- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #7.001
isetberry geçmiş olsun
merhaba kızlar,
bende bugün ikili testimi yaptırdım. ultrason sonuçları iyi dedi. çok şükür
kan testi sonucu da 4 gün sonra çıkacakmış. hayırlısı inşallah.
ense kalınlığı en fazla kaç olması gerekiyor kızlar. benim ki 1,5 çıktı.
suloz maşallah bebeğin çok tatlı. Allah bağışlasın
Kan Sonucunda İyi Çıkar İnşallah Bende Kan Sonucu Bekliyorum3 mm Kadar Normal Canım Ense Kalınlığı
Ayyy canım benim yaaa kıyamam. senin için dua ediyorum valla, biran önce bulantıların geçşin ve bu griptende kurtul inşallah. aramızda en zor zamanları sen geçirdin belki de. allah yardımcın olsun ve de mukafatı çok güzel olsun inşallah....
neyse bol bol dinlen, nane-limon, ıhlamur, kefir, zaten sen biliyosun herşeyi. miden neyi kabul ediyorsa ye işte, biran önce toparlan....
Valla sen toparlanmazsan kızın kardeşinden nefret edecek şimdiden, annemi hasta etti diye
Merhabalar güzel anneler ve pıtırcıkları
Bugün ikili testimiz vardı. Ultrason görüntüleri çok iyi herşey yolunda dedi doktorumuz
Kan testi sonucumuz yarın belli olacakmış yarın haber alana kadar stressss
Cinsiyet konusunda birşey söylemedi bu haftalarda hepsi erkek gibi görünür 1 ay sonra yarısının pipisi düşer dedi
tabiki hayırlısı sağlıklısı olsun ama hep kız geçiyor gönlümden
İssetbery genital nub tan bahsetmiştin araştırdım ona göre erkek gibi görünüyor bir ara foto koyarsam yorumlarsın belki ne dersin?
geçmiş olsun arkadaşım Rabbim şifa versin
geçmiş olsun canım. bol bol dinlen çabuk atlat inşallah...
çok geçmiş olsun canım..bol dinlence,bol sıvı ve bal,limon ,ılık süt karışımını tavsiye ederim ama sen bunların hepsini biliyor ve uyguluyorsundur zaten:26: umarım bir an önce atlatırsın...
bende kilo almak istemiyorum ama malesef şimdiden 3 kilo aldım.Doktorum geçen sefer tatlıyı yasakladı bu sefer hamurişine çok düştüm bugün de hamurişinden uzak dur dedihiç dert etme nasıl olsa alıcaksın bence öylesi çok güzel..Aldığımız kiloların sadece 6 kilosu bebeğe aitmiş yani geri kalanı bize oluyor
Bence de mutlu olmalısın.. Çok şanslısınız.. Önemli olan bebeğin sağlıklı olması, gelişimini sağlıklı bir şekilde tamamlaması.. Toplamda 7-8 kilo alarak nur topu gibi bebiş doğuran tanıdıklarım var..
Canım yorumlamaya çalışırız, en kotu ihtimal yüzde elli tutacak nasılsa :)
Kızlar desteginiz icin çok sagolun, dediğiniz gibi bol bol dinleniyorum. Annem nane, limon , portakal kabuğu ve elma kabuguyla bir karışım hazırlıyor o iyi geliyor.Limonlu bal yiyorum. Portakal suyu iciyorum. Sut ve sut urunlerini icemiyorum malesef. Öksürük icin burdan ballı siyah turpu okumuştum onu yapıyorum. Lakin hiç bir yemek boğazımdan geçmiyor zorla yersem çıkarıyorum böyle giderse yine serum takacaklar onu da hiç sevmiyorum kolum bağlı hastanede yatmak beni boğuyor . Kendinize çok iyi bakın hamileyken grip olmak çok zormus
Sizi seviyorum
Arkadaşlar ben izmirde kordon kadın oğuma gidiyorum sürekli doktorum gonca aksoy bugün gittiğimde ikili test için 175 lira para istediler sigorta karşılıyrmu yaptıranlar nerde yaptırdılar özeldemi yoksa sigortadamı ?kaç liraya yaptırdılar acaba?
isetberry ben de 7.haftamda çok kötü bir grib atlattım, mide bulnatısından da ağzıma lokma koyamıyordum,
ben suyu kaynatıp içine dal tarçından koydum bal ve limon ekleyip, sadece onu içebilmiştim. ağzım burnum yara olmuştu, kanamıştı falan gripten,
hiç ilaç da almadım inat edip, sadece o tarçın çayıyla iyileştim.
