2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet senin o dedigin de geldi aklima, ama bu gece herzamanki gibi pusetinde sakin sakin uyuttum. Dunku neydi anlamadim? Atahan hala atni sekilde mi uyuyor? Ay alissa ne guzel olur yaa

canım hala aynı şekilde, umarım diş muhabbetine bozulmaz düzenimiz
saatine artık okadar alıştı ki bugün 18.30 da daha çıkamamıştık agoradan, arabasının üzerini örttüm etrafı görmesin diye hemen uyuya kaldı, hala uyanmadan devam ediyor

canım bende ayrı topic açalım taraftarıyım, böyle bilgiler arada kayboluyor ve bence en önemli konularımızdan biri (yada bilmiyorum ben çok abartıyorum kafamda )

evet gülümseme demişim, kocaman bir sevinç çığlığıydı... hemde ne tatlı bir çığlık :)))

evet gülümseme demişim, kocaman bir sevinç çığlığıydı... hemde ne tatlı bir çığlık :)))

2 gundur kızımı yanımda yatırıyorum, sabah uyanıp benimle yattığını farkedince önce sessiz sessiz aguuu,innee,dedee falan diyor beni uyandırıyor sonra uyandığımı görüncede aynı çığlığı atıyor kulağımın dibinde :))) güne böyle başlıyorum 2 gündür işte canım :)

Şimdide yanımda, ipad in ekranına bakıyor arada gözünü açıp, ışıklı ekranları kaçırmaz tabii :) yatıyım ben artık kızımın uykusu dağılmadan. İyi geceler hepinize...

bende her sabah oğluşumun kokusunu içime çekip güne başlarken daha önce hiç böyle mutlu uyanmış mıydım diye düşünüyorum, gerçekten varlıkları ne büyük hediye bize :)

tatlı rüyalar diliyoruz size

Çok geçmiş olsun

Agora da buluştuk cnm, yılbaşı öncesi baya kalabalıktı ama.

Tahmin edebiliyorum kalabaligi canim :) alisveris cilginligi basa bela... bir dahaki bulusmadan haberim olsun gelmeyi cok istiyorum kizim iyi olursa

Catlak olmadigina eminim ben iyice baktim doktor da soyle bi goz gezdirdi. Mama hic kullanmadim yalnizca anne sutu aliyor

Sagol canim ben de mutlu olurdum tanissaydik :) kizim iyi olsun yine bulusuruz. Bu yaz babamiz isini birakamiyor biz anne-kiz takilicaz zaten :)

bizim babamızda evden çıkarsa öcüler yer sanıyor hala :))
ufaklıkları alır takılırız biz

Canım ne diyim ki cesurluk mu cahil cesareti mi , bilemiyorum artık
Cocukları cok seviyorum ondan heralde, biraz da geniş bir ınsanım öyle cok pimpirikli biri degilim

İnsanoglu herseye her duruma uyum sağlıyor bi sekilde , Allah kolaylığını sabrını veriyor,

Neyse sonucta bi yola girdik artık , Allah yardımcı olur elbet :))

bu süt birleştirme olayıyla ilgili geçen gün başıma geleni anlatayım. kızımı evde bırakıp 2-3 saatliğine dışarıya çıkmam gerekti. daha önce sağıp buzluğa koyduğum sütler vardı. birisi 1 ay önce diğeri ise 1 hafta önceki süttü. ikisini de gece yatmadan önce buzluktan aşağı indirdim sabaha çözülmüş olur birleştirir sonra ılıtıp verirler diye. ertesi gün 3 saat sonra geldiğimde kızımın sütü içmediğini ağladığını gördüm. yavrum aç aç beni beklemiş. neden içmiyor diye tadına bakmak istedim resmen midem bulandı. sütün tadı metalik bir tat almış ve kokusu çok kötüydü. sanırım donmuş iki sütü birleştirdiğim için böyle oldu. sonra yine süt sağdım ve taze sütü biberonla içirmeyi denedim içti. yani biberonla içme sorunumuz yok. internette de araştırdım dondurulmuş sütlerin bazen tadı değişebiliyormuş. bunu da bir araştır istersen. bende süt stoklamak istiyordum ama şimdilik vazgeçtim.

