2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim bebeğimde de aynı sorun oldu gece 2 saat uyuyp uyanırken 15 dk da bir uyanmaya başladı 10 gün önce sorun aç olmasıymış gece emziriyordum açlıktan uyuyamıyormuş ben de süt arttırıcı önlemelr aldım vitamalt humananın rezene ve still tea dönüşümlü olarak kullanıyorum işe yaradı gb bir de diş çıkarıyor bu ara

teşekkür ederim cevapladığın için, kızımda diş çıkarıcak sanırım herşeyi ıssırmaya çalışıyor huzursuz ama aç olduğunu sanmıyorum bir gece mama verdim açmı diye yedi ama yine aynı şekilde uyandı, sağlık ocağındaki hemşire doyuyordur ac ola kilo almaz dedi 5 aylık 9,400 çıktı 69 cm boyuda

Sana en son akil vericek kisi bile olamam ben ama yalniz olmadigini bil diye yaziyorum... cinar dogdu dogali saat basi hatta yarim saatte bir hatta ve hatta 10 dk arayla geceleri bana zindan etmis bulunuyor bende senin gibi bitmis tukenmis durmumdayim gece uyumadigim icin gunduzde olu gibi yorgun bitkin halsiz dolaniyorum hep bende senin gibi herseyi denedim almadigim kitap uygulamadigim yontem kalmadi dus hava aldirmak aktivite gece caylari ne varsa denedim ama cagre olmadi en aonunda teslim oldum kaderime bazu bebekler boyle olabiliyormua sansimiza bizim bebeklerimiz de tamd o bebeklerden oldu yapilabilicek tek sey buyumesini bekleyip gunduz uyudugumuz 1 saatlik uykularla idare etmek baska cagre yok hee bide sitede bir cok arkadasimizin onerdigi yatir kaldir yontemi var uygulayabilirsen uygula derim faydasini gorenler olmus ama ben yapamadim biraz dayanikli olmak lazim ama ben cinarin goz yaslari yerine uykusuzlugu sectim.

Yatağında mı uyuyor canm? Yoksa bir yerde (meme, selin kolların, sallayarak vs) uyuyor da sen uyuduktan sonra mı yatağına alıyorsun?

Pek dogru oldugunu sanmiyorum canim ama bi sglik ocagindaki hemsireye danis istersen ben artik karar aldim mutfakta ocagin yanina koyucamki goriyim

bizim doktorumuz 3 damla demişti burdaki biçok arkadaşın dru günde 4 damla demiş bende buna istinaden demekki 4 damla verilebilir diye düşündüm....

Canim bizimki uya girince giki cikkuyor ama evet giydirirken kiyameyi kopatiyor sudan cikdi diye agliyor diyicem ama yok her ust degistirmede yasiyoruz biz ayni seyi cikarirken bisey yok giynirken kiyamet kopuyor

İste biz her ust degistirmede yasamioruz. Sadece ve sadece banyodan sonra. O da bi sure sonra, bezi bagliyorum ses yok. Coraplar giyilirken basi yaygarayi, anlamadim ben..

Canim bizimki uya girince giki cikkuyor ama evet giydirirken kiyameyi kopatiyor sudan cikdi diye agliyor diyicem ama yok her ust degistirmede yasiyoruz biz ayni seyi cikarirken bisey yok giynirken kiyamet kopuyor

İste biz her ust degistirmede yasamioruz. Sadece ve sadece banyodan sonra. O da bi sure sonra, bezi bagliyorum ses yok. Coraplar giyilirken basiyo yaygarayi, anlamadim ben..

Size geçen gün Macrocenter da Mado'dan daha uygun fiyatlı keçi sütü bulduğumu söylemiştim. 3 boy satıyorlar. En küçüğü 250 ml vr fiyatı 2,5 TL bır büyüğü 500 ml fiyatı 3,75TL 1 lt ilk 6 kusur TL. Bunlar günlük %100 keçi sütü. Birde yine 1 litrelik şişelerde satılan içinde maya olan keçi sütleri var. ( resimde şişenin üstünde kolay yoğurt yazıyor) Onların fiyatı da 8 kusur TL . Içinde maya olan sütün arkasındaki tarifin de resmini çektim çok basit gözüküyor.

Eklentiler

• $image.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 38
  • $image.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 35
  • $image.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 36
  • $image.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 43

Teşekkürler canım, bende senin listene göre gideceğim ilk başta sanırım...

Canm sen 23 gun sonra 1 kase çorba vermeye nasıl geçtin, öncesinde tattırarak mı yoksa direk öğün mü verdin? Gunde bir öğün mü ek gıda veriyorsun?

Arkadaşlarımın tatlı annelerine merhaba

Maşallah, çok yakışıklıyız :)

Canım düz ve sert zeminde daha rahat dönüyorlar. O yuzden 3 aydan sonra ana kucaklarını bırakmak lazım yavaş yavaş, oyun halıları veya benzerleri daha faydalı 3 aydan sonra.

Cocukları eğitme biçimimiz üzerine nefis bir konuşma. Seyretmenizi tavsiye ederim.

