriyor. Tüylerini kulagini çeke çeke mutluluk cigliklariyla onu okşuyor. Behlül de garibim bekliyor öyle. Sonra da ödül mamasini veriyoruz :)Barisi görünce kendisi geliyor bu sefer...
Bizden haberler bu kadar. 6 aylik olmayı, oturmayı ve ek gidalari bekliyoruz. Ben de en çok uyku uyumayı... Bu sene yeni yila girerken uyumayı düşünüyorum belki bütünsene uyurum bböylece
Günaydın kızlar...Biliyomusunuz yavrum koltuktan düştü 2 gün önce...Köşe koltuğun köşe kısmına koymuştum yanların biri kapalı biri uzun ayak kısmının yarısında koltuk var.ona rağmen düştü.Diğer odada petekte oğlumun çamaşırları vard.Onları topluyodum ama kulağım ondaydı.Çıngırağıyla oynuyodu..Döne döne 180 derece ayak ucuna gelmiş,birden ağladı.Hemen koştum bi baktım yerde..Ömrümden ömür gitti.5 dk ağladı.Sonra sakinleşti ama ben sakinleşemedim ağladım,ağladım.Kendimi çok suçladım..Hemen dru aradım..Rahatlattı içimi..50 cmden yüksek ve sert zemin olmadıkça korkma dedi.Bizimki halıya düştü..Bi kaç saat uyutmadım ..anormal bir kusması olur mu diye gözlemledim.Çok şükür bişey olmadı..Aman kızlar dikkat edin..Benim oğlum çok fazla dönmuyodu..Nasıl oldu anlamadım öyle çok yalnız da bırakmadım bi kaç dakikaydı..Bi anda dönmeyi öğrenmiş aman dikkat edin sizde...Şimdi battaniye serip hep yere oyun halısına yatırıyorum ve bir geliyorum tamamen dönmüş oluyo..Sizi de uyarmak istedim..
Bir de bi sorum olucak adetliykn sizin de sütünüz azalıyor mu.İlk kez adet gördüm ve sütüm nerdeyse yok..Bundan olabilir mi?
bunu öğrendiğim iyi oldu bak bende diyorum neden bikaç gündür sütüm azaldı. iyi ki k.k ve siz varsınız
Bi de sabah sağlıkocağından geldik iki bacaktan şişlenmiş vaziyette
Allah'tan çok ağlamadı harşısında şebeklik yaptım tam aşı vurulurken ondan belki de
2 saate yakındır uyuo aşı uyku yapar mı ya:26:
İnş ateş olmaz ebe anne sütü alan bebeklerde pek olmuo dedi ne kdr doğru bilmiom geçen sefer üçlü aşıda da 37,5 olmuştu en fazla ıslak bezle silip düşürmüştüm
Kan damlasına başlıoz vegaferon verdi 4 damla
Kullanan var mı aynısından
Acaba tahlil fln yapıp da mı versek dedim
Tahlili 8. Ayda yapıolarmış şimdi kullanılması lazım bişi bişi dedi anlamadım ama mantıklı geldi
7700 gr 70 cm olmuş
Allah kolaylık versin etrafta dikkat çeken objeler ses vs olmamasını sağla belki işe yarar
Maşallah çok sevindim çok üzülüodun
Ayy ne güzel bi manzaradır behlülü okşadığı o pozları kaçırma sakın ig beklioz
Dişi de ağrısıZ sızınız gelir inş
Kilo konusunda ben artık hiç yoktan iyidir demeye başladım :105: Neredeyse her gün tartmaya başladım,psikopata bağlamış durumdayım..gram oynamadı ya kaç gün oldu!Boyunu bilmiyorum.Haftasonu dr gidecez bakalım ne olmuş..inşallah boş yere endişe yapıyorumdurGünaydın kızlar doktordan geldik.
Yürüteç sordum 7 aydan sonra olabilir dedi. Ama ben düşünmüyorum.
Kızım bu ay büyümemiş yani boyu 1.5 cm uzamış ve 300 gr almış. Ek gıdalara başladık 1 çay kaşığı kadar vereceğiz yani tatdıracağız.
