- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #69.841
Emel ve Angel aranızda konuşmayın
:-D kizzzz ozlemisimmm seni
Kızlar bebişlere verdiğiniz sebze ve meyveleri pazar, manav gibi yerlerden mi alıyorsunuz yoksa organik ürün satan yerlerden mi? Organik ürün kullanmamız gerekiyorsa nasıl emin olabiliriz ki gerçekten organik mi değil mi:S
Canım yaşadığım yerde organik ürün satan bir yer yok malesef ben pazardan alıyorum daha önce marketten alışveriş yapıyordum ama baktım ki market meyveleri ne hikmetse hiç bozulmuyor 1 ay mutfakta kalıyor sadece hafif kurumaya başlıyor bana pazardan almak daha mantıklı geliyor...Kızlar bebişlere verdiğiniz sebze ve meyveleri pazar, manav gibi yerlerden mi alıyorsunuz yoksa organik ürün satan yerlerden mi? Organik ürün kullanmamız gerekiyorsa nasıl emin olabiliriz ki gerçekten organik mi değil mi:S
Hoşgeldin :)
Hayırlı olsun bakalım iş başı yapmışsın.
Canım emziriyor musun bebişi ?
Canım yaşadığım yerde organik ürün satan bir yer yok malesef ben pazardan alıyorum daha önce marketten alışveriş yapıyordum ama baktım ki market meyveleri ne hikmetse hiç bozulmuyor 1 ay mutfakta kalıyor sadece hafif kurumaya başlıyor bana pazardan almak daha mantıklı geliyor...
Evet bugün başladım canım bedenim burda aklım evde ... Allah çalışan annelere sabır versin ...
Ben köylüden alıyorum canım.
Ben yoğurt yapacağım sütü bir sokak ötemizde oturan bir kadından alıyorum köyde ahırları varmış sütü de çok güzel süper yoğurt oluyor gün aşırı süt alıyorum ama kuzuma her gün taze mayalıyorum bir gün öncesinin yoğurdunu vermiyorum hiç ... Ve çok seviyor oğlum yoğurdu kaşığı gecikince ağlıyor şebek ...
Ayy süt azalması nasıl bir şeydir çok iyi biliyorum benim önceden fışkırırdı resmen 4. aya girerken bir azaldı şok oldum yarı yarıya azaldı çok korkmuştum Fundaarda'ya sordum o da bazı kızlarda da aynı şekilde olduğunu söyledi stres yapma falan dedi ama ben sakinleşmeye çalıştıkça delirdim ... Böcüğümü emzirirken göğüslerimi sıkmaktan felaket acıdılar... Sonra bir regl oldum çok şükür eskisi kadar olmasa da geliyor sütüm ...evet emziriyorum ama sütüm az olduğu için meme+mama olarak devam ediyorduk memenin üstüne 15 cc mama yiyoruz
Amin canım bende Yılbaşında başlayacağım.
Sütü teyzem gönderiyor istersem keçi sütü istersem inak sütü. Ve mayaladığım zaman neredeyse 1 parmak kaymak oluyor üstünde.
Ayy süt azalması nasıl bir şeydir çok iyi biliyorum benim önceden fışkırırdı resmen 4. aya girerken bir azaldı şok oldum yarı yarıya azaldı çok korkmuştum Fundaarda'ya sordum o da bazı kızlarda da aynı şekilde olduğunu söyledi stres yapma falan dedi ama ben sakinleşmeye çalıştıkça delirdim ... Böcüğümü emzirirken göğüslerimi sıkmaktan felaket acıdılar... Sonra bir regl oldum çok şükür eskisi kadar olmasa da geliyor sütüm ...
Ayy kim bakacak kuzuma ?? Ben şimdilik teyzem ve kuzenime emanet ettim onlar da İskenderun'da oturuyor yarın gidecekler sonra yine geliriz dediler ama ya gelemeyecekleri gün olursa kv vermem gerekecek orda da kaynımın bir kızı var ki facia oğlumu hiç rahat bırakmıyorOff gerçi kim baksa insanın aklı kalıyor anneme bile versem sürekli arayıp duruyorum ...
Ohh yarasın kuzuma afiyet şeker bal olsun boğum boğum et olsun :)) Ben inek sütü alıyorum keçi sütünü sadece markette bulunuyor sürekli çıkamadığım için pek bakmadım denesem mi acaba keçi sütünün kalsiyum değeri daha fazla sanırım ...:44:
Seni o kadar iyi anlıyorum ki, dediklerinin aynısını yapıyorum, her yer karanlık, konuşmuyorum vesaire... Benimkisi bir de emziği ağzına verdiğimde itiyor, yani beyefendi pek biliyor ne isteyip ne istemediğini:)) Nasıl sinirlendiğini de anlıyorum, onlar uykusunu alıyor ama biz yat kalk, yat kalk heder oluyoruz:)) Nasya cım kayınvalidende durmasa bile bırak derim ben nacizane. Hep yanında olamazsın, karnı tok, altı temizse başkalarına da alışması gerekiyor. Yoksa çok zorluk çekersin. Ağlayacak tabi, ama elbet susacak, iki hoplatıp, onunla dinlemese de konuşup, dans edip ( kayınvaliden dans eder mi bilemem tabi:)) bir çaresine bakmak lazım. Sen de insansın, senin de canın var:))
Canım benim ya ben de çok özledim nasılsınız Eylüşüm nasıl ??
Kızlar ya biberonla mama yada anne sütü içen bebekleriniz kaç dk da kaç cc içiyor. Benim kızım anne sütünü 50 cc içiyor biberon ile fazlasını içmiyor onuda neredeyse 10 dk dan fazla sürüyor içmesi. Acaba biberonu mu değiştirsem ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?