2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmişe baktımda senin kızında 3.5 saatlik rutine 1 haftadır kendi geçmiş ben daha kısa sanıyordum
yine de moral bozmak yok canım birbirimize moral verip bu inatçı bıdıkların inadını yenicez

Canim merak ettim de yanlis anlamazsin umarim, esin calismiyor mu?

Ben de zamaninda esimle problemler yasamistim canim ve buraya yazmistim sagolsun ilgilenen arkadaslar cok moral vermisti, paylasmak istersen hepimiz buradayiz.

Son düzenleme:
Bende kızımı pış pışlayarak uyutmak istiyorum ama 6. Aya kadar pek mümkün gözükmüyor ztn kilo alımı az emme hevesliside deil en uzun süre uyumaya yakın ya da uyurken emiyo bende ne kadr emse kar hesabı öyle uyutuyorum biliyorum yanlış ama 6 aya kadar böle yapıyım diorum tracy hogg un kitabını bende aldım okuduğum kadarıyla kitap bebek benim kızım bakalım inş yapabilecek bende. :/

Son düzenleme:
Canim merak ettim de yanlis anlamazsin umarim, esin calismiyor mu?

Tabiki yanlış anlamam. Çalışıyordu 1 ay önce Kayra' ya bakmak için ayrıldı. Bu işin geçmişi var aslında. Kayra'ya annem bakacaktı ama annemın sağlığının bebek bakmak için yeterli olmadığını gördük. Ya bakıcı ya da kreşe verecektiik ama ikisine de içimiz elvermedi.

Babamız ben bakarım oğluma dedi ve işten ayrıldı.

evet evet oluyor bu iş
bu gecede 21:00 da uyuttum çok mutluyuuummm

Bu gece gümledim :) Şekerleme olayı kafamı karıştırdı, emzirme saatini karıştırdım
bebek benden daha çok karıştı şu an cin gibi bakıyor :)
Ben 8.30 a göre adapte etmiştim, acab direk kalkışı 7 yapıp birebir uysammı ki ne dersin?

Ay tamam hatirladim yazmistin tabii yaaa unutmusum. Vay be fedakarlik..

geçmişe baktımda senin kızında 3.5 saatlik rutine 1 haftadır kendi geçmiş ben daha kısa sanıyordum
yine de moral bozmak yok canım birbirimize moral verip bu inatçı bıdıkların inadını yenicez

El bilegim, sirtim, belim , basim, beynim mahvolmus durumda...simdi tekrar emzirdim babasina biraktim buraya geldim.ikiside birbirinden inat bakalim kim kazanacak.mutluluk tsk ederim destegin icin basaracagimmmm :))))))

Ii geceler kizlarrrr uykudan oluyordum ki esimin teli pit caliverdi bu saatte konut kredisi ne oldu die aranir mi hı hı araniyor iste. Biraz bozdum adami ama napiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…