Kulaklarını deldirmek istediğimi söyledim deldirebilirsin dedi. Bu ay büyümemiş diye canım sıkıldı. Bir daha ki ay kısmet olursa deldireceğim.
Kustuğunu söyledim normal diyor benim kızım doğduğundan beri her emmeden sonra kusuyor. Yaklaşık yarım çay bardağı hemde. Doktorumuz buna normal diyor çünkü kızım peynirimsi kusuyor ve fışkırtarak değil.
İdrar kültürü istedi bakalım yaparsa kızım götüreceğim idrarını tahlile
Hoşgeldin aramızaaaEveet hayırlı olsun bizimde emmeme krizlerimiz başladı
çoook geçmişler olsun. Allah'ım sen yavrularımızı koruGünaydın kızlar...Biliyomusunuz yavrum koltuktan düştü 2 gün önce...Köşe koltuğun köşe kısmına koymuştum yanların biri kapalı biri uzun ayak kısmının yarısında koltuk var.ona rağmen düştü.Diğer odada petekte oğlumun çamaşırları vard.Onları topluyodum ama kulağım ondaydı.Çıngırağıyla oynuyodu..Döne döne 180 derece ayak ucuna gelmiş,birden ağladı.Hemen koştum bi baktım yerde..Ömrümden ömür gitti.5 dk ağladı.Sonra sakinleşti ama ben sakinleşemedim ağladım,ağladım.Kendimi çok suçladım..Hemen dru aradım..Rahatlattı içimi..50 cmden yüksek ve sert zemin olmadıkça korkma dedi.Bizimki halıya düştü..Bi kaç saat uyutmadım ..anormal bir kusması olur mu diye gözlemledim.Çok şükür bişey olmadı..Aman kızlar dikkat edin..Benim oğlum çok fazla dönmuyodu..Nasıl oldu anlamadım öyle çok yalnız da bırakmadım bi kaç dakikaydı..Bi anda dönmeyi öğrenmiş aman dikkat edin sizde...Şimdi battaniye serip hep yere oyun halısına yatırıyorum ve bir geliyorum tamamen dönmüş oluyo..Sizi de uyarmak istedim..
Bir de bi sorum olucak adetliykn sizin de sütünüz azalıyor mu.İlk kez adet gördüm ve sütüm nerdeyse yok..Bundan olabilir mi?
Bunu okuyunca beynimden vurulmuşa döndüm desem... Ya zaten mamanın üstüne meyve,tatlı niyetine emiyordu oğlan şimdi o da mı gidecek..Dün sağdım,bende diyorum neden azaldı bu birden bire..Oyyy oy! Bide bu sıkıntı çıktı başımıza!Çok geçmiş olsun. Evet benimde adetliyken azalıyor sütüm.
Maşallah yavruya yaaa..Oğlun hiç arkadaşsız kalmayacak ne güzelSelamlar
Yaklaşık 1 haftadır gece biraz sıkıntılarımız var, sanırım dişimiz gelmeye çalışıyor. Gündüz de huysuzuz biraz. Uykuya hasretim
5.5aylik olduk artik. Aynada kendini inceliyor, etrafa karsi daha bilinçli. Yeni yeni sesler cikariyor. Oturmadigi zaman çok sinirleniyor. Ve en güzeli kopegimizi oksamaya başladı. Sesler cikararak onu cagiriyor. Tüylerini kulagini çeke çeke mutluluk cigliklariyla onu okşuyor. Behlül de garibim bekliyor öyle. Sonra da ödül mamasini veriyoruz :)Barisi görünce kendisi geliyor bu sefer...
Bizden haberler bu kadar. 6 aylik olmayı, oturmayı ve ek gidalari bekliyoruz. Ben de en çok uyku uyumayı... Bu sene yeni yila girerken uyumayı düşünüyorum belki bütünsene uyurum bböylece
Kilo konusunda ben artık hiç yoktan iyidir demeye başladım :105: Neredeyse her gün tartmaya başladım,psikopata bağlamış durumdayım..gram oynamadı ya kaç gün oldu!Boyunu bilmiyorum.Haftasonu dr gidecez bakalım ne olmuş..inşallah boş yere endişe yapıyorumdur
Hoşgeldin aramızaaainşallah seninki kısa sürer..
