- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #6.981
kızlar başım cok agrıyor yaa..azıcık uyusam belkı gecer..butun gun kar yagmasını,bana da kar tatilı olmasını bekledım ama bır tane bıle yagmadı kar...ins gece bastırır..cok yoruldum calısmaktan....bende bebısımı cok ozledım..cuma ıkılı teste gıdıcem bakalım..babanmızda bebısı ılk gorucek..sız bırlıkte mı gıdıyorsunuz doktora...eslerınız nasıl tepkı verıyor...
iyi günler kızlar bende agustos annesi olcam inş.13 haftalık hamileyim..bikaç gün önce gittim doktora..cinsiyeti belli olur mu cokmu erken dedim oda evet bu haftalarda çok benzer birbirine ama kıza benzior dedibende hep kız hissediodum zaten bilmem değişirmi ama
kızlar başım cok agrıyor yaa..azıcık uyusam belkı gecer..butun gun kar yagmasını,bana da kar tatilı olmasını bekledım ama bır tane bıle yagmadı kar...ins gece bastırır..cok yoruldum calısmaktan....bende bebısımı cok ozledım..cuma ıkılı teste gıdıcem bakalım..babanmızda bebısı ılk gorucek..sız bırlıkte mı gıdıyorsunuz doktora...eslerınız nasıl tepkı verıyor...
yenmezlermi teyzesi hemde nasıl yenirlerrrrrrmaşallah kuzularımıza
çok ağrım olunca konuşuyorum bebişimle seviyorum onu geçiyo sanki
yarın görcem yavrucumu bol bol çikolata yiyeyim de uyumasın göstersin her yerini anneye
merhaba kızlar az önce dr dan geldim 2 li test için gitmiştim,özel bir klinik orda kan testi yapılmıyormuş,ense ölçümüne filan baktı dr 11+6 haftalık dedi,devlette yapılıyo diye 2 li test oraya gittim yarın kan alacaklar ,ama dr bana aynı gün olması şart demişti bilginiz var mı bu konuda?
Çikolata Yendiğinde Uyumuyor muymuş Yoksa ??offf cnm maşllh ne guzl yrn gör bebişinniiii inş zıplar durur ultrasonda annesınebende kısmetse ayın 4 ünü iple çekiyorumm hem bebişimi görcem belki cinsiyetimizi ögrenirizz bide jelden kurtulucammm 4ü bayram olsun banadaa..sağlıkla gorururz bebısleırmızı ınsaaallhh ...en sevdgım çukulatayla gıdıcem muayneye bendee
Kızlar Selamm.. Dün İkili Testimiz Vardı. Ense Kalınlığı Normal Çıktı. Kan Sonucunu Haftaya Alacağız. Bebeğimin Gelişimi De İyiymiş Çok Şükür. Herkese Güzel Sonuçlar Almayı Nasip Etsin Rabbim. Kollarımız, Bacaklarımız Büyümüş, Baya Da Hareketliyiz.
Bu Daa İlk Resmimizz
Eki Görüntüle 619678
Cnm bu hftalr tam bas agrilarinn yogu. Oldugu haftalr bnmde hergun agrio bde migrenm var.bz her kntrole esimle gdiorz kalp atisini duydugu gun elini ayagi dolandi smdi anladim varligini dedi.gecen gunde hareket ettigini gordu iice bglandim ozluorm dio kntrol gunlerini o benden daha sabirszlikla bklio.ultrasonunn ekranina yapisicak nerdeyse.sennkide gorunce bu mucizeye bayilicak com optm cnm gcms olsn
Çikolata Yendiğinde Uyumuyor muymuş Yoksa ??
haraketlerini görebiliyomusunuz artık angys, ben de bu cuma gidicem, biz de görürüz umarım,
evet orada bir canlının hareket ettiğini falan görünce insan biraz daha idrak ediyor sanırım bebeğin varlığını,
bizimki bu vakte kadar hep uyuyodu, sadece kalbini görüyorduk güm güm, o bile çok heyecanlı,
benim de eşim ben bebişimizi özledim çabuk gelsin diyor sürekli,
ben de vaktinde gelsin diyorum:):)
Kızlar Selamm.. Dün İkili Testimiz Vardı. Ense Kalınlığı Normal Çıktı. Kan Sonucunu Haftaya Alacağız. Bebeğimin Gelişimi De İyiymiş Çok Şükür. Herkese Güzel Sonuçlar Almayı Nasip Etsin Rabbim. Kollarımız, Bacaklarımız Büyümüş, Baya Da Hareketliyiz.
Bu Daa İlk Resmimizz
Eki Görüntüle 619678
Oyyy nasıl da büzülmüş tatlı şey :) MaşallahUltrason resimlerimiz konusuna da ekle istersen :)
Bu halleriyle sanki uzaylıya benziyorlar değil mi :)) Kendimi de uzaylı gibi hissediyorum zaten, içimde birşey var ve büyüyor falan :) Fantastik biraz
4 boyutluda cinsiyet çok daha kolay anlaşılıyormuş, gösterdi mi sizinki? Bir de 4 boyutlu için fiyat farkı alıyor mu doktorun? Benimkisinde yok da merak ettim :) Önümüzdeki ay da cinsiyet söylemezse 4 boyutluya gideyim diyorum :) Merak işte
3 Boyutlu Ultrason Canım Bu. İkili Testte 3 Boyutlu Ultrasonla Da Baktılar. İkili Test İçin 70 TL Ödeme Yapmıştık. 3 Boyutlu İçin Ekstra Bir Ödeme Yapmadık O Yüzden. Çok Hareketliydi Ama Yine De Cinsiyetini Göstermedi. Ya Da Doktor Gördü Bize Söylemedi.Erken Daha Dedi Çünkü Sorduğumuzda Bir Daha Ki Muayenem 13 ünde. Giderken Çikolata Yemeyi Düşünüyorum Bende
evet cnm hareketlenıyormus cukulata yedıgımızde bana doktorumda dedı bı daha gelmeden çukulata ye demıstı bır öncekı gıttıgımde ...
4 boyutlu diye eş zamanlı 3 boyutlu olanlara mı diyorlar peki. Bana kalırsa hepsi 3 boyutlu da. Kafam karıştı
yrn için çok heyecanlınodum ama şimdi cinsiyeti öğrenemeyenleri duyunca biras üsüldümm umarım benm bebiş gösterir kendini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?