2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla maşallah hepsi o kadar akıllı ki bence bilerek yapmıştır

bende Easy.yi uyguluyorum gunduzleri iyi ama gece 1-2den once uyutamiyorum.(bagira cagira)mutluluk banada verir misin bu isin sirrini (

canım gündüz kaç saat uyuyor toplamda ? fazla uyuyorsa uykusunu alıyordur belki
bide akşam çok yorucu aktiviteler yaptırma yorgun olduğunda da çok zor uyuyorlar
bu konu ile ilgili detaylı bi yazım vardı okuma fırsatın oldumu acaba?
sen kaç saatlik rutini uyguluyorsun canım?

IVY elindeki kitapları resimli olarak paylaşman mümkün mü
Ya da isimlerini yazabilir misin tam olarak:26:

Canım tam isimleri; dişleme kitabım minik kızım ( kız bebek eşyaları var içinde), dişleme kitabım oyuncaklar, dişleme kitabım hayvanat bahçesi. Doğan egmont yayıncılık. DNR dan almıştım.

Canim ben 3 saatlik rutini uyguluyordum kizim kendi kendine 3.5luk rutine gecti 1 haftadir.gunduzleri uzun uykularimiz yok aktiviteden sonra kestiriyor.toplamda gunduz 2.5-3saati buluyor.aybikenin yazdigini diyorsan onu okudum uygulamaya calistim.aslinda saat 21.00 gibi uyuyor ama 40 dk sonra kalkiyor.emzirip alt degistirip hmn uyutmaya calisiyorum ama nafile.bir turlu beceremedim (((

IVY elindeki kitapları resimli olarak paylaşman mümkün mü
Ya da isimlerini yazabilir misin tam olarak:26:

İpekbocuk paylaşmış bile, teşekkür ederim :)

ipekbocuk; İvy gecen sene 23 nisanda migrosta %50 indirim oldugu zmn almistim disleme kitaplarini tamamen unutmus gitmisim tsk ederim hatirlattigin icin hmn onlari bulup cikaricagim koydugum yerden :))) bende fisher-price'in kumastan kitabini almistim hem kitapdaki hayvanlari gosterip seslerini cikariyorum hemde icinde farkli cins kumaslar var onlara dokunduruyorum. el gelisiminde cok faydali oldu.bu arada kitabin icindeki tavugu gorunce nasil neseleniyor anlatamam ;)))[/QUOTE .!.:
Rica ederim canım, bende şu kumaş kitaplara bakayım, teşekkürler tavsiyen için.

yok canım benim paylaştığım bi yazı vardı onu diyorum EASY rutinini anlatmıştım nasıl uyguladığımı
onu bulabilirsen bi oku istersen belki bi yardımı olur
senin kız kaç aylık canım ? ayına göre rutinin saatide büyüyor ya 4 aylık ise 4 saatlik rutini istiyor olabilir kızın
ben mesela akşam 5 ten sonra çok yormamaya çalışıyorum zilliyi yoksa yorgunluktan uyuyamıyor ve ağlamalar hiç durmuyor oyun halısına bile koymuyorum mesela, daha sakin oyunlar oynuyorum onunla konuşuyorum falan

buldum canım yazımı
belki bi yardımı olur

buldum canım yazımı
belki bi yardımı olur

Canim cok tsk ederim ben bu yazini kacirmisim.guzelce bi okuyum...esimle tracy.nin kitabini okuya okuya bizim bıdık icin bi duzen olusturduk gece uyku saati haric.kizim 4 aylik oldu fakat biraz kilosu az onun icin 4saatlik rutine gecmedim.3.5 saatlik rutini uyguluyorum.canim sakin oyunlar derken birkac ornek verebilir misin?

canım hoşgeldin, eşin de hoşgelmiş umarım hepiniz çabucak iyileşirsiniz,
yalnızlık günlerin birazcık olsun biter umarım, işin eğer seyahat gerektiriyorsa 6. aydan sonra başlasan olmaz mı ki, o zamana bebek biraz daha toparlamış olur rahatça onu da yanında götürebilirsin, gittiğin yerlerde otelde mi kalıyosun,
emzirmek tabi çok önemli de ilk 6 ay özellikle çok önemli ondan sonra devam ettiği kadar ettircez artık, 2 yaşına kadar emseler tabi mutlu oluruz ama yapacak bi şey yok artık
bu aralar benim kzımda çok sık uyanıyor eskiden 2 maksimum 3 kez emer ve uyumaya devam ederdi, sürekli değişkenler bizde sürekli onların bu değişimine ayak uydurma çabasındayız

İkinizde benim için süper annesiniz iş ev çocuk bebek ve diğer konular , eksikliğinizi hissettim valla.

