- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #69.701
Kizlar benim oglum koltuk altlarinda tutup yere koydugun zaman istedigi tarafa dogru yuruyor yani yurutece koysam basip gidecek ama dr yurutec zararli dedigi icn almiyorum sizdede durumlar boylemi yoksa biz erkenmi yuriyecegiz
ayyy çocuk olup oynayasım geldi ne güzel anlatmışssın :))) bizde birşeyler yapıyoruz ama anlattıkarın fikir oldu teşekkür ederimmm
Bence sen etrafındaki o fazlalıkları hiç dikkate alma canım. Bu insanlar ne kadar cesur ya, bende hayret ediyorum böyle insanlara ve hayat tarzlarına ağızlarına geldiği gibi yorum yapabiliyorlar. Cahil cesareti. Bu insanları dikkate alıp cevap bile vermeyeceksin aslında, evet öyle deyip gececeksin, nasılsa sen anlatsan bile anlayabilecek kapasitede değiller, işleri güçleri dedikodu, fesatlık.
Dun biraz bu konuyu konuşmuştuk canım, bir kaç arkadaş yaptıklarını yazmıştı. Ben özetle;
- kucağıma hafif yatar pozisyonda oturtup, mega boy hikaye kitabı açıyorum önümüze bol resimli, orada çizimleri gösteriyorum, ona da dokunduruyorum ama çok uzun süre ıyanlanmıyor böyle, çabuk sıkılıyor.
- yatağın üzerine çıplak yatırıyorum, alıştırma kulodu giydiriyorum sadece, kendisini çok özgür hissediyor, elleri, ayaklarıyla oynuyor. Altınada pofuduk güzel hissettiren bir battaniye seriyorum çok keyifleniyor.
- ayak parmaklarından birisini boyuyorum, onu yakalamaya çalışıyor sağa sola yatıyor bazn çok komik oluyor, bunundünde yazmıştım.
- ayna karşısında çok oynatıyorum, ayna karşısında saçlarını tarıyorum, burnuna yanaklarına pıt pıt yapıyorum konuşuyorum aynı zamanda (ingilizce,turkçe almanca adlarını söylüyorum dokunduğum yerlerin).
- oyun halısında yanına yatıyorum, ayaklarıyla muzik çaldıkça bende alkışlıyorum. Oyuncakları tutup çekiyorum, aynen beni takip ediyor ve ben hangi oyuncağa dokunursam o da sonrasında o oyuncağa gidiyor.
- birde son iki gundur izmirde hava çok güzel, evin hemen arkasında park var. Sabahları pijamalarının üzerine tulum giydirip kucağımda çıkarıyorum parka. Çocuklara, ağaçlara, hayvanlara bakıyor. Etrafı izliyor ve iletişim kurmaya çalışıyor. Yapraklara falanda dokunduruyorum, çok mutlu oluyor. Hele çocuklar oynadık,a onlara sesini duyurmak için bağırıp ayaklarını sallıyor, yerinde duramıyor.
- şarkılar söyleyip aynı ritimle onunda kollarını ve bacaklarını oynatıyorum. Jimlastik yapmış oluyor.
- bazen banyo süresini çok uzun tutup yüzdürüyorum küvette. Suya oyuncak top falan atınca ona doğru atlıyor, yüzmeye çalışıyor hatta suyun içinde dönüyor kendisi. Sanırım en sevdiği oyun bu.
Bunlar aklıma gelenler şimdilik, bunların dışında hepimiizn yaptığı çocuğun üstüne kapanıp onu öpücüklere boğmak, sevgi sözcükleri çığlıklar falan :))))) babasıda bir eliyle göğsünden bir eliyle poposundan tutarak havaya kaldırıyor, uçuruyor, ona da bayılıyor bemim kızım.
