2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun

Kızlar bu unutkanlık bende de oldu hatta unutkan insanlara derdim içimden ya bu da unutulur mu ?
Acaip unutkan oldum hamile kalmamla başladı ve hala geçmedi
aldığım vitamininde sayısı belli değil neden geçmediki hala

evet canım bende aynı dertten muzdaribim artık kuvette durmuyo hareketlendi. bende bir kaç arkadaştan duymuştum . alıyorum onu kucağıma banyoya birlikte giriyoruz. oturuyorum tabureye oğluşumu da bacak arama sıkıştırıyom. bir güzel yıkıyorum. çok rahat oluyor. yoksa bütün odası su içinde kalıyodu :)

kızlar bir sorum olacak ;

2 ağustos'ta sezeryanla doğum yaptım. 50 gün boyunca kanamam oldu. sonra kesildi. şimdi nerdeyse 5 ay bitcek.hiç tık yok.
regl olmaması mide bulantısı yaparmı acaba?
öyle çok midem bulanıyoki .hiç bişey yiyemiyorum. ne zamana kadar normal regl olmamak ??????????

Bn 2 kre adet oldum bu ay olmqdim doktora gitti. Korkumda olmayadabilors duzensz olur sut vrrildiginde dedi

Eline sağlık, daha niceeee güzel yıllarınız olsun inşallah.

Gunaydin canlar

Evet canım tam bu iste , ben cok sevdim :))
Hepsi burada" dan aldım 2 günde geldi , bizim mutfak kucuk bu cok rahat olacak bizim icin , hemde koltuk olarak oyalanır diyorum

Çok güzelmiş bu koltuk, güle güle kullanın.

Hayırlı olsun canım, inşallah rahat bir yerdir.

Ben gün aşırı yıkıyorum canım, kaka yapmışsa her gün yıkıyorum.

Yüzdürerek yıkama dediğinizi nasıl yapıosunuuz?küvwtin içi önce su doluyken bebeği içine koyup orda mı köpüklüyosunuz?nasl duruluyorsunuz peki?

Canım bebeğin küvetini ağzına kadar su dolduruyorum ben, ayrı bir kovada da durulama suyu yapıyorum. Bebeği içine yatırıp tek elimle başının altından destek veriyorum zaten su kaldırıyor onu, hemde kendisi kol ve bacaklarını çırpıyor, yüzüyor. Diğer elimlede vucudunu ovuyorum. Sonra yuz üstü çeviriyorum aynı şekilde elimi iki kolunun altından geçiriyorum başı yukarıda vucudu suyun içşnde kalıyor, diğer elimlede saçını yıkıyorum. Temiz suyla saçlarını kuruluyorum, sonra çıkarıp vucudunada su dokuyorum. Havlusunun içine birde tulbent seriyorum. İkisinide sarıp çıkarıyorum. Tulbent suyu çekiyor, hemen alıyorum tulbenti, sonra kolaltı, karın ve poposuna saf zeytinyağıyla masaj yapıyorum, giyidiriyorum. Misss gibi oluyor :)

Emzirdiğin sure boyunca hiç regl olmayabilirsin canım ama olabilirsinde. Her kadında farklı oluyor...

Canım uyku düzeni guzel bence , bizimki gündüz hic uyumuyor , en iyi gündüz uykusu max 1 saat
Arada şekerleme yapsa dahi 15 dk , benim bütün cocuklar boyle , büyüyünce düzeliyor biraz
Ama seninki düzenini kurmuş maşallah , sadece 19-20 uykusunu belki atlarsanız daha erken yatar ama yatmıyorsa da cok sorun etme , ne guzel düzenli maşallah uykusu
Bence hamilelik bizim zekadan götürüyor bende olmadık seyleri unutur oldum
Bende 2 Ağustos'ta dogum yaptım ve hic adet olmadım , daha oncede dogumdan sonra 13 ay adet olmamıştım
Ben de onu soracaktım mide bulantisi bazen bende de oluyor , Demekki benden baskasında da oluyormuş hormonlarla mı ilgili acaba

merhaba kızlar aynı sorun bende de var benimki dikkat etdim emzirdikten sonra özellikle gece çok oluyor sanki açlıktan mide bulanırya bazen onun gibi

gece yemek yemediğimiz için yediklerimizin kalorisini süt olarak bebklerimiz alıyor yani aç oluyoruz
ilk zamanlar az yemek yediğimde daha fazla oluyrdu biraz daha toplu fazla yediğimde bulntı azaldı