Çok geçmiş olsun , iş knusunda Üzüldüm şehirdışına çıkmadan olmaz mı yani bildiğim kadarıyla emzirme döneminde ağır işler gece nöbeti vs yasak yasal olarak belkişwhirdışı da yasaktır. Umarım bir çözüm bulursunuz.

mesela gündüz daha hareketli oyunlar sevişmeler oynarken akşam 5 yada 6 dan sonra fazla uyarana maruz bırakmamaya çalışıyorum mesela gece uykusundan önce ışığı azaltılmış odada daha sakin oyunlar oynuyorum, konuşuyorum onunla yatağa uzanıyorum dişlerini kaşıması için ona yardımcı oluyorum çok hırslandığı zaman hemen dikkatini başka bir şeye çekiyorum ki sonra sinir oluyor kavga ediyor diş kaşıyıcısıyla :))
akşam uyku saatinden 1 saat önce uykuya hazırlığı başlıyor tabi böyle işte canım

Sağol canim cok tsk ederim.bugun birde senin tavsiyelerine uyarak deneyim )

Kızlar bir şey söylemeye geldim.
Gündüz uykusu uyumayan bebekler için. Benim kızımda en fazla 40 dk uyuyordu. Bugün 3,5 da yatırdım şuan hala uyuyor. Önceden ben yanımda yatırırdım yani oturma odasında bende uyuyordum bazen şimdi odasında yatağında yatırdım uyuyor hanımefendi demek ki gece uyuduğu yerde yatmak istiyormuş. :)

Sizler nerede yatırıyorsunuz bilmiyorum ama eğer yatağında yatırmıyorsanız gündüz uykusuna birde orada yatırmayı deneyin.

Merhaba

Bende 4 aydır ağır KOLİK komasından çıkmış biri olarak arayışımı Tracy teyzemizin kitabını gece gündüz 3 günde okuyup rutini hayatımıza sokmakla sonlandırdım.

Bugun 2. günüm. Düzen süper, bebek düzeni sevdi, aralarda mutlu, uykusu derin oluyor ve dün ilk kez 10 da uykuya geçti, ama beni zorlayan kısmı kızım kolik olduğundan hep kucaktaydı 4 aydır. Kucakta saatlerce dolaşarak uyumaya alıştı. O yüzden uyku saatinden 20 dk önce yatağına koyup yatır/kaldır uyguluyorum Oldukça yıpratıcı bir süreç ama sonucu onun ve benim için iyi olacak. Sinirleri tamamen gerilmiş paspal bir anne olarak kızıma faydalı olamamaya başlamıştım artık... En geç 2 haftada sonuç alırsınız kesinlikle diyor... Umarım alırım...

Bebeğimde kilo alımında sıkıntı var o yüzden 3 saatlik uyguluyorum ama Tracy ısrarla 4 aylık bebeklerin mutlaka 4 saat rutini uygulaması gerektiğini söylüyor. Süt üretimi ve emişi daha iyi oluyor diyor sen nasıl yapıyorsun?

Bugün alısverısteydık ve ben cidden cok hamlamısım. Suan dayak yetmiş gıbıyım.

Haftaya Salı yani 31 Aralık (ne saçma değil mi) tarihinde işe başlayacağım. Doğum sonrası spor ayakkabılarım hariç hiçbir ayakkabım olmuyor resmen ayağım büyümüş. Bugün iş için ayakkabı aldım. Yavruma şu bahsettiğiniz bol delikli biberonlardan aldım. Günde 1 bazen 2 kez Aptamil marka formul mama kullanıyoruz. Bugün hipp marka organik mama aldım bakalım yavrum beğenecek mi.

Veeeee keçi sütü buldum Macrocenter da. Sizin için resim çektim akşam yapabilirsem ekleyeceğim(fiyatlar miktarlar vs var)
Bir arkadaş Mado'da 15 tl demişti bu bulduğum marka daha uygun fiyatlı.

Keçi yoğurdu aldım kendim tatmak için, henüz denemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…