- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #69.861
Kızlar bebişlere verdiğiniz sebze ve meyveleri pazar, manav gibi yerlerden mi alıyorsunuz yoksa organik ürün satan yerlerden mi? Organik ürün kullanmamız gerekiyorsa nasıl emin olabiliriz ki gerçekten organik mi değil mi:S
Canim bende ayni dertten muzdariptim sonra burfa ogrendimki biberonun deliklerini aynina gore arttirmaliymisim 2 delige gectim ilk once ve artik 80 cc iciyor ve yavas yavas 3 delige gecmeyi planliyorum simdide cunku ayina gore bir kerede 150 cc icmeliymis
Maşallah balım teyzemiz ogluşunu büyütmüşsün , delikanlı gibi cikmis
Yalnız babasına benziyor sanki , bir İngiliz havası var :))
Kizlar bisey sorucam ben hep d vitaminini vermeyi unutuyorum cinara acaba bisey olurmu dersiniz benim gibi unutupta vermeyen varmi aranizda
canım şimdi fotoğrafta farkettim sizin dermatit geçmedi mi hala
Maşallah ne kadar büyümüş yakışıklı Kayra...
hayır canım az kılo almış dıye ek gıdalara başlatmadı gecelerı sık uyanıyordu ağlayarak uyuyordu doymadığını dusunerekten
Kızlar birkaç gündür giremiyordum. Kızım rahatsızlandı malesef. Birkaç kişi bebeğinin kakasında kan olduğunu söylemişti sanırım. Bizim de başımıza geldi. Tahlillerimiz temiz çıktı mikrop ya da virüs yok. Süt alerjisi gelişmiş olabilir dedi doktor :26:
Aksam 8gibi kizimi uyuttum, hah dedim super daldi gece uykusuna. Saat 9da gaz uyandirdi sonra uykusu kacti butun aksam uyanikti ne zaman uyutmaya calissam agladi da agladi. 2kez mama denedim yemedi ama bizim omzumuz, eli, oyuncaklari hepsini yemeye calisti. Bi ara cingiragi yemeye calisinca sesim yukseldi kizim mama yemiyorsum, emmiyorsun gidio cingiragi yemeye calisiyorsun dedim bi agladiolucem vicdan azabidan. Her gun pusetinde evde dolanarak uyuttugum kizimi en son babasina verdim onlar yatagina gittiler, ben salonda uyuyakalmisim sakinleseyim derken. Babasi donencesini acmis, elini tutmus konusa konusa uyutmus!! Saat 12de hadi sen de yat demek icin geldi kaldirdi beni, ama ben 1saat sinirimden uyuyamadim cocugumu uyutamadim diye. En zor aksamlarimizdan birini gecirdik dun aksam. Yataginda nasil uyuyakaldi onu anlamadim bu bi isaret mi acaba sss pat mi denesem???
2 delikli ama yinede yavaş içiyor
canımm valla benimm kıızm da ölee banyoda çokk mutluu çıkınca helede kıyafetleri giydrmeye başlayıncaa huysuzlanıyorr.. ben suyu çokk sevdiğinii düşünüyorumm şahsenn :) yada kendimi kandırıyorumm
bende unutuyorum ya(( o yüzden diğer gün bir damla fazla veriyorum doğrumu bilmiyorum ama
canım geçen chennin başına da aynısı gelmiş, diyorum bunlar bizi istemiyor artık :)
bende b,rgün paşamı uyutmaya çalışıp bir türlü uyutamazken sinirledim ve sakinleyip tekrar dönmek üzere odadan çıktım. döndüğümde oğlum yatağında uyumuştu, ertesi akşam daha ertesi akşam...meğer çocuk sakin sakin uyumak istiyormuş
Kizlar sizinkiler de banyo sonrasinda aglamaya basliyor mu? Uzerini giydirirken cok agliyor banyodan somra ya neden olabilirr((
Kızlar bebişlere verdiğiniz sebze ve meyveleri pazar, manav gibi yerlerden mi alıyorsunuz yoksa organik ürün satan yerlerden mi? Organik ürün kullanmamız gerekiyorsa nasıl emin olabiliriz ki gerçekten organik mi değil mi:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?