2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne okudun peki???

Ne biliyorsam. Niyet önemli dua aracı sadece. 3 ihlas ve fatiha hep dilimdedir zaten. Hep karıştırdığım için felak ve nası birde ayetel kürsiyi namaz hocası kitabından okudum. Kızımada okuyorum sık sık. Hatta dua okuyabilecek kimin yanına gidersem tabi samimi olduğum oku bakalım diyorum.

kızlar slmm bişii sorucamm biz bugun 4 ayımız bitti ve doktorumuz kaşık mamasına başlayabilirsin dedii bende bugunn aptamilin sütlü pirinç unlu mamasını verdim her yeri kızardıı ağzının kenarları ve boynu yani mama yerken nereye dokulduysee kullanan varmı szdede yaptımı böle bişii .??

Canım emziriyor musun bebişi ?

Canim takilma hic allaha havale ediyorum onlari ben bi rahatsiLik gecirdim 2 hafta oglumu emziremedim sutum cekildi kayin validem baksana dugme kadar memeleri var ne olcakti zaten dedi herkesin icinde yasli olmasaydi ben diyicegimi bilirdimde 70 yasinda kadin ne dersin simdi

Bebeklerine ek gıda verenler yada tattıranlar bebeğinizin kakasında değişiklik oldu mu? Ben kızıma sadece elma veriyorum kakası hafif katı gibi yani aynı elma püresi gibi yapıyor. Normal mi acaba?

Evet canim bende kavanozdaki meyve purelerinden elma ve seftali verdim kakasi baya kurudu ve zor yapiyor kakasini

Tebrizcm bu topik hepimizin...biz cok eskiydikk evt hamileligimiz ilk gunlerinden beri burdayiz...ben kendi adima yasanan seylerden dolayi sogudum topikten..kafa dagitmk icin iki gulmek adina ypilan geyikler gereksz bulundu flan...suanda sayfalar ilerlemiyo bile haz almiyrm o yuzden firsat buldigumda girip okuyrm cikiyrm..misafir dalan degilsin cnm o ne demek...

Seni o kadar iyi anlıyorum ki, dediklerinin aynısını yapıyorum, her yer karanlık, konuşmuyorum vesaire... Benimkisi bir de emziği ağzına verdiğimde itiyor, yani beyefendi pek biliyor ne isteyip ne istemediğini:)) Nasıl sinirlendiğini de anlıyorum, onlar uykusunu alıyor ama biz yat kalk, yat kalk heder oluyoruz:)) Nasya cım kayınvalidende durmasa bile bırak derim ben nacizane. Hep yanında olamazsın, karnı tok, altı temizse başkalarına da alışması gerekiyor. Yoksa çok zorluk çekersin. Ağlayacak tabi, ama elbet susacak, iki hoplatıp, onunla dinlemese de konuşup, dans edip ( kayınvaliden dans eder mi bilemem tabi:)) bir çaresine bakmak lazım. Sen de insansın, senin de canın var:))

maksat miss gibi anne sütleri telef olmasın..ben de 150ml birakmayı füşünöüştüm...:

Yok canım neden ziyan olsun? 200 ml hepsini ısıtmazsın mesela 150 ml yi biberona koyarsın 50 ml poşette kalır yetmezse onu da ısıtıp verirsiniz. Yeterse de üstüne 100 ml süt ekleyip ertesi gün verirsin. anne sütü 48 saate kadar buzdolabında kalabilir diye biliyorum.

Yuh artık, sütün miktarının memelerin büyüklüğü ile hiç ama hiç ilgisi yok, kendimden biliyorum:)) Bu sözler çok moral bozucu, sen iyi sabretmişsin bence, ben olsam duramazdım bir şeyler söylemeden.

Canım bende gün içinde sütümü sağamıyorum. Sabahları oğlum karnını doyurduktan sonra sağıyorum emdiği memeden 60 ml çıkıyorsa diğerinden bazen 100 bazen 160 çıkıyor o da geceden biriktiği için.bu sütü buzdolabına koyuyorum şişeyle yada poşete koyup. Ertesi gün yine sağıyorum. Aynı soğukluğa gelince poşette birleştirip buzluğa atıyorum. 2 haftalık biriktirebildim işe başladıktan sonra da devam etsem 6 ay olana kadar idare ederim sonra da katı gıdaya geçince 2 şişe bıraksam yeter diye düşünüyorum.dışarda işim olduğunda 150 ml süt bıraktığımda oğlum içiyor hepsini ama her bebek farklı belki sana 100 ml yeter.tarihi yakın sütleri buzluktan çıkardıktan sonra ısıtıp aynı anda verebilirsin bence.yardımcı olabilmişimdir umarım
Bu arada bendeki poşet 450 ml ye kadar alabiliyor daha küçük poşetler de var mı mesela 100 ml alan? Onlar daha kullanışlı olur sanki?

Kızlar bebişlere verdiğiniz sebze ve meyveleri pazar, manav gibi yerlerden mi alıyorsunuz yoksa organik ürün satan yerlerden mi? Organik ürün kullanmamız gerekiyorsa nasıl emin olabiliriz ki gerçekten organik mi değil mi:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…