2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canm evet cook faydali ama yiyebileni alkislarim sadece
bende gcen gun aldm yerim belki dye
ama midemi alt ust etti
cokk yagli zaten kozetk urunlerinde kremlerde faln da kullaniliyr
bnm annm cook yerr
ama bn uzaktan izlerdmmm

kendm denedm ama bnnnn hic begenmdmmmm tadiniiii
direk cope gitti
bide pahaliydi yaniii

günaydın kızlar, dün akşam biraz kanamam oldu kırmızı renkte ama sonra olmadı sabahta az bişey kahverengi leke geldi. ne yapmalıyom doktora gitsem mi ? işyerinden de izin almak çok zor kanaması olanlar ne yapınız yardım eder misinz?

günaydın canım istersen doktorun telefonu varsa bir ara sor .
içine sinmiyorsa sancım var de git doktoruna canım bişey olmadığını görünce rahatlarsın hem.
raporda yazdır dinlen biraz.

günaydın ikili teste dün girdim cinsiyet hala yok=)

ama ense kalınlığı nazal kemik kalp atışları vs... normal.

Kan sonucunu yarın alıcam doktorla yarın görüşücem

Herkesin ii sonuçları olur inşallah

Benim de sizinle çizilgem aynı:) Bana da doktor erkeğe benziyor dedi 3 hafta sonra çağırdı o zaman netleşir belki. Bu arada 4 gündür kusmuyorum çok mutluyum

evet canım gunlerımız aynı senınle masallah drum guzel ılgılendı bende sureklı sordum ense kalınlıgı kac burun kemıgı olusmusmu masallah cok ıyı takıp edıyorsun dedı bende ee bır tanede tecrube edındım azcok bırseylere merak duyuyorum dedım allah cınsıyetını gonlune gore versın canım benımkı degıstı ama sımdılık 1 dahakı ay kesınlesır dedı ozamanı ıple cekıyorumm alllahım once saglık sonrasındada soyle bıcır bıcır bır kız nasıp et yarabbım
suprizlerle dolu bebisin cnm pasa gelio desene masallah saglikli gorunuomus cok sevndmm darisi bze olsub cnm

cok uzuldum canım hakkında hayırlısı allah saglıklı bır sekıode hamıle kalıp kucagına bebgını almayı nasıp etsın
ızın alamasan bıle dr arayıp sorma ımkanın varsa hemen sor cnm gelmen gerekır dersede bır sekılde gıtmeyeı dene gecmıs olsun
Benim de sizinle çizilgem aynı:) Bana da doktor erkeğe benziyor dedi 3 hafta sonra çağırdı o zaman netleşir belki. Bu arada 4 gündür kusmuyorum çok mutluyum
evet cnm sende bızle aynısın kusmalartın ınsallah bır daha hıc olmaz ban once kız dendı dunde erkege benzıuyor dendı 1 ay sonrasını beklıuyorumm

Günaydın kızlar... Dün Turkcell bebeğimi beklerken paketinden bir mesaj geldi. :26: Bir yayınevi ücretsiz olarak Sabiha Paktuna Keskin'in BEBEĞİMİ BEKLERKEN kitabını hediye olarak gönderiyor. Yapmanız gereken tek şey verilen telefon numarasını aramak.. Bir de kargo ücreti size ait.. Ben sitesini de vereyim...Boyut Yayıncılık 444 53 53 numarası..Aradığınız da callcenter'dan sizinle ilgili bilgiler alıyorlar. Hepsi bu kadar

ilk kez mi oldu kanama tuba, aslında 14.haftadan sonra olmaması lazım artık, progesteron hormonunda azalma olmuş olabilir,
doktora gitmende fayda var tabi,
benim de ilk kez 2 gün önce oldu ama tam kan gibi değildi emin olamadım, koyu kahve ve minicik bi lekelenmeydi,
hafta sonu çok yorulmuştum ondandır diye düşündüm gitmedim doktora,
insan korkuyor tabi riske atmamak lazım...