Aslında iki sütü birleştirmekten çok 3 haftayı geçen süt bozuluyor. Ben mastit olunca deli gibi süt sağdım açılsın diye ve sütüm o dönem acayip arttı. Bende buzluğa stok yaptım. Ama sütüm olduğu için çok azını kullandım geri kalanı 1 aylık falan olunca sütüm aniden azaldı. Buzluktan 1 aylık sütü çözdürdüm. Ben hep kolumda sıcaklığına bakarken o damlalardan tadına da bakarım. Aynen dediğin gibi metalik bi tat. Sabah sabah benim ağzımın tadı yoktur diye eşime tattırdım. Oda aynısını söyledi. Riske girmedik ve vermedik. 1-2 tane daha denedim 3 haftadan eski olanlar hep aynıydı. Bir sürü süt atmak zorunda kaldım. Deep freze de 3 ay dayanıyormuş ama buzlukta 3 hafta.

Bizim kontrolumüz vardı dün , oğlum daha iyi ama karaciğer enzimleri yüksek çıktı, bunun için başka tahliller de yapılcak,
alerji kanda çıkmadı ( beklerken tanıştığımız Aile kızlarında bebekken 3 tahlil yapıldığını alerji çıkmadığını ama 1 yaşından sona çıktığını söyledi) fügen hanımda kanda çıkmayabilir ama doğru da olabilir dedi şimdi yasak olan şeyleri azar azar yiyip hergün durumunu yazıcam. Kafam zaten karışıktı iyice karıştı yiyebileceğime sevinemiyorum İnşallah sizin de kanda çıkmaz ve yemeye başlarsın sen de ( tabii kızına birşey olmadan)

Cok gecmis olsun canim. Bu insankarin minicik bebekleri kucaklarins akma askina hayranim. Kucakta ne yapacaksin ki bizim bebeklerimiz yattiklari yerde iletişim e daha rahat geciyorlar. Hem baskasinin cocuguna kucagina almakta ne ayyy cok sinirlendim. Ben kizimi kimseye vermemeye calisiyorum mumkun oldugunca. Hatta mevludunde esimin halasi alcamda alcam tutturdu valla dedim suan sana versem o isteyecek ona versem bir badkasi isteyecek. Kusura bakma dedim. Ama o kadar korumama ragmen salak gorumcemin salak gorumcesi ben 2 dakika iceriye gidince annemin kucagindan Hirayi kapmış tam o okuz dudaklarini kizimin yanagina yapistirirken odaya bir girdim kucagindan cektim hemen dedim ne ypiyirsun sen biz bile hala cok cok opmuyoruz sen napiyorsun bir hastaligin var mi yok mu ne bileyim ben dedim. Tabi sonra kiyameti kopardim anneme neden verdigi icin ki o vermemis kadin birden almis. Saygisiz salakkk iste aklims geldikce. Off. Sonra kv ye döndüm bu cocuga birsey olsun basta sen ve esime soracagim dedim gorumcemde nasibini aldi tabi.
Simdi bazi okuyanlar ne bu boyle fanusa kapat diyebilirler. Sahsi fikrim daha sonra ahh ahh vah vah demektense keskelere dusmemek icin boyle yaoiyorum. Topluluga sokuyorum evet gelen misafirlerin yanina da goturuyorum yer yatagi gibi birsey var ona koyuyorum kizim size yattigi yerden baksin diyoru.. zaten kendini bilenvel kadar bebegi istemiyor.
Son okarak bu aralar benim kizim ceneme kafa atiyor dikkatli olmak lazim.
Ve benim kizim 6 sene sonra geliverdi.

Ya ewt fikriyecim keske banyoya soksaydim dedim resmen. Dun aksam banyl yaptik aninda uyudu sakin sakin, belki kac gundur banyo yapamamisti ondan huzursuzdu. Benden de etkilenmis olabilir ben uyutmaya calisirkren esim bilg basindaydi gerim gerim gerildim, em son kapattirdim bilg.i zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…