- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #69.661
Kızlar beril bugün burnunu yardı
Nasıl yaptı anlamadık oyun halısında oynuyordu bi kaldırdık burnunun üzerinde boydan boya bi yarık çizikten biraz daha derin
Ve baya kanıyordu oyun halısında hiç de kesici bi şey yok tırnağıyla o kadar derin çizmesi imkansız bir türlü çözemedik annemle
Üstelik hiç ağlamadı cadı kaldırdık burnu kan içinde bi de gülüyor
Kantoron yağı sürdüm hemen kanı temizledim
Ilk görünce elim ayağımboşaldı tabi
Şimdi geçti kabuk bağlamaya başladı
Daha şimdiden böyle hareketlenmeye başladığında ben bu kızı nasıl kontrol edicem bilmiyorum
Günaydın arkadaşlar.Bir sorum olacak.Bebişinizi ne zkadar zxaman aralıklarında yıkıyorsunuz.Ve yalnız yıkayan arkadaşlar nasıl yıkıyor.Ben tek başıma yıkıyorum ve artık ağırlaştıkları için zor oluyor.
Canim ben de biliyorum
Motiliumu bende surup olan var sen hap mi kullaniyorsun? Bir de nekadar aliyorsun gunde?
kızlar bir sorum olacak ;
2 ağustos'ta sezeryanla doğum yaptım. 50 gün boyunca kanamam oldu. sonra kesildi. şimdi nerdeyse 5 ay bitcek.hiç tık yok.
regl olmaması mide bulantısı yaparmı acaba?
öyle çok midem bulanıyoki .hiç bişey yiyemiyorum. ne zamana kadar normal regl olmamak ??????????
kızlar maşallah siz bu tosunları neyle besliyorsunuz anne sütü mü mama mı???
uyumadan önce söz verdim sabah sana süprizim var diye, keşke söz verirken yorgun olduğumu hatırlasaymışım
gecenin bu saatinde oturdum paşamın yılbaşı ağacını süsledim, bir iki eksik dışında tamamdır :) bir tatlı molasını hak ettim
Gunaydin canlar
Evet canım tam bu iste , ben cok sevdim :))
Hepsi burada" dan aldım 2 günde geldi , bizim mutfak kucuk bu cok rahat olacak bizim icin , hemde koltuk olarak oyalanır diyorum
Günaydın hanımlar bu hafta işe başladım. İşyerindeki müdürüm anlayışlı olduğu için 9 gibi gelip 12 gibi çıkıyodum.
amaaaaa tayinim çıkmışmemurum. üniversitede idim şehir içinde bi yere vermişler.
umarım çalışanlar iyidir. müdür anlayışlıdır. offf.... hayırlısı...
Günaydın arkadaşlar.Bir sorum olacak.Bebişinizi ne zkadar zxaman aralıklarında yıkıyorsunuz.Ve yalnız yıkayan arkadaşlar nasıl yıkıyor.Ben tek başıma yıkıyorum ve artık ağırlaştıkları için zor oluyor.
Yüzdürerek yıkama dediğinizi nasıl yapıosunuuz?küvwtin içi önce su doluyken bebeği içine koyup orda mı köpüklüyosunuz?nasl duruluyorsunuz peki?
2 ağustos'ta sezeryanla doğum yaptım. 50 gün boyunca kanamam oldu. sonra kesildi. şimdi nerdeyse 5 ay bitcek.hiç tık yok.
öyle çok midem bulanıyoki .hiç bişey yiyemiyorum. ne zamana kadar normal regl olmamak ??????????
Emzirdiğin sure boyunca hiç regl olmayabilirsin canım ama olabilirsinde. Her kadında farklı oluyor...
Canım uyku düzeni guzel bence , bizimki gündüz hic uyumuyor , en iyi gündüz uykusu max 1 saat
ya bende de hiç kafa kalmadı herşeyi unutuyorum. doğumdan sonra hastalık gibi birşey oldu öyle şakır şakırda emdirmedim ama bilemiyorum. işe yarayan birşey tecrübe edersen lütfen paylaş rabarbaa....