ballı turpta iyi gelir, çok geçmiş olsun.
süttense yoğurt yemek daha faydalı aslında, hem bol kalsiyum hem de bağışıklığı güçlendiriyor,hasta olan anneler geçmiş olsun dikkat edin. süt bende içemiyorum dr soda iç dedi günde 1 tane şimdi soda içiyorum .bitki çayı tavsiye etmiyo drlar hamileyken .
merhaba ben bornova da Ekadom'a yaptırdım.özel muayenehane 100tl aldılar.birkaç arkadaşım yine özelde 100 tl yaptırdı bir araştır istersen 175 yüksek geldi.. Normalde doktorumun muayene ücreti 170 tl. Bugün sadece 100 tl test ücreti aldı.En iyi tarafı da kan testi sonuçlarım yarın çıkacak doktorum yarın bizzat arayarak bilgi vereceğini belirtti. 1 hafta 10gün bekleyenler oluyor .Arkadaşlar ben izmirde kordon kadın oğuma gidiyorum sürekli doktorum gonca aksoy bugün gittiğimde ikili test için 175 lira para istediler sigorta karşılıyrmu yaptıranlar nerde yaptırdılar özeldemi yoksa sigortadamı ?kaç liraya yaptırdılar acaba?
canım ben sana daha önce bir öneri de bulunmuştum sanırım görmedin 659. Sayfada. Karşıya kent hastanesi prof. Namık Demir .. Önemli bir prof. Diye biliyorum..sheena, izmirde kordon kadın doğum nerede, bir de doktorundan memnun musun?
ben izmir karşıyakada doğum yapmayı planlıyorum, orada iyi bir doktor arıyorum.
yurtdışında yaşıyorum, annemin yanına gidicem doğumda.
mitra özdemiri duydum karşıyakada bir fikrin var mı?
bir de o riskli gebelere bakıyormuş sanırım, seni kabul etmeyebilir falan dediler.
doğum için hastane araştırdın mı hiç?
daha erken biliyorum ama, ben şimdiden araştırıp garantilemeliyim, tekrar araştırıp değiştirme imkanım olmayacak çünkü.
175 lira da normal sanırım ikili test için, muayene ücreti ne kadar,
çalıştığın kurumun anlaşması varsa o hastaneyle sigortan karşılar, diğer türlü karşılamıyor diye biliyorum.
canım yoğurt peynir falan yiyebiliyormusun? Ben de süt içemiyorum yerine yoğurt yesem olurmu diye doktoruma sorduğumda çok daha iyi olur 1 bardak yoğurt 2 bardak süte bedel dedi. Yoğurt ve peyniri severek yiyorum ve içim rahat süt içmediğim halde. Ayrıca günde 1 soda yine içmeye devam edebilirsin..hasta olan anneler geçmiş olsun dikkat edin. süt bende içemiyorum dr soda iç dedi günde 1 tane şimdi soda içiyorum .bitki çayı tavsiye etmiyo drlar hamileyken .
canım kıza benzıyor denmıstı hatta buyuk ıhtımal kız denmıstı bugun kontrolum vardı bu seferde erkege benzıyor dendı 1 ay sonra ınş. kesınlesırr benım prenses oldu prensPrenses dediğine göre bebişinin cinsiyeti erken belli olmuş canım. Hadi hayırlı haberler veririsin bize inş.
ayy benımde 2 gundur cok fgerna agrıyor yaaBu baş ağrılarım hiç geçmeyecek sanırım
cnm bende bugun verdı bır hafta sonra cıkıyor al gel sonucununa bakalım dedı yanı sure 1 haftaymıs ozelde yaptırdımbenim 2li testim çok mu geç çıkacak yaa 15 gün sonra çıkar dediler ama çoğu haftasında öğrenmiş sonuçları. devlette bu kadar geç mi çıkıyor ki?
