- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #70.101
yok aynı modeldir ama benim ana kucağı hediye geldiği için uyumlu olmadı litewaye..
tam yatma hususu da şöyle..kendi içinde 180 derece yatıyor ama yere paralel olmuyor..yani bebğin kayma ihtimali oluyor..
Yap meltem yap, cocuk yap meltem cocuk yap :)) tezahuratlar yapıyorum sana :) sen arkana donup baktığında 3 tane pırıl pırıl yavru görür 4. cuyu de yaparsın canım, sağlıkla inşallahhhh. 3 cocukta kalıp hukumeti sevindirme. Bizede güzell ilham kaynağı oluyorsun, gerçekten enerjin öyle güzelki, buradan bile hissediliyor.
Canım defteri şstediğin gibi yazıp çizip bişeyler yapıştırıp dizayn ediyorsun. Ben mesela kızım olduğunu öğrenince pasta yaptırmıştım işyerindekilere, onun kremasını bile sürdüm yani bir sayfaya :))) kızımın ilk patiğini enine 2 ye kesip yapıştırdım bir sayfaya, ultrason fotoğrafları ve kırtasiyelerden topladığım scrap malzemeleriyle o anki ruh haline göre kullanıyorsun. Serbest çalışma :)
Est. Canım, böyel düşünmen mahcup etti. Ben fikrimi değiştirmessem bloom alacağım ama model ve fiyat araştırması yapıyorum şuan. İnternnette çok absurt fiyatlar görünüyor ben kampanyada daha uygun bulmuştum ama o zaman almamıştım gereksiz gelmişti. Bu sırada başka modellerde bulursam paylaşırım buradan fikirlerimi canım, sende ona göre seçim yaparsın.
Fotoyu gördüm ve ba-yıl-dım, cok tatlılar bebisler
Ivy cim bloom ne? Ilk defa duyuyorym
Aybike ben de görmek istiyorummmm. Face de mesajdan foto lütfen
Teşekkürler canım, bende senin listene göre gideceğim ilk başta sanırım...
Canm sen 23 gun sonra 1 kase çorba vermeye nasıl geçtin, öncesinde tattırarak mı yoksa direk öğün mü verdin? Gunde bir öğün mü ek gıda veriyorsun?
cnm ılk bı hafta tattırak verdım baktım cok heveslı vermeyınce aglıyo e bıseyde olmadı verdım gıttı valla aksıne ıkı üc gunde kaka yapan cocugum ek gıdadan sonra hergun düzenlı yapıyor.gunde bır ogun verıyordum ama sımdı sabah ogle aksam yapmayı dusunuyorm yavas yavas drmz boyle soylemıstı. ben bı gun sebze corbası verıyosam bı gun tarhana corbası ayada yogurt ama aynı gün mutlaka bı meyve de verıyorum cam rendede suyunu cıkartıp ıkı uc tatlı kasıgı verıyorum. acıkcası benımde kafam karısık bıraz ıns duzene oturtucaz ama bıraz rahat davranıyorum ne kadar yerse verıyorum ıstemedıgı anda bırakıyorum
Teşekkürler canım. Aybike pc ye atınca resimlerini burayada ekler.
Canım bloom tr de varmı emin olamadım, turkiyede exclusive marka olabilir belki ama uygun ürünleride var. Benim beğendiğim bir marka, ana kucağıda bloom alacaktım ama son anda karar değiştirmiştim, mama sandalyesi alırsam bloom alayım demiştim.
Bloom fresco chrome veya bloom nano yazarsan google a modelleri görebilirsin.
nerde gördün, ben kaçırmışım
heyecandan teşekkür etmeyi unutmuşum, iyiki mesaj düzenleme var
Aybike ben de görmek istiyorummmm. Face de mesajdan foto lütfen
Canım bende IG da var :)
Teşekkürler canım, bende senin listene göre gideceğim ilk başta sanırım...
Canm sen 23 gun sonra 1 kase çorba vermeye nasıl geçtin, öncesinde tattırarak mı yoksa direk öğün mü verdin? Gunde bir öğün mü ek gıda veriyorsun?
cnm ılk bı hafta tattırak verdım baktım cok heveslı vermeyınce aglıyo e bıseyde olmadı verdım gıttı valla aksıne ıkı üc gunde kaka yapan cocugum ek gıdadan sonra hergun düzenlı yapıyor.gunde bır ogun verıyordum ama sımdı sabah ogle aksam yapmayı dusunuyorm yavas yavas drmz boyle soylemıstı. ben bı gun sebze corbası verıyosam bı gun tarhana corbası ayada yogurt ama aynı gün mutlaka bı meyve de verıyorum cam rendede suyunu cıkartıp ıkı uc tatlı kasıgı verıyorum. acıkcası benımde kafam karısık bıraz ıns duzene oturtucaz ama bıraz rahat davranıyorum ne kadar yerse verıyorum ıstemedıgı anda bırakıyorum
Anladım canım. Çok güzel birşey hatırlattın ayrıca, TARHANA. Kayınvalidem bize organik tarhana yaptırmış, benim bildiğim tarhana her yörede farkı yapılır. İçeriği genelde yoğurt, yarma,bulgur, domates oluyor değilmi? Bebekler tarhana içebilirler mi?
Şimdi baktım evet bu modeller turkıye de yok sanırım.
Anladım canım. Çok güzel birşey hatırlattın ayrıca, TARHANA. Kayınvalidem bize organik tarhana yaptırmış, benim bildiğim tarhana her yörede farkı yapılır. İçeriği genelde yoğurt, yarma,bulgur, domates oluyor değilmi? Bebekler tarhana içebilirler mi?
ewt cnm aynen dedıgın gıbı yapıyor benımde annem yaptı sagolsun drmzn en cok onerdıgı corba tarhana oldu mutlaka tarhana corbası ıcırmemı onerdı cok besleyıcıymıs
Tarhana çok faydalı ve besleyici diye biliyorum ama heniz bizim doktorumuz çorba verebilirsin demedi. Sadece meyve ve sebze püresi ve yoğurda izin var. Önümüzdeki ay çorba verir mi bilmiyorum.
Bu arada daha önce deneyen var mı bilmiyorum ama favorim kıbrıs tarhanası. İçine hellim de doğruyor kıbrıslılar müthiş oluyor.
Gece yarım oldu benim aklım yine midemde yaaaaa
ıvy ve Aybike siz ne alırsanız bende onu almak istiyorum...bu konularda size güvenim sonsuz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?