kızlar bu 4. ay aşıları neden bu kadar zor geçiyor, biz daha olmadık 4. ay aşılarımızı, çünkü 2.ay aşılarımızı 15 gün gecikmeli vurulduğumuz için ve 2. ay aşıları ile 4 ay aşıları arasında 2 ay olması gerektiği için kızımın 4.5 aylık olmasını bekliyorum
baya karışmıştı bizim aşı takvimimiz iki ülke arasında çok farklılık olunca öyle oluyor
bir de buraya özel aşılar da var onalrı da olduğu için iyice karıştı zavallı kuzum benim
ama herkesin yazdığı çok zor geçtiği, 2. ay aşıalrı için de öyle denmişti ama türkiye de sağlık ocağındaki hemşire 2. ay aşılarının ateş yapmayacağını, herhangi bir huzursuzluğa sebep olmayacağını söylemişti, beril de öyle her günki kadar ağlamıştı, o da gaz sancısından dı aşıdan farklı bi şeyler olmamaıştı
şimdi burda okuyunca sizlerden ben de korkmaya başladım 4.ay aşıları için

Bende 2 Ağustos'ta dogum yaptım ve hic adet olmadım , daha oncede dogumdan sonra 13 ay adet olmamıştım
Ben de onu soracaktım mide bulantisi bazen bende de oluyor , Demekki benden baskasında da oluyormuş hormonlarla mı ilgili acaba[/QUOTE]

galiba canım.aman regl olma meraklısı değilim ama hamile falan kalmıyım diye korkuyorum :)))
13 ay iyiymiş ben her ay gebelik testi yapardım heralde :)

Çoook teşekkürler...çok açıklayıcı oldu.ilk banyoda bu şekilde demnicem )

bende 2 ağustosta sezeryan doğum yaptım ve hala regl olmadım. emzirdiğimiz süre boyunca regl olmayabiliriz sıkıntı yok yani :)

aybikecim işe başlayınca 2 haftada alışıyosun, ilk hafta ben de çok stres olmuştum, hele işe başlamandna önceki hafta kabus gibiydi ne yapıcam ben diye düşünüyordum,
işe başladığım ilk gün telefondan açıp açıp kızmın resimlerini öptüm sürekli, oyyy bızdıkım benim derken buldum kendimi hep iş yaparken
bu 3. haftam ve alıştık diyebilirim, tabi kızımı anneme emanet etmemim de rahatlığını yaşıyorum
tek sorunum süt sağamadığım için sürekli eve gidip gelmem gerekiyor, ve burada taksiler iğrenç, geçenlerde bir taksiye yapıştım nerdeyse o kadar yapış yapıştı
bir de türk olduğumu anlayan taksicilerle ilginç muhabbetler oluyor ki hemen anlıyorlar zaten türk olduğumu onların çenesini çekmek zor, bugün bi tanesi muhteşem yüzyıl dizsinde olanalrın gerçek olup olamdığını sordu, heramissultan diye yayınlanıyor da burda, izlemiyorum deyip kestirip attım, sen türksün nasıl izlemezsin diyo sonra, heyy alllamm sanki izlemek zorundayım,
geçenlerde bi tanesi türkiyeye gitsem iş bulabilirmiyim diye sordu, türkiye de çalışmak isityorum bana yardımcı olabilirmsiin falan dedi, üniversite mezunuymuş iş bulamıyomuş taksicilik yapıyomuş, sanki bizim üniversite mezunu işsizlerimiz azmış gibi,
araba kullanmakta acemi olduğum için yaşıyorum tabi bu sorunları hep, bu kötü trafikte zaten imkansız araba kullanmam.

öyle işte ben de dert yandım gibi oldu da, dediğim gibi canını sıkma insna alışıyor, düzgün bi bakıcı bulursun, kv de göz kulak olur yani en azından bakıcı bakar o da bakıcının başında olurki kadın düzgün baksın, allah bir şekilde yardım ediyor diye düşünüyorum
süleymanın sarayı gerçekten var mı türkiye de dedi, böyle lginç

Endişelenme canım her cocukta bir olmuyorki
Biz 2. Ayda hafif ateşlenmistik bacakta da sislik olmuştu , 4. Ayda hic sorun yasamadık , özellikle takip ettim bacağını , alkollü pamuk koyayım diye , hicbisey olmadı bu sefer, calpol da vermedim

Son düzenleme:

öyle güzel anlatmışsın ki cnm banyo yapasım geldi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…