- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #69.961
Günebakancım geçmiş olsuun, hemencecik geçecek inşallah, yediklerine çok dikkat et, bizdede var aynı durum süt peynir yoğurt hepsini kestim. Düzeldik çok şükür.Kızlar birkaç gündür giremiyordum. Kızım rahatsızlandı malesef. Birkaç kişi bebeğinin kakasında kan olduğunu söylemişti sanırım. Bizim de başımıza geldi. Tahlillerimiz temiz çıktı mikrop ya da virüs yok. Süt alerjisi gelişmiş olabilir dedi doktor :26:
Aman bu bebişlerin sağı solu hiç belli olmuyo valla, tek başıma banyo yaptırıyorum ağlamasın diye yapmadığım şebeklik kalmıyor, bazen benimkide ağlıyo tam giydirirken çıplakmı kalmak istiyo anlamıyorum valla.Kizlar sizinkiler de banyo sonrasinda aglamaya basliyor mu? Uzerini giydirirken cok agliyor banyodan somra ya neden olabilirr((
Cok gecmis olsun canim. Bu insankarin minicik bebekleri kucaklarins akma askina hayranim. Kucakta ne yapacaksin ki bizim bebeklerimiz yattiklari yerde iletişim e daha rahat geciyorlar. Hem baskasinin cocuguna kucagina almakta ne ayyy cok sinirlendim. Ben kizimi kimseye vermemeye calisiyorum mumkun oldugunca. Hatta mevludunde esimin halasi alcamda alcam tutturdu valla dedim suan sana versem o isteyecek ona versem bir badkasi isteyecek. Kusura bakma dedim. Ama o kadar korumama ragmen salak gorumcemin salak gorumcesi ben 2 dakika iceriye gidince annemin kucagindan Hirayi kapmış tam o okuz dudaklarini kizimin yanagina yapistirirken odaya bir girdim kucagindan cektim hemen dedim ne ypiyirsun sen biz bile hala cok cok opmuyoruz sen napiyorsun bir hastaligin var mi yok mu ne bileyim ben dedim. Tabi sonra kiyameti kopardim anneme neden verdigi icin ki o vermemis kadin birden almis. Saygisiz salakkk iste aklims geldikce. Off. Sonra kv ye döndüm bu cocuga birsey olsun basta sen ve esime soracagim dedim gorumcemde nasibini aldi tabi.
Simdi bazi okuyanlar ne bu boyle fanusa kapat diyebilirler. Sahsi fikrim daha sonra ahh ahh vah vah demektense keskelere dusmemek icin boyle yaoiyorum. Topluluga sokuyorum evet gelen misafirlerin yanina da goturuyorum yer yatagi gibi birsey var ona koyuyorum kizim size yattigi yerden baksin diyoru.. zaten kendini bilenvel kadar bebegi istemiyor.
Son okarak bu aralar benim kizim ceneme kafa atiyor dikkatli olmak lazim.
Ve benim kizim 6 sene sonra geliverdi.
Canim sudan ciktigini anliyodur bi sure sonra muhtemelen suyuda seviyorsa ondandir
Şimdi bizimkide ara sıra uyuyamıyo artık onu çözdüm iyice bi yormam gerekiyo baya bi oynuyoruz falan yorulunca pusetine koyuyorum mutfakta aspiratörü açıyorum gevşiyo birazcık ilk esnemede alıyorum emzirip yatıryorum. Bu her zaman olmuyo ama uyku saatini geçirince hiç uyumuyo o zaman uyguluyorum genelde. Bir de eğer giydirdiğim kıyafeti beğenmediyse içinde rahat değilse, burnu azcıkta olsa tıkalıysa 15 dakkada bir uyanıyor bi onlarıda kontrol et canım.[/QUOTE]Günebakancım geçmiş olsuun, hemencecik geçecek inşallah, yediklerine çok dikkat et, bizdede var aynı durum süt peynir yoğurt hepsini kestim. Düzeldik çok şükür.
Aman bu bebişlerin sağı solu hiç belli olmuyo valla, tek başıma banyo yaptırıyorum ağlamasın diye yapmadığım şebeklik kalmıyor, bazen benimkide ağlıyo tam giydirirken çıplakmı kalmak istiyo anlamıyorum valla.
