- 4 Şubat 2012
- 903
- 24
- 68
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #7.021
canm evet cook faydali ama yiyebileni alkislarim sadeceGünaydın kızlar,
biryerde okudum avokado hamilelik döneminde dengeli beslenme ve doğum sonrası kilo vermeyi kolaştırıyormuş. ve biraz araştırdım netten hamileyken sakıncası varmıdır diye meğer ne kadar faydalıymış.
" Avakado' nun Faydaları "" burdan okuyabilirsiniz, daha birsürü yazı var internette. ben hemen yemeye başlayacağım ... konuyla ilgili bilgisi olanlar paylaşsın lütfen kızlar .
günaydın kızlar, dün akşam biraz kanamam oldu kırmızı renkte ama sonra olmadı sabahta az bişey kahverengi leke geldi. ne yapmalıyom doktora gitsem mi ? işyerinden de izin almak çok zorkanaması olanlar ne yapınız yardım eder misinz?
Gözün aydin canım. Ne güzel ayrıntılı bir sekilde bakmış doktorun, boyuda uzunmus maşallah .Bizim senle günlerimiz ayniymis daha once farketmemistim. Benim ki de kıza benziyordu cuma gunü gitmiştim degisirmi bilmiyorum...
evet canım gunlerımız aynı senınle masallah drum guzel ılgılendı bende sureklı sordum ense kalınlıgı kac burun kemıgı olusmusmu masallah cok ıyı takıp edıyorsun dedı bende ee bır tanede tecrube edındım azcok bırseylere merak duyuyorum dedım allah cınsıyetını gonlune gore versın canım benımkı degıstı ama sımdılık 1 dahakı ay kesınlesır dedı ozamanı ıple cekıyorumm alllahım once saglık sonrasındada soyle bıcır bıcır bır kız nasıp et yarabbımGözün aydin canım. Ne güzel ayrıntılı bir sekilde bakmış doktorun, boyuda uzunmus maşallah .Bizim senle günlerimiz ayniymis daha once farketmemistim. Benim ki de kıza benziyordu cuma gunü gitmiştim degisirmi bilmiyorum...
suprizlerle dolu bebisin cnm pasa gelio desene masallah saglikli gorunuomus cok sevndmm darisi bze olsub cnm
cok uzuldum canım hakkında hayırlısı allah saglıklı bır sekıode hamıle kalıp kucagına bebgını almayı nasıp etsınkızlar çok kötü bir gündü...bugün dr kontrolüm vardı ve bebeğimin 9. hafta bitiminde kalbi durmuş bu karnımda ölen 2.bebeğim ve yarın malesef kürtaj oluyorum...bana dua edin kızlar..artık araştırmalar yapılacak neden olduğuna dair..hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum..beni listeden silin lütfen..
ızın alamasan bıle dr arayıp sorma ımkanın varsa hemen sor cnm gelmen gerekır dersede bır sekılde gıtmeyeı dene gecmıs olsungünaydın kızlar, dün akşam biraz kanamam oldu kırmızı renkte ama sonra olmadı sabahta az bişey kahverengi leke geldi. ne yapmalıyom doktora gitsem mi ? işyerinden de izin almak çok zorkanaması olanlar ne yapınız yardım eder misinz?
evet cnm sende bızle aynısın kusmalartın ınsallah bır daha hıc olmaz ban once kız dendı dunde erkege benzıuyor dendı 1 ay sonrasını beklıuyorummBenim de sizinle çizilgem aynı:) Bana da doktor erkeğe benziyor dedi 3 hafta sonra çağırdı o zaman netleşir belki. Bu arada 4 gündür kusmuyorum çok mutluyum
günaydın kızlar, dün akşam biraz kanamam oldu kırmızı renkte ama sonra olmadı sabahta az bişey kahverengi leke geldi. ne yapmalıyom doktora gitsem mi ? işyerinden de izin almak çok zorkanaması olanlar ne yapınız yardım eder misinz?
Günaydın kızlar...Dün Turkcell bebeğimi beklerken paketinden bir mesaj geldi. :26: Bir yayınevi ücretsiz olarak Sabiha Paktuna Keskin'in BEBEĞİMİ BEKLERKEN kitabını hediye olarak gönderiyor. Yapmanız gereken tek şey verilen telefon numarasını aramak.. Bir de kargo ücreti size ait.. Ben sitesini de vereyim...Boyut Yayıncılık 444 53 53 numarası..Aradığınız da callcenter'dan sizinle ilgili bilgiler alıyorlar. Hepsi bu kadar
Canım bence doktoruna git önemli birşey var mI yokmu onu görür sorar rahatlarsın. hiçbirşey bebeklerimizden önemli olamaz..
hmm kitap güzel mi ki bakmak lazım
günaydın dünya güzeli bebeklerin güzel anneleri
bugün doktor amcaya gidicez ikili testimiz var belki cinsiyeti de görürüz yazıcam size..
kızlar yaa bugün ilk kez dişim kanadıçürüğüm falan da yok neden ki
doktor amcaya soralım bakalım..
bzim için dua edin güzel haberlerle gelelim..
Canım bence doktoruna git önemli birşey var mI yokmu onu görür sorar rahatlarsın. hiçbirşey bebeklerimizden önemli olamaz..
bence de doktora gitmelisin kanama olunca hatta akıntının rengi değişince gel diyorlar
cnm kanama belki normal olabilirrr bnm de ilk gebeligimde 8. ay tum cenem sizim sizim sizlamistigünaydın dünya güzeli bebeklerin güzel anneleri
bugün doktor amcaya gidicez ikili testimiz var belki cinsiyeti de görürüz yazıcam size..
kızlar yaa bugün ilk kez dişim kanadıçürüğüm falan da yok neden ki
doktor amcaya soralım bakalım..
bzim için dua edin güzel haberlerle gelelim..
gunaydn arkdslarrt
beyazcekirge bnm de bel kismim kalinlasti
ilkindede oralarm dolmustu
bnm de belm cook agryr ozellikle araba kullanirken
birde bnm sol kalcama bicak tarzinda kramplar giriyr arada kimildayamiyrmmmm
cnm kanama belki normal olabilirrr bnm de ilk gebeligimde 8. ay tum cenem sizim sizim sizlamisti
uykular bile haram olmustu agrdan yatamiyrdm
ama bu bu gebeligmde gidcem mutlaka dis hekimine
3-6 ay arasi gidilebiliyr arkadslarrr
dis problmnz varsa mutlaka gidin sonraki aylarda cozum olmuyr hic birseyy
Amin sağol tatlımgünaydın canım
dualarımız seninle güzel haberlerle gelirsin inşallah, bazen dişeti falan kanayabiliyor aklına kötü birşey getirme. bakalım cinsiyeti görebilecekmisin
bende cuma gideceğiim çok meraak ediyorum ama doktorum söylemez sanıyorum
cnm kanama belki normal olabilirrr bnm de ilk gebeligimde 8. ay tum cenem sizim sizim sizlamisti
uykular bile haram olmustu agrdan yatamiyrdm
ama bu bu gebeligmde gidcem mutlaka dis hekimine
3-6 ay arasi gidilebiliyr arkadslarrr
dis problmnz varsa mutlaka gidin sonraki aylarda cozum olmuyr hic birseyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?