2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de mamas papas snug var. Sandalyeye monte edilmiyor zaten yerde kullanıyorum. Bi de kraft var ona heves edip hamileyken almıştım o mutfakta duruyor. İkisinden de memnunum.

2. cocugu yapacak kadar iyi olmadık henuz canım :) daha kızımızı nasıl ve nerede buyuteceğimizle ilgili birsürü uyuşmazlığımız var.

Canım avakado yumusayınca yenebiliyor. Genelde marketlerde sert satılıyor. Dışarıda bırak birkaç güne yumusuyor. Iyıce yumusaması lazım. Kesilen avakado kaldımı bir halta yaramaz kararır at gitsin. Bir yemek programında kalanı çekirdeği ile saklarsanız kararmaz denmişti ama eşim o kadar seviyor ki biz de kaldığı görülmemiştir. O yüzden bilmiyorum. Yanlamasına kesiyorsun bıçağı çekirdeğe batır çıkar sonra da kaşıkla içini etli yerini aliyorsun. Zaten yumusak olduğu için çok kolay geliyor. Dış kabuğu bitince deri gibi kalıyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir

yok aynı modeldir ama benim ana kucağı hediye geldiği için uyumlu olmadı litewaye..
tam yatma hususu da şöyle..kendi içinde 180 derece yatıyor ama yere paralel olmuyor..yani bebğin kayma ihtimali oluyor..

Tamam şimdi anladım yere yatma konusunda ne dediğini haklısın o şekilde yatıyor çok zor olmuştur o şekilde kullanmak tebrikler valla neyse ama çoğu gitti azı kaldı ztn 2 ay sonra normal arabaya geçecektin gerçi bende bunu alırken satıcı doğumdan itibaren dedi ama ben göze alamadım oturmaya başladıktan sonra koyacam ki ztn minik benim kız içinde iyice kaybolur arabanın

Ivy cim bloom ne? Ilk defa duyuyorym

Fotoyu gördüm ve ba-yıl-dım, cok tatlılar bebisler

Teşekkürler canım. Aybike pc ye atınca resimlerini burayada ekler.

Ivy cim bloom ne? Ilk defa duyuyorym

Canım bloom tr de varmı emin olamadım, turkiyede exclusive marka olabilir belki ama uygun ürünleride var. Benim beğendiğim bir marka, ana kucağıda bloom alacaktım ama son anda karar değiştirmiştim, mama sandalyesi alırsam bloom alayım demiştim.

Bloom fresco chrome veya bloom nano yazarsan google a modelleri görebilirsin.

Şimdi baktım evet bu modeller turkıye de yok sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…