2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar benim oglum koltuk altlarinda tutup yere koydugun zaman istedigi tarafa dogru yuruyor yani yurutece koysam basip gidecek ama dr yurutec zararli dedigi icn almiyorum sizdede durumlar boylemi yoksa biz erkenmi yuriyecegiz

Yürüteç için 8. Ay deniyor canım bence erken daha. Ama oğlunun erken yürüyeceği kesin:))

Ya kadına bak ya bana diyorki pirinci kaynat suyuna mama yap içir ben çocuğumu öyle büyüttüm tombul uzun boyluydu ve hiç hasta olmadı olabilir ben tek memeyle 800 gr aldırdım bu çocuğa doktorum döndü helal olsun bi meme veriorsun dedi bu nedir ya herkes doktor olmuş başıma diorum doktorum dediki gayet sağlıklı bakma sen doktora çok zayıf bu kız :s

Canım ben düzenli takip edemiyorum.Çoğu zaman geçmişi okuyamıyorum.Cevabın için teşekkür ederim.

Benim kız başını yıkarken ağlıyor.Susmayacak diye ödüm kopuyor.

Allahtan gözüne falan gelmemiş canım.Allah korumuş.Çok geçmiş olsun.

Canım bozma moralini.Doktorlardan dahamı iyi bileceksiniz de.Alarjisi varsa vardır.Ne kadar düşüncesiz insanlar var ya .Deli oluyorum.

Çok geçmiş olsun canım...

Maşallah canım nasılda akıllı akıllı bakmış

Cok tatlı , gecmis olsun kuzuya

Hepinize selamlar bugun oğlumun 5 aylik kontrolu vardı bu ay sadece 300gr almıs 9 kılo olmus geceleri sureklı uyandıgından bahsetmıstım doymadıgı içinmis ve ek gıdalara baslayalım dedı doktorumuz öncelıkle meyve pürelerine 15 gun sonrasinda ise sebze purelerine kisa sureli oturtulabilir dedi doktorumuz yurutec onermiyorum dedi eli surekli agzinda oglumun salyasi akiyor dedim dislerine bakti kabarmis dedi buyuzden eli surekli agzinda dedi bir ay sonra kahvaltiya basliycaz dedi simdilik bizden bu kadar umarim yazdiklarimin icinden sorulariniza cevaplar vardir

İşte böyle insanlar yüzünden artık kimseyle görüşmüyorum nerdeyse.
Bugün beni bir arkadaşım cts kızının dgününe çağırdı ben Pasta vs yiyemem görünce canım istr gelmim dedim olsun birgün yesen birşey olmaz dedi. Rejim yapmıyorum bebeğimin sağlığı için yemiyorum Dedim pek inanmamış gibi konuştu.
Yani boşver kimin ne düşündüğünü biz eşimiz yavrumuz ve Allah bilsin nasıl anne olduğumuzu yeter.
Ayrıca kızın erkeğe de benzemiyor çok güzel

Böyle insanlar yüzünden insan gezmeye De gidemez olacak bu gidişle
Aslında ağızlarının paylarını vermek lazım

Maşallah kilosu gayet ii ki sırf az almış die mi başlatıo ek gıdalara

Kızlar bu arada daha önce konuşuldu ama unuttum kan ilacı kaka rengini değiştirio bu aklımda ama koku da yapıo muydu bahsedilmiş miydi

Ya bi kızı erkeğe benzetmek çok kırıcı hiç mi farkında deiller yani ben üzülüyorum erkek mi bu diyorlar Allah ım pespembe giydiriyorum ne alaka sırf saçı az die bu muhabbet kırıldığımı görüncede üzülme üzülme arkası erkek demek mal oğlu mallar neye üzüldüğümün bile farkında deiller cehalet ne kötü bişi arkadaş
Rejimine ye ye bişi olmaz ye birazcık ne olacak sanki ayh bu gece krizlere girdim çok şükür evime geldim

Aynen canım büyük olmasa inan tutmicaktım kendimi.

2 hafta oncesine kadar ara ara kestiriyordu hatta nadir de olsa 1,5-2 saat uyudugu zamanlar olmustu. Ama suan kestirme bile yok. Bugun doktora gittik gece uykusunu aliyor demek ki dedi.

Cok gecmis olsun, Allah beterinden saklasin luboyf cum

Evet ben sormustum. Ben de mamas&papas in mama sandalyesini begendim. Simdi sitesine baktim da bud sandalyeye konuluyor ve mama sandalyesi gibi kullanabiliyorsun ama snug sanalyeye konulamiyor oyle anladim ben

Ben de evde cok esyayi sevmem. Bizim evimizde cok az esya, bol bos alan vardi. Kayra ile beraber ivir zivirimiz artti ve bu gidisle de artacak gibi gozukuyor. Ben de bu sandalye yer kaplamaz diye begendim

kızlar selam devitle kan ilacını kullanıyormusunuz kullanıyorsanız ne kadar kaç damla veriyorsunuz

evet canım devit:3 damla vegaferon kan damlası:4 damla kan damlasını bebişin kilosuna göre kullandırıyorlarmış,bu arada arkadaşlardan biri sormuştu kan ilacı hem kaka rengini koyulaştırıyor hem de koku yapıyor

oyy kuzum kiyamam ona

evet kiloya göre ise bende öyle duymuştum ama banada kan damlası4 devit 3 dediler yani kan damlasını kilosuna göre ver demediler yani bende dedikleri gibi 4 damla demir veriyorum arttırmalımıyım acaba

Kizlar benim oglum koltuk altlarinda tutup yere koydugun zaman istedigi tarafa dogru yuruyor yani yurutece koysam basip gidecek ama dr yurutec zararli dedigi icn almiyorum sizdede durumlar boylemi yoksa biz erkenmi yuriyecegiz

cnm benım oglanda aynı cok heycanlanıyor hızlı hızlı adımlar atıyor ama bunun erken yurumesıyle alakalı oldugunu sanmıyorum. yıgnmde 4 5 aylıkkn koltuk altından tutunca yuruyodu 13 aylık yurudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…