çoook geçmişler olsun. Allah'ım sen yavrularımızı koruBende yere küçük bi yorgan serdim üzerinde yuvarlanıp duruyor geçen gün mutfağa kadar bi gittim tukkk diye bi ses ardından ıngaaaaa! Bi gittim sen döne döne halısız yere ulaş sonrada kafayı yere vur..artık çok daha dikkatli olmalıyız.
Bunu okuyunca beynimden vurulmuşa döndüm desem... Ya zaten mamanın üstüne meyve,tatlı niyetine emiyordu oğlan şimdi o da mı gidecek..Dün sağdım,bende diyorum neden azaldı bu birden bire..Oyyy oy! Bide bu sıkıntı çıktı başımıza!
Maşallah yavruya yaaa..Oğlun hiç arkadaşsız kalmayacak ne güzelhep cepte oynayabileceği bi arkadaşı var,hemde sadık! Bu yeni yıla uyuyarak girme olayını tuttum!Bende mi öyle yapsam
Bizimkide aşıdan sonra hep uyuyor nedense..Şükürler olsun hiç ateşlenmedi..Ben sağlık ocağındaki ebelerin söylediklerini pek kaale almıyorum.Bazı önerilerde bulunmuştu bana misal 2 gündür kaka yapmadı dedim zeytinyağı içir dedi tabi bende içirdim.Dr gittik sordum bazı bebekler 7-8günde bir bazılarıda günde 7-8 kez yaparlar ikiside normal. kakanın kıvamını takip etmek daha doğru,sakın zeytinyağı falan içirme demişti.Buna benzer bir kaç olay daha oldu...Bi de sabah sağlıkocağından geldik iki bacaktan şişlenmiş vaziyette
Allah'tan çok ağlamadı harşısında şebeklik yaptım tam aşı vurulurken ondan belki de
İnş ateş olmaz ebe anne sütü alan bebeklerde pek olmuo dedi ne kdr doğru bilmiom geçen sefer üçlü aşıda da 37,5 olmuştu en fazla ıslak bezle silip düşürmüştüm
Tahlili 8. Ayda yapıolarmış şimdi kullanılması lazım bişi bişi dedi anlamadım ama mantıklı geldi
7700 gr 70 cm olmuş
4. aydan sonra hem kilo alımı hemde boy uzaması yavaşlıyormuş. Uzmanlar falan öyle diyor. Sana diyorum ama bende aynı stresteyimBen dün tarttım ilkez yani geçen aydan sonra 300 gr almıştı bugün doktora gittik cidden 300 gr almışYapacak birşey yok demekki zayıf kız olacak. Ama boyumuzda uzamamış çok
Ek gıdalara başladık bakalım ne olacak. Yani 1 ay sonra değişecek mi merak ediyorum gerçi tattıracağız ne kadar kilo alır öyle bilmiyorum.
Günaydın kızlar...Biliyomusunuz yavrum koltuktan düştü 2 gün önce...Köşe koltuğun köşe kısmına koymuştum yanların biri kapalı biri uzun ayak kısmının yarısında koltuk var.ona rağmen düştü.Diğer odada petekte oğlumun çamaşırları vard.Onları topluyodum ama kulağım ondaydı.Çıngırağıyla oynuyodu..Döne döne 180 derece ayak ucuna gelmiş,birden ağladı.Hemen koştum bi baktım yerde..Ömrümden ömür gitti.5 dk ağladı.Sonra sakinleşti ama ben sakinleşemedim ağladım,ağladım.Kendimi çok suçladım..Hemen dru aradım..Rahatlattı içimi..50 cmden yüksek ve sert zemin olmadıkça korkma dedi.Bizimki halıya düştü..Bi kaç saat uyutmadım ..anormal bir kusması olur mu diye gözlemledim.Çok şükür bişey olmadı..Aman kızlar dikkat edin..Benim oğlum çok fazla dönmuyodu..Nasıl oldu anlamadım öyle çok yalnız da bırakmadım bi kaç dakikaydı..Bi anda dönmeyi öğrenmiş aman dikkat edin sizde...Şimdi battaniye serip hep yere oyun halısına yatırıyorum ve bir geliyorum tamamen dönmüş oluyo..Sizi de uyarmak istedim..
