2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar birkaç gündür giremiyordum. Kızım rahatsızlandı malesef. Birkaç kişi bebeğinin kakasında kan olduğunu söylemişti sanırım. Bizim de başımıza geldi. Tahlillerimiz temiz çıktı mikrop ya da virüs yok. Süt alerjisi gelişmiş olabilir dedi doktor :26:

Canm cok gecmis olsun opuyorum asucugu

iyi akşamlar güzel anneler.konuya bodoslama daldım ama geçmişi okuyacak vaktim yok .ne olur bana bir akıl verin yoksa uykusuzluktan ölcem artık.bebeğim gece ile gündüzü ayıramıyor uyku düzeninde hiç fark yok.gündüz 2 saat aralıklarla 45 dk uyuyor,gece de bu böyle devam ediyor .yani her saat başı hatta bazen 30 dk da bir uyanıp emiyor.benim uyku delik deşik mahfoldum artık ya.karnı mı iyi doymuyor die iyice doyurduğum gecelerde de aynen kalktı.işin garibi 15-20 günde bir babaanneye gidiyoruz şehir dışındalar.orada 5-6 saat uyuyor gece.ne yapabilirim kızlar bir çare söyleyin bana.bu sabah 6 da oturup ağladım artık sinirden ve uykusuzluktan

canımm valla benimm kıızm da ölee banyoda çokk mutluu çıkınca helede kıyafetleri giydrmeye başlayıncaa huysuzlanıyorr.. ben suyu çokk sevdiğinii düşünüyorumm şahsenn :) yada kendimi kandırıyorumm

canım geçen chennin başına da aynısı gelmiş, diyorum bunlar bizi istemiyor artık :)
bende b,rgün paşamı uyutmaya çalışıp bir türlü uyutamazken sinirledim ve sakinleyip tekrar dönmek üzere odadan çıktım. döndüğümde oğlum yatağında uyumuştu, ertesi akşam daha ertesi akşam...meğer çocuk sakin sakin uyumak istiyormuş

kızlar şu günlerde sadece uykusuzluktan ölen var mıdır acaba diye düşünüyorum kızım geceleri saat başı kalkıyor hatta bazen yarım saatte, ilk uyutmaya da gece 12 1 den önce dalmıyor ne yaptıysam olmadı banyo karanlık ortam ninni bir haftadır böyle, önceleri 3 saatte uyanırdı beğenmezdim şimdi yeni icat cıktı baaşımıza nasıl düzeltebilirim önerilerinie ihtiyacım var çok yoruldum ve çalışıyorum

Evet bir arkadasim da sudan cikmak istemiyor dedi. Banyoyu mu uzun tutsam naapsam bilemedim? Yandk yaZin havuzdan denizden cikmayiz artik

Evet senin o dedigin de geldi aklima, ama bu gece herzamanki gibi pusetinde sakin sakin uyuttum. Dunku neydi anlamadim? Atahan hala atni sekilde mi uyuyor? Ay alissa ne guzel olur yaa

Kizlar sizinkiler de banyo sonrasinda aglamaya basliyor mu? Uzerini giydirirken cok agliyor banyodan somra ya neden olabilirr ((

Canim bizimki uya girince giki cikkuyor ama evet giydirirken kiyameyi kopatiyor sudan cikdi diye agliyor diyicem ama yok her ust degistirmede yasiyoruz biz ayni seyi cikarirken bisey yok giynirken kiyamet kopuyor

Canım biz organik meyve ve sebze düşünüyoruz. Büyük marketlerin organik ürün bölümleri var. Oradan temin edeceğim. En azından 1 yasına kadar bu şekilde gidelim diyorum.

Eğer bulunduğunuz yerde organik ürün satan yerler yok ise ve temin edemiyorsanız size Ipek Hanımın çiftliğini tavsiye ederim. Hamilelik öncesinde yumurta, tereyağı ve bazı sebzeleri buradan sipariş veriyordum. Kargo ile gönderiyorlar

ipek hanım çiftliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…