Ken Robinson diyor ki; Okullar yaratıcılığı öldürüyor (TED Türkçe Alt Yazılı) - YouTube

Super.

Organik ürünler sertifikalı olur genelde, bu arada köy pazarlarında satılan her ürün organik demek değildir, kimi insan kendi bahçemde yetiştirdim organik bu der ama bir ürünün organik olabilmesi için gerçekten çok korunaklı yetiştirilmesi lazım. Köylülerin gübre kullanmadığını bilemeyiz, o kullanmıyorsa bile komşusunun sınır bahçesinde kimyasal kullanılmadığını bilemeyiz, hadi topraklar temiz diyelim, suni yemle beslenen tavuk o bahçeye dışkılarsa o toprakta yetişen şey organik olmuyor. Bu organik ürün meselesi çoook uzun canım. Aynı şey sütler içşnde geçerli, süt veren hayvanın yediği yemlerin %100 oeganik olması lazımki o süte organik diyelim. En iyisi, bulabildiğimiz en doğal ürünlere ulaşmak ve bu konuya çok takılmamak. Ben şahsen türkiyede organik yetiştiriciliğin çoook zor olduğuna inanıyorum maalsef.

Geçmiş olsun canım.

Kizlar sizinkiler de banyo sonrasinda aglamaya basliyor mu? Uzerini giydirirken cok agliyor banyodan somra ya neden olabilirr ((

Benim kızım sudan çıkarınca huysuzlanıyor, bence banyo sona erdi diye ağlıyor seninki de :)

Canım nazlarını bize yapıyorlar , sakın uyutamiyorum diye düşünme , benim tüm cocuklar öyle , ne zaman işe başlıyorum uykuları düzene giriyor , gunduz uyumaya basliyorlar , bende aynı seyleri yapıyorum uyutamiyorum, uyutmayı başarsam bile 15 dk sonra uyanıyorlar , simdi işe başlayınca da Ali uyumaya başlayacak eminim (yani insallah :)
Gecmis olsun canım , bişeyi yoktur kuzucugun insallah

Bugün kızımla birlikte Aybike ve paşasıyla buluşmaya gittik.

Çok güzel bir gün geçirdik, bebeklerimiz bizi hiç üzmediler ama zaman bir türlü yetmedi, ne çok konuşulacak şey varmış. Hatta hemüz hiç bir şey konuşamadık bile diyebilirim :) su gibi geçti zaman. En kısa zamanda, hatta 1-2 gun içinde bile olabilir, yeniden buluşacağız.

Aybike aynı burada yazdıklarına dayanarak kafamda oluşturduğum profil gibiydi :) çok doğal, samimi, bilgili ve hoş bir bayan. Oğluşu da geleceğin kıvanç tatlıtuğ u olacak heralde :) maviş gözler, derin bakışlar falan :))) maşallah.

Biz onları tanıdığımıza çoook memnun olduk.

Ha bu arada, buluşma bir avm de gerçekleşti :)

kızlar sinirden kan beynime sıçradı
bi arkadaşa bebek görmeye gittik kısa kalıcaz diye kızımıda götürmüştüm götürmez olaydım
misafirliğe gelen diğer arkadaş kızımı istedi kucağımdan aldı odadan çıkacaktı iki adım gitti ve BAAM diye kapıya çarptı bebeğimi
sinirlenmemin sebebi çocuğu kucağına aldın bari önüne bak dimi! sağa sola bakıyor! tam arkalarındaydım gördüm önüne bakmıyordu! öyle sinirliyim ki... beynim ağrıyo resmen.. nasıl ağladı kuzum bende tabi için için ağladım misafirlikteyiz diye. soydum her yerini vücunda morluk yok ama çok tedirginim.. çook sinirliyim yaa sakinleşemiyorum

Cidden mi Meltem'cim, işe başlayınca öğle uykuları düzelecek mi? Doktorumuz bu ayki kilo artışını normalin altında buldu ve bebeği fazla besliyorum diye frenleme biraz daha meme ya da mama verebilirsin dedi. Bu çocuk öğlenleri tam doymadığı için mi uyumuyor acaba diye düşünmüyor değilim

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlarım Kızımın keyfi yerinde çok şükür. 3 gündür gaz sancısı çeker gibi ağlama krizine giriyordu. Bugün azaldı sadece 1 kere ağladı. Memeyi itiyordu, bugün hiç itmedi. Şimdi de yatağında melekler gibi uyuyor canım benim. İvy ve Aybike buluştunuz mu bugün kızlar? Ben malum gelemedim mesaj atmıştım kızımın durumunu.

Süper herhalde topic in birebir görüştüğü ilk kişilersiniz ( ya da benim bildiğim). Güzel geçtiğine sevindim

Resim var mı? Aybike fb den mesaj olarak göndersene

Evet ben de oyle dusunmeye basladim artik, yaz gelsin denizler havuzlar bizi bekler yandikkk bikini almak lazim:))

Ay cok fenaydi cok.. Senin 3tane var acayip saygi duyuyorum zaten ben bi taneyi uyutamadim baksana

Aaa cocuklari radyasyona mi soktunuz naaaayip P

Salak yaaa salaklk!!! Neresini vurdu yavrunun (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…