- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #69.821
Ne okudun peki???
kızlar slmm bişii sorucamm biz bugun 4 ayımız bitti ve doktorumuz kaşık mamasına başlayabilirsin dedii bende bugunn aptamilin sütlü pirinç unlu mamasını verdim her yeri kızardıı ağzının kenarları ve boynu yani mama yerken nereye dokulduysee kullanan varmı szdede yaptımı böle bişii .??
Benim de canimdan bezdirdiler. Uc kilo dogdu sonra 2750 ye dustu. Annem ablam kv dahil goren herkes yazik diye baslayan cumleler kurdu. Sonra ben 4kilo dogurdum yok sūtum akardi, sen bakamiyor musun acaba. Rezene icerim kv derki bu cocuk ondan mi uyuyor (on gunluk bebsk joron tepecek sanki) komposto icerim kv senin gobek gitmez beş aylik hamile gibisin cok yiyosun, bulgur pilavi yerim cocuga gaz yaparlar. Yemek zaten zorla yiyorum istah birakmazlar senin sut yok mama ver...silikon uc kullaniyorum mecburen kv alttan alta guler annemler panik yapar. En sonunda herkesi gonderdim. Kocama dedim izin al bunlqri gonder.Allah razi olsun ondan yillik iznini aldi bugune getirfik kuzumuzu. Ve inan bandana takiyorum erkek mi diye sirmasinlar diye. Ama soranlar yabancilar bana yada kuzumakasitlari yok biliyorum ama kizlik nisanesi vandana Isun diyorum:) kisaca seni anliyorum
Bebeklerine ek gıda verenler yada tattıranlar bebeğinizin kakasında değişiklik oldu mu? Ben kızıma sadece elma veriyorum kakası hafif katı gibi yani aynı elma püresi gibi yapıyor. Normal mi acaba?
Evet canim bende kavanozdaki meyve purelerinden elma ve seftali verdim kakasi baya kurudu ve zor yapiyor kakasini
arasta, suloz ,parme, engy, cucu....
nerdesiniz kızlar...biz sessiz okuyucular ıvy, mt, Aybike, hera ve adını saymadıklarım diğerlerini okuyarak rahatladık. güldük, bilmediklerimizi sorduk....urası sizin biz misafiriz, geri gelin:2:
Zorlanmıyor yaparken ama biraz püre gibi ilk defa böyle kaka ile karşılaştım önceden hep cıvıktı.
Angy canım mesajın gelmedi.
Emelcimm gelmedimk mesajim
.
Canım gündüzleri onunla oynuyorum kucağımda dolaştırıyorum ama gündüz biraz fazla uyuyo gibi bir haftadır yaptığı herşeyi saati saatine not alıyorum uykusu toplam 13 saat ama gündüz daha çok gibi bir kaç gece hırpalama istediği geldi üstüme kendimi zor tuttum çok kötüydü sonra eşimin bir kaç sözüyle kendime geldi artık sakin davranıyorum durumu kabullendim işin kötüsü ben ve eşimden başka hiç kimseye gitmiyor KAyınvalideye bırakıp biraz çıkıp dolaşsam iyi gelecek ama kayınvalidemde özellikle daha çok ağlıyor sabır ne diyim
Yani neden uykuya devam etmede problem çıkarıyorlar anlayamıyorum kapkaranlık odada uyutuyorum ışığı asla açmıyorum emziriyorum onunla hiç konuşmuyorum emerken uyuyor emziği ağzına koyup yatağa bıraktığım anda açılıyor o gözler böyle gidecek heralde haracım benımde gözüm korktu artık
maksat miss gibi anne sütleri telef olmasın..ben de 150ml birakmayı füşünöüştüm...:
Canim takilma hic allaha havale ediyorum onlari ben bi rahatsiLik gecirdim 2 hafta oglumu emziremedim sutum cekildi kayin validem baksana dugme kadar memeleri var ne olcakti zaten dedi herkesin icinde yasli olmasaydi ben diyicegimi bilirdimde 70 yasinda kadin ne dersin simdi
Yok canım gelmedi bende sana gönderecektim gelmedi diye senin posta kutun dolu :)
Siliyorum hemen cnm
işe başlayan arkadaşlar,sütünüzü sağıp bırakıyormuşsunuz hem de maşallah 150-200 cc den bahsediyorsunuz ,yav hem çocuğu emzirip hem de o kadar sütü sağıp nasıl bırakabiliyorsunuz maşallahben de kısmetse başalayacağım 1 ay kaldı ama ben şimdiden az az koyabiliyorum sütümü buzluğa mesela emzirdikten sonra kalanı sağıyorum ya da gece çok dolmuşsa göğüslerim bebeğimi rahatsız etmesin diye ilk önsütü sağıyorum biraz emdikten sonra yine sağıyorum ,ama bunşlar dediğim gibi sizinki kadar çok değil misal 30 cc-50-60 cc kadar falan ayrı ayrı poşetlerde ben şimdi nasıl bırakacağım sütü bakıcıya???
BIRAKTIĞIM 30 CC-50 CC OLAN SÜTLERİ ISITTIKTAN SONRA KARIŞTIRIP İÇİREBİLİR Mİ ACABA BAKICIM YOKSA AYRI AYRI MI ISITIP VERMELİ ÇÜNKÜ HEPSİNİN TARİHLERİ BİRBİRİNDEN FARKLI BIRAKACAĞIM SÜTLERİN??????? LÜTFEN BİLGİSİ OLAN VARSA PAYLAŞSIN KAFAMA ÇOK TAKILDI BU KONU...
Emel ve Angel aranızda konuşmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?