Bn doğduğundan beri iki kere annemle iki kere eşimle yıkadım ondan beri yalnız yıkıyorum ilk başta çok zor geliyordu. eşimin
bilgisayar masasını boşaltıp küveti onun üstüne koydum, iköpük fleyi içine yerleştirdim,masa da kaloriferin yanında ayrıca küçk
elektrikli ısıtıcı da açıyorum . Ve en önemlisi en geç 16.30 da yıkıyorum dahaönce dakşam 19 gibi yıkıyordum ama bir gün elektrikler
kesildi hem karanlıktan korktu çok ağladı ben de panik oldum hem de ev buz gibi oldu. Yani yalnızken hava çok kararmadan yıkamak
lazım. Bence sen de kendine göre en rahat edeceğin bir düzen oluşturup hiç olmazsa 3 günde 1 yıkayabilirsin. Ben extra birşey
olmadıkça hergün yıkıyorum ama ozanın da suyu sevmesi ve banyo yaparken hiç ağlamaması büyük bir kolaylık sağlıyor.
şubat ayında gelecek canım bakıcı, en son eşimle baya düşünüp öyle karar verdik. annemin ve babamın hislerine güvendim onlar o kadının bebeğime iyi bakacağını düşünüyorlar ben de ikna oldum, inşallah yanılmayız, çok zor yabancıya emanet etmek gereçekten. Eki Görüntüle 909588
işte böyle çizmiş, şunun tipine bakarmısınız, bir insan bunu kendine nasıl yapar bir de şaşkın şaşkın bakıyor cadı burnu kan içinde
Şuan sinir krizi geçiriyorum yine bi misafirlikteyim yine kızın ufak yazık pirinçten mama yap yedir yine bu kız mı hııı aynı erkeğe benziyor. Ya bu nedir ya yeter artık diorum süt alerjisi var mama içemez vay efendim nolmuş onlar pirinçle sütlü büyütmüş yaaaa yeter ağlamak istiyorum çok mu ufak bu kız niye herkes benim anneliğimi sorguluyor
Kızlar beril bugün burnunu yardı
Nasıl yaptı anlamadık oyun halısında oynuyordu bi kaldırdık burnunun üzerinde boydan boya bi yarık çizikten biraz daha derin
Ve baya kanıyordu oyun halısında hiç de kesici bi şey yok tırnağıyla o kadar derin çizmesi imkansız bir türlü çözemedik annemle
Üstelik hiç ağlamadı cadı kaldırdık burnu kan içinde bi de gülüyor
Kantoron yağı sürdüm hemen kanı temizledim
Ilk görünce elim ayağımboşaldı tabi
Şimdi geçti kabuk bağlamaya başladı
Daha şimdiden böyle hareketlenmeye başladığında ben bu kızı nasıl kontrol edicem bilmiyorum
şubat ayında gelecek canım bakıcı, en son eşimle baya düşünüp öyle karar verdik. annemin ve babamın hislerine güvendim onlar o kadının bebeğime iyi bakacağını düşünüyorlar ben de ikna oldum, inşallah yanılmayız, çok zor yabancıya emanet etmek gereçekten. Eki Görüntüle 909588
işte böyle çizmiş, şunun tipine bakarmısınız, bir insan bunu kendine nasıl yapar bir de şaşkın şaşkın bakıyor cadı burnu kan içinde
Şuan sinir krizi geçiriyorum yine bi misafirlikteyim yine kızın ufak yazık pirinçten mama yap yedir yine bu kız mı hııı aynı erkeğe benziyor. Ya bu nedir ya yeter artık diorum süt alerjisi var mama içemez vay efendim nolmuş onlar pirinçle sütlü büyütmüş yaaaa yeter ağlamak istiyorum çok mu ufak bu kız niye herkes benim anneliğimi sorguluyor
Böyle insanlar yüzünden insan gezmeye De gidemez olacak bu gidişleYa kadına bak ya bana diyorki pirinci kaynat suyuna mama yap içir ben çocuğumu öyle büyüttüm tombul uzun boyluydu ve hiç hasta olmadıolabilir ben tek memeyle 800 gr aldırdım bu çocuğa doktorum döndü helal olsun bi meme veriorsun dedi bu nedir ya herkes doktor olmuş başıma diorum doktorum dediki gayet sağlıklı bakma sen doktora çok zayıf bu kız :s
Hepinize selamlar bugun oğlumun 5 aylik kontrolu vardı bu ay sadece 300gr almıs 9 kılo olmus geceleri sureklı uyandıgından bahsetmıstım doymadıgı içinmis ve ek gıdalara baslayalım dedı doktorumuz öncelıkle meyve pürelerine 15 gun sonrasinda ise sebze purelerine kisa sureli oturtulabilir dedi doktorumuz yurutec onermiyorum dedi eli surekli agzinda oglumun salyasi akiyor dedim dislerine bakti kabarmis dedi buyuzden eli surekli agzinda dedi bir ay sonra kahvaltiya basliycaz dedi simdilik bizden bu kadar umarim yazdiklarimin icinden sorulariniza cevaplar vardir
İşte böyle insanlar yüzünden artık kimseyle görüşmüyorum nerdeyse.