Günaydın kızlar

Ben yine bel ağrılarıyla uğraşıyorum, dün gece çok kötüydüm, sabahta çok zor kalktım. Dayak yemiş gibiyim, sırtım belim heryerim ağrıyor
Doktor normal dedi, vücut değişiyor rahim büyüyor falan filan..... Ama bana normal gelmiyor artık ya, herkes niye benim gibi mi ?
Etrafımdakilerde erken başlamış seninki bu kadar olmaması lazım diyor.
Biri diyor erkektir belki ondandır. Erkek çocukta erken başlarmış, karnım kocaman oldu, hareketlerimi kısıtlamaya başladı artık böyle giderse bir tosuncuk doğurmam lazım valla kalçalarımda genişledi biraz. göğüslerimde çok acıyor, bir beden kadar büyüdüler, kızlar daha ne kadar büyüyecek bizim ikizler acaba :) benimkiler zaten küçük olduğu için sorun yok büyüyebilirler :78:
Sizler de anlatın vücudunuzdaki değişiklikleri kızlar , benimkiler normal mi, değil mi agrılara dayanamıyorum

günaydın dünya güzeli bebeklerin güzel anneleri
bugün doktor amcaya gidicez ikili testimiz var belki cinsiyeti de görürüz yazıcam size..
kızlar yaa bugün ilk kez dişim kanadı çürüğüm falan da yok neden ki
doktor amcaya soralım bakalım..
bzim için dua edin güzel haberlerle gelelim..

Canım bence doktoruna git önemli birşey var mI yokmu onu görür sorar rahatlarsın. hiçbirşey bebeklerimizden önemli olamaz..

hmm kitap güzel mi ki bakmak lazım

Canım bence doktoruna git önemli birşey var mI yokmu onu görür sorar rahatlarsın. hiçbirşey bebeklerimizden önemli olamaz..

hmm kitap güzel mi ki bakmak lazım

kızlar geçen sene aynı dönemlerde aynı yerden bana hediye yollamışlardı 2 adet kitap vardı . ikisinide aldım güzel kitaplar.
zaten sabiha hanımın kitapları güzel oluyor.tavsiye ederim . çabucakta yolluyorlar....

gunaydn arkdslarrt
beyazcekirge bnm de bel kismim kalinlasti
ilkindede oralarm dolmustu
bnm de belm cook agryr ozellikle araba kullanirken
birde bnm sol kalcama bicak tarzinda kramplar giriyr arada kimildayamiyrmmmm

günaydın canım
dualarımız seninle güzel haberlerle gelirsin inşallah, bazen dişeti falan kanayabiliyor aklına kötü birşey getirme. bakalım cinsiyeti görebilecekmisin
bende cuma gideceğiim çok meraak ediyorum ama doktorum söylemez sanıyorum

cnm kanama belki normal olabilirrr bnm de ilk gebeligimde 8. ay tum cenem sizim sizim sizlamisti
uykular bile haram olmustu agrdan yatamiyrdm
ama bu bu gebeligmde gidcem mutlaka dis hekimine
3-6 ay arasi gidilebiliyr arkadslarrr
dis problmnz varsa mutlaka gidin sonraki aylarda cozum olmuyr hic birseyy

gunaydn arkdslarrt
beyazcekirge bnm de bel kismim kalinlasti
ilkindede oralarm dolmustu
bnm de belm cook agryr ozellikle araba kullanirken
birde bnm sol kalcama bicak tarzinda kramplar giriyr arada kimildayamiyrmmmm

bende çok kalınlaştım şiştim artık dikkat etmem lazım 3 ayda bu kadar şişmem normal değil rahat 3 kilo aldım:26:

o zaman bir ara uğramak lazım diş doktoruna. peki şeyi duydunuz mu kızlar 3-6 ay arası saç boyanabiliyor mu? bir de ben kilo aldıkça kendimi çok çirkin hissediyorum. şimdiden hamile pantolonu giymeye başladım. haftanın 6 günü çalışıyorum sürekli giydiğim için bu aldığım 2 pantolon ne kadar dayanacak bana bakalım :26:

Amin sağol tatlım
inşallah gösterir annesine babasıda gelcek bugün
bakalım neler yapcak bebişim

Aslında evet yaa bugün doktorumla bi konusayımda gideyim bende diş hekimine

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…