- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #69.601
Kizlar dun aksam kizim diger odada aglamaya basladi ben kosarken kendi pijamamin pacasina bastim ve yuzustu uctum yereneyse ki yuzume bisey olmadi ama dizlerim fena durumda
Yok yok mutluluk 1.5 saattir esimle ugrasiyoruz uyumuyo uyumuyoooooooo((
eşimle ilgili sıkıntılıyım canımanlatamıyorum bu da beni üzüyor. dua edin sadece ne diyim ki...
Ah ah Emel'cim siz ne guzel sanslisiniz yavrulariniza mis gibi besleyebileceksiniz. Biz de iste marketlerin organik standlari, oganik pazar vs bulabildigimizi alacagiz.
Kayra'ya babasi bakacak. 31 Aralik itibari ile top babada. Kayra 1 yasina gelene kadar ben Cumalari sut izninde olacagim. Dolayisi ile o 4 gun tek basina bakmis olacak. Haziran gibi de ailemin yazligi var, esim ve Kayra oraya gidecekler. Ben de PErsembe aksamindan gidip Pazartesi gunu donecegim.
Ben de zamaninda esimle problemler yasamistim canim ve buraya yazmistim sagolsun ilgilenen arkadaslar cok moral vermisti, paylasmak istersen hepimiz buradayiz.
Canim merak ettim de yanlis anlamazsin umarim, esin calismiyor mu?
evet evet oluyor bu iş
bu gecede 21:00 da uyuttum çok mutluyuuummm
sağol canım biliyorum. bunu duymak bile iyi geliyor...
Tabiki yanlış anlamam. Çalışıyordu 1 ay önce Kayra' ya bakmak için ayrıldı. Bu işin geçmişi var aslında. Kayra'ya annem bakacaktı ama annemın sağlığının bebek bakmak için yeterli olmadığını gördük. Ya bakıcı ya da kreşe verecektiik ama ikisine de içimiz elvermedi.
Babamız ben bakarım oğluma dedi ve işten ayrıldı.
geçmişe baktımda senin kızında 3.5 saatlik rutine 1 haftadır kendi geçmiş ben daha kısa sanıyordum
yine de moral bozmak yok canım birbirimize moral verip bu inatçı bıdıkların inadını yenicez
İzmir grubu siz bu hafta buluşacaktınız. Buluşabildiniz mi?
İzmir grubu siz bu hafta buluşacaktınız. Buluşabildiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?