[064950e71066=gsygsy;33280348]iyi akşamlar güzel anneler.konuya bodoslama daldım ama geçmişi okuyacak vaktim yok .ne olur bana bir akıl verin yoksa uykusuzluktan ölcem artık.bebeğim gece ile gündüzü ayıramıyor uyku düzeninde hiç fark yok.gündüz 2 saat aralıklarla 45 dk uyuyor,gece de bu böyle devam ediyor .yani her saat başı hatta bazen 30 dk da bir uyanıp emiyor.benim uyku delik deşik mahfoldum artık ya.karnı mı iyi doymuyor die iyice doyurduğum gecelerde de aynen kalktı.işin garibi 15-20 günde bir babaanneye gidiyoruz şehir dışındalar.orada 5-6 saat uyuyor gece.ne yapabilirim kızlar bir çare söyleyin bana.bu sabah 6 da oturup ağladım artık sinirden ve uykusuzluktan
aybikecim bu katı gıda paylaşımın için teşekkülrer seninle pararlel gidiyoruzya, benim minnoşda 19 ağustos doğumlu,
ek bi şeyer vermek isitiyorum ben de çünkü yemek konusunda çok iştahlı bir bebek, arada 20 cc falan versem diyorum, berilin kilosu 6.400 şu an kız çpcuğuna gçre normal bir kiloda
kilosu nedeniyle değilde iştahı nedneiyle azar azar bi şeyler vermek istiyorum artık, katı gıdaya tam olarak 5.5 ayda geçmeyi planlıyorum yavaş yavaş tabi
bu konuda buradaki doktorumuza güvenmediğimden kendim karar vericem neye ne zaman başlayacağıma
senin araştırmalarına da güvendiğim için o yüzden benimle paylaşırsan ne verdiğini ve sevip sevmediğini
sen şimdi nasıl yapcaksın sadece tattırcakmısın, yoksa annenin sebze püresinden mi vereceksin.
ben henüz bi şyeleri tattırmaya bile başlamadım
günde 1 çay kaşığı elma suyu versem diyorum 10 gün boyunca
sonraki 10 gün günde 1 çay kaşığı havuç suyu
sonraki 10 günde bir çay kaşığı yoğurt
günde 180 cc püre çok fazlaymış ya hem de bi anda bana da hiç mantıklı gelmedi, güvenmemekte haklısın
Şimdi bizimkide ara sıra uyuyamıyo artık onu çözdüm iyice bi yormam gerekiyo baya bi oynuyoruz falan yorulunca pusetine koyuyorum mutfakta aspiratörü açıyorum gevşiyo birazcık ilk esnemede alıyorum emzirip yatıryorum. Bu her zaman olmuyo ama uyku saatini geçirince hiç uyumuyo o zaman uyguluyorum genelde. Bir de eğer giydirdiğim kıyafeti beğenmediyse içinde rahat değilse, burnu azcıkta olsa tıkalıysa 15 dakkada bir uyanıyor bi onlarıda kontrol et canım.
Kıyamam ona, kucak istiyo o zaman annesi :) bu aralar sürekli artık büyüsün modundayım, taşıyamıyorum artık. 2,5yaşında oğlu olan bi arkadaşımda artık bebeği kucakta durmuyor diye üzülüyor. Zaman çok çabuk geçiyor, hep diyorum bu anlarının tadını çıkarmaya bakayım diye ama,, çoğu zaman unutuyorum telaştanYa soyle bi gariplik var agladi diyelim ustunu degistirirken, kucaga aldigimda susuyor sakinlesiyor. Ben anlamadim bu kizi :)
Kıyamam ona, kucak istiyo o zaman annesi :) bu aralar sürekli artık büyüsün modundayım, taşıyamıyorum artık. 2,5yaşında oğlu olan bi arkadaşımda artık bebeği kucakta durmuyor diye üzülüyor. Zaman çok çabuk geçiyor, hep diyorum bu anlarının tadını çıkarmaya bakayım diye ama,, çoğu zaman unutuyorum telaştanYa soyle bi gariplik var agladi diyelim ustunu degistirirken, kucaga aldigimda susuyor sakinlesiyor. Ben anlamadim bu kizi :)
Nasıl beceriksizim ya, öyle bi alıntılamışım ki benim yazımsende senin yazın bende gözüküyorKıyamam ona, kucak istiyo o zaman annesi :) bu aralar sürekli artık büyüsün modundayım, taşıyamıyorum artık. 2,5yaşında oğlu olan bi arkadaşımda artık bebeği kucakta durmuyor diye üzülüyor. Zaman çok çabuk geçiyor, hep diyorum bu anlarının tadını çıkarmaya bakayım diye ama,, çoğu zaman unutuyorum telaştan
arasta, suloz ,parme, engy, cucu....
