- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #6.941
of bugun belim ve kasigim karnimin ici agrio sanki bi halsizim vala kizlar rahimmi genislio anlamadim vala:\ bnm gibi oln varmi kizoslar
gecen hafta benimde cok agrılarım olmustuhala oluyo ara ara
bebişler büyüyo maşallah
of bugun belim ve kasigim karnimin ici agrio sanki bi halsizim vala kizlar rahimmi genislio anlamadim vala:\ bnm gibi oln varmi kizoslar
gecen hafta benimde cok agrılarım olmustuhala oluyo ara ara
bebişler büyüyo maşallah
kızlar canınız çok su içmek istemiyorsa suyu tatlandırarak deneyin. mesela ben bir kupa suya 2 küp şeker atıyorum o şekilde rahatlıkla günde 10-12 kupa su içiyorum. ya da olmazsa içine birazda limon damlatabilirsiniz bana göre hoş bir tadı oluyor. ama sizi bilemem. fakat gerçekten suyu hiç ihmal etmeyin. daha dün doktorum tekrarladı bol bol iç diye
isetberry, sanırım geçmişi okuyorsun sesin çıkmıyor. yoksa hastamısın
Bel ve kasik agrilari oluo rahim genisledgi icin oluomus doktor normal demisti bna
büyüsünler annelerinin bitaneleriii maşşallah hepsineeeee........yerım bn onların her yeriiiiiniiiii:):):
Çok hastayim canım ya , ara ara okuyup bırakıyorum . Parmaklarım bile ağrıyor hiç böyle bir grip olmamıştım ben hayatımda bagisiklik iyice düşmüş demekki.
canım iyi demişsin ama bu günde 20-24 tane küp şeker demek
bence bu kadarı çok fazla... birde diğer gıdalardan,içecek,meyve ve tatlılardan aldıkların var. hamilelikte bu kadar şeker sıkıntı olmasın sonra :44:
Çok hastayim canım ya , ara ara okuyup bırakıyorum . Parmaklarım bile ağrıyor hiç böyle bir grip olmamıştım ben hayatımda bagisiklik iyice düşmüş demekki.
canım detaylı yazamamışım sanırım. her kupaya değil su içmek istemediğimde öyle yapıyorum. yani o kadar suyun hepsinde küp şeker kullanmıyorum :) pardon
çok geçmiş olsun canım..bol dinlence,bol sıvı ve bal,limon ,ılık süt karışımını tavsiye ederim ama sen bunların hepsini biliyor ve uyguluyorsundur zaten:26: umarım bir an önce atlatırsın...Çok hastayim canım ya , ara ara okuyup bırakıyorum . Parmaklarım bile ağrıyor hiç böyle bir grip olmamıştım ben hayatımda bagisiklik iyice düşmüş demekki.
Ben de kilo almak istiyorum ama malesef 1 kilo bile alamadım
Bence de mutlu olmalısın.. Çok şanslısınız.. Önemli olan bebeğin sağlıklı olması, gelişimini sağlıklı bir şekilde tamamlaması.. Toplamda 7-8 kilo alarak nur topu gibi bebiş doğuran tanıdıklarım var..ben de kilo almadım ama tam tersi bu yüzden mutluyum. sonuçta göbeğim büyüyor, bebeğim de büyüyor. nasılsa 4. ayda sonra kilo istemesek de alacağız. bende mi bir tuhaflık var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?