2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar ben izmirde kordon kadın oğuma gidiyorum sürekli doktorum gonca aksoy bugün gittiğimde ikili test için 175 lira para istediler sigorta karşılıyrmu yaptıranlar nerde yaptırdılar özeldemi yoksa sigortadamı ?kaç liraya yaptırdılar acaba?

Kan Sonucunda İyi Çıkar İnşallah Bende Kan Sonucu Bekliyorum 3 mm Kadar Normal Canım Ense Kalınlığı

Canım yorumlamaya çalışırız, en kotu ihtimal yüzde elli tutacak nasılsa :)
geçmiş olsun arkadaşım Rabbim şifa versin

geçmiş olsun canım. bol bol dinlen çabuk atlat inşallah...

Kızlar desteginiz icin çok sagolun, dediğiniz gibi bol bol dinleniyorum. Annem nane, limon , portakal kabuğu ve elma kabuguyla bir karışım hazırlıyor o iyi geliyor.Limonlu bal yiyorum. Portakal suyu iciyorum. Sut ve sut urunlerini icemiyorum malesef. Öksürük icin burdan ballı siyah turpu okumuştum onu yapıyorum. Lakin hiç bir yemek boğazımdan geçmiyor zorla yersem çıkarıyorum böyle giderse yine serum takacaklar onu da hiç sevmiyorum kolum bağlı hastanede yatmak beni boğuyor . Kendinize çok iyi bakın hamileyken grip olmak çok zormus
Sizi seviyorum

isetberry ben de 7.haftamda çok kötü bir grib atlattım, mide bulnatısından da ağzıma lokma koyamıyordum,
ben suyu kaynatıp içine dal tarçından koydum bal ve limon ekleyip, sadece onu içebilmiştim. ağzım burnum yara olmuştu, kanamıştı falan gripten,
hiç ilaç da almadım inat edip, sadece o tarçın çayıyla iyileştim.
ballı turpta iyi gelir, çok geçmiş olsun.

Kızlar desteginiz icin çok sagolun, dediğiniz gibi bol bol dinleniyorum. Annem nane, limon , portakal kabuğu ve elma kabuguyla bir karışım hazırlıyor o iyi geliyor.Limonlu bal yiyorum. Portakal suyu iciyorum. Sut ve sut urunlerini icemiyorum malesef. Öksürük icin burdan ballı siyah turpu okumuştum onu yapıyorum. Lakin hiç bir yemek boğazımdan geçmiyor zorla yersem çıkarıyorum böyle giderse yine serum takacaklar onu da hiç sevmiyorum kolum bağlı hastanede yatmak beni boğuyor . Kendinize çok iyi bakın hamileyken grip olmak çok zormus
Sizi seviyorum[/QUOTE]

Çok geçmiş olsun bende geçen hafta griptim oldum ve hala geçmedi benim doktorum hiçbir bitki çayınada onay vermiyor Sizi anlıyorum.

hasta olan anneler geçmiş olsun dikkat edin. süt bende içemiyorum dr soda iç dedi günde 1 tane şimdi soda içiyorum .bitki çayı tavsiye etmiyo drlar hamileyken .

sheena, izmirde kordon kadın doğum nerede, bir de doktorundan memnun musun?
ben izmir karşıyakada doğum yapmayı planlıyorum, orada iyi bir doktor arıyorum.
yurtdışında yaşıyorum, annemin yanına gidicem doğumda.
mitra özdemiri duydum karşıyakada bir fikrin var mı?
bir de o riskli gebelere bakıyormuş sanırım, seni kabul etmeyebilir falan dediler.
doğum için hastane araştırdın mı hiç?
daha erken biliyorum ama, ben şimdiden araştırıp garantilemeliyim, tekrar araştırıp değiştirme imkanım olmayacak çünkü.
175 lira da normal sanırım ikili test için, muayene ücreti ne kadar,
çalıştığın kurumun anlaşması varsa o hastaneyle sigortan karşılar, diğer türlü karşılamıyor diye biliyorum.

Teşekkür ederim canım , tarcindan korkuyorum ama bir fincandan zarar gelmez deneyebilirim onuda. Bu arada ben parol da kullanıyorum sabah aksam , bu sayede uyuyabiliyorum çok rahatlatiyor.
Demekki yemeden iyilesilebiliyormus icim rahatladı:)

Çok geçmiş olsun bende geçen hafta griptim oldum ve hala geçmedi benim doktorum hiçbir bitki çayınada onay vermiyor Sizi anlıyorum.[/QUOTE]

Saol , sanada gecmis olsun günde iki bardak icebilirsin dedi benim doktorum. Her birinden.

hasta olan anneler geçmiş olsun dikkat edin. süt bende içemiyorum dr soda iç dedi günde 1 tane şimdi soda içiyorum .bitki çayı tavsiye etmiyo drlar hamileyken .
süttense yoğurt yemek daha faydalı aslında, hem bol kalsiyum hem de bağışıklığı güçlendiriyor,
bebişin de bağışıklığını güçlendirir,
gece yatmadan yenen bir dolu kase yoğurt kasları da gevşettiğinden bel ağrıları hafifler, rahat bir uykunuz olur,
benim mide bulantılarımı bile hafifletti gibi sanki, ya da ben bulantılara alıştım sanırım artık umursamıyorum:):)

merhaba ben bornova da Ekadom'a yaptırdım.özel muayenehane 100tl aldılar.birkaç arkadaşım yine özelde 100 tl yaptırdı bir araştır istersen 175 yüksek geldi.. Normalde doktorumun muayene ücreti 170 tl. Bugün sadece 100 tl test ücreti aldı.En iyi tarafı da kan testi sonuçlarım yarın çıkacak doktorum yarın bizzat arayarak bilgi vereceğini belirtti. 1 hafta 10gün bekleyenler oluyor .
canım ben sana daha önce bir öneri de bulunmuştum sanırım görmedin 659. Sayfada. Karşıya kent hastanesi prof. Namık Demir .. Önemli bir prof. Diye biliyorum..

canım yoğurt peynir falan yiyebiliyormusun? Ben de süt içemiyorum yerine yoğurt yesem olurmu diye doktoruma sorduğumda çok daha iyi olur 1 bardak yoğurt 2 bardak süte bedel dedi. Yoğurt ve peyniri severek yiyorum ve içim rahat süt içmediğim halde. Ayrıca günde 1 soda yine içmeye devam edebilirsin..

