2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım yaşadığım yerde organik ürün satan bir yer yok malesef ben pazardan alıyorum daha önce marketten alışveriş yapıyordum ama baktım ki market meyveleri ne hikmetse hiç bozulmuyor 1 ay mutfakta kalıyor sadece hafif kurumaya başlıyor bana pazardan almak daha mantıklı geliyor...
Hoşgeldin :)
Hayırlı olsun bakalım iş başı yapmışsın.

Evet bugün başladım canım bedenim burda aklım evde ... Allah çalışan annelere sabır versin ...

Amin canım bende Yılbaşında başlayacağım.

Ben köylüden alıyorum canım.

Ben yoğurt yapacağım sütü bir sokak ötemizde oturan bir kadından alıyorum köyde ahırları varmış sütü de çok güzel süper yoğurt oluyor gün aşırı süt alıyorum ama kuzuma her gün taze mayalıyorum bir gün öncesinin yoğurdunu vermiyorum hiç ... Ve çok seviyor oğlum yoğurdu kaşığı gecikince ağlıyor şebek ...

Sütü teyzem gönderiyor istersem keçi sütü istersem inak sütü. Ve mayaladığım zaman neredeyse 1 parmak kaymak oluyor üstünde.

evet emziriyorum ama sütüm az olduğu için meme+mama olarak devam ediyorduk memenin üstüne 15 cc mama yiyoruz
Ayy süt azalması nasıl bir şeydir çok iyi biliyorum benim önceden fışkırırdı resmen 4. aya girerken bir azaldı şok oldum yarı yarıya azaldı çok korkmuştum Fundaarda'ya sordum o da bazı kızlarda da aynı şekilde olduğunu söyledi stres yapma falan dedi ama ben sakinleşmeye çalıştıkça delirdim ... Böcüğümü emzirirken göğüslerimi sıkmaktan felaket acıdılar... Sonra bir regl oldum çok şükür eskisi kadar olmasa da geliyor sütüm ...
Amin canım bende Yılbaşında başlayacağım.

Ayy kim bakacak kuzuma ?? Ben şimdilik teyzem ve kuzenime emanet ettim onlar da İskenderun'da oturuyor yarın gidecekler sonra yine geliriz dediler ama ya gelemeyecekleri gün olursa kv vermem gerekecek orda da kaynımın bir kızı var ki facia oğlumu hiç rahat bırakmıyor Off gerçi kim baksa insanın aklı kalıyor anneme bile versem sürekli arayıp duruyorum ...

Sütü teyzem gönderiyor istersem keçi sütü istersem inak sütü. Ve mayaladığım zaman neredeyse 1 parmak kaymak oluyor üstünde.

Ohh yarasın kuzuma afiyet şeker bal olsun boğum boğum et olsun :)) Ben inek sütü alıyorum keçi sütünü sadece markette bulunuyor sürekli çıkamadığım için pek bakmadım denesem mi acaba keçi sütünün kalsiyum değeri daha fazla sanırım ...:44:

Ay kızlar ben çıkıyorum yarına görüşürüz hepinizi çok çok öptümmmmm gideyim de oğlumu yiyiiiimmmmmmm çok özledim ...

Kayınvalidem bakacak ama ben sürekli gitmeyeceğim işe eşim patron o yüzden işin yoğunluğuna göre gideceğim. :) Yada kızımı da götüreceğim.

Canım ben her ikisinden de mayalayınca veriyorum. İnek sütü geldi ondan mayaladım yarında keçi sütü gelecek ondan mayalarım.

Canım saol desteğin için kayınvalideme bı gün üç saat kadar bıraktık o üç saat boyunca hiç durmadan çılgınlar gibi ağlamış nerdeyse acile götüreceklermiş o derece benim gelip kucağıma almamla son buldu ağlaması yani bir başlarsa o şekilde ağlamaya benden başka kimsede susmuo maalesef benim cadı of ki ne of allahım bana yardım et diyim diyip dolanıyorum evde bu hafta bırakmayı denıycem yıne biraz ondan uzaklaşsam yenileneceğim sankis

Kızlar ya biberonla mama yada anne sütü içen bebekleriniz kaç dk da kaç cc içiyor. Benim kızım anne sütünü 50 cc içiyor biberon ile fazlasını içmiyor onuda neredeyse 10 dk dan fazla sürüyor içmesi. Acaba biberonu mu değiştirsem ?

kızlar bugün kızımla yaptığım bi aktiviteyi paylaşmak istiyorum sizinle
gerçi aktiviteyi asıl ben yaptım ama o da beni izlerken yapmış oldu.
doğum öncesi 5 sonrası 7 olmak üzere toplam 12 kilo fazlam var. inat ettim zayıflayacağım.
bi kaç gündür hava güzelken kızımı sarıp sarmalayıp arabasına bindirip beraber yürüyüş yapıyordum.
bugün hava bozuktu. içim içimi yedi. 5 günlük istikrarım bozulsun istemedim
daha önceden indirdiğim leslie sansone ile evde yürüyüş videolarımı açtım.
3 mil yürüdüm kızım da yerde yatarken beni izledi. şaşkın baktı önce. bazı hareketleri yaparken alkışlıyorsun çıldırdı ben alkışladıkçasonra bazı hareketlerde eller öne uzatılıyor ben o sırada hızlı hızlı parmaklarımı oynattım o da ellerini ayaklarını çırparak bana eşlik etti.
yaklaşık 30 dak oyalandı beni izlerken .
mızırdanmaya başlayınca elime çıngırağı alarak yaptım 10 dak da öyle oyalandı ve 40 dak yürümüş oldum böylece.
videoda leslie one- two- three dedikce bende tekrar ettim arkasından bir iki üç diyerek.. böylece ingilizce bile çalıştık

kilo fazlası olanlara tavsiye ederim:)))

Canim bende ayni dertten muzdariptim sonra burfa ogrendimki biberonun deliklerini aynina gore arttirmaliymisim 2 delige gectim ilk once ve artik 80 cc iciyor ve yavas yavas 3 delige gecmeyi planliyorum simdide cunku ayina gore bir kerede 150 cc icmeliymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…