Arkadaşlar haftaya sunnetimiz var ama çok korkuyorum. Deneyimli arkadaşlar yavrularınız çabuk iyilestimi ve sünnet anında kıpırdamaları nasıl engelledi niz
yoğurt için makina ararken bunu buldum
Philips HD9141/00 Buharlı Pişirici ve Yoğurt Ustası
Philips HD9141/00 Buharlı Pişirici ve Yoğurt Ustası - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
buharlı pişirici ve peynir yapabiliyor olması çok cazip geldi...sizce nekadar mantıklı böyle bişey almak?
Günaydın kızlar doktordan geldik.
Yürüteç sordum 7 aydan sonra olabilir dedi. Ama ben düşünmüyorum.
Kızım bu ay büyümemiş yani boyu 1.5 cm uzamış ve 300 gr almış. Ek gıdalara başladık 1 çay kaşığı kadar vereceğiz yani tatdıracağız.
Kulaklarını deldirmek istediğimi söyledim deldirebilirsin dedi. Bu ay büyümemiş diye canım sıkıldı. Bir daha ki ay kısmet olursa deldireceğim.
Kustuğunu söyledim normal diyor benim kızım doğduğundan beri her emmeden sonra kusuyor. Yaklaşık yarım çay bardağı hemde. Doktorumuz buna normal diyor çünkü kızım peynirimsi kusuyor ve fışkırtarak değil.
İdrar kültürü istedi bakalım yaparsa kızım götüreceğim idrarını tahlile
Canım doktor daha iyi bilir tabii ama ben bu knuda çok çektiğim için kilo alamamasının nedeni kusması bence,
emzirme aralarını minimum 2.5 saat hatta 3 saate çıkarsan ve mümkün olduğunca dik şekild emzirsen kustukları da midesinde kalsa gayet iyi kilo alır inşallah.
Bizimkide aşıdan sonra hep uyuyor nedense..Şükürler olsun hiç ateşlenmedi..Ben sağlık ocağındaki ebelerin söylediklerini pek kaale almıyorum.Bazı önerilerde bulunmuştu bana misal 2 gündür kaka yapmadı dedim zeytinyağı içir dedi tabi bende içirdim.Dr gittik sordum bazı bebekler 7-8günde bir bazılarıda günde 7-8 kez yaparlar ikiside normal. kakanın kıvamını takip etmek daha doğru,sakın zeytinyağı falan içirme demişti.Buna benzer bir kaç olay daha oldu...
Bu sırada maaşallaah!o nasıl uzun bi booy! aferin kuzuma!
4. aydan sonra hem kilo alımı hemde boy uzaması yavaşlıyormuş. Uzmanlar falan öyle diyor. Sana diyorum ama bende aynı stresteyim
Bi de sabah sağlıkocağından geldik iki bacaktan şişlenmiş vaziyette
7700 gr 70 cm olmuş
Allah kolaylık versin etrafta dikkat çeken objeler ses vs olmamasını sağla belki işe yarar
Maşallah çok sevindim çok üzülüodun
Ayy ne güzel bi manzaradır behlülü okşadığı o pozları kaçırma sakın ig beklioz
Dişi de ağrısıZ sızınız gelir inş
kızlarrrr bısı sorucmm kzmm 4.5 aylık ve doktor dıstan meyve puresı ve sebze corbası baslattı. ve o gunden sonra cocygm kabız oldu ne yazıkkı saglık ocagndan geliorm surub verrdı doktor sımdı asıl konu su dıstan devam etmelımıyım ?
Eveet hayırlı olsun bizimde emmeme krizlerimiz başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?