2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

of bugun belim ve kasigim karnimin ici agrio sanki bi halsizim vala kizlar rahimmi genislio anlamadim vala:\ bnm gibi oln varmi kizoslar

Hiç sorma canım, ben günlerdir aynıyım. birde dün tam göğsümün altında, göbek deliğimin üstünde, tam kaburga kemiklerimin uç kısımlarına doğru gelen yerde aşayip bir şişlik oluştu, oturduğumda batıyordu resmen, dokununca da acıyordu. ablamda yediklerimin mideme dokunmuş olabileceğini söyledi.zaten kabız oldum yine 2 gündür, dinlenmek için yattım,uyumuşum 2 saat falan sonra biraz rahatladım. bugünde geçti zaten, bol su içmek lazım yaaa, bazen hiç canım istemiyor

akşam olupta eve gideceğim ve şöyle uzanıp rahat edeceğim saatleri iple çekiyorum çoğu zaman.

kızlar canınız çok su içmek istemiyorsa suyu tatlandırarak deneyin. mesela ben bir kupa suya 2 küp şeker atıyorum o şekilde rahatlıkla günde 10-12 kupa su içiyorum. ya da olmazsa içine birazda limon damlatabilirsiniz bana göre hoş bir tadı oluyor. ama sizi bilemem. fakat gerçekten suyu hiç ihmal etmeyin. daha dün doktorum tekrarladı bol bol iç diye

canım iyi demişsin ama bu günde 20-24 tane küp şeker demek
bence bu kadarı çok fazla... birde diğer gıdalardan,içecek,meyve ve tatlılardan aldıkların var. hamilelikte bu kadar şeker sıkıntı olmasın sonra :44:

büyüsünler annelerinin bitaneleriii maşşallah hepsineeeee........ yerım bn onların her yeriiiiiniiiii:):):

yenmezlermi teyzesi hemde nasıl yenirlerrrrrrmaşallah kuzularımıza
çok ağrım olunca konuşuyorum bebişimle seviyorum onu geçiyo sanki
yarın görcem yavrucumu bol bol çikolata yiyeyim de uyumasın göstersin her yerini anneye

Çok hastayim canım ya , ara ara okuyup bırakıyorum . Parmaklarım bile ağrıyor hiç böyle bir grip olmamıştım ben hayatımda bagisiklik iyice düşmüş demekki.

Ayyy canım benim yaaa kıyamam. senin için dua ediyorum valla, biran önce bulantıların geçşin ve bu griptende kurtul inşallah. aramızda en zor zamanları sen geçirdin belki de. allah yardımcın olsun ve de mukafatı çok güzel olsun inşallah....
neyse bol bol dinlen, nane-limon, ıhlamur, kefir, zaten sen biliyosun herşeyi. miden neyi kabul ediyorsa ye işte, biran önce toparlan....
Valla sen toparlanmazsan kızın kardeşinden nefret edecek şimdiden, annemi hasta etti diye

Merhabalar güzel anneler ve pıtırcıkları

Bugün ikili testimiz vardı. Ultrason görüntüleri çok iyi herşey yolunda dedi doktorumuz
Kan testi sonucumuz yarın belli olacakmış yarın haber alana kadar stressss

Cinsiyet konusunda birşey söylemedi bu haftalarda hepsi erkek gibi görünür 1 ay sonra yarısının pipisi düşer dedi

tabiki hayırlısı sağlıklısı olsun ama hep kız geçiyor gönlümden

İssetbery genital nub tan bahsetmiştin araştırdım ona göre erkek gibi görünüyor bir ara foto koyarsam yorumlarsın belki ne dersin?

kızlar nabersiniz?ne güzel yemekler yaptım yiyemedim bişy soracam önceden yerken bulanmaz sonradan bulanır çıkarırdım ve uzun saatler olmazdı şimdi yerken bulanıyorum yiyemiyorum ve önceden anlık gelirti bulantım şiddetli şimdi sürekli var şiddetide bazen artıyor siznkide böylemi ammada karışık yazdım :)))9

canım detaylı yazamamışım sanırım. her kupaya değil su içmek istemediğimde öyle yapıyorum. yani o kadar suyun hepsinde küp şeker kullanmıyorum :) pardon

Son düzenleme:
Kızlar Selamm.. Dün İkili Testimiz Vardı. Ense Kalınlığı Normal Çıktı. Kan Sonucunu Haftaya Alacağız. Bebeğimin Gelişimi De İyiymiş Çok Şükür. Herkese Güzel Sonuçlar Almayı Nasip Etsin Rabbim. Kollarımız, Bacaklarımız Büyümüş, Baya Da Hareketliyiz.
Bu Daa İlk Resmimizz

acaip şalgam aşeriyorum varyaaaaaa.... böyle su yerine bardak bardak içesim geliyor. normalde pek sevmezdim ama bu çok garip bişey. şalgam küpüne atsalar sesimi çıkarmayacak durumdayım şuan... ya bu aşermek nasıl bişeymiş böyle

Çok hastayim canım ya , ara ara okuyup bırakıyorum . Parmaklarım bile ağrıyor hiç böyle bir grip olmamıştım ben hayatımda bagisiklik iyice düşmüş demekki.
çok geçmiş olsun canım..bol dinlence,bol sıvı ve bal,limon ,ılık süt karışımını tavsiye ederim ama sen bunların hepsini biliyor ve uyguluyorsundur zaten:26: umarım bir an önce atlatırsın...

Ben de kilo almak istiyorum ama malesef 1 kilo bile alamadım

bende kilo almak istemiyorum ama malesef şimdiden 3 kilo aldım.Doktorum geçen sefer tatlıyı yasakladı bu sefer hamurişine çok düştüm bugün de hamurişinden uzak dur dedi
hiç dert etme nasıl olsa alıcaksın bence öylesi çok güzel..Aldığımız kiloların sadece 6 kilosu bebeğe aitmiş yani geri kalanı bize oluyor

ben de kilo almadım ama tam tersi bu yüzden mutluyum. sonuçta göbeğim büyüyor, bebeğim de büyüyor. nasılsa 4. ayda sonra kilo istemesek de alacağız. bende mi bir tuhaflık var?
Bence de mutlu olmalısın.. Çok şanslısınız.. Önemli olan bebeğin sağlıklı olması, gelişimini sağlıklı bir şekilde tamamlaması.. Toplamda 7-8 kilo alarak nur topu gibi bebiş doğuran tanıdıklarım var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…