nerdesiniz kızlar...biz sessiz okuyucular ıvy, mt, Aybike, hera ve adını saymadıklarım diğerlerini okuyarak rahatladık. güldük, bilmediklerimizi sorduk....urası sizin biz misafiriz, geri gelin:2:
Kızımın kulaklarının arkasından boynuna doğru kırmızı ufak benekler vardı, sanki uyduruk kumaş alerjisi gibi ama farklı birşey giydirmedim. Son iki gundur mandalina suyu vermiştim bir çay kaşığı, o yapmış olabilir mi acaba?
Kızımın kulaklarının arkasından boynuna doğru kırmızı ufak benekler vardı, sanki uyduruk kumaş alerjisi gibi ama farklı birşey giydirmedim. Son iki gundur mandalina suyu vermiştim bir çay kaşığı, o yapmış olabilir mi acaba?
kızlar sinirden kan beynime sıçradı
bi arkadaşa bebek görmeye gittik kısa kalıcaz diye kızımıda götürmüştüm götürmez olaydım
misafirliğe gelen diğer arkadaş kızımı istedi kucağımdan aldı odadan çıkacaktı iki adım gitti ve BAAM diye kapıya çarptı bebeğimi
sinirlenmemin sebebi çocuğu kucağına aldın bari önüne bak dimi! sağa sola bakıyor! tam arkalarındaydım gördüm önüne bakmıyordu! öyle sinirliyim ki... beynim ağrıyo resmen.. nasıl ağladı kuzumbende tabi için için ağladım misafirlikteyiz diye. soydum her yerini vücunda morluk yok ama çok tedirginim.. çook sinirliyim yaa sakinleşemiyorum
Mandalina portakal pişik yapabiliyor. O yüzden ek gıda listesinde en sonlarda.
canım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum bizimde kv ile tokuştu iki seferdir birincide bişey düşünmedim kızmadım kucakta bizimde başımıza gelebilir ama ondan sonra uyardım yzünü dışarıya dönük tutması konusunda ama unuttu sanırım bikaç gün sonra yine aynı durum oldu bu sefer içim gitti kızımın katılarak ağlamasına..
canım bizim dr portakal ve madalinayı daha geç başlamamızı söylemişti ondan olabilir...
Gecmis olsun , madem dikkatsizsin niye alıyorsun dimi, Allah korusun yavrularımızı
Canım bizimkilerin doymayla ilgili oldugunu düşünmüyorum, çünkü öbür oğlum hic uyumazdi , ayağımdan indirmezdim ki belli bir süre uyumus olsun, indirdiğim an uyanirdi , 1 yasını askın devam etti, ne zaman bakıcıyla kaldı düzenli öğlen uykusu uyumaya başladı , hemde yerinde. simdi dogum izninde evdeyimya yine sapitti öğlen uykuları
İki cocugumunda uykusu ise başlayınca düzene girdi , insallah bununda öyle olur
Ya herseyden etkileniyor çocuklar , 3 gündür babamiz sehir disinda , normalde 8 de yatan bebek , uyumak bilmiyor , anneme gitsem korkuyorum yerini yadirgar hic yatmaz diye , yarında tatil , yardımcı gelmeyecek , ne yapsam bilemedim, yılbaşında gelecek babası
Canım uyku sorununu bizde cok çözemedik ama yeni bişeyse büyüme atağı olabilir yada diş çıkarıyordur
Benim oğlum 5 aydır olmadıgı kadar huysuz ve uykusuz , babasının yokluğunu mu hissediyor , disten mı Allah bilir , eli sürekli ağzında , parmağımı öyle bi sıkıştırıyor ki iki damağı arasına , acıyor resmen
Bu arada uykusuzluktan ölünmüyor :)) yaklaşık 3 yıldır uykusuzum bünye alıştı artık , kazara fazla uyusam migrenim tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?