2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İkili Testinden İyi Sonuç Alırsın Umarım. Ben Şimdiye Kadar Ki Her Muayeneme Eşimle Birlikte Gittim. Ağzı Açık Ayran Delisi Gibi Bakıyor Her Seferinde Ultrason Ekranına

Aramıza hoşgeldin

geçmiş olsun canım, valla izin alma şansım varsa al dinlen bence, başka türlü atılmıyor yorgunluk.
ben tüm kontrole eşimle gidiyorum, birlikte gidebilmek için haftasonuna ayarlıyoruz.
çaktırmıyor ama benden daha heyecanlı oluyor.
bebeğimizi ultrasonda gördüğümüz anda yüzümüzde gülücüklerle gözgöze geliyoruz herseferinde, elimi sıkı sıkı tutuyor :123:
o anı yaşamak bile herşeye değiyor aslında. birde bebişimiz gelince tam bir aile olacağız inşallah.

merhaba kızlar az önce dr dan geldim 2 li test için gitmiştim,özel bir klinik orda kan testi yapılmıyormuş,ense ölçümüne filan baktı dr 11+6 haftalık dedi,devlette yapılıyo diye 2 li test oraya gittim yarın kan alacaklar ,ama dr bana aynı gün olması şart demişti bilginiz var mı bu konuda?

offf cnm maşllh ne guzl yrn gör bebişinniiii inş zıplar durur ultrasonda annesıne bende kısmetse ayın 4 ünü iple çekiyorumm hem bebişimi görcem belki cinsiyetimizi ögrenirizz bide jelden kurtulucammm 4ü bayram olsun banadaa..sağlıkla gorururz bebısleırmızı ınsaaallhh ...en sevdgım çukulatayla gıdıcem muayneye bendee

Aynı Gün Olması Gerektiğiyle İlgili Bilgim Yok Ama Devlet Hastanelerinde De Ense Ölçümü Yapıldığını Biliyorum. Yarın Gittiğinde Sorarsın Aynı Gün Yapılması Gerekiyor Derlerse Kanla Birlikte Ense Ölçümünü Yeniden Yaptırabilirsin.

Çikolata Yendiğinde Uyumuyor muymuş Yoksa ??

Cnm bu hftalr tam bas agrilarinn yogu. Oldugu haftalr bnmde hergun agrio bde migrenm var.bz her kntrole esimle gdiorz kalp atisini duydugu gun elini ayagi dolandi smdi anladim varligini dedi.gecen gunde hareket ettigini gordu iice bglandim ozluorm dio kntrol gunlerini o benden daha sabirszlikla bklio.ultrasonunn ekranina yapisicak nerdeyse.sennkide gorunce bu mucizeye bayilicak com optm cnm gcms olsn

masallh cnm allah anali babali buyutsn cnm

haraketlerini görebiliyomusunuz artık angys, ben de bu cuma gidicem, biz de görürüz umarım,
evet orada bir canlının hareket ettiğini falan görünce insan biraz daha idrak ediyor sanırım bebeğin varlığını,
bizimki bu vakte kadar hep uyuyodu, sadece kalbini görüyorduk güm güm, o bile çok heyecanlı,
benim de eşim ben bebişimizi özledim çabuk gelsin diyor sürekli,
ben de vaktinde gelsin diyorum:):)

evt cnm gorunuo hareketleri kollari b acaklari hic durmuodu uyanikken denk geldik ama harika bsidi sende gorursun gidince.cikolata dio arkadslr yiyp git kontrole bnde ole yapicam

Oyyy nasıl da büzülmüş tatlı şey :) Maşallah Ultrason resimlerimiz konusuna da ekle istersen :)
Bu halleriyle sanki uzaylıya benziyorlar değil mi :)) Kendimi de uzaylı gibi hissediyorum zaten, içimde birşey var ve büyüyor falan :) Fantastik biraz

4 boyutluda cinsiyet çok daha kolay anlaşılıyormuş, gösterdi mi sizinki? Bir de 4 boyutlu için fiyat farkı alıyor mu doktorun? Benimkisinde yok da merak ettim :) Önümüzdeki ay da cinsiyet söylemezse 4 boyutluya gideyim diyorum :) Merak işte

Ben genelde eşimle gidiyorum. Ama şansa en hareketli izlediğim gün o yoktu yanımda, o taklalarını göremedi. 1 ay sonra bizim ufaklık telafi eder inşallah Çikolataya abanıcam muayeneden önce

evet cnm hareketlenıyormus cukulata yedıgımızde bana doktorumda dedı bı daha gelmeden çukulata ye demıstı bır öncekı gıttıgımde ...

Bir Daha ki Muayenemde Kesinlikle Yiyeceğim O Zaman Daha Önceden Duysaydım Keşke Belki Dün Görürdük Cinsiyetini

yrn için çok heyecanlınodum ama şimdi cinsiyeti öğrenemeyenleri duyunca biras üsüldümm umarım benm bebiş gösterir kendini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…