3 günde bir yıkıyorum dr u 3 günü geçirme demişti. evimizi mutlaka 24 derece 25 te oluyor bazen sıcak tutuyoruz. yıkarken klimayıda açıyoruz iyice ısınıyor yıkadığımız yer. ısı konusuna çok dikkat ediyoruz biz erken doğdu ve bu konuda çok hassas. bir de soyununca inanılmaz hareketler yapıyor bayılıyorum :) bir müddet özgür bırakıyorum onu. eşimle beraber yıkıyoruz. yüzdürme şeklinde file kullanmadık hiç. şimdilik salonda (klima orada diye) yemek masasının üstünde küvetini doldurup yıkıyoruz. hem belim ağrımıyor hemen hemen eğilmiyorum. ama şimdilerde kara kara düşünüyorum çünkü bu düzeni değiştirmemiz gerekiyor. küvette deli gibi ayak çırpmaya başladısular çıkıyor dışarı. banyoda bu düzeni kurmamız mümkün değil. ısı açısından elektrikli ısıtıcılardan alıcaz galiba...
tek yıkamandan dolayı seni tebrik ederim
allah yardımcın olsun bu havalarda zoru başarıyorsunuz. sanırım aybikede dışarlarda. kolaylıklar diliyorum size.
herkes uyku düzeninden bahsetmiş. ben de bahsetmek istiyorum. yorumlara açığım tracy nin kütabını okuyamadım bilgilerinizi, herhangi bir eksiğim varsa eksikliği söylerseniz kitaba göre çok sevinirim
gece 12 1 gibi uyuyor sallıyorum kuzumu. yanlış birrrrr dimi
emzik kullanmıyor kızım ama uyku samanlarında uykuya geçiş materyali olarak kullanıyoruz 2. ayından beri. kendi kendiliğine oluştu bu düzen. emziksiz uyumuyor şimdi. sorunda etmiyorumb açıkçası.
sabah 6.5 7 gibi uyanmadan mamasını veriyorum. buarada yatarkende karnını doyurup uyuturyorum sabahaz kadar birdaha yemek yok!
sonra 8.5 9 gibi kaldırıyorum eğlence alt temizliği konuşmalar en sevdiğim zamanı yaşıyoruz. sabahları inanılmaz keyifli. sürekli gülüyor kuzumm
sonra 11 de yemek 11 30 gibi uyku. 2 saate yakın uyuyor. kalınkca biraz oyun vs 14 te çorba. saat 15 15.30 gibi uyku 1.5 saat sürer. 17 de kalkar 19 - 20 gibi uyku 40 dakika kadar sürer. sorna 12 1 e kadar uyumuyorrr
ben çok rahatsız değilim sizce çok mu kötü??
sadece büyüme hormonundan dolayı uykusunu erkene mi çeksem diyorum. yoksa kendince bir düzen oturttu yavrum fenada değil sanki....
Bence hamilelik bizim zekadan götürüyorKızlar bu unutkanlık bende de oldu hatta unutkan insanlara derdim içimden ya bu da unutulur mu ?
Acaip unutkan oldum hamile kalmamla başladı ve hala geçmedi
aldığım vitamininde sayısı belli değil neden geçmediki hala
Bende 2 Ağustos'ta dogum yaptım ve hic adet olmadım , daha oncede dogumdan sonra 13 ay adet olmamıştımkızlar bir sorum olacak ;
Canım uyku düzeni guzel bence , bizimki gündüz hic uyumuyor , en iyi gündüz uykusu max 1 saat
Arada şekerleme yapsa dahi 15 dk , benim bütün cocuklar boyle , büyüyünce düzeliyor biraz
Ama seninki düzenini kurmuş maşallah , sadece 19-20 uykusunu belki atlarsanız daha erken yatar ama yatmıyorsa da cok sorun etme , ne guzel düzenli maşallah uykusu
Bence hamilelik bizim zekadan götürüyorbende olmadık seyleri unutur oldum
Bende 2 Ağustos'ta dogum yaptım ve hic adet olmadım , daha oncede dogumdan sonra 13 ay adet olmamıştım
Ben de onu soracaktım mide bulantisi bazen bende de oluyor , Demekki benden baskasında da oluyormuş hormonlarla mı ilgili acaba
Eline sağlık, daha niceeee güzel yıllarınız olsun inşallah.