Bugün beni bir arkadaşım cts kızının dgününe çağırdı ben Pasta vs yiyemem görünce canım istr gelmim dedim olsun birgün yesen birşey olmaz dedi. Rejim yapmıyorum bebeğimin sağlığı için yemiyorum Dedim pek inanmamış gibi konuştu.
Yani boşver kimin ne düşündüğünü biz eşimiz yavrumuz ve Allah bilsin nasıl anne olduğumuzu yeter.
Ayrıca kızın erkeğe de benzemiyor çok güzel
Böyle insanlar yüzünden insan gezmeye De gidemez olacak bu gidişle
Aslında ağızlarının paylarını vermek lazım
Maşallah kilosu gayet ii ki sırf az almış die mi başlatıo ek gıdalara
Kızlar bu arada daha önce konuşuldu ama unuttum kan ilacı kaka rengini değiştirio bu aklımda ama koku da yapıo muydu bahsedilmiş miydi
Ara ara kestirmşyor mu canım? Hep uyanık ve enerjik mi?
Boyle eşlerde var işte, maşallahhh canım ne şanslısın :)
İnşallah kısa sürede çözülür sorununuz, umarım aşılmayacak birşey değildir.
Kızlar beril bugün burnunu yardı
Nasıl yaptı anlamadık oyun halısında oynuyordu bi kaldırdık burnunun üzerinde boydan boya bi yarık çizikten biraz daha derin
Ve baya kanıyordu oyun halısında hiç de kesici bi şey yok tırnağıyla o kadar derin çizmesi imkansız bir türlü çözemedik annemle
Üstelik hiç ağlamadı cadı kaldırdık burnu kan içinde bi de gülüyor
Kantoron yağı sürdüm hemen kanı temizledim
Ilk görünce elim ayağımboşaldı tabi
Şimdi geçti kabuk bağlamaya başladı
Daha şimdiden böyle hareketlenmeye başladığında ben bu kızı nasıl kontrol edicem bilmiyorum
Bud hakkında geçen gün bi arkla konuştuk burda hatta hatırlıyorum sandalyeye takılabilen oda güzel ben bunu bizimle otursun die aldım mama sandalyesi ekstra düşünüyorum güzel ama tavsiye ederim ztn birbirlerine çok benziyorlar.
Günaydın canım. Bu arada herkese günaydın :)
Bizim mutfak küçük değil ama ben mama sandalyesini gereksiz görüyorum kaldır topla vs. Ufak ve kullanışlı şeyler tercihim o yüzden bende böyle birşey arıyordum buldum eşime gösterdim alalım dedi ama henüz almadık. Bu akşam bizde sipariş verelim bari :)
kızlar selam devitle kan ilacını kullanıyormusunuz kullanıyorsanız ne kadar kaç damla veriyorsunuz
evet canım devit:3 damla vegaferon kan damlası:4 damla kan damlasını bebişin kilosuna göre kullandırıyorlarmış,bu arada arkadaşlardan biri sormuştu kan ilacı hem kaka rengini koyulaştırıyor hem de koku yapıyor
Kizlar benim oglum koltuk altlarinda tutup yere koydugun zaman istedigi tarafa dogru yuruyor yani yurutece koysam basip gidecek ama dr yurutec zararli dedigi icn almiyorum sizdede durumlar boylemi yoksa biz erkenmi yuriyecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?