2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Burkacım oğlun nasıl oldu benim kız düzeldi inş bi sonraki girişte diyeti biraz açar :/ kuzu eti patates ve yeşillikten bıktım artık :s

Saol elifcğim, iyi ama gecen gece 2 kere uykusunda kustu yine eskiye göre düzeldi ama tam larak geçmedi kusması kakada kan zaten yoktu vücuttabkızarıklıkta geçti. Senin kızın şyi lmasına sevindim. Bu cuma kontrolümüz var benim diyet daha iyi tavuk hindi
Buğday serbest artık. Senin içn daha zor çünkü sadece emziriyorsun ben mama yedirip üstüne tatlı niyetine biraz emziriyorum

Denerim canım teşekkür ederim. Doktorumuz azar azar tattır dedi bakalım bir daha ki ay göreceğiz sonucu. Emzirmeye devam.

Bu arada çok şükür idrarda bir şey çıkmadı.

Teşekkürler paylaştığın için canım çok iyi oldu bu bilgiler yavaştan ben de geçmeyi düşünüyorum ama kafam çok karışık nerden başlıcam bilemiyorum..

Kızlar teşekkürler size de çok geçmiş olsun işte bi anlık her şey...

geçmiş olsun canım. ben de korkuyorum adet olurum da sütüm azalır diye burda arkadaşlar azalıyor yazmıştı. zaten az adet olunca halim harap valla....

Çok geçmiş olsun. Evet benimde adetliyken azalıyor sütüm.

Ateşlenen bebiklerimiz varmis çok geçmiş olsun...

Evet regl olunca sütte azalma oluyor, sık emzirmeye calis. Reglin bitince normale döner korkma.
Geçmiş olsun bu arada...

Teşekkürler kızlar geçti çok şükür..Regl konusuna hala şaşkınım çok fark etti bende ya..Geçen ay da bi ara karnım ağrımıştı ama regl olmadım..o zaman da azdı sütüm.Vücudumuzun işleyişine hayranım vallahi...

Bu aylarda ses taklidi yapmaları normalmiş canım, benimde kızıma söylediğim bir şarkı var, alfabe şarkısı, sesleri tanıyıp üzerinde çalışabilmesi için, mesela aynı sizin gibi odasından salona geçerken koridorda koşturuyorsak hızlı tempoda, yatakta uyku öncesi sevişmemizi yapıyorsak yavaş tempoda aaaaaaA beeeeeeeeeeBE ceeeeeeeeeeCE deeeeeeeeeeeerDE eeeeeeeeeeE diye bir şarkı :) ben şarkıyı söylerken o da her zaman ağzını oynatıyor sesleri çıkarmayı deniyor, şimdilik kolay harflerle gidiyor bu şarkı. Bir gün mesela aniden F harfine geçtim, güçlü bir şekilde Feee dedim, ağzını ne yapacağını şaşırdı :) hemde harf yabancı geldi daha öncekileri duymaya alıştığı için :)

Bu şekilde sayılar ve yabancı sözcükleri de barındıran bir şarkımız daha var. Benim karga sesime mahrum kalıyor kızım :)

KiZlar simdi ablamla konustuk. O biraz marifetli biseydir. Yogurt yapmaya baslayacagim ya onerisi su idi yogurdu mayaladiktan sonra fincanlara koy firini çalıştırmadan firinin icine koy ve 4 yada 5 saat sonra buzdolabjna koy dedi. Annemde firinda mayalar belki denemek istersiniz kolay bi yöntem olur.

Maşşallah ne güzel.2 yaşına kadar emmiş.Bakalım ek gıdalara başladığımız zaman kilo alımları nasıl olacak.

Ben zaten doğduğundan beri mama+ anne sütü veriyordum ama mamayı mümkün olduğunca az tutmaya çalışıyordum.Sağlık ocağında kilosu olması gerekenden % 70 fazla mamayı azalt demişlerdi.o zamanda kızım 5800 gr.dı.Neresi fazlaysa.Demek yavrum doymayıp kilo alamamış.10 gün sonra kontrole gidicez.Bu ay inşallah düzelir.

evet cnm 2 gün önce dktrda bakmıştı şişme falan olmadan pat die çıktı:)

hadı ya nasıl anlıcaz kı bu saydıklarının hepsı var oglumda ne bulsa agzına goturuyo emzıgın yanlarını kemırıyo kımın kucagına gıtse cenesıne yapısıyo emmek ıstemıyo gece uykuya gecmesı baya zorlastı bugunde hep cıglık attı acaba bızımde dıs mı

kızlar cok mutluyum gecelerı on ıkıde uyuyan oglum bugun onda uyudu :) ıns sekıze kadar ındırıcem youtube sagolsun ordan nınnı acıyorum uc gundur rahat uyuyoz on bes dkkada uyuyo ıkı saat ugrasıyodum

Az once dus aldim ve sacimda havlu vardi. Kayra'yi emzirmek icin kucagima aldim. Yabanci yabanci bakti sonra dudagini bukup aglamaya basladi. Bunca zamandir beni gorunce cirpinan yavrum bir havlu ile yadirgadi beni.
Totosunu yediğim yaaa!Kim bilir nasıl sevimli bi surat olmuştur o

Aman Allah'ım hepsi var! Yüzünde kızarıklıklar alerjidir sandım ama...

Bizimde ölçümlerde farkediyor. Sağlık ocağında nedense hep eksik çıkıyor. Metreyi öyle bi tutuyo hayde Allah'ın selameti başına havası.. Dr alttan tamamen çıkarıyo çıplak ayak ölçüyo. Canımcım 50ml bana da az geldi.. Artık bayaa büyüdü. Misal benimki 4,5 aylık 100-130cc arası içiyo.

kızlar cok mutluyum gecelerı on ıkıde uyuyan oglum bugun onda uyudu :) ıns sekıze kadar ındırıcem youtube sagolsun ordan nınnı acıyorum uc gundur rahat uyuyoz on bes dkkada uyuyo ıkı saat ugrasıyodum

Buna anca hayırlı olsun denir Bizde aynı durumdaydık.Resmen mağdurdum yaa..Şimdi 8.20de uyku haline geçiyor. Öyle mutluyum kiiii!! durusel sayesinde,hakkını vermek gerek

Allah ağlatmasın yavrularımızı hep güldürsün ama o dudak büküp gözleri dolunca ne kadar tatlı oluyorlar yaaa

Maşallah kuzuna canım bu aylarda ses taklitleri yaparlarmış. Tane tane hece hece tekrarlı konuşmak yararlıymış. Bide şarkılar öğretici ve dikkat çekici oluyormuş. Bizimkininde uykusu geldiğinde bi yandan parmağını emiyor bi yandan da eeeeee eeee ee diyo totosunu yidiğim yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…