2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar gecen gün araştırırken mamas&papas in koltuğu diyim ( mama sandalyesi olarak işlev görüyor kucuk bir koltuk gibi , sandalyeye monte edilebiliyor ) sizler biliyorsunuzdur belki ama ben ilk kez gördüm ve vuruldum
hic mama sandalyesi alma niyetli değildim ama 6 aydan itibaren oturulabiliyor ve bumbo koltuğun biraz daha gelişmiş Hali gibi geldi , oyuncaklisini aldım , 6-7 aydan sonra oturturum önündeki oyuncaklarla oyalanır ,sizede fikir olsun bi bakın isterseniz

Ara ara kestirmşyor mu canım? Hep uyanık ve enerjik mi?

Boyle eşlerde var işte, maşallahhh canım ne şanslısın :)

eşimle ilgili sıkıntılıyım canım anlatamıyorum bu da beni üzüyor. dua edin sadece ne diyim ki...

İnşallah kısa sürede çözülür sorununuz, umarım aşılmayacak birşey değildir.

Son düzenleme:
Kızlar beril bugün burnunu yardı
Nasıl yaptı anlamadık oyun halısında oynuyordu bi kaldırdık burnunun üzerinde boydan boya bi yarık çizikten biraz daha derin
Ve baya kanıyordu oyun halısında hiç de kesici bi şey yok tırnağıyla o kadar derin çizmesi imkansız bir türlü çözemedik annemle
Üstelik hiç ağlamadı cadı kaldırdık burnu kan içinde bi de gülüyor
Kantoron yağı sürdüm hemen kanı temizledim
Ilk görünce elim ayağımboşaldı tabi
Şimdi geçti kabuk bağlamaya başladı
Daha şimdiden böyle hareketlenmeye başladığında ben bu kızı nasıl kontrol edicem bilmiyorum

Gecmis olsun canım
Allah korusun yavrularımızı , her an gözümüz üstlerinde olamıyor , Allah'a emanetler

Geçmiş olsun canım hangi oyun halısını kullanıyorsun aynası var mı yani şunun için soruyorum bizimki playgro aynanın takıldığı yer sert plastikten bazen plastiklerde pürüzlü doku olabiliyor o çizmiş olabilir benim kızımın sürekli ağzında ayna :s

Meltemcim acaba benim aldığıma mı diyorsun mamas& papas snug adı bende gördüğüm zaman aşık oldum hemn aldım ama doktorumuz izin vermiyor die oturamıyoruz :/

Meltemcim acaba benim aldığıma mı diyorsun mamas& papas snug adı bende gördüğüm zaman aşık oldum hemn aldım ama doktorumuz izin vermiyor die oturamıyoruz :/

Baby bud diyor bizimkinde , sanırım snug dan farkı 6 aydan itibaren oturulabiliyor olması

Simdi snug olanı da inceledim de , o da cok guzel , bumbo koltuğun benzeri ama daha güzeli :)

Playgronun oyun halısı canım ama aynası yok bizde o sert plastiklerden biriysptı diye düşündük
Bazı kısımları gerçekten sert ve dediğin gibi çekip çekip ağzına götürüyor

Baby bud diyor bizimkinde , sanırım snug dan farkı 6 aydan itibaren oturulabiliyor olması

Simdi snug olanı da inceledim de , o da cok guzel , bumbo koltuğun benzeri ama daha güzeli :)

Bud hakkında geçen gün bi arkla konuştuk burda hatta hatırlıyorum sandalyeye takılabilen oda güzel ben bunu bizimle otursun die aldım mama sandalyesi ekstra düşünüyorum güzel ama tavsiye ederim ztn birbirlerine çok benziyorlar.

hehe cin bunların hepsi cin
canım ben önce 10 gün kadar kızımın kendi doğal saatlerini not etmiştim hiç müdahale etmeden o saatlerden yola çıkarak sabah 8 de başladım güne akşam 8:30 da bitiriyorum.. tracynin saatlerinden bir saat öte attım
tabi henüz 8:30 da uyumuyor ama 2 gündür 9 da uyuyor hedefim 8:30
sende bebeğinin doğal saatlerine göre ayarla istersen

El bilegim, sirtim, belim , basim, beynim mahvolmus durumda...simdi tekrar emzirdim babasina biraktim buraya geldim.ikiside birbirinden inat bakalim kim kazanacak.mutluluk tsk ederim destegin icin basaracagimmmm :))))))

rica ederim canım ne demek hepimiz aynıyız aynı şeyleri yaşıyoruz
ben en son pazartesi günü sinir boşalması yaşamıştım hatırlamak bile istemiyorum

Canım umarım Atahan da sende iyisinizdir, merak ettim dun gecede yoktun.

saol canım ikimizde iyiyiz :))
dün aşıdaydık, paşam çok rahat atlattı ne ğladı nede eve gelince ateşi çıktı, herzamanki saatinde yattı uyudu :) ama ben nasıl stres yaptıysam kendime, akşam hoşaf gibiydim...bugünde bütün dışarılarda koşturdum, eve geldiğimde nasıl özlemişim yavrumu öpe öpe bitirecektim...işe başlayınca nasıl dayanacağım onu düşünmeye başladım kara kara

Bende 1 haftadır kızıma yoğurt ve sebze puresi tattırmaya başlamayı düşünüyorum ama her gün erteliyorum. Kızım hazır ama ben henüz hazır değilim sanırım...

Hosgeldin canım, merak ettim baya, iyi olmanıza sevindim. Maşallah Atahan a annesini hiç üzmüyor. Buradaki arkadaşların tecrübelerinden anladığım kadarıyla, işe başlayana kadar stres olup kendimizi baya üzeceğiz, ilk bir hafta çok zor geçecek, sonra bebeğimizde bizde alışacağız canım :)

Günebakan maalsef katılamayacak bu sefer, biz aybike ile buluşacağız canım, bir aksilik olmassa cuma günü.

bende kızların sesi çıkmadı, buluşamıyoruz mu diyordum...gunebakan konusunda ümitsizdim zaten, çok yoğunlar bu ara
neyse onunlada birdahaki sefere buluşuruz
my_honey senide bekleriz canım, ben seni alırım havaalanından

canım çok geçmiş olsun..sanırım böyle ufak kazalara alışmamız gerekecek

o nasıl kabus bir gündür öyle
çok geçmiş olsun canım..bu arada koku için ben ocakta sirke kaynatıyorum çok işe yarıyor bir dene istersen...

o beni üzmüyor sağolsunda ben kendimi üzecek şey mutlaka buluyorum
bugün 9 da evden çıktım, 3 de geldim...aklım hep paşamda acaba kv bakabildi mi diye bakıcıya başlasak bukadar dert etmiycemde yaşlı kadınla bırakınca aklım kalıyor, Allahtan babası evde. bugün maması altı falan o ilgilenmiş hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…