- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #69.621
eşimle ilgili sıkıntılıyım canımanlatamıyorum bu da beni üzüyor. dua edin sadece ne diyim ki...
Oğlumla ne oynayabiliriz diye bakarken böyle bir site buldum
Bebekler İçin Oyunlar
Sizin de işinize yarar belki
Emel'cim ben hep kendi yataginda yatiriyorum gunduzleri de ama nafile. Yarin doktor kontrolumuz var 4 aylik bebegin sabah 8 den aksam 20:30-21:00 e kadar 12-13 saat hic uyumadan durmasi bana anormal geliyor. Bebek dedigin uyur. Annem diyor ki hamilelikte o kadar vitamin vs aldin ki (gunde 6 tane falandi sanirim) Kayra'da enerji patlamasi var :)
Ah ah Emel'cim siz ne guzel sanslisiniz yavrulariniza mis gibi besleyebileceksiniz. Biz de iste marketlerin organik standlari, oganik pazar vs bulabildigimizi alacagiz.
Kayra'ya babasi bakacak. 31 Aralik itibari ile top babada. Kayra 1 yasina gelene kadar ben Cumalari sut izninde olacagim. Dolayisi ile o 4 gun tek basina bakmis olacak. Haziran gibi de ailemin yazligi var, esim ve Kayra oraya gidecekler. Ben de PErsembe aksamindan gidip Pazartesi gunu donecegim.
eşimle ilgili sıkıntılıyım canımanlatamıyorum bu da beni üzüyor. dua edin sadece ne diyim ki...
Kızlar beril bugün burnunu yardı
Nasıl yaptı anlamadık oyun halısında oynuyordu bi kaldırdık burnunun üzerinde boydan boya bi yarık çizikten biraz daha derin
Ve baya kanıyordu oyun halısında hiç de kesici bi şey yok tırnağıyla o kadar derin çizmesi imkansız bir türlü çözemedik annemle
Üstelik hiç ağlamadı cadı kaldırdık burnu kan içinde bi de gülüyor
Kantoron yağı sürdüm hemen kanı temizledim
Ilk görünce elim ayağımboşaldı tabi
Şimdi geçti kabuk bağlamaya başladı
Daha şimdiden böyle hareketlenmeye başladığında ben bu kızı nasıl kontrol edicem bilmiyorum
Nasıl yaptı anlamadık oyun halısında oynuyordu bi kaldırdık burnunun üzerinde boydan boya bi yarık çizikten biraz daha derin
Ve baya kanıyordu oyun halısında hiç de kesici bi şey yok tırnağıyla o kadar derin çizmesi imkansız bir türlü çözemedik annemle
Daha şimdiden böyle hareketlenmeye başladığında ben bu kızı nasıl kontrol edicem bilmiyorum
Meltemcim acaba benim aldığıma mı diyorsun mamas& papas snug adı bende gördüğüm zaman aşık oldum hemn aldım ama doktorumuz izin vermiyor die oturamıyoruz :/
Geçmiş olsun canım hangi oyun halısını kullanıyorsun aynası var mı yani şunun için soruyorum bizimki playgro aynanın takıldığı yer sert plastikten bazen plastiklerde pürüzlü doku olabiliyor o çizmiş olabilir benim kızımın sürekli ağzında ayna :s
Baby bud diyor bizimkinde , sanırım snug dan farkı 6 aydan itibaren oturulabiliyor olması
Simdi snug olanı da inceledim de , o da cok guzel , bumbo koltuğun benzeri ama daha güzeli :)
Bu gece gümledim :) Şekerleme olayı kafamı karıştırdı, emzirme saatini karıştırdım
bebek benden daha çok karıştı şu an cin gibi bakıyor :)
Ben 8.30 a göre adapte etmiştim, acab direk kalkışı 7 yapıp birebir uysammı ki ne dersin?
El bilegim, sirtim, belim , basim, beynim mahvolmus durumda...simdi tekrar emzirdim babasina biraktim buraya geldim.ikiside birbirinden inat bakalim kim kazanacak.mutluluk tsk ederim destegin icin basaracagimmmm :))))))
Canım umarım Atahan da sende iyisinizdir, merak ettim dun gecede yoktun.
En son Atahan'a ebegumecı yapacagım derdi ve sonra kayboldu
saol canım ikimizde iyiyiz :))
dün aşıdaydık, paşam çok rahat atlattı ne ğladı nede eve gelince ateşi çıktı, herzamanki saatinde yattı uyudu :) ama ben nasıl stres yaptıysam kendime, akşam hoşaf gibiydim...bugünde bütün dışarılarda koşturdum, eve geldiğimde nasıl özlemişim yavrumu öpe öpe bitirecektim...işe başlayınca nasıl dayanacağım onu düşünmeye başladım kara kara
Günebakan maalsef katılamayacak bu sefer, biz aybike ile buluşacağız canım, bir aksilik olmassa cuma günü.
Günaydın kızlar bu aralar yazamıyorum Kaan'ın Pazartesi 4. Ay aşıları vardı benim kuzum erkek olmuş ya ilk iğnede hiç ağlamadı ikincide çok az ağladı. Eşimle dalga geçiyorum onun canı çok kıymetlidir eline kıymık batsa 3 gün elim acıo die gezer. Kaan bana çekmiş bu konuda sana değil diorum kuduruo :)) 2. Ay aşılarını çok ağır atlatmıştık ama hem ateş hem halsizlik ama bunlarda hiç etkilenmedi kuzum acaba 2. Ayda bağışıklık mı kazandı die düşündüm.
Birde dün evi yakıyordum kahvaltı tavasındaki yağ donmuş makineye atıcam erisin die ocağa koydum o sırada Kaan uyandı bende yanına gittim emzirdim çocuğu eşimde banyoda tavayı tamamen unuttum adam girmiş mutfağa tavanın kapağını bir açmış tava alev almış dışarı çıkarmış tavayı camı kapıyı açmış benim haberi. Yok bişeyden bir çıktım ortalık toz duman... Kokusu ne zaman çıkacak bakalım sonra aradan bir saat geçti evin içinde bir şangırtı koptu dedim heralde biri camı kırıp eve girdi o derece merdiven duvarındaki çerçeveyi silikon bantları yapıştırmıştı eşim o inmiş aşağıya sonra kalktık orayı temizledik olaylar olayla yani çocuk kırk yılda bir erken uyudu oturup beş dakika muhabbet edemedik bide tahminlerim gerçekleşmiş Kaan 9300 69 cm olmuş artık dün pusetini arababadan alıp bebek arabasına takarken belim orta yerinden ayrılacak zannettim işte herkesin derdi farklı bende çok kilo almasın die dua ediyorum hemşire dönüomu dedi dönmüyor dedim ne yapsın yawrucak dedi etini kaldıramıyordur dedi evde döndür onu sürekli dedi döndürdüm evde ama hiç ilgisini çekmedi tut ellerimden kaldır Dio dönmek istemio kuzum neyapayım
Sizi ve kuzuları öpüyorum bir kahvaltı yapayım
Hosgeldin canım, merak ettim baya, iyi olmanıza sevindim. Maşallah Atahan a annesini hiç üzmüyor. Buradaki arkadaşların tecrübelerinden anladığım kadarıyla, işe başlayana kadar stres olup kendimizi baya üzeceğiz, ilk bir hafta çok zor geçecek, sonra bebeğimizde bizde alışacağız canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?