2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun Rabbim daha büyük kazalardan senide ailenide korusun.sanırım bütün annelerin başına en az bir kere geliyor ocakta bişi yakma. bende ilk dönemler sütümü sağıp veriordum biberon için su koymuştum ocağa geri dönüp içeri gelmişim kızımı emziriyim derken onunla uyumuşum telefona uyandım ablam arıyor içine doğmuş gibi açıım mı açamıım mı diye çok direndim oda hamile neyse belki bişi olmuştur açıım dedim Allah ım iiki açmıştım kokuyu o zaman farkettim tencere kalmamış tabi :/ biraz daha geç kalsa gidioduk doğal gaz borusuda ocağın üstte çnk :18:

Emelcim
Benim kızımada bişiler olmuş bu aralar emme krizini atlattık şimdide uyumama başladı benimki gündüz yatıo bi de akşama doru 5 te başlıo 9 a kadar sonra uyanıp 2 ye kadar uyumuyo oysaki her zaman en geç 9 da yatar sabaha kadar uyurdu. Hayır uyutmak istemiyorum ama nafile kız olduğu yerde uyuyo napsam boş. Bi gün zorla uyandırdım uyutmadım her tür şaklabanlığı yaptım sonra noldu hanımefendi uykusuzluktan çıldırıyordu yinede 2 den önce uyumadı. bazen babasını mı bekliyor die düşünmüyor deilim çnk bizim babamız 12 den önce gelmez eve acaba farkında o yüzden mi böle çnk gelince oyunlar oynuyorlar beraber :s

Valla canım bilmiyorum ki olabilir benim kızda babasını görmeden uyumuyor yani uyuyor ama babasının sesine uyanıyor sonra yine uyuyor. Çok fena bu zilliler daha şimdiden babacı oldular. 5 te uyuduğunda bırak uyusun ama 9 a kadar uyutma yani 6 da yada 6.30 da kaldırmayı dene.

Yok arada kalkıyor ztn süt içip bi daha uyuyor günü geceyi mi karıştırdı acaba :/ evet baba konusunda katılıyorum babaya bi gülmeler bi işveler anlatamam bana gelincede ağlama mızırdanma

Çok sağolun kızlar iyi dilekleriniz için benim hiç unutkanlık gibi bir sorunum yoktu emzirme döneminde başladı vitamin mineral kaybından sanırım lactamil içeyim belki faydasını görürüm

kardelencim geçmiş olsun çok
ateş olayı kötü ve tedirgin edici gerçekten, iyiki idrar tahlili yaptırmışsınız, bu arada bebekler ateşlendiğinde soğuk kompresten ziyade ılık bir duş aldırılması, ve ince giydirilerek bir yelpaze ile hafif hafifi serinletilmesi tavsiye ediliyor, soğuk kompres ısıyı içeride hapsedeceğinde havaleye neden olabiliyormuş allah korusun, o nedenle ılık kompres yapılabilir belki
berili izmirde götürdüğüm doktor söylemişti, aşağıdaki linkte de doktorumuzun internet sitesinde ateş çıktığında ne yapılır ile ilgili bir yazısı var
ATEŞ @ Doktor Yılmaz Bay

Kızlar bugün demir damlası verdiler ve 4 damla önerdiler. Kızım 2010 doğumlu ve onunla ilgili herşeyi not ettiğim deftere baktım 4.ayda 9 damla ver demisler ve ben yavrum kustukca istemedikce faydalı diye vermişim. Sanırım eğitim sistemi gibi deneme yanılma yöntemiyle karar veriyorlar. Ben şimdi 4 damlayida vermeyip 6 ayda baslamayi düşünüyorum doktorum verme dedi. Kime güveneceğiz böyle bilmiyorun

ivycim çook komikler gerçekten, bizim kitabımızında ucunda dişlik kısmı var ama beril onu ağzına almak yerine tüm kitabı ağzına sokmayı tercih ediyor, sonra da midesi bulanıp kusma girişiminde bulunuyor
hatta bir süre sonra olay kavgaya dönüşüyor, kitabı fırlatıp ağlamaya başlıyor bu sefer, akşam uykusundan önce o kitabı da yatağının kenarına koyuyorum, kafasını çevirip arada kitabına gülücük atıyor hmmm hmmm falan yapıyor ona, annemle dalga geçiyoruz elime geçirirsem seni yerim diyor heralde diyoruz, aralarında ilginç bi ilişki var:):):)
ben de bulursam bir kaç tane daha alıcam o kitaplardan bir sürü çıngıraklı falan oyuncağı var ama en çok o kitabı sevdi

Merhabalar herkese! Burka' cım ne tatlısın, merak etmişsin... Ben buraya şu sıralar rutine bağlamış günlük hayatımda biraz da olsa gülümsemek için giriyordum ve son olaylardan sonra pek girmek istemedi canım. Eşim nihayet geldi, çok uzun bir ayrılıktan sonra. Geldi ama hasta geldi, hem de ne hasta. Sonra kızım hasta oldu. Neyse yavaş yavaş iyileşiyorlar. Allahtan oğluma bir şey olmadı. Yakında işe başlayacağım ama benim işim seyehat gerektiriyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Kara kara düşünüyorum. Oğlum geceleri çok sık kalkmaya başladı ve geri uyuması çok güç oluyor anlamıyorum. Sizinkiler gece emdikten sonra hemen uyuyor mu? O kadar uykusuzum ki, rüya mı kabus mu görüyorum, kafamda dönen çağrışımlar mı, her şey birbirine karıştı. İşle ilgili şeyler görüyorum, bebeği şehir dışına nasıl çıkaracağım, burda kalırsa emme olayı ne olacak, kızım ne olacak vesaire ... Ne zaman fırsat bulsam uyumaya çalışıyorum, tam dalacağım oğlum uyanıyor. Şaka gibi:))

Nerelerdesiniz? Umarım çocuk arla ilgili bir sıkıntı yoktur

Kızlar bugün demir damlası verdiler ve 4 damla önerdiler. Kızım 2010 doğumlu ve onunla ilgili herşeyi not ettiğim deftere baktım 4.ayda 9 damla ver demisler ve ben yavrum kustukca istemedikce faydalı diye vermişim. Sanırım eğitim sistemi gibi deneme yanılma yöntemiyle karar veriyorlar. Ben şimdi 4 damlayida vermeyip 6 ayda baslamayi düşünüyorum doktorum verme dedi. Kime güveneceğiz böyle bilmiyorun

Hoşgeldin canım çok ama çok geçmiş olsun. Benim kızımda 2 gündür huysuz ama gece emmek için kalktığında ( bu aralar sık sık kalkmaya başladı) emiyor ve uyuyor. İşin içinde Allah kolaylık versin. Çok zor olacak senin için ve çocuklar için.

kızlar dün itibariyle nam-ı değer yarasa prenses kızımı 21:00 da uyuttum

gece 2 lerde uyuyan kızım 1 haftadır uyguladığım uyku düzeni ve EASY rutini sayesinde artık daha erken yatıyor.

o kadar mesudum ki kendimi alkışlıyorum

bende Easy.yi uyguluyorum gunduzleri iyi ama gece 1-2den once uyutamiyorum.(bagira cagira)mutluluk banada verir misin bu isin sirrini (

Canım benim kızımda 4,5 aylık.Anne sütünü çok az emiyor.Zaten yok denecek kadar az.Mamayı 90 lık veriyorum.1,5 saat sonra acıkıyor.

Canım hoşgeldin.Hatırlamazmıyız.Seninle aynı kaderi paylaştık.Ne zamandır aklımdaydın.Nerelerde uğramaz oldu diyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…