Prenses dediğine göre bebişinin cinsiyeti erken belli olmuş canım. Hadi hayırlı haberler veririsin bize inş.
canım kıza benzıyor denmıstı hatta buyuk ıhtımal kız denmıstı bugun kontrolum vardı bu seferde erkege benzıyor dendı 1 ay sonra ınş. kesınlesırr benım prenses oldu prens

Bu baş ağrılarım hiç geçmeyecek sanırım
ayy benımde 2 gundur cok fgerna agrıyor yaa
benim 2li testim çok mu geç çıkacak yaa 15 gün sonra çıkar dediler ama çoğu haftasında öğrenmiş sonuçları. devlette bu kadar geç mi çıkıyor ki?
cnm bende bugun verdı bır hafta sonra cıkıyor al gel sonucununa bakalım dedı yanı sure 1 haftaymıs ozelde yaptırdım

degısır canım degısır bana buyuk ıhtımal ıkız kıza cok benzıyor dendı bugunde erkege benzıyor dendı

bugun malum dr kontrolumuz vardı ense kalınlıgna bakıldı 1.44 mm dedı guzel oldugunuy soyledı burun kemıgıne baktı goruldu dedı olusmus boyu 7 cm olmus keratanın eller kollar hareketlı ellerıne el parmaklarına baktı ayaklarına ve parmaklara baktı ama ayaklar ugrastırdı bıraz dr tam ayakları buluyor sabıtlıyor benımkı ayaklarını hopp karnına cekıverıyor zor zahmet durmus pozısyonu buldu bırde benım sıpa yuzustu yatıyordu sırtı donuktu omurgasına beyın gesımıne falan baktı hersey guzel dedi masallahh ıkılı test ıcın kanımı verdım haftaya sonucumu alıcamm

sok sok sok bır haber kıza benzıyor denmıstı bugunde drum erkege benzıyr 1 ay sonra netlsır dedı ınş.

Gözün aydin canım. Ne güzel ayrıntılı bir sekilde bakmış doktorun, boyuda uzunmus maşallah .Bizim senle günlerimiz ayniymis daha once farketmemistim. Benim ki de kıza benziyordu cuma gunü gitmiştim degisirmi bilmiyorum...

suprizlerle dolu bebisin cnm pasa gelio desene masallah saglikli gorunuomus cok sevndmm darisi bze olsub cnm

bende sana kkatılıyorum okul da iken zaman geçiyordu bende evde sıkıntıdan patlıyorum yaa
Aslında son kontrolde ultrasonda doğum tarihi öne gelmişti 30 temmuz yazıyor. ben heralde temmuz annesi olacağım :44:
ama buraya çok alıştığım için bırakamıyorum
benimde kaydı 29 temmuza :) bakalım hayırlısı artık ne zaman gelirler

kızlar nasılsın büyüttünüz mü göbişleri bakıyım ?? uzun zamandır bakınmadım buralara

Konak Doğum Hastanesi Devlet Hastanesi Değil Miydi ? Ne Kadar Fazla İstemişler. Ben Buca Doruk Tıp'ta Yaptırdım 70 TL Ödedim.

kızlar çok kötü bir gündü...bugün dr kontrolüm vardı ve bebeğimin 9. hafta bitiminde kalbi durmuş bu karnımda ölen 2.bebeğim ve yarın malesef kürtaj oluyorum...bana dua edin kızlar..artık araştırmalar yapılacak neden olduğuna dair..hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum..beni listeden silin lütfen..

Merhaba

Çok üzüldüm. Birşeyler söylemek istiyorum ve bulamıyorum şu an.

İnşallah yarını sağlıcakla ve kolaylıkla atlatmanızı diliyorum öncelikle. Sonrasında da yine aynı şekilde kendinizi en kısa sürede toparlamınızı ve inşallah sizin açınızdan en uygun olabilecek bir zamanda yeniden güzel bir hamilelik ve inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyor, şu anda bunun için canı gönülden dua ediyor ve de inanıyorum Allah'ın izniyle.

Mutlaka ki çok zordur yaşamakta oldğunuz bu durum. Lakin, yine de hakkınızda hayırlısı olsun. Hem siz zaten iki kez melek annesi olmuş, özel bir anne olmuşsunuz.

Allah'a emanet olun. Sevgimle

11inden 8ine düşmüşse bebeğin gelişimi 2-3 gün önde demek -yada erken döllenme olmuştur belki canım???

benim kızımın gelişimi;

5 hafta 3 günlük -0.532 cm-

7 hafta 3 günlük -1.02 cm-

9 hafta 3 günlük -2.78 cm-

12 hafta 2 günlük -6 cm- (hatta gelişimi 1gün ileride ve büyük ihtimalle kız dedi doktor)

15 hafta 1 günlük -12 cm- 137 gr (kız olduğu kesinleşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…