iyi günler kızlar bende agustos annesi olcam inş.13 haftalık hamileyim..bikaç gün önce gittim doktora..cinsiyeti belli olur mu cokmu erken dedim oda evet bu haftalarda çok benzer birbirine ama kıza benzior dedibende hep kız hissediodum zaten bilmem değişirmi ama
bugun malum dr kontrolumuz vardı ense kalınlıgna bakıldı 1.44 mm dedı guzel oldugunuy soyledı burun kemıgıne baktı goruldu dedı olusmus boyu 7 cm olmus keratanın eller kollar hareketlı ellerıne el parmaklarına baktı ayaklarına ve parmaklara baktı ama ayaklar ugrastırdı bıraz dr tam ayakları buluyor sabıtlıyor benımkı ayaklarını hopp karnına cekıverıyor zor zahmet durmus pozısyonu buldu bırde benım sıpa yuzustu yatıyordu sırtı donuktu omurgasına beyın gesımıne falan baktı hersey guzel dedi masallahh ıkılı test ıcın kanımı verdım haftaya sonucumu alıcamm
sok sok sok bır haber kıza benzıyor denmıstı bugunde drum erkege benzıyr 1 ay sonra netlsır dedı ınş.
bugun malum dr kontrolumuz vardı ense kalınlıgna bakıldı 1.44 mm dedı guzel oldugunuy soyledı burun kemıgıne baktı goruldu dedı olusmus boyu 7 cm olmus keratanın eller kollar hareketlı ellerıne el parmaklarına baktı ayaklarına ve parmaklara baktı ama ayaklar ugrastırdı bıraz dr tam ayakları buluyor sabıtlıyor benımkı ayaklarını hopp karnına cekıverıyor zor zahmet durmus pozısyonu buldu bırde benım sıpa yuzustu yatıyordu sırtı donuktu omurgasına beyın gesımıne falan baktı hersey guzel dedi masallahh ıkılı test ıcın kanımı verdım haftaya sonucumu alıcamm
sok sok sok bır haber kıza benzıyor denmıstı bugunde drum erkege benzıyr 1 ay sonra netlsır dedı ınş.
bende sana kkatılıyorum okul da iken zaman geçiyordu bende evde sıkıntıdan patlıyorum yaaGünaydın bayanlar....Sanırım dün 3 aylık hamileliğimin en kötü gününü yaşadım. Bulantı bulantı bulantı... Çıkartma çıkartma çıkartma...Yediğim tek şey bi kase cacık ve ekmek.. Onuda zor yedim tabi ama, hemn yattım uyudum ki, oda cıkmasın.. Gece de uyuyamadım, sevgili eşim hhorhorhorluyordu
Ya ben öğretmenim, sömestr tatilinde dinleneceğim yatacağım diye o kadar sevindim, tam tersi oldu.. Halbuki okul beni oyalıyormuş... Ev beni mafetti..Banyoya giremiyorum, mutfağa giremiyorum, yatak odasına giremiyorum, her yer kokuyor. Oturduğum yerde nem düzenleyici var. Yarım saatte bir camı acıyorum havalandırıyorum evi. Grip olacağım diye de korkuyorum, sinüzitim var. İyileşmem geç olur da naparım bilemiyorum.Bakacak kimsemiz de yok, şark görevindeyiz. Rabbim bu günleri çabuk atlatmayı nasip etsin...
benimde kaydı 29 temmuza :) bakalım hayırlısı artık ne zaman gelirlerAslında son kontrolde ultrasonda doğum tarihi öne gelmişti 30 temmuz yazıyor. ben heralde temmuz annesi olacağım :44:
ama buraya çok alıştığım için bırakamıyorum
Arkadaşlar ben izmirde kordon kadın oğuma gidiyorum sürekli doktorum gonca aksoy bugün gittiğimde ikili test için 175 lira para istediler sigorta karşılıyrmu yaptıranlar nerde yaptırdılar özeldemi yoksa sigortadamı ?kaç liraya yaptırdılar acaba?
kızlar çok kötü bir gündü...bugün dr kontrolüm vardı ve bebeğimin 9. hafta bitiminde kalbi durmuş bu karnımda ölen 2.bebeğim ve yarın malesef kürtaj oluyorum...bana dua edin kızlar..artık araştırmalar yapılacak neden olduğuna dair..hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum..beni listeden silin lütfen..
arkadaşlar 9+5 iken doktora gitttiğimde 4cm civarında olan bebek 12+1 de 6 cm olmuş buraya gelince baktığımda küçük olduğunun farkına vardım doktor herşey normal demişti, ultrasonun altında 12+4 %97 diye bir ibare var, fakat o gün aslında 12+1 di ve bebğimin doğumu 3 gün öncesine kaymış, normalde 11 inde olması gerekirken 8 ine düşmüş. bebek normale göremi küçük yoksa baştan popoyamı ölçtü bilemedim.düz mantık bebek küçük olsa ultrasondaki ölçüme göre gün veren program neden 3 gün öncesine gün versin diyorum. bir yorum getirebilecek varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?