2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nerelerdesiniz? Umarım çocuk arla ilgili bir sıkıntı yoktur
Yok canım , sagol merak ettigin icin
Canım ben senin yazını okudum , düzen oluşturma gerektiğinin de farkındayım da uyutamiyorum bu cocuğu , uyutsam bile 15 dk sonra kalkıyor , bazı günler en iyi uyuduğu 1 saat gündüz uykusu . Aksam 8 de yatıyor , 7 de başlıyorum uyku çalısmalarına , fakat hic gündüz uykusu yok neredeyse ,gündüz 1 saat uyusa iyi diyorum
Gecen gün gündüz 2 saat uyudu , bu sefer gece uykusuna 11 de zor yattı

Maşallah aman aman uyusun. Uyumayın bebek çok zor. Eskiden yarım saat falan uyurdu şimdi o da yok. Eşim diyor ki biz bir yerde yanlış yaptık ve çocuğun kimyasını bozduk.
Benim hepsinin kimyası bozuk , 3 ude uyumayı sevmiyor

Bende izledim Allah ım ya ne acı bişi soğuktan ölmek minik yavru Rabbim in cennetinde huzur bulsun

Rabarba'cim cok gecmis olsun. Allah korumus

Chenn'cim gece kalktiginda kac dakika emiyor?

Bizim kabarık biraz hatta biraz mor gibi rengi.

gecen ay saglik ocaginda 300 gr almis boyle giderse ortalamanin altinda kalir dediler moral bozuklugundan olan sutumde gidecekti hmn doktorumza kostum o rahatlatti beni.buyuyeceklerde nasil buyuyecekler....

Valla benim ki ortalamanın altında mı bilmiyorum ama dediğim gibi işte 6 kg 5 aylığız. Birşekilde büyüyecekler ek gıdalara başlansın elbet sevecekleri birşey olacak yiyip büyüyecekler. Arkadaşım 1.700 doğmuş şuan 30 yaşında boyu 1.60 kilosu 50 :)

Hera'cim gozun aydin esin gelmis. Sana nasil iyi gelmistir simdi.

Emel'cim ben hep kendi yataginda yatiriyorum gunduzleri de ama nafile. Yarin doktor kontrolumuz var 4 aylik bebegin sabah 8 den aksam 20:30-21:00 e kadar 12-13 saat hic uyumadan durmasi bana anormal geliyor. Bebek dedigin uyur. Annem diyor ki hamilelikte o kadar vitamin vs aldin ki (gunde 6 tane falandi sanirim) Kayra'da enerji patlamasi var :)

umarım sonuç alırsın canım
benim durumda seninki gibi hatta dahada vahimi çünkü benim kızım erken doğdu ve çok zayıftı o yüzden 3 saatlik rutini uyguluyorum şuan..
benimkide yoğun gaz sancısı yüzünden beşiğinde sallanarak uyumaya alıştı. sallamazsam deli gibi ağlıyor ve uyumuyor
yatır kaldırı denedim aman allahım morardı ağlamaktan bende o yüzden önce saatlerini düzene oturtup sonra yatır kaldıra geçeyim dedim

canım bir kaç sayfa geride bu konu ile ilgili detaylıca yazmıştım bi bak istersen

bizim ki kabardı canım

benimkininde çok düzensizdi gündüz uyku saatleri
ilk günler belirlediğim saaterde uyumadı ama artık uyuyor 1 hafta oldu olumlu sonuç aldım çok şükür
aynı saatlerde yatıra yatıra alışıyorlar canım çoook sabır lazım

Ah ah Emel'cim siz ne guzel sanslisiniz yavrulariniza mis gibi besleyebileceksiniz. Biz de iste marketlerin organik standlari, oganik pazar vs bulabildigimizi alacagiz.

Kayra'ya babasi bakacak. 31 Aralik itibari ile top babada. Kayra 1 yasina gelene kadar ben Cumalari sut izninde olacagim. Dolayisi ile o 4 gun tek basina bakmis olacak. Haziran gibi de ailemin yazligi var, esim ve Kayra oraya gidecekler. Ben de PErsembe aksamindan gidip Pazartesi gunu donecegim.

Uykusuz kimyalı çocuklar benim de başımda:)) Allah hepimize kolaylık versin...

Walla benim 2.yi yapmaya hic niyetim yok :))))

Bizimkinin bide sut alerjisi cikti ek gidaya gecincede cok zorlanacagim (

bu oğlanlar daha şimdiden analarını istemez oldu :)))
yarın da bir dene bakalım canım, beyefendi ben yanındaysam uyumuyor, uyusun diye odadan çıkıyorum..belki Furkanın istediği de odur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…