Çok güzelmiş bu koltuk, güle güle kullanın.
Hayırlı olsun canım, inşallah rahat bir yerdir.
Ben gün aşırı yıkıyorum canım, kaka yapmışsa her gün yıkıyorum.
Canım bebeğin küvetini ağzına kadar su dolduruyorum ben, ayrı bir kovada da durulama suyu yapıyorum. Bebeği içine yatırıp tek elimle başının altından destek veriyorum zaten su kaldırıyor onu, hemde kendisi kol ve bacaklarını çırpıyor, yüzüyor. Diğer elimlede vucudunu ovuyorum. Sonra yuz üstü çeviriyorum aynı şekilde elimi iki kolunun altından geçiriyorum başı yukarıda vucudu suyun içşnde kalıyor, diğer elimlede saçını yıkıyorum. Temiz suyla saçlarını kuruluyorum, sonra çıkarıp vucudunada su dokuyorum. Havlusunun içine birde tulbent seriyorum. İkisinide sarıp çıkarıyorum. Tulbent suyu çekiyor, hemen alıyorum tulbenti, sonra kolaltı, karın ve poposuna saf zeytinyağıyla masaj yapıyorum, giyidiriyorum. Misss gibi oluyor :)
saol canım ikimizde iyiyiz :))
dün aşıdaydık, paşam çok rahat atlattı ne ğladı nede eve gelince ateşi çıktı, herzamanki saatinde yattı uyudu :) ama ben nasıl stres yaptıysam kendime, akşam hoşaf gibiydim...bugünde bütün dışarılarda koşturdum, eve geldiğimde nasıl özlemişim yavrumu öpe öpe bitirecektim...işe başlayınca nasıl dayanacağım onu düşünmeye başladım kara kara
kızlar bu 4. ay aşıları neden bu kadar zor geçiyor, biz daha olmadık 4. ay aşılarımızı, çünkü 2.ay aşılarımızı 15 gün gecikmeli vurulduğumuz için ve 2. ay aşıları ile 4 ay aşıları arasında 2 ay olması gerektiği için kızımın 4.5 aylık olmasını bekliyorum
baya karışmıştı bizim aşı takvimimiz iki ülke arasında çok farklılık olunca öyle oluyor
bir de buraya özel aşılar da var onalrı da olduğu için iyice karıştı zavallı kuzum benim
ama herkesin yazdığı çok zor geçtiği, 2. ay aşıalrı için de öyle denmişti ama türkiye de sağlık ocağındaki hemşire 2. ay aşılarının ateş yapmayacağını, herhangi bir huzursuzluğa sebep olmayacağını söylemişti, beril de öyle her günki kadar ağlamıştı, o da gaz sancısından dı aşıdan farklı bi şeyler olmamaıştı
şimdi burda okuyunca sizlerden ben de korkmaya başladım 4.ay aşıları için
Eline sağlık, daha niceeee güzel yıllarınız olsun inşallah.
Çok güzelmiş bu koltuk, güle güle kullanın.
Hayırlı olsun canım, inşallah rahat bir yerdir.
Ben gün aşırı yıkıyorum canım, kaka yapmışsa her gün yıkıyorum.
Canım bebeğin küvetini ağzına kadar su dolduruyorum ben, ayrı bir kovada da durulama suyu yapıyorum. Bebeği içine yatırıp tek elimle başının altından destek veriyorum zaten su kaldırıyor onu, hemde kendisi kol ve bacaklarını çırpıyor, yüzüyor. Diğer elimlede vucudunu ovuyorum. Sonra yuz üstü çeviriyorum aynı şekilde elimi iki kolunun altından geçiriyorum başı yukarıda vucudu suyun içşnde kalıyor, diğer elimlede saçını yıkıyorum. Temiz suyla saçlarını kuruluyorum, sonra çıkarıp vucudunada su dokuyorum. Havlusunun içine birde tulbent seriyorum. İkisinide sarıp çıkarıyorum. Tulbent suyu çekiyor, hemen alıyorum tulbenti, sonra kolaltı, karın ve poposuna saf zeytinyağıyla masaj yapıyorum, giyidiriyorum. Misss gibi oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?